94802
  • noxwill
    Elképzelhető az hogy feltörték a profilomat és faszentosan beleturkáljanak???
  • JuhaAasz
    ilyen egyszerű az egész...ezt nekik is tudni kell, hogy hosszú távon sokkal jobban járnak ha alkalmaznak egy ilyen "profit", minthogy szabotálja őket...
    egyébként meg nice story :D így kell egy nagyon jó, és jól fizető munkahelyet találni :D
  • SUNNY84HUN
    nem rossz ötlet , anno az audinál volt 1 profi tolvaj aki a legújabb biztonságos hiper szuper rendszereket zárakat bármit feltört a verdákon 1x megtalálták és azóta az egyik alkatrészfelelős mérnök lett máig is ott van wolfsburgban , hogy honnan tudom 1ik gyártás technikus ismerősöm ott melózik 4ik éve
  • JuhaAasz
    off topik. olvasgass
  • jackoneill90
    Boostot hogy szerezzek? van valami módja hekken kívül hogy ne valós pénzért szerezzek?
  • kowavega
    szerintem a te beállításoddal van baj, nálam, maxon semmi baj az M6al
  • adamatts
    de mondjuk ma tudtam az elmúlt 2 hétben laggmentesen végigtolni a TH-t pedig nincs rossz netem és gépem se ...
    felettébb különös
  • JuhaAasz
    sunny: szokásos. erre az egészre nem lehet mit mondani. esküszöm azt az egy dolgot nem tudom megérteni, hogy miért alkalmaznak rengeteg pénzért olyna programozókat és egyéb számtech guru majmokat, ha mezei emberek otthonról szerte széjjel hackelik az egész kibaszott EA-t? és állandóan basszák alájuk a tüzet.
    anno hallottam régen olyat, hogy NASA-t hackelgette valami inas. (de lehet rosszul emlékszem és nem a NASA-t, hanem mást hackelt, de ez most mindegy.)
    Lényeg, hogy ahelyett, hogy rács mögé verték volna a csávót, inkább felvették dolgozni hozzájuk :D nemhogy az idióta EA is ezt csinálná...kinyomozná kik hackelik és inkább felvennék melózni...legalább akkor ők csinálnának egy éppkéz stabilitást az egész szarhalmaznak amivel játszunk...
  • zsomboor
    Csak nálam működik akkor? Már negyedjére lépek ma be, de még egyszer se volt semmi baja Meg máskor se nagyon szokott lenni, azért a fekete képernyőböl én se maradhattam ki
  • adamatts
    ugyanazok a problémák de a performance partokat el tudom adni de a skill partokat nem nem ad lóvét verseny után se TH után se part se cash de amikor meg kell javítani a kocsit akkor leveszi a zsetont
  • noxwill
    semmi az egész szar ahogy van.....
    reggel nekem is volt ez a gemes zavar, most nem ad cast, a rep csík tele van mindenhol, a revard képernyő betöltésnél van hogy nem mozdul.... ha ez így marad szép kis szülinap lesz
  • SUNNY84HUN
    üdv , mi van a szeróval ? összeszedtem a kavicsokat és csak 15 nél áll hogy meg van mind de semmi azon kívül
  • noxwill
    muhahahaha
  • Quqa
    Nem baj, majd ha összefutunk átgurulok a 911-en a Pagani fűnyíróval, lesz abból nagyon szíp kabrió, hátsó szárny nélkül!
  • goregrind #33256
    Pár emberkére ráírtam "GHELLTRUCKER" profilból, aki gondolja és van ideje gurulhatunk! Unalmas már a sok céltalan multi...
  • noxwill
    Az a baj hogy ez a gáz nem nagyon orvosolható annyival

Meg miféle Zondaszidás? Jaaa a kabrió
  • Quqa
    Tedd föl 3-ból és annyi a Zonda szidásért meg kapsz még.
  • Ryder159
    Milyen gyönyörüen kidolgozott lámpája van az M6-nak...
  • trakk
    Ahogy látom, nem csak nálam döglött meg a játék... én sem kapok semmit TH után (még mindig), meg tele van a csík is, még az 50-es sofőrnél is.
  • noxwill
    Mikor a jóédes anyámba akarják már kijavítani ezt a retkes kasztnibugot a 911GT3 RSes? November óta ilyen és mindig agyf*szt kapok ahányszor csak átakarom alakítani a külsejét de emiatt sose tudok normálisat adni. Komolyan má bánom hogy leszedtem azt a narancs-fehér kombót róla. De most meg nem tudom úgy visszavarázsolni.
    A képen látható felső csík egy full egyenes matrica

• ADAM483
    köszi azota már rájöttem véletlen rányomtam az nfs profilra itt megtaláltam , de köszi :)
  • chris1997
    http://nfs-s.com/nfsw/ADAM483
  • ADAM483
    sziasztok hol tudom megnézni a játékomról hogy hányadik vagyok világ ranglistán meg hogy milyen pályán milyen időket mentem , tudom valahol elmenti az ea de mi a cím?de ne a leaderboardot küldjétek
  • Source8
    Ezt mar probaltam, de egy 20-as palyan 3. lettem es detto semmi.
    Varok egy orat aztan ujra probalom, lehet a szerverrel van valami.
  • kowavega
    lépj be újra
  • JuhaAasz
    bug
  • Source8
    Nektek volt mar olyan, hogy vagy 4-5 versenyen keresztul nem ad semmi reput sem penzt?
    Fullon van a csik, elvileg mar csak 1 verseny kellene a lvl 21-hez, de mar az 5. versenyt nyomtam le es fuggetlenul attol hogy milyen szintu palya vagy hogy hanyadik lettem semmit sem ad.
    A repu csik sem stimmel.
    Azt irja hogy lvl 20: 18,021 / 0
    Az elozo szintnel meg vilagosan azt irta, hogy pl lvl 19: X / 36,000, ez stimmelt is.

Ez valami bug, vagy csak megint tudnom kene valamit? :)
  • Undertaker189
    Remélem lesz akció a kártya pakkokra meg a t3 autókra, mert akkor visszavarázsolom az RTR-Xet a garázsba
  • JuhaAasz
    én annyira utálom, hogy odaadnám szívesen :D ingyen és bérmentve ha lenne rá lehetőség :DDD szerintem már vagy 2 hónapja csak áll a garázsba :D
  • Undertaker189
    M1 Procart max a hangja miatt venném meg
  • Undertaker189
    Hát igen, kanyarban volt egy kis zűr de simán meglehetett szokni!
  • JuhaAasz
    a baj, hogy ez nem mérvadó.
  • Undertaker189
    Nem szó szerint értettem, de mikor még volt RTR-Xem akkor egyetlen M1 hátsó lámpáját sem láttam (pedig nem 2 versenyt mentem vele)
  • Quqa
    Nono, az RTR-X nagyon komoly a 911 is simán megeszem vele, pedig csak full pro (a hátulja sem véletlen olyan amilyen), de az M1-et nem kéne leírni, mert sokkal jobban kezelhető (oda teszem ahova akarom típus) és hullámos pályán simán veri a Mustang-ot sajna, pláne ha dobbantó van. És ezt úgy mondom, hogy a kedvenc gépem Ford, a nitrója viszont semmihez sem fogható brutál.
  • JuhaAasz
    ahogy írva van abba, amit idéztél, az első 3 hasonszerű időket fut(ergo egyformák)...10X jobb? erre inkább iszok egy vörösborost
  • kowavega
    abszolút egy szint a 3, a többi a sofőrön múlik
  • Undertaker189
    RTRX 10x jobb mint az M1 procar és a 911et is simán odalehet vágni vele
  • Undertaker189
    lambo szép, lexus nem kéne még ha ingyen lenne sem
  • Source8
    Koszi. :)
    Kar hogy nincs jelolve mellettuk hogy melyik IGC!

Sebaj kimazsolazom kulon. :)
    Jo kis lista.
  • pmarky
    sziasztok... ti akik 50-esek vagytok nem vettétek észre hogy a rep csík világít mintha tele lenne ? Pedig eddig halvány kék volt ..érdekes jelenség :))