94802
-
chris1997 #34129 "V"-t lenyomod és jobb klikkel forgatod a kamerát.. mint a safehouseban.
-
mrredbull18 #34128 hello hello , visszatértem :D és az 1. kérdésem hogy hogy lehet használni a free roam kamerát? xD -
Legpuska #34126 A camaro-nak véletlenül nem kellett volna ingyen garázshelyet is adnia? -
gyeprefos007 #34125 Srácok! Ezt az elhunyt lány emlékére szerettem volna csinálni de a World bebugolt és nem engedi elmenteni a változásokat sem át színezni a matricákat amik még felkerülnének... így sajnos csak fél munkáról tudok képet adni. Ha lesz hozzá türelmem később újrakezdem!
-
Gyuszopapa #34123 Ezt a játékot lehet gamepad-al játszani? -
Gyuszopapa #34122 Köszi a segítséget,hogy lehettem ilyen béna. -
Gam3r #34121 Ja igen a zenékről az a véleményem hogy azért sokkal jobbak mint az állandóan nem változó 1 zene!:D
A camaro, hát nos igen nem egy erőgép, mr1 jobban megy, de hát tényleg szép, először azt hittem egy t1es olyan lapítóval átment lapos kocsit fogunk kapni. -
B13A6 #34120 Igaza van amúgy blinthunnak,csak minket már rászoktattak a szarra...aki úgy jön ide,hogy előtte más multi játékokkal játszott annak ez semmi más csak egy bughalmaz...
a fotó módra meg több ismerősöm reakciója csak annyi,hogy "ez nincs benne alapból?!"...
én véleményem meg,hogy ha már nincs benne alapból felesleges ennek kidolgozására időt áldozni...minek kéne nekem fotó mód?azért jöttem ide,hogy a virtuális kocsijaimmal dicsekedjek?én nem.. -
Gam3r #34119 Tele van a hócipőm ezekkel a csalókkal, most itt ez a Zekk fiú, az egész Feed tele van az ő Treasure Hunt-jaival, és kb másodpercenként újat kap...
Jelentse akinek van kedve, nekem nincs...
-
zsomboor #34118 Valaki nem tudja véletlen hogy a TH-s M1-ről le lehet e vakarni a bodykitet? Mert ugye alapbol nincsen body az M1-re, ezért most kicsit elbizonytalanított hogy vajon úgy van e mint pl. az Elite Eclipse, hogy az az "alap" és nem lehet ezért törölni se mert nincsen mit... -
kruger445 #34117 Köszi. -
Freeman16 #34116 alt+z -
chris1997 #34115 Alt +Z -
chris1997 #34114 Lapozzál egyet. -
kruger445 #34113 Amatőr kérdés, tudom, de van itt olyan gomb, amivel minden kijelző eltűnik a képből, hogy tudjak rendes képeket készíteni? -
Gyuszopapa #34112 Nekem 12550-at ír ki? -
chris1997 #34111 Bemész, car dealer és megveszed 0$-ért. -
Gyuszopapa #34110 Sziasztok hogy lehet ehhez a Camarohoz jutni? -
chris1997 #34109 Nagyon sokat vársz...
Én konkrétan megköszöntem Twitteren Drewnak, mert Free Camrea mode nagyon jó, Camaro Zl1, nagyon jó... -
#34108 Azt hogy egyáltalán ez van ... -
kruger445 #34107 De legalább van. Nem? -
#34106 Itt az én új szekérkém.
-
Blint #34105 Mit tudtok ti ezen megköszönni???
Ha még a legidegesítőbb hibákat javította volna ez a patch, de nem!!
Még mindig 0 repu és cash van verseny után, és kártyát sem mutat...
Arról nem beszélve, hogy nem tölt be versenyre! Most direkt vártam, hátha! De nem, már 10 perce ott cikáznak a fények a betöltő képernyőn és nem történik semmi!
Van egy vacak T2-es autó, de jó! Még ha valami tuningolt endgamere alkalmas autó lenne, akkor lehetne örülni! Egyébként is ronda, legalabb is én nem szeretem az ilyen szögletekből álló autókat...
Dupla repu az jó, mert én még szintezek. De többség már 50-es, így nekik ez kb semmit nem jelent, max a pénz. -
Gam3r #34104 Nem is gondoltam hogy olyan nagyon top1 autó, ha szép, akkor idevele!:) -
#34103 Adja hozzá a hangulatot :P -
kruger445 #34102 Én is benne lennék a közös köszönetben. -
chris1997 #34101 Ha akarod a Camarot.. Amúgymeg, sok van belőle és kicsit lassúnak érzem. De a szépsége mindent kárpótol... -
Gam3r #34100 Sziasztok!
Jó ez az ingyenes camaro?
Most van 900 boostom, így tudok neki venni helyet, érdemes erre költenem? -
chris1997 #34099 Azt szoktam nyomatni mindig én is... -
#34098 Akkor már inkább az NFSMW zenéit -
chris1997 #34097 Jaja. Én is inkább azt, de azért jó látni, hogy igyekeznek X) -
#34096 Hát nemtom ezek a zenék ja zenék....de noh mindegy a semminél jobb :) de inkább winampből szúrom neki a neves előadóktól :P pl nine inch nails, Trivium, meg a régi nfsekből megismert bandákat pl Avenged Sevenfold, Bullet for My Valentine :P -
chris1997 #34095 Nem rosszak a betett zenék. De egy ilyennek jobban örültem volna:
-
Freeman16 #34094 Ha valaki írja engem is beírhat THEFREEMAN14 -
Blint #34093 Én eladtam a Lexus IS F-emet. Az úgy is életem egyik legrosszabb választása volt! Csak pingálásra hagytam meg, de ha már pingálás, akkor ez a Camaro szabb alap :D -
Quqa #34092 Feltenném újra a kérdést lesz e belőle valami és ha igen ki szervezi össze? Van rá még szűk 2 napunk.
Nem tudom ki hogy van vele, vagy meg e történt már, de azért megérdemelne egy Boldog Születésnap kívánást (de úgy magyarul nem inglisül) az EA+BB páros a magyar közösségtől (NFSW név szerint). Tudom vannak hiányosságok, bénázás meg egyebek, de egy szülinap az szülinap. Még van rá 2 nap összeírni a neveket, aki veszi a fáradságot engem beleírhat és feldobhatná a hivatalos fészbukjukra.
Aki tudja és ott van a többi magyar fórumon terjesztheti nyugodt szívvel. Köszönettel!
Ez csak egy ötlet volt persze lehet autókból is kiírni bármit, (és nagyon jó ötlet) sajna én egész héten melóba ezért nem tudom saját kezűleg megoldani az összeírást, de ha valaki a vállára veszi a dolgot és tud mondani egy időpontot én is benne lennék a fotóban, de ezen a héten csak 22 után vagyok. WEREWOLF esetleg össze photoshop-olhatja vagy aki ért hozzá és mehet De Wellis-éknek.
Viszont a kiírás magyarul (elvileg azok vagyunk és ez a nyelv elég ritka úgy világszerte) legyen majd fordítják ha akarják.
A nevek meg ott vannak a PH és a TCM főoldalán az enyém pont nem, de sokan ismernek az SG-n meg valaki megoldja az összeírást. A gepigény-re kidobom én a felhívást holnap
-
davidcs94 #34091 én is meglepődtem hogy nem adtak hozzá garázshelyet, és mivel boostom nincs adtam el autót, elpasszoltam az RS4-et, remélem ez jobb lesz:) (csak a benn lévő ultrákat sajnáltam) -
chris1997 #34090 Örülj neki, hogy van ajándék..
Milyen?! szép. Nem kell elégedetlenkedni. Ki kell használni és KÉSZ! -
Blint #34089 Azért bekaphatják, hogy az ajándék autóhoz garázshely nem jár!
Milyen ajándék már az, aminek helyet nekem kell venni pénzből? :S
-
#34088 Aztán ki tudja hogy betartják-e :D