94802
  • chris1997
    Melyik autót akarod? AZT VEGYED....
  • JuhaAasz
    én nem tudom, mert egyiket se vezettem, de azért mert valami drágább, nem biztos hogy jobb :D ahogy a való életbe is így van :DD
  • kanyesz07
    akkor melyiket vegyem? Koenigsegg drágább biztos jobb nem?
  • JuhaAasz
    x1000

tényleg nem értem a hozzád hasonló embereket. miből veszed, hogy lenézek mindenkit vagy lealázok aki nem nyal nekem? nekem senki se nyaljon. nem izgulok fel rá.
    egyébként tartsunk egy szavazást, hogy ki a szánalmas...
  • chris1997
    Stat nem számít!!!
  • mrredbull18
    büszke is lehetsz arra hogy képes vagy mindenkit lenézni vagy lealázni hogyha nem nyal neked.... szánalmas vagy.... tény csaló vagyok de nem vagyok pofátlan mint te...
  • kanyesz07
    koenigsegg ccx elite amely 20,000sb
    vagy
    lamborghini sesto elementi 8800sb ért?? Mert megnéztem és full ugyanaz az adadtok róla.. Most melyik a gyorsabb jobb??
  • szilard12
    Bocs, tehát erről erre
  • JuhaAasz
    de legalább nem vagyok egy kicsinyes csaló
  • mrredbull18
    eszméletlen a nagyképüséged és a pofátlanságod...... (határtalan)
  • JuhaAasz
    *kíváncsiak
  • JuhaAasz
    egész nyugodtan csinálhatod ezt is. viszont akkor nem vagy a közösség tagja, és

KÉRNÉM

Szabit (esetleg tarthatunk róla szavazást is), hogy rejtse el hsz-eid, mert nem vagyunk rád kíváncsi.
  • mrredbull18
    HSen meg élvezem a juggernautot és a nitrot fogyasztani xD
  • mrredbull18
    már vagy 2x vagy 3x 0ázták a statom...
  • mrredbull18
    1196 napig ment fel a TH, 99999999 cashem lett.. és nem fogok 1 kocsibol sem eladni mivel hogy azokat én kerestem és nem TH hackböl vannak.... erröl ne is álmodj... ja és a th hackes cuccokat persze hogy eladom... és csak keveset zsebeltem be a poweruppokbol is.... én meg képek alatt azt értettem hogy eladtam minden cuccom amit THbol kaptam...
  • noblem1983
    Valamit még mindig nem értek. Azt mondod, hogy kellenek a poweruppok de hová és minek? Van 70 multi versenyed. 50-es szinten 70??? 4 pályán van mért időd de azok is elég gyengék tehát látszódik a kevés multi tapasztalat. Privát versenyekben meg általában a pu nélküli verseny a bevett szokás hisz fölösleges pazarolni ha az idő úgysem számít. Ha meg annyi TE-t mentél akkor már annyira ismered, hogy ott sem használod. Akkor mégis mi a túrónak kell a pu neked?
  • JuhaAasz
    ez a kocsi nagy tempónál nem fog jobban kanyarodni, lassú tempónál viszont tényleg eléggé húzza magát...nagyon valószínű, hogy rugótól függetlenül
  • chris1997
    hagyd a pirosat.
  • szilard12
    GT-R (R35)
  • JuhaAasz
    nincs elég információ a döntéshez, lényegi szempont, hogy milyen kocsiról van szó
  • szilard12
    Ha egy zöld URSA PRO rugót egy piros Richter RACE rugóra cserélem, jobb lesz a vezethetősége? Mert most lassú tempónál csúszik, nagy tempónál pedig nem akar elfordulni.
  • JuhaAasz
    képfeltöltő oldalra. majd a linket bemásolni az itt található

KÉP BESZÚRÁSA

ablakba.
    jelenleg a noob.hu karbantartódik, a kephost nem jó, én legutóbb sikeresen képet az ivpicture.hu-val tettem be, sokan az imageshack.us-t használják
  • kanyesz07
    hol lehet feltölteni a képeket?
  • JuhaAasz
    Kaoszgolyo:

felesleges egy lapom említeni az ingyen boxster, ingyen corolla, lengyel boost-ot, meg mit tudom én miket írtál. ezek nem csalások. ezek a rendszerben elbaszott vagy direkt hagyott kiskapuk, amiket a valóságban is mindenki ott fúrkál ahol éri.

viszont a csalás továbbra is csalás. tökmindegy, hogy th hack, tökmindegy, hogy speedhack vagy gyorsuláshack. csalás és kész. itt a vége.

amúgy meg nagy nehezen se elnézhető REDBULL a th hack...jól emlékszem hogy tegnap már 1112 napnál jártál? és ez még ment felfele mert nem tudtad hogy kell leállítani. oké hogy eladod a partokat, viszont ami cashed lesz, az eladott dolgok nélkül alsóhangon 4440x1112 (4440 kb amit a th ad, amugy az 1112 az a minimum, mert gyanítom több napig ment még)....mennyi is ez????!!!

4,9 millió..........MINIMUM!!!!

esetleg írjam még, hogy ez miért nem fair???

EGYETLEN útja van annak, hogy itt a fórumon bárki is tisztességes játékosnak tartson, ez pedig a következő.

MINDEN kocsidból eladsz minden cuccot.
    MINDEN partot és skillt eladsz ami van
    MINDEN igc-t elbaszol(kocsit veszel-eladod, míg közel 0 nem lesz az igc
    gondolom már powerupból spájzoltál...azt elég sokáig tartana elnyomkodni...de a fent írt 3 dolgot végre kell hajtsd, fényképekkel, több tíz darabbal bizonyítanod kell....

Amíg ez nem történik meg, addig senki se fog szarba se nézni..............lehet nem ártana, ha Szabi elrejtené a hsz-eid.

• chris1997
    Szépek
  • mrredbull18
    o.O?
  • kanyesz07
    az én verdáim xdd

• kanyesz07
    kowa, sztem a zöld halálfejes neon, és a cromed rendszámtábla a tuti
  • RED BULL F
    Néhány kép unalmamban:

• chris1997
    Nem. Ebbe Leszarom Tabletta van:P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szőlőcukor... ja
  • tutika14
    láttam ilyet az egyik kajáldában még a jó múltkor. Ebbe amúgy szőlőcukor van, nem?
  • chris1997
    Csak itt velencén már sehol nem kapni
  • mrredbull18
    xD ez király xD
  • chris1997
    Ezért jó ha van nálad:
  • mrredbull18
    de szeretem mikor ledob....
  • mrredbull18
    valaki HSre partolni? :D
  • mrhawkins
    Én még soha nem kaptam Verseny vagy TE után ultrát, de még pro-t sem. Egy race improved akrmi volt a max amit kaptam, viszont street sz.rokat azokat adja rendesen :/
  • mrredbull18
    nekem tegnap esett kb 5 HS után 1 de most mit mondjak 1 hete nincs hogy szintén nyomtam pár hst max 6-7et és akkor is esett 1 ultra... ha jol emlékszem akkor váltó volt... és sima versenyen is nem rég volt 1 ultrám...
  • Forolto
    Én nem tudom honnan ez a 5-6 ultra,de ha nagyon ráfekszek hétvégén letolok 100 HS-t és örülök,ha 1-2 esik.
  • mrredbull18
    tutu megjegyezném, hogy tegnap esett 1 szexi 4kulcsos motor HSen :D én piszok mázlista vagyok ;) ugy hogyha vérbelien nyomod akkor neked is már kellene 1 ultra kocsid legyen.... ez nem vita... én alig nyomok napi 50 versenyt max és biztos esik 5-6 ultra .... mert tegnap kb 5 HSt nyomtam és megvolt az ultra.... és ezt nem azért irom hogy menözzek a TH hackelt cuccokkal... mert ha kell kép adok bármikor hogy elvannak adva... tény hogy a poweruppokat ugy szereztem de az enyhe hack ha azt nézzük...