94802
  • mrredbull18
    kevesebb mint 400 nitrom van
  • RED BULL F
    Nem hiszem el!!! Ez az este a retardáltak éjszakája a worldben vagy mi? egy csomó idióta vett ma körül, itt egy példa:

• tutuhawer #36700
    így igaz Kowatesó, épp ezért a legaljasabb trükk ez. Ugyanígy a powerup-fagyasztókra is érvényes. Hogy a rákba lehet az új reg után már a ranglistára menni.... én nem tudok menni a ranglistára a McLarennel, pedig az autóban a városi páláykon top 100 idő van. De csak 1200 nitróm van, és az lószar... Honnan van a többi newmannek ennyi nitrója? hogy van képük többel menni, mint amennyi nekem van ennyire rövid idő alatt? Nyilván Szabi nyitja nekik a packokat vagy nem is tudom... Szabi, majd küldöm a login infót, nyissál 3 millió értékben nitrót nekem , légyszi :D
  • kowavega
    remélem szar piát iszik az nem kár bele...
  • noxwill
    ha lehet akkor legyen ott az én nevem is csakhogy tudja kitől kapta és hogy érezze a törődést az a nyomorék
  • noxwill
    atomot annak a balfasznak
  • chris1997
    Valamit akar, hogy majd holnap nehéz napom lesz, meg hogy ne aludjak jól... ivott? :P
  • kowavega
    he? hogy jön ide csimpöcsi?
  • chris1997
    Csimpilota mi a f*szt akar? Olyan mint egy Titokzatos gyilkos... Rosszul alszok? WTF? Csimpi, most terítsd ide, amit akarsz, mert nem tudom mit akarsz..
  • kowavega
    de azt nem mondod meg h th hackből lett a csomó tuningja, vagy 2 perccel verseny előtt vett 200 gold packot
  • tutuhawer #36692
    lófaszt járt a ban. Tudja mindenki, nyilvános volt, kik is nyomták, szupernagy nemzetközi nevek is. Marketingszempontból se volt szar húzás, ők nyilván számolták a zsét utána.

Kowa: pont ezt fejtettem ki a staton, hogy nem könnyű megítélni , de azért van útja. Legyen neked is full ultra tuned nagy géped, győződj meg róla, hogy kihajtottad a pályán a maximumig, tudd a határait és akkor megmondod simán. Amúgy nem. XP kell, tapasztalati pont. Menni kell minden csaló ellen, látni kell, mit tud, érezni kell, mi az, ami már sok, és látszódik. Ez a trükk, így láthatod a legkisebb semmiséget is.
  • kowavega
    zárd be a programot... óra mellett lesz az ikonja (nem írta h offline vagy... )
  • mrredbull18
    már relogoltam lol....
  • JuhaAasz
    hehe. (ez most nem a smile hehe)...miért nem volt tisztességes? csináltak egy kiskaput(ami baszott nagy lett)...ki lett használva
  • kowavega
    senkit nem bannoltak a lengyelért, csak viragggéket, de gondolom ott volt más is a háttérben...
  • chris1997
    Drew, de Ling nem ezt mondta..
  • kowavega
    speedhackernél tudni h csaló volt.. ha bekeverednék 1 multiba egy 700-700-700as autó ellen akkor honnan tudjam biztosra, hogy Ő csal, vagy nem csal?!
  • mrredbull18
    a lengyelezés nem tiszteséges dolog ám xD nem emlékszel hogy azért is járt a ban? legalábbis azt mondták drewék?
  • kowavega
    redbull, nyomj már 1 kikúrt alt+f4et, és akkor lesz rá 1% esély, hogy hihető marad a "nem áll meg" sztori
  • tutuhawer #36683
    nem nyomta aljasabban. Pofátlanabbul se. Tisztázzuk le, hogy aki 1000-rel megy meg eltol manapság 40 nitrót, az nem aljas. A treasure huntos trükk aljasabb, sokkal. Megelőzöl és érzed, hogy ez az, őt most megelőztem. Nanáhogy, mert nincs ultra szar a McLarenben , de Porschéban se. Aljas dolog a háttérben a 2 éves munkámat és mindenki más munkáját, sőt befizetett pénzét 10 perc alatt semmissé tenni. Csaba erre nem képes, ő tud olyan tettet bemutatni, illetve csak olyat tud mutatni nekem, amit leszarok. Csinál egy isteni időt, de hát köpök rá, mert mögötte én is csinálok egy jó futamot. Te meg ott faszoskodsz az ultra tuned autóddal több ezer sorstársaddal előttem, én meg belegázollak a falba, mert még ma is megy, ha akarom, és kikéred magadnak. Én érzem magam sértve. A csaló csal, tagadja majd még rátesz és az arca is nagy. Nem kicsit, nagyon.
  • JuhaAasz
    jó persze nekem könnyen jár a pofám, lengyel mókakor vettem 250k sb-t, volt kocsi, lett eladva, volt igc, volt millió kártyapakk, millió powerup. de már hónapok óta csak fogy...és fogy...és fogy...

ha nem lett volna olcsó sb? max pár kocsim lenne, ami boostos, nem lenne sok after cuccom meg tuning cuccom ami kocsikba van, nem lenne millió powerupom, nem lenne játékpénzem se,

DE!

tisztességgel nyomulnék, és zúznák le mindenkit ott ahol tudok!

jó keményre vettem én is most a figurát baszki
  • JuhaAasz
    egyet kell értsek Nox-al. a csalás az csalás. tökmindegy hogy eladod a partokat, és csak powerupra kell. menj versenyeket, gyűljön a lóvé, és veszel amikor tudsz.
  • mrredbull18
    hála develliséknek nincs free roam chat xD ám ha lenne legalább volna akit baszogassak.... de várj már... csabamagyar mindenkit hülyének nézett... kérdem te hackelsz? ááá dehogy az 1 más volt csak hasonló autóval... és hasonlok... ö kicsit aljasabban nyomta.. na meg ö speedelt én meg csak news floodolok és zsét szerzek kocsikra meg powerupra ............ megálllt
  • tutuhawer #36678
    te vagy a házigazda , Szabi ,te mondhatsz 1000-et is. Mindamellett gratulálok hozzá
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    értsd: kabbbbbbeeee . én ma is klikkeltem 200 000-ért, de csak kurvaanyáztam. Szegény DeVellis-mama...
  • noxwill
    Ja és emlékszel amikor közösen frankón nekiestünk CSABAMAGYARNAK? Baszod ne akard má hogy veled is ez legyen....
  • mrredbull18
    de nem akar megállni ám ne irigykedj mert ugyis eladom öket powerupra kell a zsé
  • mrredbull18
    1,112
  • mrredbull18
    oks nem gond :D ha valamikor megáll ez a bot akkor kiprobálom de szerintem nekem nem fog menni mert én elég gyakran alt tabozok és sose láttam még ezt a bugot :D
  • noxwill
    Bocs hogy megzavarom a jó kedélyű beszélgetést de panaszt emelnék. Kicsit pofátlannak kicsit aljasnak és kicsit köcsögnek tartom ezt a TH hekket. Egy itt is irogató arc (bocs RB de amit most leműveltél az tényleg sok volt) frankón fél órán keresztül tolta azt a szart hogy az egész több oldalas newsem tele volt vele és tuti hogy tele lett az invertoryja ultrával. Nem nem vagyok part irígy, de azért mégis.....
  • kowavega
    az, bitang 1 kurva
  • kowavega
    hány napja thzol amugy? 2500?
  • JuhaAasz
    akkor elég versenyképes gép nem? :D
  • kowavega
    mp4et rég nem láttam sajnos, 911 túlértékelt, murival szintén rég mentem, állóhelyzetből szerintem gyengén gyorsul a sesto, de utána behozza lazán
  • chris1997
    Akkor meg bocs, Pesti bunkó fejemmel megint rohantam...
  • kowavega
  • mrredbull18
    a napjaimat huzom fel, eladom a cuccokat és a zséböl meg powerupokat veszek... szerintem ebbe semmi rossz nincs... mert a legtöbb versenyen mindenki használ poweruppot... nekem meg arra nincs boostom hogy pár ezer poweruppot vegyek... igy tehát marad a hackes dolog :D na meg persze ki akarok probálni minden IGCs kocsit :D ezt teszem jelenleg a lotus evorával... állat ez a gép olyan szépen megy mint a penge :D
  • JuhaAasz
    kowaaaaaaaaaaaaaaaaa! :D na mi a véleményed a sestoról? mp4-hez, gt3rs-hez, murcihoz képest ugy kb.? :D
  • kowavega
    free roamba megállsz és alt tab, nálam gyakran rátapad a vinyl másra
  • chris1997
    (Alt+TAB és megjelenik X) Nagyon vicces, amikor a ShiftR8 festésem egy Camaron van..)
  • mrredbull18
    ez hogy mükszik? ez nagyon joo :D :D a dodo kacsát kiprobálnám pl. 1 camaron xD