Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igyekszem <#taps> Kisütök valami nagy reggelit

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Holnap akkor több legyen, legalább másfél - vajasan és kakaóval! <#taps>

DISCORD: grimanddark

Volt egy zsömle 😄

goregrind
Most lesem a képeket a stat oldalon, és gyakorlatilag is mûködnek már (3 verzió van). A többi már csak a hágé úr õkegyelmességétõl függ! Remélem anyuci finom reggelit csinál neki elõtte! Szegény agyondolgozott fiatalnak kell az energia ekkora melóhoz majd... <#vigyor>

Végre valami jó hír, de mennyivel szimpatikusabb lett volna ha úgy írják: leállás 7 óra és természetesen a TH holnap ingyenes lesz. Jó ez az új kommunikációs fickó csak éppen kommunikálni nem nagyon tud. <#gunyos1>
goregrind
Megvan! Gyanítom a szegélyt keresed ott is. Majd nem keresed, ha a stat oldal hajlandó lesz úgy mûködni ahogy kell és meglesz az új bannerkép... <#eljen>

goregrind
Ok, részben ott a pont! A stat oldal fosakszott amikor a bannerképet gyártottuk, és jelenleg még a régi, kék szegélyes látható.

Holnap offos leszek, megzargatom majd a hágét ez ügyben. De mi a "probléma" a jobb oldalon, amit bekarikáztál, nfsw profil link mellett?

azt a rohadt, de szét van esve <#csodalk><#nevetes1>

Szabi
a te képeden jelöltem be

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Majd frissítem a sütiket a te gépeden is... <#zavart1>

Szabi

goregrind
Nálam sehol sincs! lehet én vagyok a béna, lehet fos a 3 böngészõ ami a gépemen van. De lehet, hogy csak én látom más szemszögbõl a fórumot. Tuti nálam van a gond... <#vigyor>

SG fórum: Firefox böngészõben

SG fórum: Chrome böngészõben

SG fórum: Internet Explorer 8 "böngészõben"

Szabi
ott még legalább nincs szétesve a topik kinézete... 😄D

Nédda, még egy olyan topik is van....😄 El is felejtettem.

Chris!!!
NFS World: Sponsorpay topik<#nezze>
Viszont a 18.-dik hozzászólást töröld. Rontottam.
Köszi

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

mazda 3-am nincs csak z4 gt3-am meg audi tt rs "vesna" meg egy r8
Nem tudom mi lehet vele, hiába frissítettem semmit nem csinált. Csak a Mazda 3-adat mutatja, a times-nál sincs semmi, mintha multit/single-t se mentél volna.
tutuhawer
nálam sincs fejléc, és 1920/1080-as méretben 1 képernyõt elfoglal a felsõ menüsor. Minden szín a fehér és az SG-világoskék, de legalább a saját hátterem a saját hátterem, azt senki se veheti el 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

mit tegyek , hogy ne a lvl4 et mutassa a fejléc? <#kerdes>
*érikabannszmájli* <#whatever><#mf1>

nm , mingy meg van a 4.2 es lefestem hello kittikésre kap szép magenta neont és egy HG úr feliratot , kértek majd képet? <#eplus2><#nevetes1><#eplus2>
köszi-köszi-köszi 😄 😄 😄 😄

Ja Ja ingyé vagyon a th 😊
Sziasztok.... mizu a game-ben ? Ingyen TH van ? mert ha nincs nem is próbálkozom ma game-elni....

Nálam is hasonló a helyzet. És bizony vannak elég csúnya dolgok mikor only boostos kocsik vannak bent pl Cinque, Mp4, de akár F1-es is lehetett mert ez nem derül ki mindig melyik a hunyó.
Én S-re inkább nem is megyek, az achik elõtt se nagyon jártam arra, inkább A és B..most meg fõleg inkább A és B, ott nincs annyi csaló meg a kedvenc pályáim nagyrésze is ott van
Érdekes, engem ha nem minden 2. akkor minden 3. lobbyból kivág handshakkel, persze S-en...Többin ilyen alig van.
mostanában elég sok versenyt mentem az s-es pályákon és nemtudom mirõl beszélsz, közel sincs annyi csaló mint régebben.
persze van pár, de jóval kevesebb

köszi , nem szándékozom már használni csak amikor zsinórban 10 meccs vág ki , indulás után akkor elgurul a gyógyszer be az ágy alá <#fejvakaras>
Nem használsz segédprogramot, mivel semmilyen szinten nincs köze magához a játékhoz, ugyan úgy mint ahogy a firefox sem segédprogram hiába megy a játék mellett...viszont ez is bug kihasználás ugyan úgy mint pl. az ingyen Cayman/Super Brick
Itt van egy jó pár ember aki NEM ismeri a VÁLASZ gombot 😊
Létezik ilyen. Keress rá ebben a topikban a "Sandboxie" kifejezésre. Nem egyértelmû hogy csalás-e vagy nem, mert bár segédprogramot használsz, ezzel nem ártasz más felhasználóknak.
Támadt egy új ötletem <#eplus2> ha van itthon egy felesleges gép amin fut a world és belépek rá egy másik karimal és az ellen fútok s-es privi mecseket az minek számit? csalás? vagy mi? mert egyszerûen S-es pályán esélyem sincs a sok csaló köcsög miatt akiket valószínûleg bszogatnak a suliban erre itt akarnak überfaszák lenni <#falbav><#falbav><#duhos2> nincs elég mérgelõdõ szmájli mint ami kifejezné a mérgem a csalokal szemben . amúgy mekkora , régen a bosztosokat utáljuk , de jöttek a csalók , bosztosok lettünk (már aki ) és most a csalókat utáljuk <#nevetes1>
Szabi
küldeném mindenkinek aki szereti <#zavart1>

Okés. Köszi.<#worship>
Akkor még ma fellépek a játékba.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Most készült a kép:

Akkor remény van.
Pedig már hiányom van a játékkal kapcsolatban.
Ha holnap se lesz ingyen reset akkor elköltök az elõfizetésembõl egy 1000-t erre a nyomi játékra.

A múltkor úgy volt hogy, következõ nap nem volt, és az utána levõ napon már volt, igaz akkor az IGC-seket is tették be...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Akkor nincsen ingyé' streak reset? Pedig de örültem volna...<#rinya>

Önnél nincs jelen a "válasz" gomb, hogy mégis jelen van, kérem használja. <#zavart1>

aligha mivel tuti nincs streak vissza állítás <#violent> EA
<#gun> EA
Jó reggelt "kölkök", megéri ma felmenni ebbe a fostaligába? <#idiota>

Na mi van azokkal a kikrt gci kavixcsokal mert meg törte a soromat <#boxer><#gunyos1>
"Say NO to racing" <#hehe>

tutuhawer
(névtelenül is akár) ? <#taps>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Naja. Nincs már mit tenni a játékban

miért?

goregrind
Itt megállt az idõ, vagy mi a ******? <#wow2>

goregrind
Egy kis videó off...

Ha valakinek nincs youtube csatornája és nem is tervezi, az megoszthat videókat a google drive-on is! Igaz, itt nem lehet beágyazni azt, de HD minõségben is megtekinthetõ a videó egy új lapon, megjegyzéseket is lehet írni (névtelenül is akár) és le is tölthetõ a videó!

Egy példa erre itt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jöhet a következõ kifogás videó nem készítése miatt...  <#eplus2>

SZERKESZTÉS:

Picit gyorsabb is mint a youtube...

látom neked is van pár csillagos idõd <#wave>