Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ultra zöld motor/turbó/váltó hiányom van, szóval még váratnia kell 😄

Project D|Rare Car Collector|

illesgergely
Pedig nem hülyeség, van pár full zöld autóm, mind jól megy. Általában zöld cuccokat kapok legtöbbször, ha nem akarok tökölni a színekkel akkor szoktam full egyszínû autókat csinálni.

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Érdekes projekt lenne

illesgergely
Ha full zöld autót csinálsz, akkor abba jó.

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

A zöld gumi használható valamire? 😛

goregrind
402 km/h lehetséges vagy nem cinkével? HEADHUNTERZ10 szerint nem... <#nevetes1>

DISCORD: grimanddark

goregrind
<#eljen>   
<#taps>

És ott a 2JZ-GE... na, gondoltam, hogy nem vagyok hülye 😄

Különösebben nem fontos, de amit leírtál azok az alváz kódok és csak az utolsó a motor kód. Nem olyan nehéz utánanézni, de nekem úgy tanították az iskolában (idézet egy nagy költõnktõl): Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. <#eplus2>
Igyekszem tanítóbácsi. Majd a szüleim bejönnek a fogadóórára.<#idiota>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Akkor én emlékeztem félre.

Ülj le 5-ös 😄 <#eljen>
Elsõ generációs európaiban GXE10, amerikaiban JCE10.
Második generációs amcsiban GSE22, európai dieselben ALE20.
Az új hibridben meg 2AR-FSE.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

SUNNY84HUN
amúgy azt hiszem valami ilyesmi motor van benne jce10

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
toyota 😄

nekem ez tetszik az IS200

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Az IS300-ba milyen motor van, 2JZ?

Ennél rosszabb az volt, mikor 2011-ben kiadták a full diesel IS 200-at. És abszolút nem lehetett megkülönböztetni más IS szériás autóktól.

Nem vettem meg? Te vagy anyu? Akkor dögöjjé meg. 😛

Na mi van HáGé úr, anyuci nem vettem meg a megfelelõ almalémennyiséget és a kicsike fia rinyál? <#bee1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Másnál is halott a Chicane szerver? Nem tudom összekapni a köveket... -.-

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nálam a diesel+elektromotor az automatica kuka. De ez benzin+elektromotoros.
A dieselt utálom. Annak ellenére, hogy kevesebbet fogyaszt. Csak azt nem tudják sokan, hogy a diesel mellékterméke ami kijön a kipufogón karcinogén hatású.

Na pucoljatok már valahova <#duhos2>

Igen,"VDUB" rendszáma van, mint ahogy mondtam én is olyat kaptam 500 TH-ra. 😄

Hát.. hibrid... de viszont találtam IS300-at a hasznaltauto.hu-n, csini, csak automata :/

Passz. De boy racer kiadás. Nem néztem meg. Kinyitottam a car pack-ot, azt kiléptem a játékból.

Ha az a VDUB rendszámú, akkor én is olyat nyertem 500 TH-ra 😄D
Eladod, az egy ócskavas <#idiota>

Megtartom. Mivel írtad, hogy ritka, ezért. Bár egy F1-nek, vagy egy slájmos Cinegének vagy egy th-s is300-nak jobban örültem volna.<#idiota>

igen ez nekem is feltünt...igazi buzzancsok.
elküldtem nekik mindent, most várok megint 2 hetet 😄

Igen, a PSC support eléggé sutyerák

Aham. Csinálj képet a személyirõl, útlevélrõl, jogsiról(ha van).

scannerem nincs, úgyhogy fotót kapnak.
bekaphatják igy is, augusztus 3.-án vettem fel velük a kapcsolatot és eddig tartott nekik.

scannelt kép kell nekik
Én is ezt kaptam, csak én nem 3000-re hanem 500 TH-ra, én megtartottam, nagyon jó E classba. 😊

chris itt vagy?
Válaszoltak végre a paysafecard-osok a levelemre. kérnek bankszámlaszámot meg minden szart.
viszont ez nem tiszta:

"Copy of your photo ID (passport, driving license, ID card, front and rear)"

most csináljak képet az igazolványomról vagy elég csak az információk róla?

Zero07
Porsche már meg van. Dragen nagyon adja 😉

Tartsd meg mert ritka kiadású. A HG úrnak is van ilyenje. Én 200sx stockot kaptam 3000-re.
igen megéri megvenni, jó autó. a Porsche 911 GT2-t is érdemes megvenni versenyzésre, amig megvehetõ

Zero07
Hello! Kb. egy hete kezdtem el újra játszani, most vagyok lvl35.
BMW M3 GTS-t megéri megvenni cashért vagy várjak valami másra? Race/pursuit kocsit akarok csinálni.

Hát elsõre nekem se volt kód, meg helye se. Aztán frissítés és megvolt. Csak rohadtul nem tudtam kibogarászni. Szóval sok-sok frissítés mire be tudtam lépni. Pedig nem is arab írásjeleket kaptam, mint a steam fióknál a fiam <#csodalk>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nekem olyan volt hogy nem volt se a kód ott ,se a helye ahova beírjam, viszont nem tudtam belépni mert állandóan kiírta hogy hibás a capcha kód..most nincs semmi nálam, normális mint mindig (normális ez egyáltalán akármikor is?)
Sziasztok! Mást is szopat a wolrd honlapja, vagy csak tõlem kéri az idióta capcha kódokat bejelentkezésnél???!!! Nem szoktam vergõdni ilyesmin, de kb kiolvashatatlan szarokat tesz be nekem. Ráadásul még sosem kellett ilyennel vacakolnom a honlapon való belogolásnál...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ja. Megvan a 153.
De úgy érzem, sose fogom feltölteni ezeket a garázshelyeket, legfeljebb a háromnegyedét.

Szabi
ingyen garázshely <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

A helyzet pikantériája az, hogy pont a volkswagen 10-es acsi teljesítésével lett meg a 3000 pont...<#falbav><#rinya><#confused><#gonosz2>

goregrind
Találtam egy IP-t, de azon nincs nfsw szoba...

94.199.182.20:9987

Megpukkant, tényleg, GEEMPAA

goregrind
A TS szerverrel mi van?