Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Hagyd már. Úgyis unalamas xar ez. Menj inkább SRW-be (Ja! nem SWR-be) <#eplus2> De gonosz vagyok.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY84HUN
én originen keresztül tolom és mindig be vagyok jelentkezve rögtön ha bekapcsolom a gépet nálam nincs ilyen gond .......... még 😄

#87350 szép jó estét elveszett ember

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

ProStreet ^^ Ingyen van az R8 meg az S2000, de a GT-R Proto is érdekes az 1000+ pacival

Project D|Rare Car Collector|

Nem offline, csak szarakodik :S nekemis azt irta de mégis megy xD
tutuhawer
Pont nem megy a játék... pedig pont be akartam lépni, hátha kevesebb a csaló.
/ha offline a játék, akkor egy csaló sincs online, ez se szar felfogás 😄/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
így van 😊)
#87348 így van egy de csak az enyém lenne 😛

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Egy Honda?? <#zavart1>

Duda... Meg egy Honda... <#zavart1>

SUNNY84HUN
láttam én már full f1 et cinkét 5000 feletti öcsipontos emberkét nitroval falba szállni meg megreptetni kanyarban a dögöket , én meg szépen elmentem mellettük már csak egy duda kellene a játékban 😄 😊)

Hopszi, azt én írtam. #86744 <#ravasz1>
Hastings PU nélkül valakik?

lehet, hogy elaludt az az 1 ember aki a madzagokat mozgatta és hergelte a hörcsögöket, hogy fusssanak az áramért 😄

pont írni akartam.... <#idiota>
---------------------------
Error
The servers are currently down. Thanks for your patience.
OK
most már ezt kapom <#violent>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Tarpi
minden második versenybõl kidob net hiba miatt <#shakehead>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Hát ez isteni .... <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>7

Ezt az egész EA-nek: <#boxer><#mf1>
Szar az egész, a gyémántozás most 1 óra volt 5 profilba a szokásos 20-25 perc helyett... A kilépés is 5 perc volt, Ryan-t töröltem a listámból, az is 5 perc volt...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nektek is ennyire laggol most a World, vagy csak engem fogott most ki???
Csak ötletelés, sztori. Jobb röhögni a másén :-) Nekem most garázsba be két másodperc, ki meg egy. De szombat esténként valóban leterhelõdik a szeró, sajna.

Értem akkor a szokásos szombati EA szerver minõség volt. Talán most belép.
Magyar ipémen voltam nem vettem boost-t mostanság.

Az más. Fõ az egészség. (kezdem sejteni miért is az almaléééé)

megpróbálom azzal is mindet, a slingshot tipped is jól bejött.köszi. úgy megindul még alap slingshottal is, hogy besz@rsz... <#eljen>

Uhh. Akkor gond lehet. Jártam hasonlóan. Nálam az okozta a galibát, hogy proxyt váltottam. Vettem SB-ot és utána restartoltam a gépet. Nem akart elindulni a world. Szenvedtem vele két órát, aztán leírtottam. Mondom újra rakom. Hát a launcher nagy nehezen elindult és elkezdte leszedni a játékot. 20 perc után még csak 13 mega jött le. Elõszedem a win telepítõt, gondoltam legyalulom a teljes rendszert. Elõtte spontán még megnyitottam a Proxyswitchert, hát mit látok?! Lengyel IP-n maradtam. <#falbav><#zavart1><#idiota> Vissza Direct connection és lõn csoda. Minden faján mûködött. Kis sztori, hogy ne érezd egyedül magad. <#wave>

Ne szenvedj vele, kivételesen most nálam is szar, alig bírom a köveket összeszedni... Mert kb 3szor kell fordulni érte, mire felveszi... Aztán garázsba lépés, profilváltás... kb 5 perc...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Mint tegnap mondtam: Lustaság már egészség 😄

<#idiota> * a szmájli rossz lett <#vigyor>

El nem hiszem, hogy nálam van a gond már gépet restartoltam, játékot is legutóbb exe stopped azt csõ[ #idiota]

már launcher se akar megnyílni. netet mértem 5x szokásos stabil 15/1 mega 30 ping

A lendületén, illetve az érzésen a 4*os ram dobhat valamicskét. De ahogy Csiles is írta, csodát ne várj.

Ööö. Igen! Az is megvolt. Ugrott a lvl8 verdácskám.

És egy estbõl nem tanúsz? <#nezze><#guluszem1><#eplus2> Az úgyis mindig ugyanott van. He-he.

Amúgy nekem is tetszik, csak az az egyetlen nagy hibája hogy a car slotokon kívül nincs benne semmi maradandó. Ha peches vagy, (és egy kicsit hülye) akkor bármikor kezdheted az elejérõl.
Én tréhómós vagyok netileg és biza van hogy ingadozik a szolgáltatás minõsége. 15 megás a net és tesztelések közben mértem 10 percen belül, 18-as meg 2300-as pinget is :-( Olyankor szokott kiléptetni a fórumról is. De most ok.

az enyémben most csak 1 csillagos partok vannak, mert teszteltem mivel lenne a legjobb. az alsó 3 már fasza, de erre az erõtlenségre nem találtam olyan motor+feltöltõ+váltó kombót még ami orvosolná.
akkor próbálkozom tovább 😊
én is imádom vezetni, szeretem , hogy dobálja a seggét 😄

Ledöntöttem, aztán a lángtól nem láttam a keményebb falat és bumm 😄

:-) Pedig eccerû. Ami villog ledönteni és tóni, csak tóni neki <#idiota>

Elvileg itt minden ok olyan mint amikor dodge/cayman bug volt és szét van lassulva garázsba lépés is 5 perc

Kék váltót tegyél bele, s lehetõleg sportot vagy tunedet, mert azok erõteljesebbek, de csodát ne várjál, mert amit gyárilag beállítanak, azt partokkal nagyon minimálisan tudod csak megváltoztatni... 6osba az összes T3as bömbi erõtlen, az MP4 7esbe van meghalva, a 4.2 audi meg úgy ahogy van szar...

Én meg nem tudom kezelni õket, MW2-ben jobban boldogulok 😄

Érdekes. Nekem röccenés nélkül fut. Most még a szinkron is elég pontos. Más lehet a hiba.

Fffúúú az engem is. <#violent> Nyomta az adrenalint. Pont az a jó benne. És tényleg közel áll az NFS-hez érzésre vagy látványra. A röhej, hogy jobban tudom uralni abban az autókat, mint a MW2-ben.

Én játszanék, de a szerver 56k modemrõl üzemel jelenleg

Én már nem sokáig, ugyanis külföldre készülök, ismét... Az 5000 achi pont nem lesz meg, max a 4900, de a legbiztosabb a 4825... <#rinya>

Hát nekem van, imádom vezetni, de kb ugyanez a gond. Az irányítással elvagyok, de kicsit lomha és a végén elfogy a lendület. Lehet hogy elértél a végére :-) (Az 5. csillag bevezetése talán orvosság lesz ennek is.)

Driftopia felcseszett 😄

Driftopia, Tomb Raider és a régi kedvencem a Shadowman csábít engem. De még mindig erre vagyok befüggve :-D

Üdv mindenkinek!

Nincs valakinek ötlete arra, hogy tudnám a Carrer GT-t rábirni, hogy 6. fokozatban is húzzon rendesen?
Haonlóan viselkedik mint az M6-os bömbi. ahogy felvált 6.ba alig gyorsul. Az irányitást már sikerült ki tapasztalni, hogy jó, már csak ez a fránya erõtlenség a 6osban......kiakaszt.
Amúgy jó kocsi

Inkább az a kérdés, hogy te nem???

Naná..kövezni valakinek kell 😄

Prostreet, Trackmania és az F1 2012 csábítgat

És éppen ezért illene "rosszabbul" teljesítenem az új profilokban, nem? De fordítva van. Egy éve keresem az okát már a fõ profilom hûtlen hozzáállása miatt (lassabb vagyok benne, érzésre és számszakilag). A legújabb tippem az agyonmatricázás. De ha az se, akkor csak szimplán el vagyok ott nyomva <#idiota>