94802
-
mrredbull18 #36744 jo reggelt, a halál fejes neont és a cromed rendszámot szerintem -
kaoszgolyo #36743 Rossz a műsör. -
kowavega #36742 Vettem 1-2 after packot, és nem tudom, hogy mire tegyem a cuccokat...
tippek?:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kowavega #36741 sör -
kaoszgolyo #36740 Hanem? -
kowavega #36739 de nem:) -
kaoszgolyo #36738 Így van. -
kowavega #36737 nem -
kaoszgolyo #36736 A privátot is látni az adatlapon. -
kowavega #36735 vagy privát, vagy th hack -
kaoszgolyo #36734 Miért van egyre több olyan játékos, aki magas szinten van, de kevés versenyt ment? Mind üldözéssel érték el a szintjüket? Miért vannak egyre többen? -
Lycanon #36733 Tegnap este korábban léptem ki mint szoktam.
Most itt vagyok korábban mint szoktam.
Mit olvasok?...egy újabb csaló...meg még egy....
Kérdem: MINEK?!?!?!?!... online játék... van free lehetőség játszani... DE MÉGIS CSAL!!!
*********-om kivan már az ilyen hülye gyerekektől... ettől áll fel neki?!?!... vagy ettől érzi úgy, hogy "igen én is vagyok valaki"?!?!?...
pffff.... utálom az ilyeneket....
Hogy száradtak volna el anyjuk lábán, s maradtak volna csak egy kósza gondolat... akkor talán nem itt tartana ez a játék is, ahol most tart... -
#36732 nagyon érdekes a gondolatmenet. A külső program fix, nincs kérdés. Azzal előnyt szerezni egészen biztosan tilos. De a boxster is rendben van. Az nem bug kihasználása a játékban, hanem egy akció során jól kattint a játékos. Az origin rendben van. ott a polcon a termék, a pénztárnál én kifizettem. 0 dollár kifizetve. A Lamborghini Murcielago-bug viszont balhés volt, ment a facebookon az anyázás és jött a büntetés - kinek milyen mértékű, nem tudom, én akkor nem voltam online. Aki a sponsor pay reklámain kattint, az is megfizeti az árát és jogosan. Időt és bohóckodást tesz, az EA támogatói meg örülnek és így ők fizetnek. A lengyel akció azért van rendben szerintem, mert tényleg lehet lengyel ismerős és szerintem tényleg nem véletlenül akcióztak így.
Mennyit ér a játék? Amennyit beleteszel, amennyire vágysz, amennyit ki szeretnél hozni belőle. A játékélmény úgy is rendben van, mert ne feledje egy újonc se: a lengyel import előtt elég sok kilométert kellett menni nem team escape-ben, hogy olyan helyzetbe legyen a játékos. Aki akkor helyzetbe akart lenni a pályán, az meg Forintban a jelenlegi 100-szorosát fizette meg. Miért? Mert ennyit akartak kihozni a lehetőségekből. Mindenki maga számol el, ez így van. -
kaoszgolyo #36731 Messzire vezet, de... Korábban többször is elhangzott itt, hogy a csalás az csalás. Most akkor hol a határ? Tegyük fel, valamelyik promóciós akcióban vagy egy origines kiskapu által begyűjt egy játékos húsz kocsit (csak kocsit, így könnyebb számolni). Eladja őket, és lesz húsz garázshelye (ez átváltva 10 000 SB), és mondjuk 750 000-1 250 000 játékpénze. Pár óra alatt. Versennyel mennyi idő összeszedni ennyi játékpénzt? Elég sok. Aztán még az is lehet, hogy ha promóciós akcióban szerezte az autókat, kvázi mások elől vette el, mert mondjuk csak 5 000 darabot lehetett megkapni. Ha zenei anyagról volna szó, az origines történettel úgy állna elő az Artisjus, hogy a mocskos játékos meglopta a szerzőt, a kiadót, a terjesztőt, meg a többi zenehallgatót, a múltat, a jövőt, plusz a földönkívülieket. Remélem érthető, mire célzok. Vegyünk egy másik esetet: ha a játékos a profiljában új versenyzőt csinál, hamar kaphat 600 SB-t, a semmiért. Mit és hányszor lehet megtenni, hogy csupán a lehetőségekkel élésről legyen szó, ne csalásról? Ez nyilván egyedi, szubjektív, de van egy másik aspektus is. Ki fizeti meg a csalásokat? A tisztességesen SB-t vásárló játékosok. Felmerül az a kérdés is, hogy mennyit ér a játék. Mennyit? Mennyit ér valami, ha X 20 Ft-ért kapja, Y pedig 2 000 Ft-ért? Nyilván nincs konkrét helyes válasz egyik kérdésre sem. A legtöbbeknek csak saját magukkal kell elszámolni, néhányaknak másokkal is. Egy kis trükközés talán nem bűn, de hogy mekkorát lehet markolni...? Szerintem nagyot nem, de sok kicsi is sokra mehet... Nem egyszerű...
Bárkinek elérhetők. Igen. A külső programok is. Mégsem használja őket mindenki. És pont ez az, ami a fenti bekezdésre egyfajta választ ad, mégpedig, hogy játszani, versenyezni gyűlnek össze az emberek, ahhoz hasonlóan, ahogy az életet is együtt élik. Talán kivágnak egy-két kis fát az erdőben, mert kell babkarónak, de nem tarolják le az erdőt, hogy sok babkarójuk és egyéb faanyaguk legyen, hanem ha nagyobb mennyiségre van igényük, fizetnek a fáért. (Persze, ha nem járna érte büntetés, valószínűleg sok ember irtaná a fákat, mert nem különösebben érdekli, mi lesz másokkal, mindenkivel.)
Nem is tudtam, hogy nem vehetek akárhol SB-t. :o -
#36730 jó a felvetés, nem is akartam először gondolkodni rajta, mert sokáig tart összeszedni ,de végül 2 perc:
ha a corollás(origin) vagy ingyen porsche boxster féle trükk van, azt ki kell használni szerintem. Mindenkinek elérhető dolog, két kattintás.
A reklámos faszság már érdekesebb. Elég nagy bajnak tartottam annak idején , amikor divatba jött, hogy a játék egyik fizetőeszközét, ami sokat üt, azt játékon kívül bohóckodva szerezzük meg. Fizessenek az aktivitásomért játékon belül, az midnen szponzornál többet ér, ha játszik a paraszt - gondoltam én. Ám ez is elérhető neked, nekem, mindenkinek.
A lengyel trükk érdekesebb ennél is. Van egy lengyel barátom, nincs is... senkinek semmi köze hozzá, hogy a nem létező testvérem tesz egy szívességet, mert pont Lengyelországban él. Persze látja az EA a váltást, naná, hogy tudják, hogy ez nem is az, de gondold meg. Olyan játékos is vesz aprópénzért valami kis mennyiséget, aki eddig nem vett. Pluszbevétel, teljesen mindegy ott fenn, hogy hány millió pro packra verte el a boostot az eddig nem fizető játékos.
Ezek mindenkinek egyenlően elérhető trükkök, utóbbi az EULA-t sérti, de mind tudtuk, hogy úgyse jár érte semmi.
A külső program használata EULA-t sért, ráadásul a becsületesen játszó játékosok szemében még sértő is tud lenni. Ez nem olyan EULA- sértés, mint a lengyel import. Ez csalás, a lengyel import pedig világszerte elfogadott vásárlási lehetőség. Neked, nekem, mindenkinek. Főleg az EU tagállamoknak... -
mrredbull18 #36729 több mint 1 éves a vidi és még mindig semmi nincs a worldben... amit használhatnánk is ... pedig szemmel látható hogy ott van csak........ -
mrredbull18 #36728 a world rejtélyes titkai -
kaoszgolyo #36727 Mitől lesz valami csalás? Mi a különbség a TH hack és a napokban zajlott Boxster ajándékba akcióban való bespájzolás között? Meg az előbbiek és a múltkori amazonos (?) corollás baki között? És mi van a különböző országok olcsó-drága boostjaival? Az a legnagyobb szabású csalás, mert az emberek elvégzett hasonló munkáját különböző értéken számolják, attól függően, hol él. Ehhez hasonló kérdés lehet a reklámos faszságokkal való boostgyűjtés, hiszen gyakorlatilag semmiért adnak annyi boostot, amennyire más egynapi munkával keresné meg a pénzt. Ezek közül melyik csalás és miért? -
Nomish #36726 Bocsánat,valamiért nem működött a spoiler gomb. -
mrredbull18 #36725 oh ez még semmi... a tegnap elött 250 valami hsz volt másfél ora alatt.... és jah tényleg hiányzik a free roam chat....
tutu: jo étvágyat de ez inkább valami éjjeli falatozásnak menne el xD -
Nomish #36724 Szevasztok,frissítettem a BMW M1 Procarom festését,több szponzormatrica került rá,hála a BMW Vinyleknek
Véleményeket szívesen elfogadok! ^^
[/spoiler]
[/spoiler] -
chris1997 #36723 Nem korai Reggeli? :D -
#36722 Szevasz Q a free roam chat több okból kifolyólag is nagyon szükséges lenne. Most viszont vacsora. csá -
Quqa #36721 Már megint mi van itt, gép és gyors(fosó)író verseny. 22 ó óta közel (több) 100 hsz. Amúgy én jókat nevettem azon az idióta csimpilotán a pofája nagy volt, de elég bénán ment szegény (mondjuk én is hasonlóan), de az a free chat csak hiányzik jól el lehetett beszegetni és 1-2 arcot jól elküldeni a sunyiba.
Más: akit töröltek a listáról biztos rá is szolgált, szerintem. -
mrredbull18 #36720 csak alt tab-ozni kell? vagy van valami spéci trükk? mert nekem semmi nem történik.. max annyi hogyha valaki lát akkor hülyének néz hogy váltogatom az "ablakokat" -
#36719 valahogy hackelj, mit bánom én -
mrredbull18 #36718 én értem de nekem nem akar összejönni.... -
#36717 rajta a tictac bmw-n a festés, én kilépek alt tabbal, és visszajövök simán az utcára, akkor a velem szemben levő tök béna lotus elise-en is ott a tictac, de az én BMW-men még mindig sokkal jobban mutat. Ennyi a lényege -
mrredbull18 #36716 hát az nem sok :O 1 nap lol legalább annyi kellene hogy létre jöjön nem hogy annyi idö alatt feloszoljon -
mrredbull18 #36715 valaki ezt az alt tabos bugot részletesebben leirná? mert nekem sehogy se akar menni ... -
#36714 én tagja voltam a TNR team nevű formációnak, de 1 nap után feloszlott -
mrredbull18 #36713 mindjárt megalapitod a THM klánt xD -
chris1997 #36712 én csak a pontos levelet adtam :D
Lusta voltam kivágni a képet :DD
TutuHawer Hacker(TH Hacker), komoly ám(Még egy nevetős szmájli..) -
#36711 nagy H chris. Nagy T és nagy H. TH :D mekkora poén -
chris1997 #36710 Tutuhawernek levele jött csimpilotától:
Ja, Tutuhawernak meg üzenem, tegye le az autósjogsit, mielött itt pofázna!
Üzenet átadva....
Csak nem tudom minek :D -
#36709 ha eladtad a cuccokat, természetesen lefotózod az üres autókat, pont mint Bence. Ő tett fel ide fotókat, nem volt könnyű, de megoldotta. Kedvelem Bencét, nem hátrál meg a kihívok elöl. -
mrredbull18 #36708 nem sokára megteszem :D de ám tutu nem értem minek vagy ugy rám akadva vagyis nem rám hanem az ultrás kocsimra.... mikor megmondtam hogy eladom a cuccokat... csak powerup kell amit meg enyhén de ellehet nézni ... -
#36707 csak még nem??? hááát, akkor gyorsan pótold be a lemaradást -
mrredbull18 #36706 de a packek igen a cashért :D csak még nem vettem :D -
#36704 szarabbul élek, mint 4 éve