Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
nem rossz masina olyan supra szintû 😊 , nekem is van egy ilyen setupal k-z-z-p-s-s el lehet bele döcögni

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Mikor lesz új top up?
Igen.

Balathruin

A facebook-os mérföld kövekbõl mind meg volt már?
Jó reggelt mindenkinek! <#idiota>
Ja, neeem. Csak tényleg feltûnt, hiszen az egyik legkevésbé valósághû, és legkevésbé a "valódi" pályára hasonlító nyomvonalról van szó, és hát megakadt a szemem rajta. A másik ami nekem új, hogy a lobbiban, mikor ott forog az autóm, vagy az éppen kijelölt versenytárs autója, abban a fénytócsában, akkor látható két Nfs logo is a fényben. Én eddig ezt nem láttam.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

goregrind
Ma hajnalban ráleltem a garázsban egy ilyenre:

Telehanyigáltam 1*-os sárgákkal és gyia! Egyre jobban kezdem élvezni (újra) a játékot, hogy kell egy picit szenvedni is, nem csak nyomni agyatlanul! És egészen jól irányítható kis masina! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

Te miket figyelsz 😄

X

Másnak is feltûnt, hogy a North Bay & Harbour útvonal rajza ki lett javítva a játékban (mikor a lobbyban mutatja a nyomvonalat)? Az uccsó peccs után tûnt fel nekem. Igaz a stat oldalon még a régi van.

7r1v1um
<#eljen>
De ezzel is nagyon ki vagyok békülve:

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
én csak ennek a színnek hiszek 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi
én továbbra se hiszek a színekben... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SUNNY84HUN
nem is tudom melyik autómban van sárga váltó :S , talán pár izomdögben 😊

Mindkettõnek mondjuk 😛

#87390 Edd is meg 😛

Project D|Rare Car Collector|

Az offnak természetesen. A többire nem tudok ígéretet tenni.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Remélem ezzel vége is van

Sajnálatos. Mindig remél az ember, hogy ezúttal nem... de mégis.A remény diadalmaskodik a tapasztalat felett. Keserû gyõzelem ez.

tutuhawer
Sajnos ha ünnep van, azt kirobbanóan ünneplik az arabok, és mindenkit bevonnak.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

7r1v1um
Ebben az irányban ki vagyok elégítve a Stirling Moss-al. Kár, hogy elkúrták a grafikát.
IGC-s Mustang Bosson javítottak valamit, vagy ugyanolyan használhatatlan, mint volt?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Dettó, és a 190E 2.5, meg a Black Seriesel is. Több merci kéne.

7r1v1um
SL 65-el mélységesen egyetértek. Bár nekem Sironstorm Corolla-kávédaráló-mániája kicsit tömény.

BONESAI

NFSW: BONESAI

Hát Tutu sejtése bejött. Még jó hogy mi nem kaptunk az arab "karácsonyra" semmit. Szóval ne tessék zsörtölõdni, mi jártunk jobban. Mert voltak akik kaptak...
i Ünnepségsorozat, avagy kösznem kell a meglepi csomag...

SUNNY84HUN
nem az idõ a lényeg , hanem a komoly sofõr szét küldte magát mindennel de semmi esélye nem volt f1 vérpistike 😄

és a nagy futamra jár ez 😊

A D pont a helyes nem? <#hehe>

Más: Véletlenül találtam ötletelõket milyen autó legyena játékban.
SUNNY84HUN

SUNNY84HUN
megfontolandó hogy kivel kötözködjünk 😄

Jól néz ki, nekem jobban tetszik így mint az eredeti fehérrel 😊
jó <#taps> 😄
goregrind
...picinkés! <#idiota>

SUNNY84HUN
olyan cinkés 😄

milyen lett szerintetek a Cinque?

SUNNY84HUN
én verettem ezzel , elég jó azon a pályán 😊)

#87362 én is tegnap bevittem pár futamra azt a jószágot 😊 , kanyargóson elpicsáztam jó pár autót , + lúzer cinkés után értem be 1 mp vel már az is igen jó vagy is a cinkésnek a balf@szsága

goregrind
Bütyköltem kora reggel. Ha már megvan a Darius matricás 4.2-es, akkor lekapartam az általam tákoltat az 5.2-rõl, és kapott helyette fakabát külsõt. Remélem a hágé nem bannol ilyen malõr miatt sokáig, csak pár napra! <#zavart1>

Reggelt! Mond szépen a profilodnak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

goregrind
Elvetemült, az tuti!  <#vigyor5>

lorci

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

goregrind
Töröld a profilod, egybõl eltûnik a fejléc is!  <#eplus2>

Szevasztok jó reggelt!

Krisz, még mindig nem vetted ki a fejlécemet?

Simraceway: tigris013

goregrind
...amit kapásból csillió-millió búsztért dobnának piacra a kis mohók! <#banplz>

Vagy betehetnék egyben is, az eredeti MW hanggal.

goregrind
Egyébként összekaphatnák már magukat a tisztelt fejlesztõk, és adhatnának ehhez a bömöshöz egy megfelelõ bádit és szpojlert...

goregrind
Skill nélkül már nem is megy a szekér? <#nyes>

Az elmúlt pár napban csak olyan taligákkal ügettem, melyekben csak 1 csillagos skillek vannak (ha volt egyáltalán). Ráadásul olyan szekereket fogtam be, amelyek nem igazán "népautók", csak néha-néha ferdülnek elõ a garázsból.

Azé' ma elõkaptam nosztalgiából egy picit ezt is, ne csak "ismeretlen" masinákat vigyek ki! <#zavart1>

(ebben is csak 1*-os skillek vannak pl)

Nekem meg skill kéne már egy értelmes RS4-hez 😄

SUNNY84HUN

SUNNY84HUN
én vagyok az egyetlen magyar aki rs4 el bemerészkedik a D classos FINANCIAL DISTRICT pályára mert senki nem megy ott azzal 😄

Ha látok szép futamot... Hát.. lehet be is firkantok barnával a gatyómba. Szoktam nézni videókat és láttam már frankót. Van akiét szívesen nézem és van akiét nem annyira. Te élvezettel vezeted a verdáidat és ez látszik. Az ilyen, az jó vidi és jöhet. Én ha videózok, akkor sosem megyek szépen. Lehet azért, mert amikor tömeg elõtt is szerepeltem, akkor is néha megremegett a hangom. És hát a jutub mögött azért van tömeg. Szóval üres fenyegetéssel nem sokra mész (nem az oltott) nálam. Told az arcomba azt a videót, a többi rajtam múlik. <#papakacsint>

elnézést, akkor neked köszi a slingshot tippet

tutuhawer
háááát. tényleg 3-4 futam és szétakad a játék, bánt is a dolog. Shift2-vel karikázok offline, igazából idõfutam, és nem is szar. Megpróbálom levideózni, ahogy 8:22 körüli idõt megyek az R32-es skyline-nal a ringen, de egyelõre lassú vagyok, 8.25-nél tartok. Megnéztem az eredeti videót is, hogyan megy a király, és nyilván nekem könnyebb a dolgom, de nagyon hasonlóan megyek, a kormányt is hasonlóan fordítom. Ha csinálnék egy osztott képernyõs videót, könnyen lehet, hogy beszarnál. Sõt, tutira beszarnál <#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.