94802
-
chris1997 #36785 Melyik autót akarod? AZT VEGYED.... -
JuhaAasz #36784 én nem tudom, mert egyiket se vezettem, de azért mert valami drágább, nem biztos hogy jobb :D ahogy a való életbe is így van :DD -
#36783 akkor melyiket vegyem? Koenigsegg drágább biztos jobb nem? -
JuhaAasz #36782 x1000
tényleg nem értem a hozzád hasonló embereket. miből veszed, hogy lenézek mindenkit vagy lealázok aki nem nyal nekem? nekem senki se nyaljon. nem izgulok fel rá.
egyébként tartsunk egy szavazást, hogy ki a szánalmas... -
chris1997 #36781 Stat nem számít!!! -
mrredbull18 #36780 büszke is lehetsz arra hogy képes vagy mindenkit lenézni vagy lealázni hogyha nem nyal neked.... szánalmas vagy.... tény csaló vagyok de nem vagyok pofátlan mint te... -
#36779 koenigsegg ccx elite amely 20,000sb
vagy
lamborghini sesto elementi 8800sb ért?? Mert megnéztem és full ugyanaz az adadtok róla.. Most melyik a gyorsabb jobb?? -
szilard12 #36778 Bocs, tehát erről erre -
JuhaAasz #36776 de legalább nem vagyok egy kicsinyes csaló -
mrredbull18 #36775 eszméletlen a nagyképüséged és a pofátlanságod...... (határtalan) -
JuhaAasz #36774 *kíváncsiak -
JuhaAasz #36773 egész nyugodtan csinálhatod ezt is. viszont akkor nem vagy a közösség tagja, és
KÉRNÉM
Szabit (esetleg tarthatunk róla szavazást is), hogy rejtse el hsz-eid, mert nem vagyunk rád kíváncsi. -
mrredbull18 #36772 HSen meg élvezem a juggernautot és a nitrot fogyasztani xD -
mrredbull18 #36771 már vagy 2x vagy 3x 0ázták a statom... -
mrredbull18 #36770 1196 napig ment fel a TH, 99999999 cashem lett.. és nem fogok 1 kocsibol sem eladni mivel hogy azokat én kerestem és nem TH hackböl vannak.... erröl ne is álmodj... ja és a th hackes cuccokat persze hogy eladom... és csak keveset zsebeltem be a poweruppokbol is.... én meg képek alatt azt értettem hogy eladtam minden cuccom amit THbol kaptam... -
noblem1983 #36769 Valamit még mindig nem értek. Azt mondod, hogy kellenek a poweruppok de hová és minek? Van 70 multi versenyed. 50-es szinten 70??? 4 pályán van mért időd de azok is elég gyengék tehát látszódik a kevés multi tapasztalat. Privát versenyekben meg általában a pu nélküli verseny a bevett szokás hisz fölösleges pazarolni ha az idő úgysem számít. Ha meg annyi TE-t mentél akkor már annyira ismered, hogy ott sem használod. Akkor mégis mi a túrónak kell a pu neked? -
JuhaAasz #36768 ez a kocsi nagy tempónál nem fog jobban kanyarodni, lassú tempónál viszont tényleg eléggé húzza magát...nagyon valószínű, hogy rugótól függetlenül -
chris1997 #36767 hagyd a pirosat. -
szilard12 #36766 GT-R (R35) -
JuhaAasz #36765 nincs elég információ a döntéshez, lényegi szempont, hogy milyen kocsiról van szó -
szilard12 #36764 Ha egy zöld URSA PRO rugót egy piros Richter RACE rugóra cserélem, jobb lesz a vezethetősége? Mert most lassú tempónál csúszik, nagy tempónál pedig nem akar elfordulni. -
JuhaAasz #36763 képfeltöltő oldalra. majd a linket bemásolni az itt található
KÉP BESZÚRÁSA
ablakba.
jelenleg a noob.hu karbantartódik, a kephost nem jó, én legutóbb sikeresen képet az ivpicture.hu-val tettem be, sokan az imageshack.us-t használják -
#36762 hol lehet feltölteni a képeket? -
JuhaAasz #36761 Kaoszgolyo:
felesleges egy lapom említeni az ingyen boxster, ingyen corolla, lengyel boost-ot, meg mit tudom én miket írtál. ezek nem csalások. ezek a rendszerben elbaszott vagy direkt hagyott kiskapuk, amiket a valóságban is mindenki ott fúrkál ahol éri.
viszont a csalás továbbra is csalás. tökmindegy, hogy th hack, tökmindegy, hogy speedhack vagy gyorsuláshack. csalás és kész. itt a vége.
amúgy meg nagy nehezen se elnézhető REDBULL a th hack...jól emlékszem hogy tegnap már 1112 napnál jártál? és ez még ment felfele mert nem tudtad hogy kell leállítani. oké hogy eladod a partokat, viszont ami cashed lesz, az eladott dolgok nélkül alsóhangon 4440x1112 (4440 kb amit a th ad, amugy az 1112 az a minimum, mert gyanítom több napig ment még)....mennyi is ez????!!!
4,9 millió..........MINIMUM!!!!
esetleg írjam még, hogy ez miért nem fair???
EGYETLEN útja van annak, hogy itt a fórumon bárki is tisztességes játékosnak tartson, ez pedig a következő.
MINDEN kocsidból eladsz minden cuccot.
MINDEN partot és skillt eladsz ami van
MINDEN igc-t elbaszol(kocsit veszel-eladod, míg közel 0 nem lesz az igc
gondolom már powerupból spájzoltál...azt elég sokáig tartana elnyomkodni...de a fent írt 3 dolgot végre kell hajtsd, fényképekkel, több tíz darabbal bizonyítanod kell....
Amíg ez nem történik meg, addig senki se fog szarba se nézni..............lehet nem ártana, ha Szabi elrejtené a hsz-eid.
-
chris1997 #36760 Szépek
-
mrredbull18 #36759 o.O? -
#36758 az én verdáim xdd
-
#36757 kowa, sztem a zöld halálfejes neon, és a cromed rendszámtábla a tuti -
RED BULL F #36756 Néhány kép unalmamban:
-
chris1997 #36755 Nem. Ebbe Leszarom Tabletta van:P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szőlőcukor... ja -
tutika14 #36754 láttam ilyet az egyik kajáldában még a jó múltkor. Ebbe amúgy szőlőcukor van, nem? -
chris1997 #36753 Csak itt velencén már sehol nem kapni -
mrredbull18 #36752 xD ez király xD -
chris1997 #36751 Ezért jó ha van nálad:
-
mrredbull18 #36750 de szeretem mikor ledob.... -
mrredbull18 #36749 valaki HSre partolni? :D -
mrhawkins #36748 Én még soha nem kaptam Verseny vagy TE után ultrát, de még pro-t sem. Egy race improved akrmi volt a max amit kaptam, viszont street sz.rokat azokat adja rendesen :/ -
mrredbull18 #36747 nekem tegnap esett kb 5 HS után 1 de most mit mondjak 1 hete nincs hogy szintén nyomtam pár hst max 6-7et és akkor is esett 1 ultra... ha jol emlékszem akkor váltó volt... és sima versenyen is nem rég volt 1 ultrám... -
#36746 Én nem tudom honnan ez a 5-6 ultra,de ha nagyon ráfekszek hétvégén letolok 100 HS-t és örülök,ha 1-2 esik. -
mrredbull18 #36745 tutu megjegyezném, hogy tegnap esett 1 szexi 4kulcsos motor HSen :D én piszok mázlista vagyok ;) ugy hogyha vérbelien nyomod akkor neked is már kellene 1 ultra kocsid legyen.... ez nem vita... én alig nyomok napi 50 versenyt max és biztos esik 5-6 ultra .... mert tegnap kb 5 HSt nyomtam és megvolt az ultra.... és ezt nem azért irom hogy menözzek a TH hackelt cuccokkal... mert ha kell kép adok bármikor hogy elvannak adva... tény hogy a poweruppokat ugy szereztem de az enyhe hack ha azt nézzük...