94802
  • bboyatty
    Rohadjak meg 3x olvastam el de nem értem a lényegét a post-odnak, de ha azon agyalsz, hogy 500 sb-t fizess a streakedért szerintem ne tedd. Ugyan úgy semmit sem kapsz majd, nem hiszem, hogy megéri kiadni erre a játékra akár egy forintot is. Inkább igyál 2 sört és kezd elölről.
  • Kenderbajusz23
    2 évvel ezelőtt jutottam el arra szintre , hogy a napi "gyémántos" questért 500 boostot kellene fizetni . Akkor nem foglalkoztam vele , de most újra elkezdtem játszani , és gondoltam megér 500 boostot , hogy tovább csináljam a napit ... igen ám , de eltelt 2 nap és újból meg kellene fizetni az 500 pontot , bár az igaz , hogy 1 napot kihagytam és nem szedem össze a 15 gyémántot . Tud valaki erről valamit ? Minden nap össze kell szedni , egyet questet sem kihagyva és akkor csak 1x kell megfizetni az 500 boostot ?
  • Blacus27
    köszönöm szépen
  • tutuhawer #94279
    @Blacus27 Boldog születésnapot
  • nfsmw4ever
    SpeedBoost point átmozgatásra nincs lehetőség. Szerencsére. Iszonyat mennyiségű visszaélésre lenne eszköz és percenként törnék a world acc-okat felfelé.
  • Kenderbajusz23
    Speedboostot nem lehet küldeni egy másik accauntnak ?

Vagy írni kell az EA-nak ?
  • tutuhawer #94276
  • goregrind #94275

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A díjakról:

I. - Need for Speed SHIFT (teljes játék) + 600SpeedBoost
    II. - Need for Speed Undercover (teljes játék)
    III. - Jaguar E Type stock (a Worldben kiváltható autó)

Utoljára szerkesztette: goregrind, 2015.01.25. 10:32:38
  • eLitMiLan
    Ingyen van, semmit nem fizetsz érte.
  • Tarpi
    Nekem ez van könyvjelzőben. (volt egy másik is , de az megszűnt.)

http://world-garage.com/index.php/topic/8061-official-kawashi-lambo-performance-guide/

http://world-garage.com/
    Utoljára szerkesztette: Tarpi, 2015.01.23. 09:19:13
  • Kenderbajusz23
    Üdv.

Én 2 éve nem jártam erre , volt egy nagyon jó oldal , ahol le volt írva minden a tuningról , hogy például miért sárga motor kell a M3 Bmw-be a draghoz , stb. 1000 dolog , + a pályákhoz is volt leírás , hogy az adott pályán milyen cuccok esnek .

Valaki ismeri ezt az oldalt ? :)
  • Milo82
    Értem mire gondolsz,de nincs ingyen 2,2 M cash amiért elég sok időt el kell tölteni a játékban,az idő meg pénz!
  • bboyatty
    Áhh pedig az SV Lambót, hogy kívánom de nincs netem, hogy pénzeljek kicsit, másképp tuti vétel lenne.
  • Gyuszopapa
    Azért kicsit gusztustalan hogy más fizet az autókért azután meg ingyen adják.
  • mamiya70
    az IGC-s lambo -ról van valakinek tapasztalata?
  • Lokker
    Höhö, Lexus. Akár még be is logolok. :D
  • Milo82
    The following cars have been rotated in:
    - Lamborghini Murciélago LP 670-4 SuperVeloce "Yellow"
    - Porsche Boxster Spyder "Red"
    - Pontiac Firebird Formula "Blue"
    - Lexus IS300 "Blue"
  • mamiya70
    köszi, akkor még kell jó néhány...
  • Milo82
    2 963 476
  • mamiya70
    Tudja valaki, hogy hány db "like" -nál jár a játék a "fácsén"???
    meg van már a 3 millió???
    jó lenne már valami ajándék autó :) vagy ajándék SB :)))
  • bboyatty
    Nekem is vannak ilyen fellángolásaim, de aztán 1-2 nap után eszembe jut miért hagytam abba...:P
  • oszaHUN
    ertem... kar pedig kezdett visszajonni a kedvem hozza :)
  • bboyatty
    Azt sehol, ha adnak valamit akkor általában ki van írva ide is, meg az NFS fb oldalára is de kód nem volt már nem is tudom mióta, karácsonyra is csak akkor adtak valamit ha teljesítettél feladatokat, nekem volt jobb dolgom is az ünnepek alatt mint sem versenyezzek meg feladatozzak, még a gyémántozást is abbahagytam. Nem adnak ezek semmit már...unalmas már nagyon a játék.
  • oszaHUN
    koszonom a segitseget :) egy olyan kerdes hogy azok a szamokbol es betukbol allo kodok amiket az oldalon be lehet irni azokat hol talalom ?
  • mamiya70
    gyorsan vettem kettőt :)
    az egyiket C class -ba a másikat meg D class -ba raktam :)))
    mindkettő jó, csak a skillek még nagyon alapon vannak, szinte csak az van benne amit IGC -ért kapni lehet, sajna nem volt más...
    Utoljára szerkesztette: mamiya70, 2015.01.10. 07:32:36
  • bboyatty
    Akkor a só egye meg a bőrödet.
  • Quqa
    Természetesen semmi hasonló nincs a honlapon!!
    Ez viszont frankó!

Otthon nincs mivel/kivel szórakozni fiacskám??? [spoiler]
    [/spoiler]

Csak ez lett átszerkesztve!

Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.01.08. 23:11:00
  • nfsmw4ever
    Lesz rá időd. Tuti. Ezeknek semmi se megy egyszerűen, főleg nem pontosan....
  • bboyatty
    Jól hangzik...csak nincs időm pénzt csinálni hogy megvegyem őket, pedig mind a 4 érdekelne.
  • goregrind #94253

• nfsmw4ever
    Kedves Fórumtársam! Engedd meg, hogy megajándékozzalak. No nem nagy dolog, csupán az időmből adok, fordítok rád egy keveset. Attól értékes ez, hogy a barátok, a rokonok, és a család kaphat legtöbbször belőle, ám ezúttal kivételt teszek és neked szentelem ezt a pár percet.

Igazából megszólítanálak, csak hát már nem is lehet tudni ki vagy... talán a Csaba is megteszi. Na akkor:

Kedves Csaba! Régóta figyelgetem szereplésed, egyedi és egysíkú monológjaidat, pedig betűről-betűre el is olvasom. Úgy gondolom ennyi tisztelet kijár annak, aki nem rest és gondolatait közli egy közösséggel. Szeretnék most rávilágítani néhány dologra. Remélem életed folyamán volt szerencséd legalább egy, azaz 1 darab kötelező olvasmányt elolvasnod, így joggal remélhetem, hogy megtisztelsz azzal, hogy elolvasod amit írok neked! Mivel egy eléggé jól követhető séma szerint írogatsz, ezért nem is nyúlnék nagyon vissza, csupán a mostani alkotásaidból merítek kis táptalajt a kommunikációnknak.
    Sorolod, hogy ez vagy, az vagy. Szerintem nincs semmid és te sem vagy. Merthogy neked marha sok profilod van? Egy sincs. Egy játék profil, egy fórum felhasználói fiók a regisztrációval csupán egy lehetőség, egy képzeletbeli ajtó. Attól lesz valami, ha játszol vele, ha időt szánsz rá, ha az ugyanoda regisztrálók között teszed amit teszel. Ám te nem teszel semmit. Csak regisztrálsz.

A játékról.
    Regisztráltál, van profilod, neved. Szerinted. Szerintem nincs semmid. Azt sem tudod mi az hogy "játszani". Nem ismered a szót, a jelentését, a tartalmát. Nincs tapasztalatod. Mert tapasztalat az, amikor ismereteket szerzel, és azon ismeretek alapján, a saját következtetéseid révén megteszed a következő lépést, az immár választott úton. Neked ilyened nincs. Képtelen vagy rá sajnos. Hogy rávilágítsak, egy kis történetet is közbeiktatok. Egyik gyermekem aprócska korában, nagy buzgalommal mászott fel a franciaágy támlájára. Nyugodtan szemléltem, mert úgy gondoltam, ha le is esik, nem törik el a gyerek és tanul legalább belőle. Hát, bizony a remény diadalmaskodott a tapasztalat felett és újra próbálkozott. Persze megint leesett. Én fejemet csóváltam, hogy ez bizony nem tanul. Fegyelem kell neki. Ekkor harmadszorra is megkísérelte és felhagyott a további próbálkozással. Tapasztalatot szerzett, tanult belőle és önmagára nézve felelős döntést hozott, azaz többé nem mászik fel. Na ilyenek a te közösségi meg játék profiljaid is. És pont ezért mondom, hogy nem vagy képes tapasztalatot szerezni. Ha kellő időt biztosítana az élet neked, egymilliókétezerhuszonkét év múlva is pont naponta regiznél, akár ide is. Üres vagy. A tapasztalat töltene meg tartalommal, de az neked nincs sajnos.
    Van számtalan profilod? Egy sincs. Nincs amivel fel tudsz menni a játékosok közé és játszani tudnál velük. Mert nem tudsz játszani. Tehát a játékban is semmi vagy.

Akárhányszor újrakezded? Az semmi. Elkezdeni a leghülyébb is el tudja. A profil attól értékes, amit beleteszel az idődből és picit önmagadból. Senki nem is ismeri a neved. Nem azért mert a sokadik van, hanem azért mert nincs. Nincs név a múltja nélkül, az út nélkül ami mögötte van. Ez a te féle akárhányadik regisztrációd pont olyan értékes, mint a venezuelai pék majma, aki a laptopon klimpírozva véletlenül pont bereggel a játékba. Tehát semennyire.

Azt mondod megszerezted a Bugattit? Gyere fel és menjünk már egy privátot. Én stock silvia-val megyek a Bugattid ellen. Ígérem gyengéd leszek. Vagy nincs Bugattid? De megszerezted? Semmid nincs.

Bármikor tudsz játszani? Nem tudsz. Nem tudod, hogy mi a játék. Versenyezzünk? Nem tudsz. Nem tudod mi a verseny. Ha másodpercenként bontasz egy kártyát, hát az bizony nem győzelem. Az semmi. Tehát legyőzni sem tudsz. Mehetünk privátot, és ha 109 gombbal játszol, akkor sem tudsz legyőzni, mert gyenge vagy. Semmi vagy. Ja, hogy te érsz be elsőnek? Erre gondolsz? Na ebben a formában az pont semmi. Az csak célba érés de nem győzelem. Nem verseny. Nem játék. Az egy sivár és kietlen puszta a semmi közepén.

Születésekor mindenki rálép egy útra és megy rajta valahogy. Aztán jönnek a tapasztalatok, a környezeti hatások, társadalmi normák, én tudat és lassan más-más elágazás felé haladnak tovább. Sajnálatos módon te még ott ácsorogsz az első elágazásnál, és mint mohó kisgyermek le-föl rohangálsz ugyanazon a száz méteren, és minden megcsillanó vackot a zsebedbe tömködsz, anélkül hogy jobban megnéznéd, megfigyelnéd esetleg megkérdeznél valakit, hogy mi az. Csak halmozod és gyömöszölöd a sok-sok (számodra csillogó) csodát, de már a gatya is leszakadt rólad... Tehát toporogsz helyben és a puszta alfeleden kívül nincs semmid. Szánni valóan semmi vagy.

Barátaid sincsenek. Aki még gurul veled és a barátlistádon van az nem a barátod. Sorstársad. Az üresség köt benneteket össze, nem az élmény, az érzés és a lélek. Barátok nélkül az életben, játékostársak nélkül a játékban vagy semmi.

Apropó, a neved. Neved sincs. Sem a játékban, sem a fórumon. Az itteni hozzászólásaid értéktelensége és üressége csupán, amivel a személyedre asszociálhatok. Hiába nézem a nevet, senkihez sem tudom társítani mert nincs múltja és a már taglalt tapasztalat szerzési alkalmatlanság miatt jövője sem. Egy párját nem lelő kérésznek tartalmasabb és hosszabb az élete, mint neked bármely nevednek. Ha nincs neved, te sem vagy.
    A neved... Hát már hír sem vagy. Ha esetleg fel is tűnsz valahol, akkor az kb ennyi: csabi new version: 4.0.11 update to 4.0.2 /cheater for ever - detected

Azt mondod, az "öt éves gyerekek ilyenek"? Hát azok nem ilyenek. Már három gyermekem is kitöltötte az öt évét, de állítom neked, hogy sokkal fejlettebb az igazságérzetük, sokkal egyszerűbben igyekeznek megoldani a pici problémáikat, mint azt jó pár felnőtt tenné. Az az ötéves gyermek, akire célzol, az nem nől minden bokorban. Azt olyanná kell tenni, nevelni. Egy ilyen gyermek esetében ez komoly kritika a család vagy a lakókörnyezet nevelő hatására nézve.

A hozzászólásaid is semmik. Mások szájából ellesett mondatok, amit valami logika nélküli sorrendbe pakolva teszel közzé. Nincs egyetlen egy önálló gondolatod, mondatod. Csak másolsz, de még azt is hibásan. Ha nincs gondolatod, akkor nem is létezel, azaz semmi vagy.

A beszólásaidról eleinte nem tudtam mit gondoljak. Úgy a második gondolatom volt, hogy esetleg ilyen gettó stílusban az "aki a hangosabb, annak van igaza" alapon erőlteted a kommunikációt. Csak aztán eszméltem, hogy a gettóknak is megvan a saját hierarchikus rendszere, amibe te már rég múlt idő lennél így elvetettem ezt is. Szóval marad az a verzió, amikor a kidobott gyerek szégyenében és dühében egy baromi nagy fal mögül anyázik a járókelőknek. Mert igyekszik gonosznak és keménynek tűnni, de bőgve omlana össze egy buksi simogatás súlya alatt és bármit megadna egy falatnyi szeretetért, törődésért.
    "Gondolkodom tehát vagyok" ergo te nem is tudsz róla, hogy nem is létezel.
    Komolyan mondom én megszántalak. Mondjuk megsimogatom a buksid. Többet nem tehetek érted sajnos.
    Egy ölelés esetleg?
    Minden jót kívánva: derekas

!!! A teljes írás saját szerzeményem és szellemi termékem, tehát szerzői jogvédelem alatt áll! Idézni kizárólag -részben vagy egészében - a forrás pontos megjelölésével és a szerző nevével együtt lehet!!!

Utoljára szerkesztette: nfsmw4ever, 2015.01.08. 16:45:02
  • TOMDRIVER333
    Ja, már bannolva van ez az accod is, nem láttam, bocsesz. Akkor úgy kell neked, hugyozná kaktuszt!
  • TOMDRIVER333
    Csabikám, sajnálom anyudat, szegényke, nehéz élete lehetett veled. Csinálj amit akarsz, sajnos nem tudod konstientizálni azt hogy tényleg komoly problémák vannak odaát, nem is akarom elképzelni, hogy milyen is vagy a való életben. Ha Szabi helyett lennék, ez az accod is bannolva lenne, csak gondolom neki nincs mindig ideje, meg is értem ezt, nem probléma. De majd megbánod, ha nem is most de a távoli jövőben.

@mamiya70 nem is tudom hogy képzelted, hogy azokat beteszik XD Az csak egy trollkodás az Rexi részéről, tehát a kép fake. Nem látod, hogy a Chevrolet helyett "hevrolet" van. :D Lel

• mamiya70
    vagyis:

http://www.nfswhun.eu/index.php/topic/3-nfs-world-dumal%C3%A1da/page-233#entry10769
  • mamiya70
    http://world.needforspeed.com/news/article/38896

na ezt kapjátok ki :)))

végre lesznek megint értelmes IGC -s autók...
  • Blacus27
    sweetboy198719 agyatlan noob azért visszajönni hogy, aztán ismét seggbe rúgjanak? Öcsém rumli van nálad a padláson de rendesen
  • sweetboy198719
    vagy ide a fórumra vagy a játékba mivel rengeteg profilom van csak úgy mellékesen közlöm :D te balfasz
  • sweetboy198719
    te tom izé te meg ne reménykedj mert mindig vissza térek :D
  • sweetboy198719
    én pedig mondtam,SZAROK RÁTOK agyatlan faszok
    amúgy nektek kéne keresni "pszichiátert" mert tudjátok elviselni a csalókat
    már egyből mentek anyátok szoknyája alá sírni ;) gyökerek már mentek az EA-hoz "árulkodni"
    kajak mint a kis ovisok
    nevetségesek vagytok :DD
  • Blacus27
    lol