94802
  • goregrind #94322
    Porsche 911 Turbo "Glacier" infók
  • Milo82
    Az kihagytam hogy teljesen mindegy hányadik helyen érsz célba!
  • Milo82
    A lényeg hogy február 5.és 11.között kettőt versenyezned kell a Hastings circuit nevű pályán az mindegy hogy multi vagy single!Ha ezt teljesítetted akkor február 16.után megkapod az autót!
  • nick1agyrém
    Szabi drága! Lefordítanád emberi nyelvre ezt a feladatot a porsche megszerzésére??

Nem google translate! Annyi nekem is van... Egy leírásra gondoltam, hogy konkrétan mi a feladat, és mit kell lépni alatta/utána...

Köszi! Mástól is jó, csak nem fordítás kéne, hanem értelmezés mert nagyon koránkésőn van már.
  • eLitMiLan
    9.999.999$
  • pr3cious
    sziasztok! még új vagyok, kérdés: maximum 500000 pénzt lehet szerezni a játékban vagy többet is?
  • mamiya70
    OK, látom már... (mit kell érte tenni)
  • mamiya70
    hali!
    adtak valamilyen kódot amit be lehet váltani???
    pár napig nem voltam, kicsit lemaradtam...
  • Malachit
    Kösz. Akkor gurulok pár kört majd ma :) Jól néz ki. Úgy is csak alap gépem van, meg az ajándék BMV. Lóvé lenne épp egy A kategóriás gépre, de nem tudtam dönteni :( Utánna meg felmérgeltek ezzel a gyémánt szedéssel és abbahagytam egy időre.
  • Szabi #94313
    "Simply log into the game and finish the longest race on the map, Hastings circuit in Rockport, 2 times using one driver in either single or multiplayer mode between Thursday, February 5th and Wednesday February 11th, 2015 (GMT) and we will entitle this rare beauty to your account after February 16th."
  • Malachit
    Akkor, ha még ma beloggolok megkapom a Porsche 911 turbót? Pár hónapja abbahagytam, mert szerverlagg miatt nem lett meg a gyámánt gyűjtés napi és már csak valami 10 nap kellett volna a féléveshez. Kicsit felbosszantott a dolog és azóta pihentetem a játékot :)
  • SUNNY84HUN
    mert r34 el könnyebb volt ? ;) őrülünk ( vagy örüljünk ) ennek is , köszönjük hatalmas nfs world :D
  • tutuhawer #94310
    a mindenit, tényleg. Egy gleccser kiadás Porsche 911 turbót kaptunk, aminek /mennyi is ?/ 250-300 a kezelhetősége, és ez pontos adat. Nem sok köszönet van benne.

jól néz ki, de menni vele nem lesz könnyű. Azért lekérem a 003-as profilba...
  • tutika14
    És igen. kiszúrták a szemünket egy kalap szarral! Ez igen :D
  • tutika14
    Tényleg nem sietik el... "A nyakuk nyúújon meg" :D
  • tutika14
    Jajjj nem szabad ilyennek lenni! :D Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el, azt annyi :D
  • tutuhawer #94306
    Én bósztot szeretnék vagy egy szabadon választható autót. Speckó Toyota Suprát vennék, a matricásat. Aztán egy Audi R8 4.2-t, lefotóznám és eladnám, majd azt hazudnám, véletlen volt. :D
  • Milo82
    Nem mondhatjátok hogy két milliónál nem volt jó a 2000 sb,2car pack,neon,2 rendszám meg a matricák!Remélem most csak behelyettesítik a 2-es számot egy 3-assal!Gonoszak vagytok!
    Utoljára szerkesztette: Milo82, 2015.02.03. 14:33:30
  • SUNNY84HUN
    most bőkezűek lesznek így egy street tuned partokkal szerelt 959 es porsche :D
  • Szabi #94303
    kék stock scirocco :DD
  • Milo82

Utoljára szerkesztette: Milo82, 2015.02.03. 05:17:09
  • tutika14
    Meg is van a 3 milla. De csönd van :D
  • Milo82
    Holnap meglesz a 3 millió like az játék facebook oldalán már csak 1027 kell!
  • nick1agyrém
    Na, most végeztem a 2.300.000.- összeszedésével.
  • nick1agyrém
    Az intenzitást elnézve semmihez.
    Amúgy ahhoz, hogy mondjuk én azt írom, hogy most fent leszek 16.30-tól a chicane szerveren alex...... névvel, és D classos escape-el gyűjtöm a lét.
    Ha más is így, akkor az egy másik hsz. lesz. Nos amikor van 8-10 hsz, akkor érdemes összeírni egy hsz-be, hogy mondjuk:
    D class T. Escape 16.30-?
    Alex.....
    Blex....
    Jóskapista
    nfswhunprofi
    stbstb.

Azaz tudjuk, hogy melyik lobbyt keressük.
    Azonban ehhez kell a tömeg... ami most ugye nem túl aktív.

Amúgy van pár ismerősöm, itt-ott, csak
    1. Itt van a fórumon, és nem tudom mikor van fent.
    2. Fent van, de nem jár ide a fórumra, így nincs róla info.
    3. Itt is van, és fent is van, de nem tudja mi az hogy apex, mert.....
    Utoljára szerkesztette: nick1agyrém, 2015.02.01. 16:22:28
  • tutuhawer #94297
    6-8 fő meg szobák, alszobák meg csapat. Ennyi ember összesen nem játszik Magyarországról... Beírsz egy hozzászólást, az 1 hétig is az első oldalon marad, mert már nem pörög úgy a fórum, mint régen. Nincs annyi játékos, alig van játékos, ez ilyen egyszerű.
    Az ötlet, a lelkesedés mindenesetre
  • Szabi #94296
    mihez kéne ide moderátor ? :D
  • tutuhawer #94295
    Az ötlet . Én nem tudok részt venni a projektben, de
  • nick1agyrém
    Biztos meg lehetne beszélni a modival, hogy néha nézze át a fórumot, és írja össze egy HSZ-be, hogy:

Lennének jelentkezők mostanra gyorsan pénzt keresni ezzel....
    Vagy mással, valamelyik pályán....
    Illetve lehetne később ezzel kicsit összébb jönni azoknak, akik itt vannak, hogy időközönként összejönnének a játékosok,
    akik részt vennének közös játékokban, mondjuk ilyen célzatokkal hogy:

Pénzkereset D class team escape.
    Pénzkereset XY class YXZ pálya.
    Pénzkereset DRAG.

Drag győzelem, E-S osztályos acsi győzelem...
    Privát meghívásos acsivment szaporítása.

Ha ezeket valamilyen rendszerbe tudnánk rakni kedves moderátor, akkor bizonyos versenyszámokhoz,
    fel tudok ajánlani pár TS szobát a csapatom szerverén.
    NFSW szoba most is van, de akkor igény esetén létrehoznék pár alszobát benne.

Ilyeneket, hogy "escape, sprint, drag" esetleg korlátozom 4 ill. 6-8 fősekre a szobát, (akár többet...)
    és akkor a sikeres lobby-t összehozva a 4-8 fős csapat, közben tudnak dumálni, mintha nem egyedül vezetnének órákig,
    hanem mondjuk lenne utasuk. Így egy jó társasággal könnyebben telik az idő, és észre sem veszed, hogy órák telnek el,
    és megugrott közben a lóvéd. Legfeljebb a biztonság kedvéért beiktatunk egy korhatár törvényt, és

XX kor alatt nem léphetnek a társaságba, vagy kapnak külön szobát a túl fiatalok.
    (Nem kell megsértődni, van hogy a bácsik nénik kikapcsolódni szeretnének, és nem egy 8-12 éves gyermek lelki világát,
    és izgalmas nonstop beszámolóját hallgatni, arról, hogy Ő milyen ügyes. )

Kíváncsi lennék milyen érdeklődés lenne ebben az irányban!!
    Utoljára szerkesztette: nick1agyrém, 2015.02.01. 03:32:40
  • nick1agyrém
    Nos ez a Marussia, ami 2.300.000.- $ (és nem 2.2 :-) ) szerintem a 3 kocsi közül ebben van a legnagyobb potenciál.
    Mondom ezt úgy, hogy a Porsche Carrera GT-t nem maxoltam ki. (Állítólag az úgy jó.)
    A Lambo 670-izé-t nem maxoltam ki, pedig állítólag úgy jó. :-)
    Ez a "Mariska" verda, alapon remek kezelhetőséggel került forgalomba szerintem. Nem hiszem, hogy sokáig kell szokni.
    Ezt sem maxoltam, de mégcsak nem is raktam bele semmit, mert olyan acc-al vettem eddig meg, amit kisemmiztem alkatrészből, és skill-ből is.
    A vásárláskor el is értem a "Mariska" achivmenttel a 3000-es határt, így kaptam kártyát. Na jött mellé egy Piros Mazda RX8 izomverda...

Szóval szerintem megéri a 2.300.000.- at a verda, mint azt említettem, akár az acsiért is.
    Sajnos a kis renaultomba került a férőhely, mert inkább nem fizettem érte.
    (Ami a lambó 670.-et illeti, az legalább jó dragra... ha pedig unom a Lambo Miurát akkor átszerelem a porche-t gyémántozásra helyette...)
    Mostanra ennyi, mert kicsit korán van. Amit említettem a másik acc-ot, a fele megvan a "Mariskának". Pontosabban 1.2 milla.

Jah.. és a pénzkereset...: Keressetek egy olyan D class-os kocsit, ami közel maxon van üresen, és össze kell lobbyzni team escape pályán felcuccolva 30%-os "bukósisakkal".
    Ezáltal ha az idiótákat és kezdőket kizártuk, egész jól lehet keresni, együtt összefogva.

Lehetne csinálni.... na ez ötlet, inkább legközelebb...
    Utoljára szerkesztette: nick1agyrém, 2015.02.01. 03:13:23
  • nick1agyrém
    Szerintem, ha 2 milláról van szó, akkor jobb vegyesen autózni, hogy ne kapj agylágyulást.
    Jó eséllyel minden verseny, amit megfelelő skill-ekkel nyomsz, óránként 200.000.-

Én le szoktam pusztítani egy kocsit sprintekkel, vagy körrel vegyesen, ami 10 km alatt van...
    egy kocsit D class-os team escape-en, ami úgy ~ 5 percenként 16.080.- + kártya...
    egy kocsit gyorsulási versenyen, ami meg kicsi pénz, de az sokszor... így ott is megvan a 200.000.- simán.

Ez azért is jó, mert sprinten elnyomkodod a nitrót, és a kacatokat, rendőrözéskor spórolsz vele, és más megy,
    gyorsuláskor meg jönnek vissza ezek az elnyomkodott cuccok, nem beszélve arról,
    hogy mindhárom játékstílust számolja is a rendszer, így minden gyarapszik.
    Végső soron elviekben 11 óra intenzív agyfrász, és megvan a 2.2 milla.

Csak az lesz vissza, hogy ki kell találni melyik kocsi megy a szemétbe, hogy legyen hely,
    és ne kelljen egy ezrest küldeni telefonon, két nyamvadt helyért.

Amúgy erről szól ez a nagy jóhiszeműség, ami karácsony óta meghatározza az NFSW üzletpolitikáját.
    Azóta adják az eddig "zár alatt tartott" kocsikat. Amivel elment a pénze mindenkinek, mert ingyen kellett a kocsi.
    Mivel fogyott a befizetési intenzitás, remek csapda mindenkinek, hogy adnak olyat ami "ingyen van.

Azóta megnőtt azok száma, akik eddig egy fillért sem adtak be, de most kénytelenek garázshelyeket venni.
    Az már csak mellékes, hogy adják a rendőrös kocsikat, és egyéb design-al ellátott vackokat,
    hogyha valaki nem csak egy ezressel szállt be telefonon, hanem mondjuk az 5 vagy 11 rugós átutalással,
    akkor hátha elcsábul valamire, és kezdődik minden garázshely probléma elölről.
  • eLitMiLan
    High Stakes, ~2perc / 8k cash
  • mamiya70
    én a 670-es lambót kihagytam, bár volt egy kis kísértés :) de gondoltam ha már így elkezdték IGC -síteni az autókat lesz még jobb vétel is...
    a B2 a kezelhetősége miatt volt számomra nagyon jó vétel...
    már csak azon gondolkodom van-e értelme a 3 és 4 csillagos alkatrészeket bele pakolni...
    ahogy írtam most az A class tetején van, és így is jól autózható...
    na majd meglátjuk...
  • Fecooo18
    engem is megkopasztott az SV lambo:)) nem tudtok valami olyan versenyt ahol lehet pénzt keresni rendesen? Home runon szoktam menni az olyan 15k/kör:) ennél van jobb? nagyon nem tudom mi merre mert már rég játszottam, és régen se sokat:)
    Utoljára szerkesztette: Fecooo18, 2015.01.31. 08:57:10
  • goregrind #94288
    @bboyatty "Ugyan úgy semmit sem kapsz majd"

Ez így nem teljesen igaz, sokkal nagyobb az esély egy használható alkatrészre, mint egy versenyben! Bővebben ITT tájékozódhatsz erről! :)

@Kenderbajusz23 "... 1 napot kihagytam ..."

Mint ahogy Blájen kollegína is leírta, minden nap össze kell szedegetni! És ez nem nagy mutatvány még egy lepukkant szekérrel sem! :)
  • nick1agyrém
    Nekem össze kell gyúrjak rá 2 millát, mert most raboltam ki magam teljesen, először a Porche, most meg a Lambo 670-el...
    Nem lesz egyszerű két acc-ra, és én sajnos egy Renaultot fogok beáldozni, pedig sajnálom... A másikon még szerencsére van egy hely.
  • mamiya70
    eladtam egy lambót így lett garázshelyem, de nem bántam meg...
    felraktam 749 overall -ra, de sajna skillek nem nagyon vannak hpzzá, csak amit IGC -ért lehet venni, de így is nagyon jó...
    kitapasztalom és a kanyargós pályákon jó időket lehet majd menni vele :)
    KÖSZI AZ INFÓT!!! :)
  • nick1agyrém
    MARUSSIA IGC-s lett FEBRUÁR 2 13.00.- ig. 2.300.000.-
    Ha másért nem, akkor az achivmentért.... :-)
    Utoljára szerkesztette: nick1agyrém, 2015.01.30. 16:50:51
  • nick1agyrém
    A hétvégét megvárnám. Hiába mutatja, hogy a szerverek rendben, az istennek se tudok bejelentkezni. Elszáll a bejelentkező ablak.
    Néha az oldal is hibás. Nem jön rendesen. Azaz, ha sokaknak ledöcög a szeró, akkor szokott ingyenes folytatást felkínálni.
    (Nettudósok kíméljenek!)
  • BRIANOVERCLOCK
    Ha minden nap szeded, akkor nem kell boost. Viszont ha kihagysz egy napot akkor bukta.. 500 boost a folytatás vagy vársz egy ingyenesre. (de az ritkán van)