94802
-
#34171 Az oroszok vagy csitelnek - vagy reklamálnak (illetve más nemzetiségűek is). Én is "lealáztam" egy két rommá tuningolt szekeret, mert csak tuning volt - tudás mögötte nem, és persze egyből kaptam a kedves üzeneteket. És nem is egy brutkó verdát futtatok jelenleg, csak egy trabi-utánzatot!
-
#34170 megfogalmaznál nekem valamit és kinek küldjem azt is írd meg nekem ;9 köszönöm előre is ha megtennéd -
#34169 na most mi van kód sehol de nyertem diablot :S , aki már nyert így segítsen -
RED BULL F #34168 én se kaptam meg még a Cayman-om. Sőt! Az Aston MArtinért is nekem kellett utána járnom Drew-nál anno! Úgy kaptam meg. -
JuhaAasz #34167 csak ezen az oldalon láttam 2 embert aki megkérdi hogy lehet a camaro-hoz hozzájutni...tényleg ennyire láma emberek élnek a földön?
Ja, és Blint-nek szeretném a következő sorokat üzenni.
Azért, mert egy kocsi ami ingyen és bérmentve a tiéd, de nem tetszik, azért nem kell pattogni. Ez az 1-es pont. A 2-es pedig, hogy ha neked százmillió verseny után is 0 rep, 0 cash, nincs kártya eseted van, és neked érdekes módon 10 perc után se tölt be, akkor csak azt akarom kérdezni, hogy milyen versenyeket mész? mert ezek ilyen 6+ főnél szoktak előfodulni. Nekem ha ilyen van, mindenesetben elindul a verseny, mikor tölt, akkor egy idő után képet vált a töltőkép, és akkor bejön. Van rá egy ingyen Camarom, hogy a te netkapcsolatoddal van a gond...mivel más már nagyon rég nem panaszkodik ilyenre.
Ja és mégvalami. Ha nem akarsz semmit se megköszönni, akkor egyetlen egy ajándék dolgot se vegyél igénybe a héten. -
HELM13HUN #34166 akkor nem tom írjál rá develli$ papára ,hogy hova küldte vagy nem tudom nekem ott volt twitteren.. -
#34165 az a vicc hogy sehova nem küldték nekem de a nevem ott van a nyertesek között -
noxwill #34164 te még ééééééélsz? -
HELM13HUN #34163 Nekm Twitterre külldték üzenetben. -
#34162 kérnék 1 kis segítséget hol találom meg a diablot amit nyertem ?? vagy a kódját ...előre köszi -
SpeedDemon1996 #34161 Aki szeretne jönni krúzolni az legyen a FEHÉR ponttal jelölt hely holnap (csütörtökön) 18:00-kor!
-
smokes #34160 Szia Szabi es Gyuszopapa
Ezt a játékot lehet gamepad-al játszani?
logitech és x360 gémpadokat kezeli, többihez macerás beállítani (de pl. xpadder-el és társaival belehet szenvedi őket :D)
Igen a nfs world-ot lehet Gmaepadal is jatszani ,meg mar ahogy hallottam kormanyal is.
En jelenleg Gamepadal tolom vagy is Xpadderal, szal nem csak logtech es xbox controlerrel lehet tolni.
En is jelenleg xpadderal tolom, van xp-re meg win7-re is , es abba minden joy-nak a tipusa benne van es mniden jatekhoz kompatibilis. -
#34159 facebookon írták : SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!It's time for another Need for Speed World Fun Friday! This week we've got 50 codes for the Lamborghini Diablo to give away!
All you need to do for your chance to win is answer this question: On what day will the Need for Speed World two-year anniversary celebrations start?
Stop by our producer Marc De Vellis's Facebook page, as he’ll also be giving away 25 codes.
Please leave your one comment with the answer below. No Spamming! Spammers will be automatically banned from the contest.
Good luck everyone!
Congratulations to last week's Fun Friday winners! We'll send out their codes shortly:
Ana Èavrag, Andrew Bailey, Andrew Ludvik, Anghel Alexandru, Cicero Quirino de Souza, Cristian Abaianit, Dane Johnson, Delwin Poh, Denis Èoviæ, Denis Meðimurec, Elano Carvalho, Fraidy Ivan Victonta Tekang, Gheo Slevoacã, Gio Kiladze, Guillermo Escalante, Ho Koh, Isti Slipknot, Ivana Lisak, Ivica Stanimirovic, Jake Quinn, James Nee, Jhay Jaro, Jhon Castañeda, John Cross, Julian Becker, Karlo Ranèiæ, Keenen Kanda, Lacika Takács, Meriem Mlki, Ovidiu Sabac, Raffyrinaferiana Ram, Rania Lawiti, Roger Josue Garcia, Samuel Ademisoye, Sandy Singh, Simon Stürmer, Sirine Chniwer, Tohnoh Jhemar Zouldyeck, Tom Alencar, Tom Papaioannou, Tommy Jey, Tommy Moynihan, Tony Takashi, Trevor Cretzman, Tyrese Gibson, Uğur Sevgi, Ulekbulu Gata, Usman Azhar, Vasile Bogdan, Willson Yohatha
Marc's Winners
Aldis Matuseviès, Almeida Silviu, Aston James Yao, Cem Onur Kalkan, Cesar Alayo Romero, Christian De Tullio, Diós Sándor Norbert, Drakola Dcjthf Rimon, GodIam Fast, Kevin Gardner, Kiangh Eyter Rojas, Kirk Pineda, Kody Chyan Robley, Kthe Wolf, Lum Chee Hoe, Maher Rabah, Martin Wiech, Matyas Vigh, Maxi Montaña, Maxianubis Racer, Michael Jan Szalajko, Mohamed Dhia Ben Hamda, Nouval Hawari, Stefan Milosavljevic, Takashi Fukagawa -
mrredbull18 #34158 nekem ezzel 1 kérdésem lenne :D hogy a kérdésekre akik válaszolnak azoknak hol irják ki a nevét? mert valahogy de nem találtam még meg ... a twittereseket megtaláltam de azt még nem ... -
#34157 szevasztok , kíváncsi vagyok mi hogy merre , meglepetésemre a nyertesek között vagyok ... diablo sv -nél oda van írva a nevem ,, a kódot hol tudom meg vagy hova küldik ( ték ) ?? -
Quqa #34156 Az nekem is feltűnt egyik profilba megvettem a ZL1-et és még maradt 3 hely és csak IGC-s kocsim van ott. -
#34155 Remélem adnak egy 1000et :D Hiszem szülinap van! Ha múltkor adtak 1250et akkor adjanak most is XD -
tutika14 #34154 akkor örülünk :DDD -
B13A6 #34153 Szerintem lesz..fő oldalon web dealsben jobb oldalt van happy birthdayes kép ,amin megtalálható a letakart camaronk,meg sb jel...má csaknem véletlen :D -
chris1997 #34152 Ha lesz, megtudod :P -
tutika14 #34151 Felteszek egy hülye kérdést!!! :D Lesz booost? XDDDD -
#34150 jól látom hogy új profilnál 5 garázshely van? -
adamatts #34149 az is van még ha jól láttam -
kopasz0 #34147 köszönöm -
RED BULL F #34146 http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8849048.page -
adamatts #34144 arra én is kíváncsi lennék de lehet hogy az ő munkájuk volt a kamera mód -
#34143 Ehh fura dolgot fedeztem fel bár lehet csak nekem új . amikor elindítom a játékot az EA logo után egy quicklime games animáciió-logo bukkan fel, én eddig ezt nem láttam mik ők kik ők mi ez a cucc? :P -
adamatts #34142 G4RY21 Hell Camarójával pózolva
-
RED BULL F #34141 Szerintem ott már ő is elvesztette a fonalat :D -
RED BULL F #34140 Kicsit provokáltam :D Bár nem lehetetlen, hogy azt nyertem, mert kártyát ugyebár nem kaptam :D -
B13A6 #34139 lol...pontosan ahogy ő is mondja :"its not imposible win" :D:D -
mrredbull18 #34138 végleg -
chris1997 #34137 Az Ultra motor kellett hozzá mi?! :D
Kopasz0: Car Dealer és ott 0$-ért vehető(Nem az Elite). -
kopasz0 #34136 nagyon köszönöm a gyors választ.
és ez bérlés vagy végleg az enyém?. -
mrredbull18 #34135 bemész az autókereskedésbe és megveszed ingyen ... csak kell 1 szabad garázs hely :D -
kopasz0 #34134 üdv ingyen camaro? Jol tudodm?
valaki írjon hogy lehet hozá jutni..
Nagyon köszönöm a segicséget.
-
RED BULL F #34133 Említettem már, hogy mennyire imádok az oroszokkal versenyezni?
Előzmény: Gondoltam benézek már York Road-ra, hogy meghallgassam az új számokat verseny közben. Nem volt kedvem autót váltani, így a Team Escape-re felskillezett Nissan Skyline 2000 GT-R-emmel indultam neki a futamnak. Természetesen első lettem (ami nem csoda, mert rengeteget gurultam már ezen a pályán) és a ruszki "barátom"-nak ez nagyon rosszul esett, amiért porig aláztam az M3 GTS-ét:
-
Quqa #34132 Az nagyon rendes tőled de csak nagyobb súlya lenne annak ha egy kicsi de összetartó magyar közösség köszönteni az EA-t. Nyugodtan a szervezés mögé állhatnál (sajna én meló miatt nem vagyok játék közelbe) elég aktív vagy itt is TCM-en PH-n is (nem kevésbé a játékban) és ahogy B13A6 javasolta autókból kirakva (többszörösen ahányan vagyunk) a Boldog Születésnapot Kívánok EA+BB pl. az alsó térképen nem látható hídon még nagyobbat ütne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eltenném újra a kérdést lesz e belőle valami és ha igen ki szervezi össze? Van rá még szűk 2 napunk.
Nem tudom ki hogy van vele, vagy meg e történt már, de azért megérdemelne egy Boldog Születésnap kívánást (de úgy magyarul nem inglisül) az EA+BB páros a magyar közösségtől (NFSW név szerint). Tudom vannak hiányosságok, bénázás meg egyebek, de egy szülinap az szülinap. Még van rá 2 nap összeírni a neveket, aki veszi a fáradságot engem beleírhat és feldobhatná a hivatalos fészbukjukra.
Aki tudja és ott van a többi magyar fórumon terjesztheti nyugodt szívvel. Köszönettel!
Ez csak egy ötlet volt persze lehet autókból is kiírni bármit, (és nagyon jó ötlet) sajna én egész héten melóba ezért nem tudom saját kezűleg megoldani az összeírást, de ha valaki a vállára veszi a dolgot és tud mondani egy időpontot én is benne lennék a fotóban, de ezen a héten csak 22 után vagyok. WEREWOLF esetleg össze photoshop-olhatja vagy aki ért hozzá és mehet De Wellis-éknek.
Viszont a kiírás magyarul (elvileg azok vagyunk és ez a nyelv elég ritka úgy világszerte) legyen majd fordítják ha akarják.
A nevek meg ott vannak a PH és a TCM főoldalán az enyém pont nem, de sokan ismernek az SG-n meg valaki megoldja az összeírást. A gepigény-re kidobom én a felhívást holnap
-
mrredbull18 #34131 oks kössz :D -
Racing824 #34130
a kedvenc végre kaptam bele egy normális váltót is