94802
-
#33391 szerintem mindenki , látom beloptad pár ember szívébe magad -
Blint #33390 Egy szép, kövér, bugfix patchnél jobb ajándékot én el sem tudnék képzelni! -
JuhaAasz #33389 jaaa :D hát már ideje lenne adniuk valamit :D ha 4-van ha nem -
B13A6 #33388 Jelenleg hajnali 4 óra van....mert hát ugye azt kell nézni náluk mennyi van....szerinted micsinálnak hajnali 4-kor? -
JuhaAasz #33387 mától elvileg szülinap ünneplő hét, minden nap valami nyereményjáték vagy valami, de még se hol semmi? -
B13A6 #33386 Ha buggal megoldható,akkor kérdezd meg ,hogy csinálta azt csináld te is :D -
chris1997 #33385 fotó és menjen support vagy Drew -
Gam3r #33384 És tényleg, most néztem egyik gyerek 5x kapott treasure hunt-nál, ebből 3 ultra alkatrész, mi legyen a sorsa? -
Gam3r #33383 A 959-ed egyes részekben eléggé hasonlít az enyémre:))
Amúgy szép kis gyüjtemény, kár hogy IGC-ből nem lehet kihozni ennyi autót:) -
HELM13HUN #33382 NORBY9201 nagyon szépek az autóid gratulálok!
azt szeretném kérdezni tőled,hogy ami a cselendzser (narancs-fekete) festést van azt melyik matricával csináltad? KÖSZÖNÖM! -
chris1997 #33381 elég a newst lefotózni :D -
Gam3r #33380 De ha magyarul írta, nem értené drew, és ennyi erővel azt a magyar beszélgetést is jelentheted hackajánlásnak, hogy beszélgettek a suliról,szünetről...:D -
noxwill #33379 Mert te egy kis troll növendék vagy -
chris1997 #33378 Én köcsög lennék és küldeném drewnak :D -
noxwill #33377 Nem fedem fel az arc kilétét mivel elég jóba vagyok vele. De legyen annyi elég hogy nem éltem az ajánlattal. -
#33376 A magyarázással csak annyi a gond, hogy ezt már rengetegen kérdezték, twitteren, e-mailben, fórumon, és még mindig semmi válasz. -
chris1997 #33375 fotó? -
B13A6 #33374 Valószínűleg a mostani VIP tagság nem azt jelenti,hogy előrendelted a játékot és ott van a profilodban a jel,hanem valami mást,amit egyelőre mi még nem ismerünk...Viszont jó lenne ha ezzel írnál a supportnak,hogy te is VIP vagy ,de nem kaptál zondát,mert akkor ki kéne magyarázniuk mi szerint VIP-k azok akik zondát kaptak...vagy esetleg a végén még megkapnád a zondát...vagy mindkettő :D -
noxwill #33373 követelőzni könnyű mi? -
High end PC #33372 na , ma már adják oda a Zonda F Roadsterem, mert mérges leszek -
noxwill #33371 Igen ezzel én is szembesültem. Sőt kaptam egy ilyenre való felajánlást egy magyar játékostól de finoman elküldtem a fenébe hogy ez bizony nem érdekel. -
-
#33369 Egyik másik tényleg jó festés lett:) -
B13A6 #33368 Mondjuk főoldal-login-"forgot your password?".... -
mormotax2 #33367 sziasztok a segitségetekre lenne szükségem a fiam elállitóta a profilja kodját és hála az égnek persze nem tudja és igy elérhetetlen lett számára az email cime az jó mit lehet ijenkor tenni ? elöre is kösszi a segitséget
-
norby9201 #33366 Elkészült egy hosszabb vidim,közel sem az összes kocsim,valamit kifelejtettem,valami meg szimplán nem érdemli meg hogy bentlegyen
Akit érdekel és van ideje nézze meg
-
#33365 Fórumot bújva találtam ezt a megjegyzést:
https://twitter.com/NFSDrew/status/222425677054492673
Bár igaz is, ebből nem jönne pénz nekik... -
Blint #33364 Thx, akkor összeszedem. Csak nem akartam addig vacakolni vele, még nem tudom biztosra! -
#33363 "resetelni" úgy tudod, hogy kihagysz egy napot, majd a kihagyás után ismét összeszeded őket és akkor felajánlja, hogy 500 SB-ért folytatod vagy előről kezded! -
RED BULL F #33362 Úgy, hogy 1 napon nem veszed fel és azután lehet resetelni. -
Blint #33361 Ezt a gyémánt gyűjtögetés napjait hol lehet resetelni?
Nézegettem mindenhol, de nem látom. vagy azután ajánlja fel, hogy összeszedtem a 15-öt? -
noxwill #33360 Az. Mindenesetre gyorsan eszközöltem egy jelszócserét amit kénytelen voltam felírni egy papírra mert még én magam sem tudom fejből megjegyezni. Ezt törjék fel. De még szerencse tényleg hogy csak a skilljeimmel szórakoztak. Történhetett volna durvább is. -
#33359 Akkor a fészbúk-droidok szavazzanak - én meg bizakodom! -
chris1997 #33358 Én amúgyis vagyok és ha követnek, lezárom és eddig mindig sikerült... -
szilard12 #33357 Ezt postolták ki 6 órája a Facebook-ra. -
#33356 ez a profilfeltöréses eset meg a Kaoszgolyo-féle történet elég aggasztó. -
noxwill #33355 Ne aggódj nekem sem volt kellemesebb a tegnapi napom emiatt. Az egyetlen szabadnapom a héten amikor egy kicsit kikapcsolódhatok. De persze rájöhettem volna hogy a World csak bizonyos napokon jelent kikapcsolódást. És ez nem a tegnapi nap volt. A profilfeltörésem + az egész napos szerverszarakodás nekem is betett egy picit. Na de mind1 most már jöjjön az a szülinap, jöjjön az a Camaro, de én mostan lépek melózni CSÁÓÓ -
kaoszgolyo #33354 Legyetek figyelmesek, ha SHADOW955-tel találkoztok. Mentem vele és másokkal egyet multiban. Semmi extra nem volt, úgy emlékszem. Utána mentem kettőt egy másik játékossal egy másik pályán, és a második menetben egy zöldes kocsi volt rajtunk kívül a pályán. Ezután két óra lett, azaz: TH (más: tegnap a 12. napon volt rossz a TH, és ma a 12. napról indult). Gyűjtögettem a köveket, és mindig a közelemben volt ez a Porsche. Felkeltette az érdeklődésem, hiszen mégis csak fura, hogy ott állt velem szemben az úton, akárhová mentem. Észrevettem a térképen egy suhanó sárga háromszöget (mint amikor TE-ben az elkapott társunkat egy idő után leteszi mögénk a játék). Először arra gondoltam, valami nagy lag, vagy valaki teleportált egyet, de aztán többször is láttam. Amint a második képen is látható, emberünk messze van tőlem, mégis látszik a térképemen (elteleportáltam onnan, ahol voltunk, utána csináltam a képet). Némileg aggasztó, hiszen valahogyan a felhasználómhoz kapcsolta magát. Elfelejtettem reportolni. Nem mintha bajt okozott volna, de azért mégis..., engem hagyjon ki a hülyeségéből.
-
kaoszgolyo #33353 Ott bizony. Van egy jobbfajta zöld felfüggesztésem, de aggódom a gyorsulás miatt. Most is alig gyorsul a kocsi. Egyelőre még megyek vele így. Elvileg csak meg kell tanulni. :)
Ma abszolút a béke jegyében vezetek, ami jó hatással van a fejlődésemre. Jól meg is javítottam az egyik időmet. :) -
veszettróka #33352 És ott a kék rugó. Azt dobd ki, ha úgy érzed h nem akar visszaállni a kormány középre vagy olyan mintha egy kormányzott pótkocsit húznál. De csak akkor cseréld ha nagyon zavar (ha már ultra).