Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki kapott ajándék autót??? (gondolom)
én egy Scion tulaja lettem...
kaptam még 2 rendszámot meg két neont is...
Ki milyen autót zsebelt be???
a havas pályán már nem hallani a KARÁCSONYI DALLAMOT
miért nem? :/
nálatok se?

Nem voltak túl bőkezűek velünk a fejlesztők, nagyon szapulják őket fb-n remélem felébrednek.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Új Év, új autó: Porsche 911 Carrera S
Dell Inspiron N7110, Intel Core i5-2430M, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, 2 GB GeForce GT 525M, Super Multi DVD-RW, SRS Premium Sound, 4xUSB, Bluetooth, HDMI, Webkamera, Windows 7 Ultimate
Igen tudom, "Internal Server Error" üzenet van jelenleg a "nfswhun.eu" fórum helyén! Kérdeztem már a supportot, ezerrel melóznak rajta...
DISCORD: grimanddark
vagy esetleg jöhetne garázshely ajándék is 😊
én is úgy tapasztalom, hogy tényleg kevesebb a csaló...
valakinek valami jó ötlete Clio skillezéséhez???
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
- Chevrolet Camaro ZL1
- Chevrolet El Camino SS
- Chevrolet Camaro SS
Látom NFS-ék nem sok mindent tettek a fa alá...<#zavart2>#zavart2>

amúgy vannak már karácsonyi matricák?:o
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
mire jó?
azt látom, hogy a kezelhetősége elég jó értéket mutat...

Arra én is kíváncsi vagyok mit dobnak a népnek karácsonykor...😛
egyébként a fejlesztőknek tudnám ajánlani, hogy gyémántozás vagy nyert verseny után lehessen nyerni akár SB-t is 😊
szerintem sokan örülnének neki, ha 10 - 20 - 50 SB-ket lehetne nyerni egy - egy versenyt követően, mondjuk kb. minden 10. verseny után, és attól függően, hogy 1., 2., vagy 3. helyezést ért -e el valaki 😊))
előbb utóbb összejönne annyi, hogy valamit lehetne belőle venni, lehet ez is meghozná néhány játékos kedvét...
kaptam már tőled sok hasznos tippet 😊))
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
sajna nem emlékszem ki volt...
na mind1 hátha olvasgatja a fórumot vagy kap hírlevelet...
Viszont weboldalra simán beenged ezzel a jelszóval. Szerintetek ez mit jelenthet?
DISCORD: grimanddark
mamiya70!Még 130 ezer like a facebook oldalnak és 3 milliónál biztos lesz valami!<#nevetes1>#nevetes1>
én speciel örülnék garázshelynek, SB -nak, vagy autónak egyaránt 😊))
(vagy mindháromnak egyben 😄 )
- BMW 1 Series M "White" $1,300,000
<#awink>#awink>

R.I.P.

https://www.facebook.com/events/1415034282120371/?sid_reminder=8198945250685747200
de én úgy jártam, hogy egyszer egy kis pontiac egyszer pedig egy eclipse volt aki szembe jött, és az elől haladó autót bombázta ki...
így aztán lehet összejátszottak, hogy tudjanak futamot nyerni 😊)) (lúzerek...)