94802
  • mrredbull18
    ez tökéletesen igaz, de a mostanság nincs annyi idöm mint régen... hogy napi 5-6 orát nonstop mehetett a world... és ha bevallom nyugodt szivvel hogy sose leszek esélyes dobos lenni ellenetek mert 1 nem tudok olyan jol vezetni játékban mint élöben... és na ja persze ez simulátor szerüség és semmi olyan érzete nincs mint a normál életbe... és hát elölröl kezdeni? nincs értelme... nincs idöm se nincs már annyi kedvem se és persze ugyse leszek ellenetek dobogos xD
  • tutuhawer #36657
    nem max, hanem marc
  • Ryder159
    kabd be... .l.
    gondoltam hogy rád számíthatok
  • chris1997
    Hjaa, hogy idők, az más.
    Kowa, Elb*sztad, mert a Challenger R/T jobb a Vipernél :D
  • kowavega
    ki adta el a cuccokat?
  • chris1997
    Anyád a vakoníró(SENKI NE VEGYE MAGÁRA AZ ANYÁZÁST... :P Max Develiis :D)
    Régi*
  • kowavega
    de van, csinálok egyet én is:

1. Superbee,
    2. GTO
    3. viper

tessék, a superbee a játék legjobbja a lista szerint...

GT+RS már szerencsére messze nem a legjobb
  • Ryder159
    a nfs-s szerinti legjobb időkre gondoltam
  • chris1997
    Több Faceplam képet nem rakok be inkább..
    Akkor tedd azt, hogy eladod a csalással szerzett alkatrészt, már van egy ilyen ember, ha ezt teszed, csak a napjaidat húzod fel, akkor bocs. Ha nem akkor, marad a rági szitu: Hack=Hack, Fölös. Versenybe Csalsz stb.
  • tutuhawer #36649
    de még mennyi minden máshoz is
  • JuhaAasz
    kowa. látom teszed a km-eket a sestoba. mi a véleményed, hogy milyen szinten van egy mp4-hez, gt3rs-hez, murcihoz?
  • Ryder159
    ezt nem értem, én hiába nyomok alt+tab-ot nekem soha nem teszi át a festésem más kocsijára. még ehhez is béna lennék?
  • mrredbull18
    fájdalmas hogy valaki mennyire gyerek ésszel tud gondolkodni.... ám hogy 1 kicsit felviditsalak megint le 0áztak.... 1 jo tanács nem ártana felfogni kicsit érettebb ésszel felfogni a dolgokat.... az hogy le noobozol? pfffu eszméletlen... kb annyi mintha 1 teljesen idegen valakinek azt mondanád hogy kretén... max ha melleted áll és nem türi a kültéri kritikát akkor lekever 1 istenest.... ha meg kemény idegzetü akkor észre se vesz...
  • chris1997
    Mi az a toplista? Olyan nincsen..
  • kowavega
    Camaron is jól néz ki a vinylem... :D éljen az alt+tab bug

• Ryder159
    én tudom hogy nem rossz, de még mindíg a 911 GT3 RS vezeti a toplistákat
  • tutuhawer #36642
    nekem is kéne powerup, jobban mint neked. Sokkal jobban. Meg is érdemelném. Alkatrész is kéne, jobban mint neked. Az hótziher, hogy jobban meg is érdemlem. A skillekről nem is beszélve. Amellett, hogy bevallod, hogy TH hackelsz, ami így fals megnevezés, mert csalsz, ez a helyes, a legpontosabb, bevallottad azt is, hogy nem tudnál ellenünk - egyikünk ellen se a dobogó tetejére állni, a szemünkbe nézni tisztességgel. Kár, pedig van visszaút , elölről kell kezdeni. Secperc alatt 50 lehetsz megint, és akkor tiszta lap van
  • kowavega
    na azért nem olyan rossz az a ccx :)
  • chris1997
    Hát akkor örülj.... élvezd a noobozást.
  • JuhaAasz
    ne idegeld magad emiatt...nem éri meg :D
  • Ryder159
    Ha azért kell a CCX mert tetszik akkor azt vedd. Az azért akarod megvenni, mert jó kocsi kell, akkor ne azt vedd.
  • mrredbull18
    bannlistára mikor megyek? lol szerintem akkor mikor már az EA a csöd szélén áll vagy talán akkor se.... lásd a példát... csabamagyar azota is játszik és hackel... és még semmi bant nem kapott csak stat 0ázást... és ha netán bant kapok... akkor pechem volt mert pont én voltam az akit elkapott a "banhammer" árnyéka...
  • kowavega
    leszarom, amugy h th hackelsz, te dolgod, csak mondtam
  • chris1997
    Nem mondod?! azelött az 100 hsz-el előtte már tudtam..

Akkor minek TH Hackelni, csalni versenyen? (Ezzel csalsz BIZONY)
  • kowavega
    nem tűnik el, óra mellett megtalálod:)
  • kanyesz07
    :O s milyen? de m1 meek alukálok most tényle xd
  • mrredbull18
    már olvastam, és már ha nem figyeltél volna kb 1000hszel ezelött bevalottam hogy TH hackelek.....

kowa: nekem a power uppokra kell a zsé mert nem akarok azért is boostot venni.... és azt hiszem hogy te más hacket használtál mert ez eltünik mikor elinditod...
  • chris1997
    Van neki, kettő is(mint nekem X) )
  • kanyesz07
    kowa van koenigseged?
  • JuhaAasz
    chris ne vanzelkodjál má' :D
  • kowavega
  • kowavega
    kapcsold ki a programot... majd katt a boost storera..

én csak akkor fogom használni a cuccot, ha megszakad a 240 napos streakem, de a cuccot akkoris eladom
  • chris1997

Még egy TH hacker, fasza. a Mottóm uccsó rész(Th hacktól kezdődik..) rád is vonatkozik.
  • JuhaAasz
    hééé...ezt a szót (és az összes többit, amibe 'n' számú [n eleme a természetes számok halmazának] 'é' betű van) levédetem, mert sokan így becéznek
  • mrredbull18
    addig tettem be mig kajálok de nem akar megállni xD
  • kowavega
    ilyen geci jó fej vagyok.. :D tényleg azt vedd amit akarsz, és tetszik (mondom én, aki mindent megvett... :D )
  • JuhaAasz

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ku*vára tetszik ez a smile
  • kanyesz07
    Saját döntés:

Feri nek van igaza
    Hisz ha az 8k akkor marad zsozsóm és vehetk még szuper járgyányt.
  • chris1997
    Ott a pont.
  • JuhaAasz
    azt akarja, hogy a saját döntéseid vezéreljenek, nem azt amit mások mondanak