94802
  • kowavega
    ja az infinitre elfelejtettem válaszolni... nem egy top t1, de ha tetszik, akkor megéri az árát
  • Undertaker189
    Senki sem mondta hogy kötelező játszani vele!
  • kruger445
    Köszi. T1-es cuccom úgyis annyi van, hogy na (5. nap), és már várom a valószínű SB-kódot (szülinap alkalmával már csak lesz valami). Aztán veszek egy IS-t és telepakolom.
  • kowavega
    szedd össze a köveket, ma nem kapsz semmit
  • kruger445
    Na, én is elszúrtam... Nem figyeltem a csíkot felül. Ilyenkor mit lehet csinálni, hogy folytatódjon valahogy?
  • Ryder159
    gondolj arra, hogy két és fél óra múlva megint majdnem világvége lesz. Fogj egy karton sört ülj ki a kertbe és figyeld az eget hátha észreveszed az a kavicsot. Ha nem akkor legalább megnyugodsz

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A 2002 AM31 katalógusjelű aszteroida vasárnap 5,2 millió kilométerre repül el a Föld mellett. Ez a Hold-Föld távolság 13,7 szerese, tehát nyugodtak lehettek, nem fogunk vele összeütközni. A szép nevű kisbolygó mégis rajta van a potenciálisan veszélyes égitestek listáján. Ennek oka, hogy a pályájának legkisebb változása is azzal járhat, hogy szépen belénk ütközik.

Igyunk, ki tudja meddig élünk
  • kaoszgolyo
    Köszönöm a választ! Piros felfüggesztést már próbáltam, és az nagyon durva volt. Úgy emlékszem, mintha zöldet is próbáltam volna, de nem biztos. A kék felfüggesztéssel ideges volt a kocsi, de nem annyira mint a pirossal, plusz a sárga gumi és a kék fék is csillapított a dolgon, szóval már nem veszettül ideges. Mutatom a cuccokat, hátha valaki tud valami okosat mondani:
  • kruger445
    Milyen a G35?
  • tutuhawer #33343
    abszolút. összeszedni és semmit se kapni (vagy csak nem látni) sokkal jobb, mint össze se szedni. Kowának jár egy piros pont
  • kowavega
    és akkor mi van ha 1 nap nem kapsz alkatrészt/powerupot/stb..? ha ilyen állapotok között is összeszeded őket, a sorozatodat nem bukod el..
  • tutuhawer #33341
    reggel 7 után leszek. Várj meg
  • Quqa
    Ez a játék ilyen, és azért ilyen mert sok nagyeszű hack-eli össze – vissza, jó hogy összeomlik a rendszer, mint mikor vírust kap a géped. A stílust meg vedd kicsit egy fórum szintére, káromkodni az erkélyen, stb. kéne, jó hangosan. Én ilyenkor beteszek valami lődözős játékot mint most is és kaszálok. Javaslom a Crysis-t abban lehet igazán a gépágyúval …

Tutu te vagy, mert kaszálás után lehet megyek füvet nyírni!
  • kruger445
    Ami az egyiknek kellemetlen, az a másiknak nem. Nekem kifejezetten bejön, hogy ficánkol, kisebbnek tűnik a tengelytávja, mintha helyben fordulna.
  • Blint
    Jó, elnézést kérek a kirohanásokért..
    Fárasztó napom volt, gondoltam még most este játszok egy jót. És akkor jön ez az újabb bug a többi közé.
    Eddig is sok dolog volt, ami zavart, de azért volt értelme játszani.
    Most 7. belogolásra nekem is jó lett a repu bár, de már játszani nincs kedvem.
    A gyémántokat összeszedni főleg. Mert ha nekem sem történik semmi a 15. felvétele után, akkor sikítva világgá szaladnék jelenlegi lelki állapotomban!

Megyek aludni, lenyugodni! Bocsi még egyszer! :/
  • tutuhawer #33337
    neked ez bug? Neked ez kellemetlen? Nekem kellemetlen a fórumozás így
  • tutuhawer #33336
    nem számolom meg, mi hányszor idegeskedtünk a fórumokban. De nem így... Szabitól kapnál törlést,de kimenője van. Csak annyi, hogy ne ordibálj, mert te ezzel ha elbukod a gyémántokat, elbuksz pár dollárt vagy XP-t, akkor te nem buktál semmit. Bugok? Te nem láttál még bugot...
  • Blint
    Miért ne lehetnék az?
  • tutuhawer #33334
    te vagy ideges? Te? Hogyhogy?
  • veszettróka
    Kösz...ha nem írod vmiért eszembe se jut...US most jó.
    Az egyik tegnapi kérdésedre pedig: ha a 959-esed túlérzékeny a kormánymozdulatokra és oylan mintha egy csuklós buszt vezetnél kormányzott C tengellyel -és kék rugó vagy gumi van most benne akkor ezeket cseréld másra.
  • kruger445
    Ez itt a Black Box, ahonnan a Most Wanted óta csak szánalom árad.
    A túlélés az egyetlen kulcs a jövőhöz.
  • Blint
    Nem lehet nyugodtnak maradni itt már!
    Annyi MMO-val játszottam már mint a fene, de ilyen sok és súlyos bugok még egyikben sem voltak!
    Valamint ha voltak, azokat rendszerint gyorsan javították is. De itt mintha semmit nem csinálnának. Elromlik valami, akkor az úgy marad, mert már rég elhagyta mindenki a server termeket. Egy szép nap lesz egy nagyobb áramszünet, aztán vissza sem kapcsolják a gépeket és ott vége is ennek a játéknak.
    Teljesen ezt a benyomást keltik.

Vagy tudtok valami hivatalos hírt, hogy tudnak ezekről a hibákról és gőzerővel dolgoznak rajta?
  • kowavega
    kérhetnek pénzt amennyit akarnak, senki nem kötelez rá, hogy vegyél is..

amúgy szerintem most kéne elkussolnod...
  • goregrind #33329
    Már írtam: R.E.L.A.X - án is szeretnék előrelépni, de jelenleg fosaxás van...
  • Blint
    Váá, hűűű de jó játék. Logolgassunk ki-be 20x mire helyrejön egy kibaszott XP csík, de jóóóó!
    Ez életem játéka!! Még több ilyet!!!
  • kaoszgolyo
    +1 Nekem most negyedikre sikerült.
  • Blint
    Hát bazzeg, ez már nem játék, ezt már nem is tudom minek nevezni!
    Már már az van, hogy akárhányszor lépek be, mindig más bug gátol meg a játékba.
    És van pofájuk bármiért pénzt kérni ebben a fosban?
    Komolyan, fele annyi pénzből amit ezzel kerestek, már olyan online autós játékot lehet csinálni, hogy ihaj!

De ez egy SZAR BAZZEG!!!
    Eddig nem látom, hogy mennyi reput, pénzt kapok verseny végén, vagy nem adott kártyát pörgetni. Jól van, leszarom érted.
    De ezzel, hogy most a repu csíkom sem mozdul előre mi a faszt csináljak mégis??
  • noblem1983
    Amúgy ezt tényleg nem értem, hogy borulhat el az agya ennyire bárkinek is. Ilyenkor ki kell menni és futni egy kört
  • Gam3r
    Valamiért lemaradt az idő : 00:16.900
  • Gam3r
    Ja ezt meg bírom, waterfront top ideje !:D

DAVIDMANOUKIAN Nederland 50 00:16.900 PORSCHE 911 GT3 RS

• noblem1983
    Lépj ki aztán vissza. Akkor lesz minden oké ha a kék csík nincs fullon. Egy másik magyar srácnak kétszer kellett megismételnie, hogy jó legyen.
  • goregrind #33321
    Csak nyugi és relax....

• Gam3r
    Nem tudom de egy orvos véleménye:
    Kérem szüneteltesse a játékot, amíg negatív véleményen,gondolatokon kívül nem szül mást, nem ad örömöt, mert az már a függőség jele hogy azért is játszik vele, pedig kihozza a sodrából, és már csak elkeseredettségből csinálja.
  • kaoszgolyo
    Nekem az US szerver jól ment délután. Aki nem próbálta, előtte a lehetőség. Köszönöm a figyelmet. Kellemes estét kívánok! :)
  • Blint
    Mi az az elbszatt kuva sten van ezzel a kiba játékkal????
    3 napig nem voltam itthon. Most belépek, az XP-m 100%-on van, de hiába versenyezek, vagyok első, anyámicsája, nem lép szintet! !!
    De még a verseny végénél is 0 reput ír, bár azt úgy is szokta!
    KOMOLYAN MÁR, MI A KIBSZOTT ANYUKAT CSINÁLNAK A FEJLESZTŐK??

Most áruljátok el, mit csináljak, hogy szintet léphessek, MITT???

A jó kurva isten az egészbe már..........
  • Tarpi
    Nekem a JoyToKey is remekül működik, egyszerű mint a lejtő.
  • SUNNY84HUN
    sajna ezt már ellőtted , amíg fullon van a rep csík addig tilos a kavicsozás ... így semmit nem kaptál és nem is fogsz már
  • DRAGON609

Ez most csak nálam van?
  • SUNNY84HUN
    pagani fűnyíródal menj a golfpályára hátha ott hasznát veszed
  • Quqa
    Olvassá vissza, ja és a T betűseknél kezdem!
  • SUNNY84HUN
    és mi a fűnyíród ha szabad kérdezni ?