94802
  • TOMDRIVER333
    Régi veterán vagyok, rég nem jártam itt, de megérte visszajönni, olvasgatni :D . Há, Csabikám, én nem pszichológust hanem pszichiátert ajánlok neked bazdmeg. Vagy inkább vágd el a netkábeled, olcsóbb számla és egy hülyével kevesebb a fórumon. Amúgy 27 évesen tényleg komoly problémák lehetnek odaát. Megvan a 8 osztály amúgy? Csak annyit mondok, hogy ne verd a szád itt, mert nem tudod kikkel beszélsz. Remélem Szabi bannol téged hamarosan, és remélem a játékból is bannolnak. Süniszaró núúb. :P
  • XxXcsabi1987XxX
    ok biztos.
    ha te mondod :D
  • nfsmw4ever
    Szinte látom ahogy elégedetten mazsolázol a hozzászólások között és olykor elégedetten felkacagsz hogy "ez a csabika mekkora egy ász csávó" Szerintem meg is tapsolod. Ügyes vagy. Aztán ismét írsz, és megint csak elolvasod csabika írását és megint jókat derülsz. Ez is egy szórakozás és semmi baj vele. Azt hiszem én nem is etetem a trollt tovább és akkor éhendöglik....
  • XxXcsabi1987XxX
    én nem szedek ilyeneket ;) MAX.az,aki pár sorral írt alattam :"'"DDD
    a kis gyerek már "ideges" :) én csak nevetek azon,hogy az is miket "szpemel" ide :)
    kész agyrém a gyerek de nem az én gondom az ő baja h ilyen "idegbeteg" háát kezeltesse szépen magát
  • nfsmw4ever
    Szedd azt a gyógyszert gyermekem, mert anyu megint elveszi tőled a netet. Ejnye...
  • XxXcsabi1987XxX
    már bocs de én nem te vagyok,talán ideges vagy? :D hát hallod én arról nem tehetek,kezeltesd magad ;)
    járj terápiára te idegbeteg :DD
  • goregrind #94236
  • bboyatty
    Szabi takarítsad már ki innen ezt a férget.
  • XxXcsabi1987XxX
    ha nem tetszik amit írok,nem kell olvasni de tudod mit? ha ennyire zavar,menj/etek homokozni :'"DD
    kajak mint az ovisok,mentek "árulkodni" az óvó néninek hát baszkii ezen szakadok xDD
    Utoljára szerkesztette: XxXcsabi1987XxX, 2015.01.07. 21:04:23
  • XxXcsabi1987XxX
    okcsá :"'DD
  • goregrind #94232
    Ha az az "1987" a születési év lenne, akkor nagyon is nagy bajok vannak ott! 27 évesen a szellemi színvonala körülbelül egy 5 évesével egyenlő!
  • XxXcsabi1987XxX
    barmok. :D
  • XxXcsabi1987XxX
    ne aggódjatok,megfogom én azt oldani azt a regisztrációt pancserok ;) szarok a véleményetekre jaa és persze rátok :)
    főként rátok ;)
  • Lokker
    CSALSZ egy játékban, és mi akik normális futamokat szeretnénk menni "takarodjunk" el? Aztán meg sértésnek veszed, hogy kitiltanak annak a játéknak a fórumáról amiben CSALSZ. Vannak abban a fejben bajok rendesen. :)
  • goregrind #94228
    Na látod?! Ezért nincs ott semmi keresnivalód ott!
  • XxXcsabi1987XxX
    és most lehet oltogatni,qrva anyázni stbi :"'DDD
  • XxXcsabi1987XxX
    csakhogy nem csak velem basztok ki seggarcúak hanem "másokkal is" :'"DD de semmi baj
    am meg valami nem tetszik? akkor tehettek egy szívességet,ellehet takarodni ;)
  • goregrind #94225
    Tényleg ennyire ostobának nézel minket?

"Prevent Registrations From Proxy Servers " mod enabled!

De sok szerencsét! És csak ismétlem: Semmi keresnivalód a nfswhun.eu fórumon te CHEATER NOOB!
  • XxXcsabi1987XxX
    na de semmi baj mert akkor máshogy regisztrálok úgy 99% h sikerülni fog ;)
    szánalmasak vagytok mivel IP alapján tiltottátok nekem a REGISZTRÁCIÓT de mondom semmi baj,megoldom máshogy :)
    na ennyit rólatok ***sz kalapok
    Utoljára szerkesztette: XxXcsabi1987XxX, 2015.01.07. 20:11:26
  • XxXcsabi1987XxX
    nekem is ugyan úgy jogom van oda regisztrálni nem csak nektek -.-"
  • XxXcsabi1987XxX
    bunkó népség ennyit erről ;)
  • Szabi #94221
  • goregrind #94220
    Tisztelt XxXegyFiu19XxX! (alias csabamagyar/XxXcsabi1987XxX/stb vagy mi a rák)

Örömmel értesítjük, hogy a www.nfswhun.eu fórumon, a mai napon regisztrált fiókját azonnal be is zártuk - azaz kibannoltuk magát a világűrbe!

Indok: Maga egy pitiáner csaló, nem kérünk az ön jelenlétéből!

Üdvözlettel: az nfswhun.eu teljes tagsága
    Utoljára szerkesztette: goregrind, 2015.01.07. 18:55:01
  • bboyatty
    Hát szinte bárhol, mikor milyen kedve van a játéknak. Én azt vettem észre, hogy vannak napok amikor hiába is kínizom nem dob semmit, aztán van egy-egy nap amikor "elhalmoz" és nem konkrét pályákon, csak úgy ahogy sikerül, nekem nincs bevált pályám ahol mindig dobna valamit. Szóval én azt mondom, kitartás, próbáld és biztos beesik valami.
  • oszaHUN
    sziasztok! kb 2eve nem jatszottam most felneztem es megint raragadttam a jatekra :) egylehet hulye kerdesem lenne... hol van nagyobb valoszinuseg hogy legalabb 3 4 csillagos alkatreszeket nyerjek? mert dragban most lett meg az 50 drag winner de meg semmi :) elore is koszi a segitseget jo jatekot sracok lanyok ;)
  • goregrind #94217
    Aki csak az SG-re járkál, az erről is lemaradt!

nfswhun.eu: Ünnepi Fotópályázat
  • Milo82
    Aki játszik ezzel a játékkal az elég ha 2-3 naponta benéz a World hivatalos facebook oldalára(https://www.facebook.com/NeedforSpeedWorld?fref=nf) ott is posztolnak minden fontosabb dolgot,eseményt ahogy a karácsonyi játék is ki volt rakva!Nem kell az EA forumra menni ezért!
  • Szabi #94215
    mert nem írta be ide senki.. :D
  • Gyuszopapa
    Ez amúgy miért nem volt ide kirakva?Mert nemmindenki járkál az EA oldalára.
    Nem igazán volt reklámozva.
  • mamiya70
    az 500 sb még jól jött volna na meg a BMW M3 is...
    kár, hogy nem tudtam erről akkor megcsinálgattam volna...
  • Milo82
    Ezek voltak a feladatok amit teljesíteni kellett az ajándékokért!
    http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/10246112.page
  • Milo82
    Volt egy "14 Days of christmas"meghirdetve különböző dolgokat kellett teljesíteni te ezt a részét csináltad meg azért kaptad! Event 1 | December 12 – 25
    Finish 14 games of each mode (Drag Racing, Treasure Hunt, Pursuit Outrun, Circuit, and Sprint)
    Prizes: Scion tC + Winter Vinyl + Complete Plate + White Stripe Neon
  • alfa20
    Email-ben kaptál kódót?
  • mamiya70
    és a gyémántozásból még jött egy kék ultra felfüggő 4-8-11 nem olyan rossz...
  • mamiya70
    Emberek!!!
    Mindenki kapott ajándék autót??? (gondolom)
    én egy Scion tulaja lettem...
    kaptam még 2 rendszámot meg két neont is...
    Ki milyen autót zsebelt be???
  • XxXcsabi1987XxX
    skacok
    a havas pályán már nem hallani a KARÁCSONYI DALLAMOT
    miért nem? :/
    nálatok se?
  • Quqa
    BÚÉK a megmaradt játékosoknak.
  • bboyatty
    Buék mindenkinek!

Nem voltak túl bőkezűek velünk a fejlesztők, nagyon szapulják őket fb-n remélem felébrednek.
  • Davacs
    Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Fórumtagnak!

Új Év, új autó: Porsche 911 Carrera S

• goregrind #94203
    Höjj népek!

Igen tudom, "Internal Server Error" üzenet van jelenleg a "nfswhun.eu" fórum helyén! Kérdeztem már a supportot, ezerrel melóznak rajta...