94802
  • JACKB
    Érdekes :)
  • eLitMiLan
    Az A-drag az a régi mw-be is benne van, csak fordítva, érdekes, ott sokkal nagyobb átlagsebességgel megyek, mégis a worldbe jobb idők vannak, hogy lehet ez? Nem tökéletes az átmásolás worldbe vagy mi? :DD

• goregrind #88890
    Én leteszteltem a Nissan 370Z-t az itt megadott színsorral. Nem érezhető igazán a különbség (előtte k-k-k-p-p-p volt). Egy picit talán a piros féket hiányolom, azt elég volt csak picit pumpálgatni egy-egy 90 fokos kanyarnál, a sárgába viszont bele kell taposni! Egyébként nem olyan elavult ez, mert mi változott az elmúlt 2 évben? A teljesítmény cuccok nem, csak a kulcsot cserélték le csillagokra - ennyi. Ezért nem értem én ezt a "már 2 éves leírás" szövegelést...
    Pár autó viszont jobban megy mint pár hónapja vagy 1-2 éve. Példa erre a Zonda F. Annó nagyon csiga volt (számomra), viszont most nagyon tud tépni...
  • tutuhawer #88889
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Azon a héten 1-1 negyedet játszottak a kezdők, ahogy első körben emlékszem. A főcsoportdöntőre esélyes lehet a seattle, de a hazai pályához meg hasítani kell a szezonban, és lesz, aki még nagyon kemény dió lesz... A carolina jól nézett ki, láttam őket, a washington is tetszetős volt, láttam őket, rgIII rendben van, úgy néz ki, a san franciscot nagyon nem láttam, de olvastam és nyilatkozatokat láttam, rendben vannak. A giants védelme mindig kemény, jason pierre paul műtétje rendben ment, OK lesz. A philadelphia (kedvenc) elég jó dolgokat csinált, 1 elkapó sérült ,de McCoy 1000 yard fölött futhat, szeretnénk is :)) A green bayben mindenki nyugodt volt, habár elkapók mentek el, driver visszavonult, jennings meg minnesotába igazolt. De állítólag minden OK, ők tudják. Az atlanta is összeszedett, nem szeretem az ilyet. :D Pont, mint a giants, őket se szeretem, mert szívósak, ahogy az nhl-ben is a NY rangers... A new orleanst emlegették még a szakértők, hogy majd majd majd... majd meglátjuk. Egyébként ex-new orleans játékosok is szakértők a stúdióban, mint darren sharper vagy heath evans, akik nyertek a saintsben bajnokságot. Lényeg, hogy én is alig vártam, biztos sok meccset megnézek majd az irodában
  • Naworsky
    Leteszteltem mind a három autót a kedvencemen chinatown delivery sprinten és a kis BMW-vel megdöntöttem a saját rekordom. Most tanácstalan vagyok nem tudom, hogy merre tovább. Szerintetek milyen autóra lenne érdemes hajtanom vagy legközelebb beruháznom?
  • chris1997
    Szia

Én megtartanám mind a hármat dísznek, nem versenyképesek, de ott a Supra, ami No.1 Japó tuner számomra, a Z4, ami rikta(valamennyire) és a Cayman...na az abszolút dísz, de mivel ingyen vannak, nyugodtan váltsd ki őket, vagy add el garázshelyért.

8 ropit mibe érdemes befektetni? Hmm.. tartogasd OnSale-re, vagyis leárazásra.
  • Naworsky
    Sziasztok! Ma vettem egy 4k forintos pack cuccot. 3 autó+8k speedboost stb. szóval tudjátok :D A kérdésem az lenne, hogy a három autó, Supra, Cayman S, BMW Z4 M közül melyiket ajánlanátok leginkább? Valamint a 8000 speedboostot mibe érdemes befektetni így kezdőként? lvl19es vagyok, van egy nissan200sx-em és 360ezer IGC-m (csak azért ennyi, mert a java elment egy lancer EVO 8asra) Előre is köszönöm
  • eLitMiLan
    Pontosan :D
  • 7r1v1um
    Off ismét:
    Előszezonban összes meccs pipa, közte a Manning-féle (nem tudom játszott-e, mert nincs 3+ órám meccseket nézni) Denver 30 ponttal. Bár ez nem vetít előre semmit a szezonra nézve, de a főcsoport döntő szerintem reális eredmény lenne.
  • veszettróka
    Ja meg a bálna Panamerák... ha jobb oldalon elöl az volt akkor a második tábla is kidöntésre került, az meg ugye +0,00073 sec ezért Quit Event :)
  • Quqa
    Ja jó lenne ha átvenné a Crysis fejlesztőcsapata pl. a World-öt, mert akkor a rammerek jól megkaphatnák a célban a magukét ezzel a szép kis játékszerrel, vagy a másik kedvencemmel a távcsövessel jó modorra tanítanám őket egy fejlövéssel.

Más: a Humble Humble Bundle-n megint van (már pár napja) 8 játék 6$-ért, igaz ezek most kardozós, mászkálós, lődözős, fajták.
  • eLitMiLan
    Azon a mapon elég buzik a singleplayerek.....előbb is próbálkozok, erre egy gallardo legyorsul rajtnál....buzi speedesek azok is...(rx8-amba 5sec start, a singlik meg ugye nem perfectelnek....)
  • veszettróka
    KorzeNinja! - RX8 kihívás:
    a pozícióm nem-, időm javult:

Köszi hogy frissíted! :)
  • veszettróka
    Böööe, atomvillanás végtelenítve... Ellenpontként meg kellett néznem egy [URL=http://www.youtube.com/watch?v=joIClr21LLY]Richard Burns "2006" Rallly vidit[/URL] is hogy valamennyire helyreálljanak a dolgok.
  • SUNNY84HUN
    régi de még ott van ;)

• chris1997
    OFF: Neoval beszélgettünk, hogy milyen lenne egy autós játék, CryEngine alatt..hát ilyen, abszolút indie és nagyon szép. Nekem tetszik.
  • gyeprefos007
    hát csak az subi szinsort vettem innen :D
  • SUNNY84HUN
    hát annyira már ne alapoz rá , de egy talán irányadónak
  • tigris013
    olyannyira hogy ez a Kawasaki & Lambo GTR tuning lista, ergo 2 éves forditás
  • gyeprefos007
    http://nfswtuningguide.weebly.com/subaru.html
    Ez mennyire lehet aktuális? minden kocsimárkához van
  • gyeprefos007
    ez sztem jobb :D
  • CortezK2
    Grat, igencsak jól jártál azzal, nekem is kéne egy :P Egyik driverrel pár napja lett meg az 500, egy Camaro SS lett a jutalom, a másikkal meg 1-2 nap van még, de nem számítok jobbra :D
  • tutuhawer #88870
    OFF
    néztem az előszezont is... Most jó a seahawksnak szurkolni, bivaly erősek ;-), az elemzéseket is nézegettem, melóban az nfl network ment a háttérben. Go Eagles
  • Dealcsy
    Miért ne venné sok hasznát?
    Nem értem.
    Az tök mindegy hogy gyémántos vagy sem. Alapból versenyre príma egy jószág.
  • Szabi #88868
    nem rossz, grat, bár 500th után már nem sok hasznát veszed :D
  • Ryder159
    Kedvenc Supra videóm:
  • TOMDRIVER333
  • BONESAI

sziasztok
  • Dealcsy
  • HUNNFSKILLER
    3Z 3P a drag színsor, C-re pedig az amivel 499 az overall.
  • TOMDRIVER333
    Szarjá' sünt, de nagyon tüskéset!!!
  • kaprip
    Koszi a valaszt. Meg annyi kerdesem lenne, hogy mivel nem vagyok valami jaratos a dragben a szinsor ugyanaz, mint a tobbi versenyben?
  • chris1997
    Dealcsy majd véleményezi :D
  • lorci
    Gondoltam megörökitem az 500. napot!

Nem is olyan rossz autó
  • Hunn1a
    Valamiért Sonny gépére emlékeztet... Nagyon eltalált festés, gratulla.
  • 7r1v1um
    OFF
    Ezt 9is kiböjtöltük
  • csiles
    Open - Porsche 911 GT3 4.0 (Kóddal ingyen ki lehetett váltani), ha nincs ilyened, akkor Lamborghini LP 650-4 Roadster, vagy Porsche 911 GT2 (996),
    S - Porsche 911 GT3 4.0 (Kóddal ingyen ki lehetett váltani), ha nincs ilyened, akkor Lamborghini LP 650-4 Roadster,
    A - Porsche 911 GT2 (996),
    C - Audi RS4, Audi TT (ha megvan, annak idején IGC-s is volt, most nem elérhető).
  • Szabi #88855
  • kaprip
    Sziasztok! Szerintetek melyik a legjobb IGC autó drag versenyekre?
  • goregrind #88853
    Művészkedtem én is egy picit...