Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Lehet a HG úr ad egy pár napos pihit de 1:37-nél ég a fáklya ég , csak ellne aludjék <#eplus2>#eplus2>
Ha itt vagy írj már Originen mert nem én voltam a gépnél tegnap !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szevasztok emberkék 😄
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Project D|Rare Car Collector|
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
youtube
Nem kihívás egyébként egy ilyen futam, mert tényleg elég gagyi a shift2, nem bünteti eléggé a füstölést, a füvezést <#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1> például. Nem akkora kunszt, de marha jól mutat, nem?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
DISCORD: grimanddark
Na mindegy...
Lécci küldj privátban egy képernyõképet, mit látsz.
Chris is azt írja, hogy bannolták, de a múltkor kértem tõle egy képernyõképet. Majd hülyére röhögtem magam azon, hogy az írta nekem, hogy bannolták.
Csak azt tudnám, honnan veszitek ezt? Megkérdeztétek a Sponsorpay-t?
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Mindenkinek csak az a nyomi Keek-es baromság van Sponsorpay-en?<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent> Akármire váltok, ugyanaz.
Nesze neked 293 boost. Még várat magára a visszatérésem. Mert hát vagyok olyan, és nem hagyom az 500 napos streak-emet elveszíteni.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Köszi a válaszod amint lesznek normális cuccaim, belerakom. Ha ultrát rakok ebbe a porschéba az tuned lesz, ha nincs akkor addig pro tuneddel helyettesítem, improved cuccot meg kb csak a TE-s kocsikba rakok.
Chris: ejnye, no... Bár amellett már nyugodtan helyszínelhetnek, azok nem mennek sehova. Az NSX-et sajnálom, hogy belekeveredett.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
A váltót cseréld ki zöldre, a motort kékre vagy sárgára. Már ez is sokat fog segíteni, de ha nem lenne elég, akkor a rúgót pirosra, a fék mindenféleképpen piros legyen. A rerék meg igazából mind1, de csak piros rúgónál. A kék rúgót ki se próbáld, mert bár jobb lesz az irányíthatóság, a ramja nagyon gyenge lesz tõle. A turbó kék vagy zöld, igazából mind1.
Nekem a klasszikus KKZPPP van az összes Porschéban... Ha akarod látni, mit tud, akkor vegyél fel, elvileg holnap lesz egy kis idõm, fõleg délelõtt.
És még valami: Az improved cuccokat kerüld, egy race tuneddel is többet érsz, mint egy ultra improveddel... Nagyon szarok lettek az improved cuccok...
P-Z-K-Z-P-S
Z-Z-K-Z-S-S
K-K-K-P-P-S
Z-S-K-Z-S-S
Z-S-K-Z-S-S
Tök mind1 hol bankolsz, lényeg, hogy a kártyádon ott viruljon a Mastercard, vagy a Visa matrica. Ha 2 kettõ közül valamelyik nincs rajta, akkor baszhatod.
Ha world be a boostot sima otp bankkártyával akarom venni, nem mastercarddal, akkor a
visa-t kell választani???

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Saleen S281.
Röpke 125.000$-ért hozzáférhetõ.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
én akkor is az idei vipert kérném <#finom>#finom>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
köszönet Somlyminak a videóért
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Derekas: ezen nem kell fennakadni, ez van akkor, ha két ellenséges törzs (ebben az esetben a szunnita és a síita) ugyanabban az országban él, bõven mondhatnék Afrikából is példákat hasonlókra. És az iszlám bizony harcos vallás. Szerencse, hogy nálunk egyelõre nincsenek ilyen mély ellentétek.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)