94802
-
#88932 ha rajtam múlik nem is fogsz még egyet látni :D én S classban mp4 et , rtr x et , gt3 rst és 4.0 át hajtok -
TOMDRIVER333 #88931 Remélem nem válik belőled tipikus noob. -
Naworsky #88930 Nagyon adja ez a Zonda. A velem overallban kb. egy szinten lévő Agerákat eddig mind helybenhagytam, nem tudnak legyorsulni. Na jó nem a legprofibb játékosok voltak, de enyhén szólva én sem vagyok az :D Ja és eddig egy Zondát sem láttam magamon kívül. A hangja pedig fantasztikus. -
Hunn1a #88929 Jé, végre egy program, ahol tényleg számítanak az úthibák! Bejövős, csak majd az autók alatti árnyékokat is csinálják meg rendesen. És ne csak Amerika új kedvencei legyenek benne. -
TOMDRIVER333 #88928 Egy kis nosztalgia.
LINK -
chris1997 #88927 De az fix hogy gyors a Zonda szóval ha tetszik is akkor jó szórakozást :-D nem bánod meg -
#88926 kpm et mindenhova kpm 4ever , basszák meg -
Bl4CKH43RT #88925 Egyik legkedveltebb autóm az Agera. -
TOMDRIVER333 #88924 Az Agera tényleg nagyon jó, csak még nekem nincs teljesen kész, egyébként én is verem el vele a top autókat, de az tuti hogy az Agera szebb mint az az olasz gyártmány. -
chris1997 #88923 V12 7.3L..a hangja sajnos nekem is nagyon tetszik :-D -
chris1997 #88922 Az a baj a legtöbb zondassal hogy ha legyőzik őket akkor puffognak...Ageraval sorra verem őket arra már szájhúzás van...de ha R8 5.2-vel..akkor a TEKet rámdöntenék... És nem egyedi nekem fontos hogy kitűnjek a sorból ezért van Ageram..ritka gyors és szép -
Naworsky #88921 Brutál jó hangja van, tiszta forma1 Köszönöm a helpet mindenkinek -
veszettróka #88920 Tier rendszer is megvan még, a classzos felszín alatt. Átrendezni se kéne, csak kiegészíteni. -
veszettróka #88919 Kár hogy nincs frissítve: autólista, ilyenkor jól jönne. -
TOMDRIVER333 #88918 Szar választás, szerintem...én a helyedbe, vártam volna még egy leárazást, és megvettem volna az Agerát, vagy az Aventadort, nem kedvelem azon emberereket akik azért veszik az autókat mert az a legjobb, meg húúú, avval mindenkit megversz stb, hanem azért veszi mert tetszik neki, és annak is ki tudja használni előnyeit is hátrányait is, de ha tetszik a Cinque, és azt vetted, a te dolgod. :) -
chris1997 #88917 Basszus tényleg...:-D el is felejtettem ezt a kiskaput. -
Naworsky #88916 A hivatalos oldalon még 8000 és pont meg tudtam venni :) -
chris1997 #88915 8400 -
chris1997 #88914 Nem nagyon szeretem a Zondat mert népautó de azaz én gondom. Jó választás amúgy -
TOMDRIVER333 #88913 Jah, de most nem rég volt a leárazás, és tudtommal, több mint 8000 SB. -
speedboy71 #88912 Szia !Ne gondolkozz a PAGANI ZONDA CINQUE Lesz a jó választás :) -
Naworsky #88911 Akkor a Zondára érdemes lenne beruháznom? Vagy tudnátok mondani ennél jobb A-S class gépet ami még elérhető áron van? -
chris1997 #88910 A C GT jobb mint a b2 de a nitroja.ramaty. Zonda már jobb. -
#88909 ezért írtam irányadónak jó ;) , de mindenki úgy tápol ahogy kényelmes neki , van akinek a zöld gumi jó de én falra mászok a zöld gumiktól :P -
BRIANOVERCLOCK #88908 Carrera GT nitroja szintén gyenge. -
Naworsky #88907 oké akkor a marussia felejtős :D carrera GT vagy pagani zonda mennyire versenyképes? -
chris1997 #88906 Jó a B2 de a nitroja ami nagyon fontos ebben a játékban..vacak -
#88905 Ha nyerni is akarsz néha akkor szerintem a Marussia-t felejtsd el -
Naworsky #88904 Pagani zonda is jónak tűnik. -
Naworsky #88903 Már csak azt kéne eldöntenem, hogy MR2-est vegyek vagy valami magasabb szintűt. A marussia b2 szimpatikus, de nem tudom, hogy csalódnék-e benne. -
eLitMiLan #88902 C és B-classban a legjobb tudtommal. -
Naworsky #88901 Megnéztem a ranglistát :) Látom az MR2-es meg a meclaren f1 a legtöbbet használt. Az MR2-re még lenne is pénzem. Gondolom nem rossz gép, ha ennyien használják. -
veszettróka #88900 Ez így nem fog menni, nem elég konkrét. Szerintem írd be mely kocsik tetszenek, miket néztél ki magadnak aztán a srácok egymást fogják itt törni hogy elsőként fos-ozzák vagy dicsőítsék a megemlített kocsit. :)
Ha meg egyenesen a nyerő kocsikat keresi valaki - akkor szoktuk ajánlani nézegetésre a magyar ranglistát (fent a menüsorban) -
Micsurin #88899 El is felejtetem az rx8 kihivást , kár pedig kihozhadtam volna az rx8 renesis-em márt nem kapható kár pedig lehetett volna vele időket futni
Na mikor zárják be ezt a szart végre? akcós almalé crhiss szerintem csapj le rá
ez még használható? -
KorzeTheNinja #88898 igen ma van vége. éjfélig lehet küldeni a képeket az eredményekkel. -
#88897 Az rx8-as versenynek ma van vége ugy-e? hánykor zárod le -
becsiati #88896 NFS a FILM. 2014 március
http://www.youtube.com/watch?v=h9XvO1c7LH0
-
KorzeTheNinja #88895 Újabb "verseny" a fórumon:
Scirocco/R32 -
#88894 Nem csak a World-ben drágák a rendszámok. Ez it drágább, mit az autó amin rajta van -
#88893 A CryEngine egy nagyon jó dolog. Nagyon szép grafika, kiváló fizika, és a használlata olyan egyszerű mint a MS paint. Úgy készíted a játkot, hogy közben benne vagy a játékban.
Én is belekezdtem a tanulásába, de gyenge a gépem és egy bizonyos szint után már nem bírja.
Ezzel elkészítve egy utcai autóverseny szimulátor az évtized játéka lenne, az tuti...