94802
  • B13A6
    "This week we've got 50 codes for the Lamborghini Diablo to give away!"..biztos?
  • BB0735
    Alul az előző heti játék nyertesei vannak felsorolva, ott biztos, hogy nem Diablo volt a nyeremény.
  • nfsmw4ever
    Pörögnek a hsz-ek bőven. Ez jó. Sok pozitív vélemény ez is jó. Kevés negatív ez is jó. Hogy a negatív az valami hihetetlenül közönséges stílusban íródik az nagyon nem jó. Mert itt és a worldben is közösség vagyunk. Vannak morális és emberi értékek, normák, ha úgy tetszik, akkor szabályok. Nem kell betartani ezeket senkinek! De, ha te is játszol (akár velünk), megosztod a véleményed itt, felveted a problémáid, akkor mindezt megteheted emberi hangon is. Nem kérem ezt, csak javaslom. Szerintem a normális hangvétellel nem fáradtság megadni a minimális tiszteletet ember és játékostársaidnak. Nem írok nevet, mert érzésem szerint ez többeknek szól. Le lehet engem hülyézni is ezért, azt se bánom. De nem megyek el szó nélkül a jelenség mellett, mert amit ez a fórum adott nekem és sokunknak, azt igenis tessék már "tiszteletben" tartani.
    Az ajándék. Szerintem igenis: Köszönjük EA! Szép autó és szép ajándék. Nekem sem ez a legáhítottabb verda, de örülök neki. Legalább annyira, mint a legutóbbi porschénak. Hogy nem jár garázshely hozzá???? Így hogy korlátlan számban beszerezhető, nem is csoda. Akkor mindenki kb végtelen garázshellyel rendelkezne jövő héttől, mert menne a spájzolás ezerrel. Autó megvesz, autó elad és lőn garázshely. Na ezzel hatalmas bevételtől esnének el... Lehet ennek nem örülni, de érthető. Másik megoldás az lett volna, hogy acc-onként mindenki kap egyet és csókolom. Azt mondjuk lehetne hellyel adni. Akkor az lenne a rinya, hogy persze mert csak egyet...
    Jókívánság. Tiszteletem az ötletgazdának! Nagyszerű lenne ez a közösségi születésnapi üdvözlet. Szerintem is két nyelven kellene, és igen, előre nagybetűvel magyarul. Mert mi magyarok vagyunk és mi így köszönjük meg, az olyan amilyen munkájukat. Lehet szidni őket. Én is morgok nap, mint nap. De leülök naponta és játszom, amennyit tudok. Mert szeretem. Nekem ez az NFS széria csúcsa és ezt vállalom. Lehet oktatni engem ezért, de én akkor is ezt fogom tolni, mert ez a játék ad nekem valami olyat, amiért játszom. Élményben, érzésben és képvilágban. A mostani camaro valóban nem egy csúcsverda, de marha jó érzés ezzel menni és szép a szemnek. Menni fogok vele holnap is, és ha lehet, akkor egy év múlva is.
    Köszönöm annak aki elolvasta, és elnézést attól, akit esetleg retorzió ért a vélemény-nyilvánításommal!
    H P B EA & BB!

Most ismét meló, de estefelé jövök még...
  • B13A6
    Szerinted utánajárnának ha véletlenszerűen beírok valamit,hogy hol nyertem?...nem hiszem :D
    itt meg ha ügyesen forgatod a szavakat és még egy picit bénáznak megkapod a diablot is....
  • SUNNY84HUN
    de ezen nyertem hsz

nem vagyok sügér a diablo járna sztem nem ? :))
  • SUNNY84HUN
    átírtam te :)
  • kaoszgolyo
    Olyan kocsit írjon oda, amilyet szeretne, hátha bejön! :)
  • Lupous
    Hát már meglepődtem volna ha olyan konfigal jól megy :P...
    Ezt néztem ki magamnak ha most minden összejön :P ezen valszeg már elmenne maxon :P
  • B13A6
    akkor hogy nem adta a jó kocsit...elfelejtetted a szogyenyi által beírt szövegben az astont átírni :D...
  • kaoszgolyo
    Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Mivel magyarázod, hogy nem indul el a játék, csak a töltést látod, és ha közben ALT+F11-gyel nézed a képet, írja, hogy Traffic magnet ahead? Mivel magyarázod az el nem induló autókat? Mivel magyarázod, hogy ha a rajtrácsra pakolást ALT+F11-gyel nézed, olykor egymásra rakja a kocsikat? Mivel magyarázod, hogy ha kb. egyszerre érsz célba valakivel, a másik illető utolsó lesz, pontosabban percekig nem ér célba, vagy ha be is ér, DNF kerül a neve mellé? Nem a netsebességek okozzák önmagukban a jelenségeket, hanem az, hogy rosszul kezeli őket a játék (a klienseken és a szervereken futó szoftver). Ezek előrelátható valamik, amikre gány módon készítették fel a szoftvert, és ebből adódnak a hülye-, és olykor igazságtalan hibák.
  • mrredbull18
    na jo én lépek :D ice age 4 idö :D :D :D remélem azért nem lesz olyan sok hsz mig nem olvasom :D már csak hogy ne kelljen sokat vissza tekerjek :D :D :D báááj jo autózást :P közbe ha lehet szerintem tervezzük meg a csop. kép idő pontját....
  • SUNNY84HUN
    megreklamáljam hogy nekem a diablo kell :)
    amúgy tudja melyiken nyertem mert azt is belefoglaltam a levélbe

köszönöm SZOGYENYI jövök 1 el
  • B13A6
    Nem biztos...számokban ugyanilyenen játszom és mediumon már akadozik...
  • B13A6
    Hát akkor aszem ráírok én is,hogy nem kaptam meg valamilyen kódot :D
  • mrredbull18
    1366x768 16:9 -es képarányban max graffon simán lenyomod ezzel :D
  • JuhaAasz
    köszi! akkor mostmár sínen vagyok :D ez a lényeg, hogy a world-öt faszáúl vigye az új laptop, más nem érdekel megnyugodtam. holnap meg is rendelem
  • mrredbull18
    én ezt nem fognám konkrétan rájuk... hogy az ök bajuk... na meg nem is láttam még azt hogy lehülyéztek volna... na és persze ... ha engem kérdezel akkor a rejtély ottvan elrejtve hogy pl. te zuzzol 1 ruszkival a 2 net szolgáltato + a játék net szolgáltatoja más helyen vannak... na meg más sebességekre vannak bérelve.... és még tudnám sorolni .... tehát itt nem a mi / ök hibájuk hanem mindenkié mert nem annyira tökéletes az internet hogy 1x mindenki kényelmesen tudjon játszani anélkül hogy néha némi kicsi gond ne akadjon .. mert pl. neked hiper neted van de az ország tul oldalán levönek pl. 1 kinainak ( hogy ma ne csak ruszkizzak) egy kicsit gyengébb a netje és mivel hogy nem az van hogy neked hamar betölt és már mehetsz versenyezthetsz és nyerhetsz... jo elönnyel ha azt vesszük ... ( mivel ö késöbb indul) ... igy szépen a játék ugy van megoldva hogy szépen megvárod mig a lassabb internetes / gépes játékos is szépen betölt és rááll a startra .... tehát nincs értelme öket szidni... jo hogy az idén ök nyerték meg a legszarabb csapat dijat de legalább nyertek valamit... és én eddig ami EAs játékot játszodtam 1re se kellet 1. látásra aztmondjam hogy pfffu bazz ez rohadt szar .. inkább máriozok.... tehát szerintem jobbha kicsit átgondolod hogy minek szidod... jo tudom hogy mindenki hisztizik ilyenkor... mivel hogy ilyen az emberi természet... de ez van xD meglehet szokni :P
  • JuhaAasz
    csóri azt se tudja szerintem pontosan melyik contesten is nyertél a nyakam ráteszem
  • trakk
    Hasonló laposom van, nekem High-on jól megy, Maximumon már kissé idegesítően akad, 1366x768-ban, de nekem csak fél gigányi vramom van, szóval szerintem ennek a gépnek nem lesz probléma a max sem.
  • kaoszgolyo
    Példa: betűk 5 × -ös mátrixban. Több autó = szebb formájú betűk.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

*...*
    *...*
    *...*
    *...*

..*..
    .*.*.
    *...*
    *...*

****.
    *...*
    *...*
    ****.
    *....

*...*
    .*.*.
    .*.*.
    ..*..
    ..*..

****.
    *...*
    ****.
    *...*
    ****.

..*..
    ..*..
    ..*..
    ..*..
    ..*..

****.
    *...*
    ****.
    *.*..
    *..*.

..*..
    ..*..
    ..*..
    ..*..

****.
    *...*
    *...*
    *...*
    ****.
  • SUNNY84HUN
    ráírtam drew bácsira :) vissza is írt elnézést kért , gratulált és kaptam a kódot is , de nem diablo hanem astont kaptam .... sebaj jó lesz az is ajándék lónak ne nézd a fogát ahogy van a mondás :))

• Undertaker189
    1366x768ban
  • Undertaker189
    Fullon szerintem simán menne
  • JuhaAasz
    bocsi ez lemaradt:

úgy értem, hogy kb. mekkora felbontással, és milyen szinten(low-medium-high?!)
  • JuhaAasz
    Srácok! Ez a masina körülbelül mennyire lesz képes elvinni a world-öt minimum 30 FPS mellett?

laptop-jelöltem :D
  • Undertaker189
    Ha nem tetszik neki ne játsszon vele, ennyi. Senki nem kényszeríti
  • JuhaAasz
    azért ne szerencsétlenezd le csakis bántó szavak nélkül (!!), kultúráltan vitázzunk
  • Undertaker189
    Akkor meg minek játszol vele te szerencsétlen?
  • chris1997
    Aki a Kicsit(ez nagy már inkább) nem becsüli, az a nagyot nem érdemli..
  • kaoszgolyo
    Korábban valaki felvetette, hogy a betűket egyenként raknánk ki. Tehát minden képen pl. különböző színű autók lennének, mégpedig egymással kontrasztban álló színűek. Minden kép egy két színű (fekete és fehér, sárga és sötétkék, stb.) N × M méretű mártix lehetne, azaz pl. 5 autó széles és 7 autó magas. Persze kevesebb autó is elég lenne egy képhez, ha pl. 5 kocsiból csinálunk egy H betűt. Egyszerű, csak el kell dönteni, információt kell szerezni, és meg kell szervezni. A nehézséget egyedül az emberek okozzák, meg az, hogy több embert kell odaszervezni egy adott fotóhelyszínre, mert nem mindenki látja a másikat.
  • JuhaAasz
    hé te srác! okosan bánjál a szavakkal hol írtam én, hogy hülye vagy?
    csak egy véleményt kaptál, amiért pattogsz, hogy minek bármit is megköszönni. ÚJFENT leírom, ha ezekre az ajándékokra nem tudsz egy köszönömöt mondani, csak ilyen flegma stílúst nyomni, akkor miért veszed igénybe az ingyenes játék szolgáltatásait?
  • kaoszgolyo
    Hasonlókra AutoHotkey és GlovePIE is megfelelő, ingyen. Mindkettő programozható, azaz rengeteg lehetőséget adnak. Amúgy a fizetős megoldással sincs bajom, de nekem nem éri meg fizetni, különösen, hogy az említett két program beüzemelésével tanultam is valamit.
  • Lupous
    Nemtom ezt a "autókból kirakott Boldog Születésnap" hogy lehetne megcsinálni úgy hogy az ki is nézzen valahogy :/
  • zsomboor
    "Marha jó ötlet lenne még, ha az emlék szívet mindenki feltenné pl. a motorházra vagy ahol a fotón jól látszana."
    Hát én nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez teljesen mást jelent mint hogy rakjuk rá a kocsira mert az olyan pofásan néz majd ki a képen. Egyébként is ha már egy szülinapi képet akarunk csinálni akkor nem egészen illik rá szerintem. de ez csak az én véleményem
  • Quqa
    Ha fotózunk mellé autókból kirakott Boldog Születésnap-ot (amit lent már javasol B13) az annyira egyedi lenne hogy azt ember legyen a talpán aki átszerkeszti sokkal több időbe telne mint egy sima foto.
    Ha még is összejön ma vagy holnap este 22 után mennék fotózkodni csak valaki tegye fel hol mikor stb.
  • KRTuning
    10 dezső, de ugye nem kell sokat keresgélni ahhoz hogy ki lehessen próbálni. Nekem bejön. Multimédiás gombokat is be lehet állítani, meg miegyebet, jólesik a padról zenét váltani, éssatöbbi.
  • mrredbull18
    igen csak ebben az esetben jön az hogy lehetnek lusták is xD és nem gugliznak rá ... és igy a 2 nyelvel meg olyan spéci dolog lenne ... nem az lenne hogy pl.. a ruszkik lelopják és csak a nevet átphotoshopolják és na mi vagyunk a királyok ...
  • gyeprefos007
    Hát ha nagy amerikai filmeken is dolgoznak magyarok akkor akár az EA-nál is dolgozhatnak :)
  • Quqa
    Ez hogy angol magyar mindegy, legyen mindkettő, de a mi nyelvünk nagyon egyedi, és talán sokan vannak a tengerentúlon akik értik, lehet még az EA-nál is akad, mert szinte mindenhova beférkőzünk.
  • Lupous
    Háát xD ÉN ugyanígy levezettem magamban csak azért magyarul kéne nagyban hogy ne értsék, aztán alá angolul piciben hogy felfogják :) De am ha csak magyarul írjuk rá szerintem akkor is egyértelmű hogy mi a bélt akarunk akit érdekel úgyis kigooglézza :P ^^