94802
  • chris1997
    Akkor most gondold el, milyen lesz U-tunedként :P
  • TOMDRIVER333
    Első menet agerával(multiban):

• TOMDRIVER333
    Valaki tudna mondani agerába szinsort? :D
  • 7r1v1um

Kevés értelmesebb programot ismerek.
  • tigris013
    ez miiiiiiiiiii :D
    megkora b.....
  • HUNNFSKILLER
    [spoiler] [url=http://fuzzywobble.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/]Jobb mint a World XD]/url] [/spoiler]
  • tigris013
    ahol a max gépigény SM4.0 és DX10 kell neki az fullon elmegy, de amihez már SM5.0 és DX11 van ott már kell állítanom a grafikai beállításokat
  • EDI28
    b-spec Nissan R32 - 6900 SB
  • EDI28
    Szerintetek meddig fogják kiadni a játékokat xbox360-ra??Mert a Rivals még megjelenik
  • TOMDRIVER333
    Szevasztok skacok, mi történt az elmúlt héten(amiről tudnom kéne), nem világpolitikára gondolok se nem világgazdaságra, hanem a Worldra.
  • chris1997
    Tudtommal az csak a fizikát babrálja.
  • Hunn1a
    A lengyel mod biztos remekül optimalizálja...
  • chris1997
    8-10 éves gép? Hogy megy el a Shift2?
  • tutuhawer #88598
    érted: szétakad a world meg még néha az U2 is, de szeretnék rfactor2-vel is menni. Nonszensz. / mondjuk nem is vagyok okosabb, mint egy ötödikes, de ryant utcahosszal verem :)) /
  • tutuhawer #88597
    nálunk pl szétakad néha, begyorsul, rángatózik a kép stb... Mondjuk a gépünk is kb 8-10 éves, válság előttről való jóval
  • Szabi #88596
    jé, egy 2004-es játék normálisan fut egy 2011-es gépen ? hiheeeteetleeen!
  • tigris013
    Szevasztok egy kis off ha nem baj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vissazraktam az egyik kedvenc játékomat az NFSU2-őt, minden grafika maxon kivéve a szinkron. Honda Civic-el megyek a legkedveltebb pályámon, viszont a visszafordítót sose tudom jól bevenni. Video alatt közel 31 FPS, ami meg jó, nem mint az NFSW-nél, videó nélkül meg 55-70 FPS ami elég jó az Intel HD3000 teljesítményének.
    Need for Speed Underground 2
  • Hunn1a
    Most mérték meg amúgy a Corvette Stingray igazi erejét fékpadon és keréken 511 lóerőt mértek (katalógusadat: 556 LE). Így sem kevés azért.
  • 7r1v1um
    Gyors fejszámolással 60k az 12 milka, cserébe van 550 pacid, meg 317 kmh-s végsebességed. Azonos kategória még az RS6, M5, E65 nem tudom mennyi pénzbe kerülnek, de 100k-nál biztos drágábbak (dodóban). Magyar árakat nem követem, CTSV-t meg nem hiszem, hogy forgalmaznak itt.
  • Szabi #88592
    akkor szenvedj, hogy nem te fogod ezt megvenni.. :D
  • noblem1983
    És ha megnézed, hogy forintra átszámítva milyen autókát veszel te ennyiért hazánkban röhögni fogsz milyen különbség van
  • 7r1v1um
    Én grafit-szürkében tudom elképzelni.
    Ja és a Stingray-verziónak 57.000$ az alapára. Összehasonlításképp a Mustangnak 35 de a CTSV Sedannak 60.
  • HUNNFSKILLER
    Akkor Audispray+trabi.
  • chris1997
    Leálltam vele és Supra lesz előbb :D Az R8 V10 az UGRacing package-el az igazi :D
  • HUNNFSKILLER
    Akkor állj le az almalével és gyűjts arra.
  • chris1997
    Mert az R8 nagyon $$$$ :D
  • HUNNFSKILLER
    Ezt nekem is le kellene menteni.
    #88582 Supra? Mé' nem ernyóc?
  • SUNNY84HUN
    pályán lehet veretni , m1 en 205 nél váltom 5idiket végig veretjük
  • Hunn1a
  • chris1997
    Lementve, várom a Suprás napjaim :D
  • SUNNY84HUN
    EZT MINDEN AUTÓS OLVASSA EL, DŐLNI FOG ( a röhögéstől )!!!
    JOGOSÍTVÁNYUNK VÉDVE VAN!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy 70 km/h Max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba
    futó autós védőbeszéde a bíróságon :

"Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.

Ahogy önök is tudják, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára.
    Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc.

Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit.

Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec- ban értendő.
    A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát.
    Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei."

Hoppá!

A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak
    az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent!

Másik baki a KRESZ-ben a biztonsági öv, amire csak annyi előírás van,
    hogy be kell csatolni, de az nincs ott, hogy az ember előtt, vagy
    mögött kell becsatolni!

Továbbá a KRESZ-ben az sincs pontosítva, hogy a biztonsági öv miknek, vagy kiknek a biztonságát hivatott szolgálni.
    Így, az szolgálhatja az ülések biztonságos rögzítését is!

( Magánvélemény: a fentiek miatt azért ne száguldozzunk ahol nem lehet, és mindig kössük be a biztonsági övet is! Az ülésnek nincs rá szüksége, de neked az életedet mentheti meg, ha baj van!!! )

• noblem1983
    Én is mikor néztem múlt évben a GT Open-t ott is vannak Porsche 911-ek, Ferrari 458-ak 2 Corvette, 1 Aston Martin Vantage de mikor a Corvettek voltak a képben vagy az Aston simán túlmorogták a Porschekat,Ferrarikat
  • veszettróka
    Még egy ilyesmit hozzá:

majd az alsó részt színrefújni...

és adnék pénzt érte - ha lenne :).
    Aztán már csak az kéne hogy a jövő évi Le-Manst is ugyanúgy rotyogva fingják végig - motorhang tekintetében - ahogy a korábbi versenyeken tették a C6-ossal. És akkor maximálisan elégedett C7 Corvette tulaj lennék meg nakneknáknék.
  • gyeprefos007
    Hát én a hátsó részének ívéből Corvette-re tippeltem volna. de ki hogy :) sok más autó van amire meg én mondanék valamit, miközben valami egészen más :D Viszont tényleg pofás járgány.
  • 7r1v1um
    Nyílván a kólás-üveg forma is az lenne, ha felülről látnánk, de semmi amerikai autós nincs benne (és még piros is).
    Persze ettől még jól néz ki: 10/10.
  • gyeprefos007
    a popója pedig eléggé árulkodó :)
  • 7r1v1um
    Mikor megtehettem én is leléptem. Sajna egy darabig nem tudom ezt megismételni. Pedig egyre rosszabb a közérzetem.......
    Más:
    Ha nem látnám rajta a jelvényt simán leferrariznám
  • SUNNY84HUN
    bizony elhagytam az itthon munkahelyem még ha meglepő is ...
  • SUNNY84HUN
    sajnos ez így van , ezért is hagytam el ezt az országot , legalább is munka terén , majd folyamatosan mindent átjelentek , ott kevesebb az adó mindenre , meg stb , csak bejelentett külföldi meló kell az már megvan és nem is rossz
  • 7r1v1um
    És végül:
    Erre csak az egyik fórumozó kommentjével tudok reagálni....
    "Szerintem ha lenne elegendő aláírás például, akkor sem tennének semmit. Nem lenne kiket mégjobban lehúzni. Az autósok magyarország fejőstehenei, ebből az országból menekülni kell!"