Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Az új profiloknál tényleg van egy ilyen baráti érzés javulás. Sõt! Az olyan accomban ahol csak pár autó lézeng, vagy legalábbis nincsenek matricázva, ott gyorsabban megy az egész. Garázs ki-be, autóváltás, stb... Meg amúgy is, a "régi", azaz két éves accokban kevésbé vagyok versenyképes, mint az idén létrehozottakban. Érdekes jelenség ez is.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Ryannek: Az accountot nem érdemes törölni, én is abba hagytam a játékot majdnem egy évere a sok csaló miatt, de visszajöttem és örültem hogy nem töröltem az accomat. csak 50 es szintrõl kellet 60 asra feljönnöm. Az autós játékokat nem tudom valahogy abbahagyni <#smile>#smile>
#87285 Megj.: ha már törlöd inkább odaadhatnád valakinek, persze ha komoly a terv.
Balathruin
Project D|Rare Car Collector|
Simraceway: tigris013
<#action>#action>
Cserélhatnék az akciós verdákat. Hegyezem a búsztot még pár darabra :-)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Aztán meg volt akinek így adtad elõ magad az RX-8 kihívás kapcsán: #84440 És egy ilyen után, van képed ugyanezen kihívás kapcsán, ilyen módon nyilatkozni "Mindenkinek!" : #86470
És a kedvencem, hogy óbégatva elköszöntél 20 évre... #86483
De vannak gondok máshol is: #86325
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
"server bugs:
topspeed limit (u can push players higher than the car speed limit and they get ban)
PhysicsMetrics (maybe from client)
client bug:
PhysicsMetrics sometimes 0
= random temp ban for any player. enjoy shitcode lulz"
Szóval tényleg bug az a bizonyos négy óra ban. A drag pálya meg különösen veszélyes ebbõl a szempontból, mert ott ugye, bár nincs sebesség limit, azért adott autóhoz hozzá van rendelve egy maximum sebesség (a sima versenysebességre gondolok) és ezért ha a normál végsebességet átléped, akkor elõfordul, hogy egyszerûen kivág a kliens a szeróról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erõs a gyanúm, hogy augusztus 14-e után, újra jössz a rekordjaiddal. Ha így lesz, akkor ide is teszek egy érdekes közleményt.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Sikítottam mint egy szûzlány! <#zavart1>#zavart1>
DISCORD: grimanddark
Nálam is kimaradt pár nap - most akkor ez a versenyek elõtti hibás kézfogás lett a nfsw.exe-s hibából? Most ezt csinálja a kifagyasztó hackszarság? Vagy még az EXE hiba is megvan a handshake-error mellett?
DISCORD: grimanddark
akar annak fizetnie kell, mert az ingyenes játékokat is fent kell tartani valamibõl <#wink>#wink>
MInden ingyenes játék pénzbe kerül, kb 10 MMO játékban tapasztaltam ezt sajnos.