94802
-
mrredbull18 #34213 szerintem azért elöbb angolul hogy értsék és utánna magyarul hogy fel is fogják hogy spéci cucc a magyar csapattol de felölem forditval is lehet :D a többség ahogy dönt :P -
kaoszgolyo #34212 Összekevertem egy másikkal. Elnézést kérek! Az Xpadder hibája az ára. -
#34211 Fordítva nem? :) bár tökmindegy amíg csak elméleti síkú a dolog, az idő meg fogy :) -
Csabesz001 #34210 Van egy üres GT-R a célra fenntartva. :) Motorházra ráfér az emlékmatrica. -
mrredbull18 #34209 ami azt illeti hogy ne legyen még több filozofálás azon hogy magyar vagy angolul legyen a dolog szerintem legyen angolul és alatta kicsit kisebbe magyarul ... és igy érteni fogják hogy a magyar csapat spéci köszöntést ad nekik... -
gyeprefos007 #34208 Én Speciel az emlék autómmal mennék a fotózásra :) -
Quqa #34207 A neveket könnyű leszedni innen csak rákattint valaki aki épp ráér a fejlécre és bemásolja valahova Office akármibe, ha csak nincs valahol meg egyben (Szabi??). Szerintem a TCM-en és a PH-n sem ellenkeznek majd emiatt, sőt, ott egyben meg van a nyitó lapon. Ha a lenti nagy hídon nem lehet lefotózni a magyarul irt köszöntést (és angolul elég snasz szerintem mivel a mi nyelvünket nem sok helyen használjál), persze lehet angolul is mellette lennénk elegen, akkor marad a stadion ahol van zoom.
Marha jó ötlet lenne még, ha az emlék szívet mindenki feltenné pl. a motorházra vagy ahol a fotón jól látszana. -
Csabesz001 #34206 Ilyen köszöntős fotókra mennék én is szívesen. Szabitól meg kérnék szépen egy fejlécet. :) -
mrredbull18 #34205 személyem szerint nem nagyon vállalom mert nem vagyok az a pro a photoshopban... használtam már eleget de még mindig van amit tanulnom... ám pl. werewolf egész szépen kezeli és anno elég szépen megcsinálta az ugy mondott "háttérképeit" egyszóval ha engem kérdeztek én ráhagynám a munka javát :D :D :D -
mrredbull18 #34204 ez viszont kuwa jo ötlet xD szépen meglehet csinálni a képet ezzel a kamera moddal és valahol 1 szép nyári helyen háttérrel beállna a nagy csapat ... nyomatnánk 1 ütös képet és valaki szépen meg designelné olyan dögössé tenné xD és már mehetne is nekik a cucc :D -
#34203 :) egész pofás,de ha screent csinálsz akkor érdemes arra a pár perce felhúzni a grafot hogy a kép viszonylag szép legyen :) (Nekem is okádék gépem van szal én is így tolom :D) -
gyeprefos007 #34201 Fiúk Lányok! Újra rászántam magam és most némi átalakítással be is fejeztem az autót melyet szegény lány emlékére készítettem!
UI: Ha lesz ilyen köszöntő kép készítés. szeretnék menni én is :) -
#34200 * visszavonom lehet zomolni igaz elég korlátozottan de aki nagyon nagy felbontáson+ epicultrafasza géppel illetve graffal tolja az csinálhat szép képeket.
Am vazz 201 az egen :O -
#34198 Szerintem meg az lenne a legegyszerűbb 1 adott időpontban összejönni jó sokan, és csinálni egy faszányos screent, ráphotoshoppolni szépen egy feliratot, e mellé meg odaírni a levélbe a magyar játékosok ingame nevét (Ebben kb mindenki egyöntetűen benne lenne, a nevek összeírása kissé macerás, mert rengetegen vagyunk. A photoshopolást vállalnám, abban korrekt vagyok.)
De sajna az ötletemet agyonbassza hogy free módban ez a fasza kis free wiev kamera mód elég langyira sikerült mivel nincs zoom mint a stadionos képkészítéseknél (Pedig egy oylan felületre gondoltam amikor hallottam hogy lesz noh mindegy.) A másik hogy én nemtudom pontosan mi az oka de x autónál többet nem jelenít meg a cucc hiába vagyok ott mellette, lassan jön elő a textúrája, vagy eltűnik vagy nemtom szal ez cuma. Talán a chanelek miatt lehet. Vagy így oldották meg a "gördülékeny" futást. -
RED BULL F #34197 Az kicsit körülményes. Esetleg ha több autón matricákból lenne ez kirakva és egymás mellé állnának, na úgy már inkább elképzelhető. -
mrredbull18 #34196 szerintem angolul kellene autókból kirakni valahogy " Happy Second Anniversary" -
RED BULL F #34195 Úgylenne a legegyszerűbb összeírni mindenki nevét, aki támogatja ezt, hogy 1 ember, aki elvállalja, annak mindenki küld egy PM-et a játékbeli felhasználónevével. Ide meg jöhetnének az ötletek, mit is írjunk nekik, azt kicsit átfogalmaznánk és akkor el lehetne küldeni nekik angolul/magyarul. Szerintetek? -
#34194 és ha a face-n írok Marc De Vellis kollégának üzit az is jó ? -
Blint #34193 Ugye? És még minket hülyéznek le, mert biztos a netünk rossz...
A játék netkódja szar ahogy van... -
#34192 ok , kösz és ennek a jóembernek a mail címét honnan kaparom elő -
mrredbull18 #34191 nem tudom ti hogy vagytok... de engem is kezdett baszogatni a játék.... kb 5 perce már hogy "loddingol" de semmi.... és már 2x megcsinálta ... ujra bekell lépjek ilyenkor ... -
Quqa #34190 Akkor, ha lehet és ráérsz írd össze a listát (sinálnám én is, de melóból sajna nem tudom), esetleg Szabinak talán megvan egyben a PH-n, TCM-em meg csak másolni kell. Fotózkodnék szívesen az új módszerrel, ha már betették (és jól tették) de csak 22 után vagyok. -
smokes #34189 inkabb xpadder progit hasznaljon mint uj joy-t vegyen, mert hogy ujat vegyen hulyesegnek tartom. -
smokes #34188 Az xpadder sok jatekra jo, es rengeteg joy tipushoz kompatibilis ha a z uj verziojat szededle, de aki hasznalja vagy hasznalta az tudja, ,de rajtad azt veszemki nem igen vagy jartas benne akkor mniek allitasz ilyent.
sztem a gyereknek erre volna szuksege ,nem egy uj joy-t vegyen, hamar tanacsot ker akkor egyszerut adj neki :) -
JuhaAasz #34187 ja kihagytam a lambo és bmw véleményt :D aki az elite eclipse-re azt mondta, hogy ocsmány(legalábbis a hátulja), akkor mit mond a lambo seggére? mert hogy ocsmány a négyzeten az eclipse-hez képest az tuti :D -
Dealcsy #34186 1. Szabi, lécci nekem is állítsd be a mizémet, azt a csíkot (nem jut eszembe, hogy hívják), ugyanúgy Dealcsy néven megtalálsz
2. csak engem cseszeget a gém, hogy állandóan kidob versenyről? mert hogy a nettel semmi gond, az hódziher
3. amúgy üdv mindenkinek, asszem március óta nem írtam ide semmit
4. csak hogy legyen egy negyedik pont is
5. lesz valaha valami értelme ennek a pontnak is?
6. véleményem szerint az aeria-val az ember kitörölheti a sejhaját (tudom, hogy már egy ideje fent van a hivatkozások között, de csak most írtam ide a fórumra azóta) -
zsomboor #34185 Benne lenni benne lennék, szervezést azt nem tudok vállalni több okbol se -
noxwill #34184 Én mindenféle közösségi megmozdulást támogatok :)) -
kaoszgolyo #34183 Örülök a kamerás cuccnak.
A szülinapi jókívánsághoz szívesen csatlakozom.
Nekem nem jön be a Camaro. Pénzszerző csalásra :) vettem belőle kettőt, profilonként egyet.
Szerintem nem emlékvideót kell csinálni, hanem örömmel játszani és élni. Igaz, az nehezebb mint egy videót összehozni.
Az új Lamborghini undorító, ahogy a többi is. Beteg a világ. Az új BMW sem egy matyóhímzés, de legalább látszik rajta, hogy versenyre tervezték, nem plázacicák puncijának megnedvesítésre.
A TH csalás ügyben az igazi önszakadékbataszítás szerintem a hazugság, mismásolás volt.
A drag módot szeparált módon tudom elképzelni, hacsak nem változtatnak valamit a lagok kiküszöbölésére. A szeparáltság annyit jelent, hogy a játékosok csak látják egymást, de nem hathatnak a másik futamára.
Nem azt mondta az orosz, hogy ő nyert ultra motort azon a nagyszerű futamon?
Ne állítsátok már, hogy az Xpadder mindent kezel, mert ez nem igaz. Helyette: az Xpadder elvileg a legtöbb vezérlőt kezeli. -
RED BULL F #34182 ,,(de úgy magyarul nem inglisül)" - ezt nem értem. Magyar nyelven írnánk a köszönést? Abból szerintem egy árva kukkot nem értenének :D -
mrredbull18 #34181 tényleg nem rossz ötlet, ha hivtok én is jövök :D arra az autósra :P ám tényleg nem rossz ötlet és ha szidjuk is de azért megérdemlik ... mert nem csak 1 játékot csináltak és nem lehet aztmondani elsö játszásra egyikre se hogy játszhatatlan selejt.... -
smokes #34180 Ket Camaro egy helyen, szembe nezz egymassal:-))
-
mrredbull18 #34179 éleeeek xD ám akkor a twittereseket nem találom :D ezt megtaláltam én is de a többit nem ... -
chris1997 #34178 Én már felköszöntöttem őket. De nem rossz ez a 2 ötlet sem. -
gyeprefos007 #34177 én is benne lennék :) -
Quqa #34176 Ma még ezen kívül 2x felteszem ezt a kérdést valaki a hátára veszi e ezt a nem túl megterhelő feladatot vagy jó magyar szokás szerint sunnyogunk továbbra és szidjuk tovább az EA-t! De szerintem szép gesztus lenne!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Feltenném újra a kérdést lesz e belőle valami és ha igen ki szervezi össze? Van rá még szűk 2 napunk.
Nem tudom ki hogy van vele, vagy meg e történt már, de azért megérdemelne egy Boldog Születésnap kívánást (de úgy magyarul nem inglisül) az EA+BB páros a magyar közösségtől (NFSW név szerint). Tudom vannak hiányosságok, bénázás meg egyebek, de egy szülinap az szülinap. Még van rá 2 nap összeírni a neveket, aki veszi a fáradságot engem beleírhat és feldobhatná a hivatalos fészbukjukra.
Aki tudja és ott van a többi magyar fórumon terjesztheti nyugodt szívvel. Köszönettel!
Ez csak egy ötlet volt persze lehet autókból is kiírni bármit, (és nagyon jó ötlet) sajna én egész héten melóba ezért nem tudom saját kezűleg megoldani az összeírást, de ha valaki a vállára veszi a dolgot és tud mondani egy időpontot én is benne lennék a fotóban, de ezen a héten csak 22 után vagyok. WEREWOLF esetleg össze photoshop-olhatja vagy aki ért hozzá és mehet De Wellis-éknek.
Viszont a kiírás magyarul (elvileg azok vagyunk és ez a nyelv elég ritka úgy világszerte) legyen majd fordítják ha akarják.
A nevek meg ott vannak a PH és a TCM főoldalán az enyém pont nem, de sokan ismernek az SG-n meg valaki megoldja az összeírást. A gepigény-re kidobom én a felhívást holnap
-
chris1997 #34175 Nem ZL1 -
#34174 Van ilyen Camarom TDU2-ben is.
-
RED BULL F #34173 Nem tökéletes megfogalmazás, de érteni fogja. Bár szerintem érdemes vele jövőhétig várnod, mert most biztos sok dolga van "szegénykémnek" ezen a héten. Még nekem se válaszolt a porséra, a multkori Aston-t elég hamar elküldte. -
RED BULL F #34172 Én ezt küldtem el anno Drewnak:
Dear Drew
At 2012. March 17 (a te nyereményed dátuma) was a Fun Friday where a gift was an Aston Martin Vantage Cop (te nyereményed) Car code. I was in the winners but i never got my code. I wrote to Ling a month ago but a don't have answer. Please help me with it.
Vagy küld el neki ezt (ez a pénteki levelem):
Hy. I just would like to interesting about the Porsche Cayman (Lambo Diablo) what we win last week (in this week esz neked gondolom). When we will recieve our code?
Thanks for your attention
Your sincerelly: NEVED