Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én viszont nem gondoltam rá, s nem tartom kizártnak, hogy aki megkapta a Shelby-t, az bizony IP-t váltott... Különben már mi is megkaptuk volna azóta...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Õszintén erre én is gondoltam, de nem akartam szarakodni az IP változtató programokkal...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Én gondoltam, hogy az IP is számít, de túl lusta voltam ahhoz, hogy beállítsak egyet..a 3 napos Shelby láttán, a lustaság már egészség.

Project D|Rare Car Collector|

Ennek az egésznek ott lett bukta, hogy nem arab IP címmel regeltünk... Ugyanis simán lehet IP alapján szûrni, hogy ki arab és ki nem. Erre viszont vagy nagyon kevesen, vagy senki nem gondolt, tehát az EA duplán jól járt... Rohadjanak meg, ott ahol fetrengenek... <#levele>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Én 918 RSR kódot kaptam

Project D|Rare Car Collector|

Bartuczk, te biztos kaptál egy Cinque kódot, nemde? <#mf2>

Szeretnéd te. <#mf1>

Hopp, nekem most jött az F1 kód, örökbe wazze... s mindjárt kettõ is... beszarok... <#mf1>

Na, ki kapott Avéntadort? <#mf1>

Átverés volt az egész, meg új felhasználó toborzás... Valszeg az EA felfedezte, hogy alig regelnek már be a játékba... <#levele>

Kivették az M6-ot? <#wow1> Én balf*sz, pedig meg akartam venni a kisprofilra... Hogy lehetek ilyen bamba.

Más: Ti sem kaptatok még kódot? Mi a franc, tényleg elmaradt az Arab karácsony? <#nevetes1><#nevetes1>

Valaki egy kis esti kocsikázásra? <#zavart1>
<#eljen>
Hát igen, de okosabb lettem ezzel a falken témával 😄D
Ízlések és pofonok <#smile>

Bázzeg ezt benéztem <#idiota> Nekem az vhogy nem tetszik az a színkombó 😄
Az lenne a Falken része <#idiota>
Jó lett, kivéve azt a buzi világoskék-kék kombót 😉
Csináltam egy "Falken" 370Z-t Falken matricák nélkül.... kicsit érdekes lett, de azért megteszi <#hamm>

köszi <#eljen>
SUNNY84HUN
alt+z

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

1 kérdés: hogy lehet eltüntetni a kijelzõket (sebességmérõ, stb) amikor fényképezõ módban vagyok (v) ???
Ja, az is megvan. Csak jó tudni, hogy legalább tudnak róla. Mert eddig úgy tûnt, hogy rózsaszín szemüvegen át nézegetik a világot. Szó mi szó, kommunikációból elégtelen. Még akkor is ha csak pár emberkével tudják mûködtetni a worldöt. Mondjuk az se kis dolog. És legalább reménykedhetek, hogy lesz csapata a kedvenc játékomnak.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nagyjábol igen..meg az elején volt még hogy nem nagyon tudnak addig bugokkal meg csalókkal semmit se csinálni mert nincs ember rá, csak a szerver karbantarátásra vannak egy páran
Nem vagyok elfogadható szinten sem az érintett nyelvekbõl (még a magyarral is gondok vannak olykor-olykor) de ha jól értem, akkor megvan már az út, az új csapat magja. Csak az átadás/átvevés miatt még az út elején toporognak.
Nos én ilyen kis infókat, minimális kommunikációt hiányolok, de nagyon. Akár tweetelhetnének is hébe-hóba egy-egy mondatot.

<#eljen><#worship>

4050 volt mert 50%-os leárazás volt(egy kis matek sosem árt) Ugye nem árazták le még véletlenül sem, hogy megvegyem?
50%
Köszönöm...de hány százalékkal is volt leárazva, 30, 40 netán 50?

4000 volt ha jól emlékszem

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Na megtaláltam itt van ha valakit érdekel
Én se németen láttam, csak valaki kitette a hivatalosra lefordítgatva az egészet angolra
Látom a HP egyik DLC-jében is megvan, és mintha a The Runban, is, tehát akkor csak át kéne tenni a worldba, nem?

állítólag holnap beraknak egy 10000 SB körüli autót (Porsche 918 RSR)
Ahhhh. Akár jó hír is lehet ez. Köszönöm! (Német fórumokat nem igazán nézegetek. Akkor így én nem voltam képben.) Ha ilyen hírekbe botlasz, megkérlek, hogy ide is dobd be légyszives! Megköszönöm.

De lehet tudni, csak mivel drága CM-erünk nem igen mond semmit...legalábbis ez nem, a németeké annál inkább, múltkor láttam algolra fordítva némi infót, állítólag év végére már lesz valami
Az Apollo S-re gondoltam...

Valaki kérem szépen megmondaná hogy Christian von Koenigsegg születésnapján mennyire volt leárazva az Agera, és hogy hány százalékkal?

Más: Hogyha megvenné az EA a Gumpert licence-ét (lehet megvették, csak nem tudok róla), és bekerülne a worldba, akkor szerintetek mennyi boost lenne?

Hány fõs?? Azt se lehet tudni lesz-e brigád. Jelenleg egy gazdátlan valami az egész. Csak tulajdonos van, meg pár marketinges. Ja, meg egy CM... Tényleg rengetegen játszanak/játszanának ezzel a játékkal, és hihetetlen számomra, hogy nem akarnak egy tökös, dinamikus, akár profi csapatot köré rakni. Vagy legalább pár JÓ szakembert. Értetlenül állok a jelenség elõtt.

Látom a cheaterek még jobban el lettek fajzodva,mint akkor volt 😞.Majd haverommal ki probálom újra,nem árt 1 kis nosztalgia palmont city és rockport city utcáin.Azt tudjátok hogy a mostani dev brigád hány fõs lesz?mert legalább 30 kell legyen hogy legyen haladás.
Az nem lehet baj. Az mind külön "személy" és csak növeled az esélyeid. De valami elenyészõ százalékkal.

Hát csak egyszer is lehet, vagy az baj hogyha több Tweeter accountról tweetelsz?

Egyszer is kell. A spammereket ki is zárják.

SUNNY84HUN
én mindig 1x tweetelek így nyertem anno astont és egy el caminot 😊 szóval random sztem

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Bent vannak az IGC-s verdák.

Szerintem ebbõl az arab "karácsonyból" nem lesz semmi...

Úgy lenne jó ha 50-n vagy 100-n nyerhetnének én se nyertem eddig.. 10 az semmi

Idegesit már ez a Tweet Up, tényleg nagyon kevés az esély a nyeréshez, de legalább ha többször tennék ki a tweetet, akkor nehezebb lennem mert mindenki azt hinné hogy csak egyszer kell tweetelni, egyszer tweetel, és ha kiteszik még egyszer akkor nem veszi észre és kimarad a sorsolásból, és csak 10-en nyerhetnek, a karácsonyi tweetupnál egy csomószor kitették, tweeteltem ,és nyertem is, az is igaz hogy 250-en nyerhettek, és én 3 accountal is tweetelek, lusta f*szszopó banda... <#falbav><#violent>

Tegnap nem sikerült kidobniuk a játékból mert csak free roamba sikerült nekik