Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs mit 😄 <#eljen>
Nah 1 órát vártam és sikerült belépni, köszi tanácsot, közbe 0.5 liter egri bikavér meghozta a kedvet a játékra <#nevetes1>
<#kuss><#wow2><#guluszem1><#ijedt><#fejvakaras><#nemtudom>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Szevasztok, mi a pálya erre felé?

Simraceway: tigris013

tutuhawer
shift2?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az a röhej hogy majdnem egy évig nem játszottam a sok hülye csaló miatt, mert nem birtam idegekkel hogy semmit nem csinálnak ellenük. Most tavasszal megint visszajöttem a nagy patch után, hátha változik a helyzet, de kb. 10x rosszabbb lett az egész a csalók miatt.
Az a baj szeretem az autóversenyes játékokat, és nem tudom itthagyni a sok csaló ellenére sem.
Sok MMO ban játszottam ahol mindig csináltak uj patch-eket a csalók leküzdésére, de itt b...sznak rá.
De ez egyre roszabb lesz, az a baj most sok penzt költöttem rá, mert szeretem, de gondolkozom megint egy szüneten <#conf><#conf><#zavart2>
Persze...4 órás bann...aha...tehát bugos szar az egész,de így legalább nem néznek ki hülyének és nem alázzuk kedvenc játékunkat...
Ne próbálgasd, mert akkor tényleg 4 óra lesz belõle 😊
Oké várok akkor, Probalgattam vagy 10x belépni de ugyanaz volt az error hibaüzenet. Akkor várok türelmesen, köszi a válaszokat.
Aham

Project D|Rare Car Collector|

Elvileg igen, de ha nem próbálgatsz befele lépni, hanem békénhagyod és vársz 30 percet akkor visszaenged. Nekem legalábbis bevált 😉
Sziasztok ! Ma megszivtam úgy látszik, Versenyen voltam, egy speedhacker aki 1000 el legalabb belém jött, valahogy miatta kivagott a szerver 5 számjegyû kóddal , azóta nem tudok visszalépni. Autentication temporaly not available szöveggel. Ez a 4 órás bann?
Ezt én is bevásároltam. Mindjárt ahogy megjelent. Rá egy hónapra meg beverték akcióba... Így szoktam :-)

erre én is be fogok ruházni <#buck>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

ez maga a ritkaság
Az enyém ilyen

Az enyém. Mostanában lesz egy éves. Abból a topupból vettem meg a Cinquet is. <#idiota>
Ha lenne car slotom és is meggondolnám de nincs és olcsóbb is mint a slot
Te tudod , nekem bevált
Rakja, a fene, Eclipse GT marad a T.E kocsi

Rakd be TE-re (Ma TH-n 3 csillagos Ramot kaptam)
Csak arab IP-vel lehetett 3 napos Dragos Ford Shelbyt kapni
Dehogy

Arab karácsony sehol? 😄

A rendõrös megvan neked ??

A Charger R/T-t meg rendesen meggondolom még.. remélem nem jön vissza IGCbe és akkor veszek egyet.

Én is azt a kettõt szemeltem ki. Vén Chargerem sosem volt az új Challanger meg jól néz ki
A Challenger C meg a Charger R/T hajaj... szerintem ma elmegy a maradék

RoboKutya78
<#eplus2>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

<#taps>

HG úr jött náspángolni 😄

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Off 0. rész. Lött 13 autóm. Köszönöm!

Folyatom az oda tartozó SG fórumban.

Igen a Driftopiára.
Jah, a drifttopiára gondolsz?

Vagyis?(nem annyira tudom, mert mostanában csak TH-zni járok fel)

Hát elég vicc az árszabás. Pláne, hogy fizetni kell a javításért. Ergo pénz nélkül nem is lehet játszani. Drasztikusabb, mintha havidíjas lenne... Amíg béta, addig élvezem, aztán uninstall. Off vége :-)

Csak egy utolsó táncsak' nem haragszik meg a HG úr érte.

Drasztikusan csökkentették a repairok árát <#taps>
<#worship><#worship><#worship>Ezer köszönet Mester!!!

Tom ne aggódj. Két hete nem offoltam már :-D Átlag meglegyen.

Ne mind offoljatok, mindjárt itt lesz a HáGé úr! <#ejnye1>

Ja mostmár értem a kérdést.

A két jobb autó már a "Nemgyakori" kategória. Váltanod kell a fülek között (ugyanúgy mint mikor a versenyek elõtt kiválasztod a booster kártyát), mikor megvennéd az autót. Egy fülön az egy kategóriába való autókat jeleníti meg. Én X360 kontrollerrel játszok, ott a L1-R1-gyel lehet autó kategóriát váltani. Nem tudom hogy van billentyûzeten.
Nem kinyírást írtam, hanem megnyerést. Értem a különbséget. Eddig három autót nyertem: egyet ami van is és kettõ lényegesen jobbat. Az autóm szintlépésénél teljesített (sikeres) versenyek után írta ki hogy megvan az autó. De hol? A garázsban, mint lentebb is írtam, nincs :-(

Attól hogy kinyírsz egy autót még nem kapod meg. Amikor kinyírsz egy autót, akkor az hozzáadódik az ellenfelekhez akik ellen akkor állhatsz ki a lvluppoltad az autót. ÉS akiket azon a versenyen legyõzöl, azoknak a kocsijait kapod meg. Tehát attól hogy kinyírsz egy autót egy versenyen még nem a tiéd.

Javaslat: nézz meg egykét gameplay videót a youtubeon, hátha az segít.
Van 18 Slotom. De csak négy autóm. Megnyertem már három másfajtát, mint amik vannak és nincs sehol. Ha a garázsomban kiválasztok egy autót, és rányomok a Change-re, akkor szürkén ugyanazt a négyet kínálja, mint ami van is. Ugyanígy ha üres slotra nyomok. Csak és kizárólag a négy verda. Még jó hogy néha mutogatja kártyán milyen autód oldottam fel, vagy nyertem meg... Szóval a jobb verdákhoz véletlenül sem férek hozzá. A challenge végén kiírja hogy 1/1 megvan, de rohadtul nem találom!

Chevrolet Camaro SS - 1,260 SB
Chevrolet Chevelle SS - 1,140 SB
Chevrolet Corvette Stingray - 1,860 SB
Chevrolet Corvette Z06 - 2,460 SB
Chevrolet Corvette Z06 CLE - 2,700 SB
Chevrolet Corvette ZR1 - 2,880 SB
Chevrolet El Camino SS - 1,920 SB
Chrysler HEMI 300C SRT8 - 1,380 SB
Dodge Challenger Concept - 2,040 SB
Dodge Challenger R/T - 480 SB
Dodge Charger R/T - 480 SB
Dodge Charger SRT8 Super Bee - 1,320 SB
Dodge Viper SRT10 - 2,100 SB
Ford GT - 2,400 SB
Ford GT40 Mk.I - 1,800 SB
Ford Mustang Boss 302 '12 - 2,940 SB
Ford Mustang Boss 302 '69 - 1,980 SB
Plymouth HEMI Cuda - 1,500 SB
Plymouth Road Runner - 1,500 SB
Pontiac Firebird Formula - 1,560 SB
Pontiac GTO '65 - 600 SB

Charger és Challanger R/T olcsóbb mint egy car slot<#idiota>
Mikor bemész egy versenyre, és az autóválasztó képernyõn vagy, akkor rákattintasz egy üres car slotra, akkor bejön hogy hány autód van egy fajtából. Ott kiválasztod az autót, enter és mehetsz vele.

Ha nincs szabad Slotod, akkor vagy eladod a jelenlegi autódat, vagy kiválasztod a change lehetõséget de akkor minden eddigi haladásod a kocsival elveszik.

Más: Megszereztem az elsõ Nemgyakori autómat a Driftopiában, de nem merek vele menni, mert 30 zseton a javítása. Pedig simán nyerhetnék vele a Time Challangeen. Legutóbb 8. lettem vele, de az 60 zsetonomba került.
Sok ON SALE autó a worldben. Ha jól láttam 3 kivételével, mind volt már IGC-és. <#duhos2> Nem sokra értékelem a jelenlegi akciót. (Chevrolett, Plymouth, Pontiac, Dodge, Crysler, Ford márkák, de a lustább autócsodák)

Bazi nagy OFF:
A Driftopiában, hol a t*k*mbe lehet megszerezni/kiváltani a megnyert autókat??? Ha valaki tudja, ossza meg velem. Köszönöm! <#integet2>

Ahogy mondod 😄