94802
-
mrredbull18 #36658 ez tökéletesen igaz, de a mostanság nincs annyi idöm mint régen... hogy napi 5-6 orát nonstop mehetett a world... és ha bevallom nyugodt szivvel hogy sose leszek esélyes dobos lenni ellenetek mert 1 nem tudok olyan jol vezetni játékban mint élöben... és na ja persze ez simulátor szerüség és semmi olyan érzete nincs mint a normál életbe... és hát elölröl kezdeni? nincs értelme... nincs idöm se nincs már annyi kedvem se és persze ugyse leszek ellenetek dobogos xD -
#36657 nem max, hanem marc -
#36656 kabd be... .l.
gondoltam hogy rád számíthatok -
chris1997 #36655 Hjaa, hogy idők, az más.
Kowa, Elb*sztad, mert a Challenger R/T jobb a Vipernél :D -
kowavega #36654 ki adta el a cuccokat? -
chris1997 #36653 Anyád a vakoníró(SENKI NE VEGYE MAGÁRA AZ ANYÁZÁST... :P Max Develiis :D)
Régi* -
kowavega #36652 de van, csinálok egyet én is:
1. Superbee,
2. GTO
3. viper
tessék, a superbee a játék legjobbja a lista szerint...
GT+RS már szerencsére messze nem a legjobb -
#36651 a nfs-s szerinti legjobb időkre gondoltam -
chris1997 #36650 Több Faceplam képet nem rakok be inkább..
Akkor tedd azt, hogy eladod a csalással szerzett alkatrészt, már van egy ilyen ember, ha ezt teszed, csak a napjaidat húzod fel, akkor bocs. Ha nem akkor, marad a rági szitu: Hack=Hack, Fölös. Versenybe Csalsz stb. -
#36649 de még mennyi minden máshoz is -
JuhaAasz #36648 kowa. látom teszed a km-eket a sestoba. mi a véleményed, hogy milyen szinten van egy mp4-hez, gt3rs-hez, murcihoz? -
#36647 ezt nem értem, én hiába nyomok alt+tab-ot nekem soha nem teszi át a festésem más kocsijára. még ehhez is béna lennék? -
mrredbull18 #36646 fájdalmas hogy valaki mennyire gyerek ésszel tud gondolkodni.... ám hogy 1 kicsit felviditsalak megint le 0áztak.... 1 jo tanács nem ártana felfogni kicsit érettebb ésszel felfogni a dolgokat.... az hogy le noobozol? pfffu eszméletlen... kb annyi mintha 1 teljesen idegen valakinek azt mondanád hogy kretén... max ha melleted áll és nem türi a kültéri kritikát akkor lekever 1 istenest.... ha meg kemény idegzetü akkor észre se vesz... -
chris1997 #36645 Mi az a toplista? Olyan nincsen.. -
kowavega #36644 Camaron is jól néz ki a vinylem... :D éljen az alt+tab bug
-
#36643 én tudom hogy nem rossz, de még mindíg a 911 GT3 RS vezeti a toplistákat -
#36642 nekem is kéne powerup, jobban mint neked. Sokkal jobban. Meg is érdemelném. Alkatrész is kéne, jobban mint neked. Az hótziher, hogy jobban meg is érdemlem. A skillekről nem is beszélve. Amellett, hogy bevallod, hogy TH hackelsz, ami így fals megnevezés, mert csalsz, ez a helyes, a legpontosabb, bevallottad azt is, hogy nem tudnál ellenünk - egyikünk ellen se a dobogó tetejére állni, a szemünkbe nézni tisztességgel. Kár, pedig van visszaút , elölről kell kezdeni. Secperc alatt 50 lehetsz megint, és akkor tiszta lap van -
kowavega #36641 na azért nem olyan rossz az a ccx :) -
chris1997 #36640 Hát akkor örülj.... élvezd a noobozást. -
JuhaAasz #36639 ne idegeld magad emiatt...nem éri meg :D -
#36638 Ha azért kell a CCX mert tetszik akkor azt vedd. Az azért akarod megvenni, mert jó kocsi kell, akkor ne azt vedd. -
mrredbull18 #36637 bannlistára mikor megyek? lol szerintem akkor mikor már az EA a csöd szélén áll vagy talán akkor se.... lásd a példát... csabamagyar azota is játszik és hackel... és még semmi bant nem kapott csak stat 0ázást... és ha netán bant kapok... akkor pechem volt mert pont én voltam az akit elkapott a "banhammer" árnyéka... -
kowavega #36636 leszarom, amugy h th hackelsz, te dolgod, csak mondtam -
chris1997 #36635 Nem mondod?! azelött az 100 hsz-el előtte már tudtam..
Akkor minek TH Hackelni, csalni versenyen? (Ezzel csalsz BIZONY) -
kowavega #36634 nem tűnik el, óra mellett megtalálod:) -
#36633 :O s milyen? de m1 meek alukálok most tényle xd -
mrredbull18 #36632 már olvastam, és már ha nem figyeltél volna kb 1000hszel ezelött bevalottam hogy TH hackelek.....
kowa: nekem a power uppokra kell a zsé mert nem akarok azért is boostot venni.... és azt hiszem hogy te más hacket használtál mert ez eltünik mikor elinditod... -
chris1997 #36631 Van neki, kettő is(mint nekem X) ) -
#36630 kowa van koenigseged? -
JuhaAasz #36629 chris ne vanzelkodjál má' :D -
kowavega #36628 -
kowavega #36627 kapcsold ki a programot... majd katt a boost storera..
én csak akkor fogom használni a cuccot, ha megszakad a 240 napos streakem, de a cuccot akkoris eladom -
chris1997 #36626
Még egy TH hacker, fasza. a Mottóm uccsó rész(Th hacktól kezdődik..) rád is vonatkozik. -
JuhaAasz #36625 hééé...ezt a szót (és az összes többit, amibe 'n' számú [n eleme a természetes számok halmazának] 'é' betű van) levédetem, mert sokan így becéznek -
mrredbull18 #36624 addig tettem be mig kajálok de nem akar megállni xD -
kowavega #36623 ilyen geci jó fej vagyok.. :D tényleg azt vedd amit akarsz, és tetszik (mondom én, aki mindent megvett... :D ) -
JuhaAasz #36622
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ku*vára tetszik ez a smile -
#36619 Saját döntés:
Feri nek van igaza
Hisz ha az 8k akkor marad zsozsóm és vehetk még szuper járgyányt. -
chris1997 #36618 Ott a pont. -
JuhaAasz #36617 azt akarja, hogy a saját döntéseid vezéreljenek, nem azt amit mások mondanak