Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#87186: Atya ég már csak egy hello kitty matrica kéne rá <#nevetes1>
Mostanság nyaralás meg a star trek online beszippantót nem néztem be a world be egy ideje 😄
Most volt kp. triplázó, merre jártál? 22 TE ill. dupla annyi HS lett volna max. TE cash skill-el. Én összekapartam vagy 8-9 millát és nagy része MP volt.
murcira 😄
Idõ bizony, 2-3 nap 😄 most volt triplázó is.....mire költöttél abból?
Jogos csak inkább az 5.2-esre mentem volna <#nevetes1> meg mire 20 ezerbõl 1,100,000 lesz az ídõ <#guluszem1>

más: mikorra várható a másik fejlesztõ csapat? tudni már ki lehet esélyes?
Bemész a játékba és veszel egyet magadnak ez nem egyszerûbb? A 4.2-es még bent van, ha jól tudom az 5.2-es meg tegnapig, jó régóta megvetõ volt.
Van valakinek olyan ackja amiben van 1db r8-as? és kb semmi más? adok érte: rx8 renesis , dodge charger blue jaggernaut , nissan gt-r r35 spec-v , subaru impreza wrx sti és egy micsubicsi vii
Nem sok de egy sima 4.2 vagy 5.2 ért talán megtenné <#duma>
Igen, ezekre én is emlékszek, de úgy látszik, ami jó azt kiveszik -.-
Pedig nem lett volna nehéz abból a két játékból összelopkodni a hangokat, ha már szinte minden onnan származik, ráadásul úgy hogy azt is a Black Box készítette.
Megj.: én még emlékszek olyanra nagyon régrõl, mikor még volt dragster skill, hogy pl. annak hatására egyre vadabb lett a hangja a járgányoknak, itt is változhatna a tuningtól mint a valóságban.
A másik ami régen volt, mikor kezdett leamortizálódni az autó elkezdett dadogni a motor és egyre erõtlenebb lett a hangja is. Ezek hova tûntek? <#wilting>

Ezt nem is néztem mennyi mindent lehet itt matricázni. <#wow1>

Más: nem rég néztem a gyári fóliás RX8-on szinte minden matricán lehet szint, stb. változtatni nem úgy mint a gyártóinkon. <#boxer>
Szerintem az új csapat mégjobban leszar mindent mint a régi xD <#idiota>
Ezt én se értem mi bajuk volt vele mert az sokkal jobban illik hozzá. De a Ford GT-nek is ilyen hangja kellene, hogy legyen Ford GT. Ez illene hozzá. Talán az új csapat majd ezzel is csinál valamit
De ezt nem értem, hogy ha most wantedbe megudták csinálni akkor itt mért nem? <#falbav><#falbav><#falbav>
Így van az XKR is ilyen hanggal van felvértezva. Biztos úgy vannak vele, hogy ez is V8 meg az is V8. Az SLR-nek is SLR a hang kellett volna
tutuhawer
a shift2-ben jók a hangok, nekem tetszik.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#idiota><#nevetes1>
Azért, küldtem volna rád a TEK-et 😄

Project D|Rare Car Collector|

Örülök hogy tetszik 😄 Már nincsen rajta, megsajnáltam szegény audit, visszafestem másra 😄
Fasza 😄

De, ha még rajta van a nevem..annak kurvára nem örülök.

HáGé úr, mielõtt kivették az R8 5.2-t, vettem belõle egyet, hogy kompenzáljam a haragod, kedved szerint szép festést adtam neki <#idiota><#idiota>
Hát pont ugyan erröl a 6-ról volt szó, a kérdés hogy mi még..talán XKR? abban nem vagyok biztos de mintha annak is ilyen hangja lenne
Hát igen.... NFS World mi így szeretünk xD <#idiota>
CCX, CCXR, SLR, McLaren MP4, Ford GT, Agera, stb

De a CCX, CCXR, SLR is ugyan ezzel a hanggal van..meg szerintem van még pár..
Így van! Mondjuk szerintem az Agera-hoz egyáltalán nem illik ez a hang ...<#szomoru1>
Ennek volt hamarabb, szóval az MP4 és az Agera hangja van "lopva" <#bee1> Nem mintha nem lenne tökmindegy, szar és kész
Nagyon kezdem nem szeretni ezt a játékot..... ugyan az a hangja ennek a kocsinak mint a Mclaren mp4-12c-nek vagy az Agera-nak ...... 😞
Én is szeretem a Gord GT-t, bár az igaz hogy TE-re használom...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

goregrind
De hogy visszatérjünk a lényeghez, megvettem ma ezt a járgányt:

Nem nagy pukkanás, a GT IGC-s is megvolt már. Csak a külsõ miatt kellett. De nekem bejön, gurulni élvezetes vele (már amennyire a játék engedi) és a hangja is állat! A nitró is jófélére sikeredett kivételesen, nem csak fényeffekt...

DISCORD: grimanddark

7r1v1um
Ok! Erre gondoltam "rövid tõmondat" alatt

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Bocs, de mobilról vagyok. Ez az összefoglaló: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233324348&no=87173

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

7r1v1um
Én csak ezt látom konkrétum nélkül:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. Csinálj egy új E-Mail Címet és EA fiókot a World oldalán. A fiók legyen Az Egyesül Arab Emirátusokra regelve. (United Arab Emirates) Jelöld be az összes pipát.

2. Kattints IDE és jelentkezz be. A bal oldali menüsorban kattints az utolsó fülre.

3. Contact preferences->Edit pipáld ki mindkét pipát, OK

4. E-mail preferences-> Edit, pipáld ki a need for speedet, meg amit akarsz, OK

5. Gyõzõdj meg róla, hogy biztosan "Arab vagy-e" az About me menüpontban. A biztonság kedvéért állítsd át a nyelvet is arabra

6. Élved!

Bocs, hogy meg mertem kérdezni, legközelebb nem fordul elõ, ígérem...........................................................

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Volt lehetõség valami kódra. De nem történt semmi. Tehát nem kell tenned semmit. Összefoglalva ennyi.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

goregrind
Az üzenõbox felett van egy link, majd megnézem helyetted mi is az! <#zavart1>

7r1v1um
Valaki egy rövid tõmondatban összefoglalná, hogy mit is élvezhetek, ha hadzsinak vallom magam és azt hogyan adom hozzá a meglévõ profiljaimhoz? Nem nagyon van idõm több oldalnyi bájcsevejt végig böngészni. Kössz.

goregrind
Te hol olvastál olyat, hogy reklamálok a kód miatt? Tojok én a kódjukra, úgy is csak rental fost adogatnak! Én csak erre reagáltam:

És miért sárdobálás az, hogy nézz utána, ha érdekel? Képbe vagy te azzal, mire, kire mondják ezt? <#zavart1>

A US meg nem csak a vallásos népek elõtt írta le magát eddig a történelem során, és remélhetõleg még nincs vége! <#eplus2>

Látom, nem bírsz megbirkózni azzal a ténnyel, hogy mi kódot hiába is várunk.. Az, hogy én nézzek utána, az már sárdobálás. Ha ismersz rá példát, akkor ide vele, de ne én keressem már meg...

De tudod mit, nem érdekel. Egyszerûen azért nem, mert USA már leírta magát a vallásos népség elõtt.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

goregrind
Majdnem így van. De egy nemzetközi, ismétlem NEMZETKÖZI bírósággal még a tisztelt Egyesült Államok sem fog szórakozni, van példa erre is. Utánanézhetsz, ha van idõd, kedved!

És azt, hogy miért nem, milyen indok alapján fogadták el a regisztrációkat azt csak egy, esetleg 2 bizonyos ember tudná megválaszolni. Ha nem kamu volt az egész arabos sztori...

Tõlük kell megkérdezni, én sajnos egy arabot sem ismerek.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

És akkor az eredeti arabok, akik arab földön laknak, azok kaptak valamit? <#fejvakaras>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Én ezzel nem vitatkozom, mert nincs is min. Viszont az utolsó mondatoddal te sem tudsz mit kezdeni, hisz nem mindenki követi azt, amit leírtál. A játék központja nem Egyesült Királyság területén van, hanem USA/Kanada határában... Ott viszont leszarják, hogy ki arab és ki nem, tehát DÁDÁ .... Különben már elfogadták volna az összes olyan reget, amire az Arab Emirátus van bejelölve.

A példa jó, csak éppen országot tévedtél... Pont az amerikaiak azok akik leszarnak mindent és mindenkit... Mindenbõl csak a hasznot látják.

goregrind
Mit teszek? Mit tenne egy arab, aki az Egyesült királyság területén él és diszkriminálták? Egyszerûen ide fordul segítségért! Itt nem boost vásárlásról, hanem egy nemzet ünnepérõl van szó! Lehet, hogy Magyarországon nincs fogalom arról, hogy mennyire számít az ilyen, de itt nagyon komolyan veszik, nem mernek szórakozni ilyesmivel!

Példa erre: Van pár muzulmán nõ melóhelyen, akiknek kötelezõ az õ törvényeik szerint ugyebár a csador viselete. Nem muzulmán területen élnek, Angliában! A melóhelyen hihetetlen erõs a biztonsági intézkedés, még az ember segglikába is kamera van! De õk csadorban dolgozhatnak, abban jönnek-mennek és csak akkor ellenõrizhetik õket, ha van muzulmán nõi biztonsági õr éppen. Egy darab van ilyenbõl melóhelyen, az sem 24 órában. És nem mernek szórakozni az angolok ezzel, mert nagyon rábaszarínthatnak!

A vallást pedig tényleg nem lehet megadni, de én spec nem Magyarországon élek és a beállításaimnál Magyar volt megadva egy jó darabig. Történt valami? Bannoltak ez miatt? Nem...
Most ha egy arab regisztrál, és az arab emirátus-t jelöli be, akkor kötelesek azt elfogadni, ellenkezõ esetben dádá...

Így van. Sajnos vallást, származást nem lehet megadni a játékban.
Erre a válasz, arab vagy, de USÁ-ban élsz, az arab boost fele annyiba kerül, mint az amerikai. Nincs lehetõséged kijátszani a boost vásárlást. Mit teszel?

Ennyit errõl, tiszta haszonszerzés + rengeteg felesleges regisztráció. Az EA-nek a mennyiség a fontos, nem a minõség...

goregrind
Akkor egy kérdés csak...

Nem kevés arab él az Egyesült Királyság területén. Biztos akad köztük, aki nyomatja a World-öt. Õk akkor nem kaphatnak kódot csak azért, mert nem arab területen laknak, nem arab IP címmel rendelkeznek? Ilyen nincs, ez diszkrimináció lenne, amiért az EA-t nagyon eldádázhatják!

Igen, ez a barátságosabb felfogás, de ezzel csak annyi a baj, hogy ebbõl az EA nem profitál semmit se... Pedig az EA, ha teheti, mindenbõl megpróbál hasznot húzni. Ezért nem gondoltam erre a verzióra, mert nem nézem ki belõlük.

Elnézést mindenkitõl, én csak tolmácsoltam azt, amit a fórumban írtak, ahol egyébként mások sem kaptak semmit.
Igen, én is erre gondoltam, hogy az új regisztráló "arabok" nem kaptak semmit.

Nem feltétlenül..sosem adtak mindenkinek..ja meg az is lehet hogy csak olyanok kaptak akiknek már régebb óta így volt beállítva a profiljuk