Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Is300? ^^

Amúgy, egy Puntot nagyon akarnék a játékba

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Igazad van! Punto és Cobalt! És persze az a bizonyos harmadik kis gép... Na melyik is? <#bohoc>

DISCORD: grimanddark

A Punto jobb volt, én azzal mentem álltalában <#taps>
goregrind
Részemrõl nosztalgia! Szinte csak ezt hajtottam MW-ben, ott nagyon ütõs gép volt! <#eljen>

Csak tölti egyfolytában!
Sikerült valami?Vagy veszett fejsze nyele?
Így is jártam már,de utána vettem még és akkor ezt is odaadta azt tudom.
Nekem is volt már ugy ,csak nem ad másik számot!haggyam így? vagy ha kilépek akkor biztos annyi a pénznek!
Nem tudom,de nekem olyan is volt,hogy kétszer kellett küldenem sms-t és két részben vette le a kártyámról.
Mobilhálózatrol érkezõ fizetési visszaigazolás fogadása!egy zöld csík és megállt a felénél csak tölt egyfolytában!
Ha bent vagy közben játékban nem írja!Egy restart és már ott is van.
Menüsor... (Bár szerintem rossz helyen van.)

Balathruin

Sziasztok!!!!!!!Rendeltem telefonon boostot a telefonról levonta a pénzt,de a játékban nem írta jóvá,mi a teendõ ilyenkor?ill hova lehet írni,hogy korrigálják!köszi elõre is!
lorci
Inkább A-son... Open Eventet nem szeretem!

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

dectölem mehetünk a bayesoron is..
egy èlmèny hogy 6x-9x megütthettelek..
ütköztem, bocs èn lassulok..
lorci
Hát ha ott lödörögsz elõdtem mit csináljak gondoltam segitek<#hehe>

a 15:50 forrò volt kicsit
nincs csetem a jàtékban, amikor meg toltàl az is szinkron hiba volt??
Le van blokkolva a csetje

lorci
Miért nem veszel le a block listárol és akkor a játékban is tudnál irni!<#nevetes2> amúgy meg szinkron hiba amit látsz...

akkor ezt megbeszéltük

Simraceway: tigris013

Akkor a saját egészséged érdekében le se szedem

mert nem szedted ki a fejlécet

Mi az., hogy nem töröltetted magad? <#taps><#idiota>

Szevasztok!

Gondoltam felnézek hátha javult valamit a játék, de SEMMI, mi a f....... kell leállás ha még egy szar 1 MB-ot se tölt le. Úgy hogy tovább tart a szünet.

Egyébként csütörtökön jön az új karim 😄, meg 2 hetes szabim van 😄

bandicam engem borzasztóan lassít, jobban mint VIDIAt az ütközèsek.
vidia lassan javitok, ne pàrologj el..
Bejelöltelek Originen

tutuhawer
A benyögésekkel gond van. Ha mondok is valamit, azzal nincs gond. Ha neked valaki hümmög, csak beszólogat, az nem érdekes neked, ha valaki mond valamit, az pedig téved az esetedben. Nincs szó akasztásról,, az nem ez a szitu

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Igaz. Nézegettem kicsit a ranglistát és oda lyukadtam ki, hogy enyém a második "legjobb" LMS idõ. Aki elõttem van jócskán (két másodperccel), nem csillagos és multis idõvel futott. Akkor így kétféle (single/multi) limit van megállapítva...? Jó persze, semmi érdekes, csak épp elég az: - Jé, hát neked is van csillagos idõd??? ... és egyéb ilyen benyögések. Erre nincs szükségem. Fõleg úgy, hogy elég hangosan bíráltam egyesek "ügyességét". Lehet akasztani a hóhért, de ne ilyen módon. Ez nem korrekt. Nekem nem korrekt. Persze alakul és tanul, majd az újabb rendszer vagy automatika és én addig kussódva játszódjak, mert ... van pár csillagom. Szóval ez a semmi a bajom csupán.
De most megyek oszt bontom tovább a falat. Nem azért mert jó, de ott csak indokolt esetben van csillag. Ha megint a kezemre verek, akkor látok párat... <#integet2>

#87773 Köszi! Szóval dísz. Megfontolom. <#fejvakaras>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

- Olcsó
- Szép
- Cashért van 2 széles Body Kit
- Hang

tutuhawer
automatikus. Meg van határozva egy idõ, ha az alatt mész, nem érvényes. Nem rossz módszer, de biztosra kell menni, ki az, kik azok, akik megmondják, melyik idõeredmény jó még és melyik nem jó. Vicces, hogy ha valaki megy egy jobbat, mint a világelsõ, bemutatja videóval, hogy pont úgy megy, akkor se fogadják el. Az Audival nem kell aggódni, majd idõvel lejjjebb viszik a limitet, vagy mittudomén. Nem is néz ki csúnyán egyébként: aki ebbe akár itthon, akár külföldön beleköt, az bármi másba is beleköt. Aki hamar végiggondolja, az meg hamar levágja, hogy semmi érdekes nincs is.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

De fellángolt némi cobalt õrület... Jó autó ez vagy csak baromira tetszik nektek? Mondjuk nekem is, csak feleslegesen nem dobálódnék búsztot. Szóval ha csak dísz, akkor hagyom. A képek után kérnék némi élménybeszámolót tõletek, hogy milyen otó is ez. Köszi!

goregrind
Ja, szép egy jószág! <#zavart1>

Aug. 31. 23.59:59-ig tart? Mert akkor van itt a hátralévõ idõ <#idiota><#idiota>
Nincs mit 😄

#87756 Még 1005 Boostom van <#idiota>
#87764 ööö, mitagadás... <#vigyor5>

Lol, jött hsz? Nekem nem mutatta 😄

De szíp

Már csak 2 hét van hátra az RX8 kihívásból!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vidia - 1.30.84
Boomsakalaka88 - 1.30.90
Csiles - 1.31.08
Ryan012 - 1.31.09
B13A6 - 1.31.39
Zsomboor - 1.31.44
BiggerTHNyours - 1.31.91
Sunny84Hun - 1.32.72
Speedboy71 - 1.34.08
Gempahun - 1.34.15
Bonesai - 1.34.42
TCMChris - 1.34.53
Korzetheninja - 1.36.65
Massphobia - 1.37.95

HáGé úr ez a tied ??? <#idiota>

Basszus most nem tudok venni boostot pedig nagyon akarom a Cobalt SS-t meg a 370Z Roadstert
Az ötödik single is csillag. Hmm. Ennyi mára.....

No, nissan, mazda, chevrolet cobalt ss és toyota mr2 leárazás van.

3szor <#idiota> az a kétszer. (Végül is ennyi a magyar igazság) De lehet többet is nyomnának, ha többet mennék.

Pedig nem is durva idõ, biztos elnéztek valamit, de , hogy 2-szer is az már érdekes
Ja. a nullázás helyrejött, de ez nem:

Megnéztem pár profilt de úgy látom probléma van a stat oldalon mert nullázva volt mindenki, de most már jó ahogy látom
Látom a HáGé úr elköltötte a maradék boostot a leárazott Cobalt SS-re, hogy megy a drágaszág? (remélem még maradt boostod <#idiota>)

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"