Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hááát ha ennyire csillag jár mellé akkor hagyom inkább. A Diamond pályán minden single futamom csillagos vele. Lehet gurulok multit is, hátha... De értetlenül állok a jelenség elõtt. Amúgy meg tényleg nagyon tetszetõs járgány. Kicsit érdekes vagy fura a viselkedése. Szokatlanul veszi a kanyarokat. Igazából nem tudom mi is fura, de nem olyan, mint a többi autóm.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ehh affene HG Úr. Rászántam 5 dollárt én is. Az eredmény:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És igen, köszönöm az infót. Pirospont.

Talán a hétvégi akcióváltásnál az Audik is sorra kerülnek, akkor én is veszek egy LMS-t
Értem, ha gondolod vegyél fel, és tolhatunk pár rockportot.
Zero07
Rockport Turnpikeon játszok szinte mindig. Csak úgy értettem, hogy A tetejéig, ha jól váltasz bárkit elverhetsz vele.

Én nem A-ba kérdem, hanem úgy az openre. 1000+ winem van Murcival, de kivácsni vagyok tovább tuningoljam-e, vagy feküdjek rá a GT2 996-ra.
Zero07
Én még csak 140 winnél tartok, de verhetõnek találtam a murcikat. Az biztos (szerintem(, hogy bármelyikkel nagyon jól lehet dragezni A-ban.

Dragra az IGC-s GT2 996 vagy a Murci Roadster a jobb?
goregrind
nfs-s.com say: "Server is overloaded"

Mily meglepõ...<#vigyor>

DISCORD: grimanddark

Versmondó napra lopom 😄

Project D|Rare Car Collector|

Nekünk (majd) tesi órán kell piros pólót hordani...

Balathruin

Örülök, hogy tetszett a kis versike <#hamm> Legyen hát ez az NFS Himnusz <#taps>

Na az már tényleg ratyiság, ezt nem csak én mondom... 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Szerinted van még olyan, hogy fiús szín mikor rózsaszín férfi ingbe/pólóba látok fiatal "fiúkat"/felnõtt férfiakat. Én biztos fel nem venném de pl piros ingem van és pólóm is
Maradok a valóságnál. A rózsaszín köd csak tekörülötted van.<#idiota>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Balathruin

<#taps><#eljen>

MR2-be milyen színsort érdemes pakolni? C classba kellene. Tuning tippeknél nem találtam C-st.
Pro tuner achi után nem nagyon marad alkatrész most kell összedobni. <#vigyor>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

A játékfejlesztõk fele tuti buzi.
A Scirocco Boy Racer kiadása alá minek tettek piros neont?
A PIROS SZÍN MIÓTA FIÚS SZÍN??????????????????<#falbav>
Vagy csak én vagyok ennyire konzervatív? A fiú fiú, a lány lány. Vagy lehet hogy a fiú lány, a lány meg fiú????<#falbav><#falbav><#falbav>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Na 500 TH-ra juggernaut GTO...eleve volt már eddig is egy, meg jó szar is <#hehe><#idiota>
Zsíír <#eljen><#nevetes1>
Jaaaj, megint az a falazás... <#levele>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

lorci

Még lehetne javitani, csak már igy is legalább 150 nitrom bánta<#vigyor5>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Írtam még pár hete unalmamban egy verset az NFS szériáról. Sokat gondolkoztam rajta kitegyem-e ide. Aztán végül is úgy döntöttem igen, csak nem szöveges formában, hanem letöltõ linken keresztül. Miért? Mert helyenként trágár kifejezéseket is tartalmaz, illetve van benne némi személyeskedés is, és fõleg az én szemléletem alapján lett megfogalmazva a "vers",a mivel lehet néhányan nem értenek egyet. Igaz néhol a rímek sem jönnek ki megfelelõen, meg a szótagszámok sem, de nézzétek el ezt nekem, szegény kis halandónak 😄 Akit érdekel, innen lekaphatja a kis .txt fájlt:

http://www.mediafire.com/?4myi4mi5i9ibb2b

Az egyenletesen gyorsul...lassan :-D

Tegyél bele 1*-ost! <#hehe>
Megj.: valószínû ahogy gyorsul annál nehezebben irányítható, bár sosem figyeltem annál mi hogy változik. Különben meg teljesen mindegy így is, úgy is szarul fog menni. <#idiota>

#87726 Mi az piros nap/hét van az EA-nál? <#wilting>
Szerencsés vagy nagyon... én most a 81. napnál járok és már két hete nem láttam ultra partot :/

DE ma adott egy ultra turbót, de abból is elég gyengét ... 9 9 0 ...
Mit tegyek , hogyha dobálóm bele a 2-3-4* os cuccokat az r8 4.2-esbe akkor a handling ne lefele vegye az irányt?<#duma>
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

De, aki kb 5$-t ad, az ilyen csemegéket kap:

A Mirror's Edge, a Burnout Paradise, A Dead Space, A Crysis2 és a Medal of Honorhoz nem csak Origin, hanem Steam kódot is ad

3$-ért a PewDiePie bundle sem néz ki rosszul, azt hozzátéve, hogy aki megveszi a bundlet, az adományt küld különbözõ segélyszervezeteknek. Én 5$-t tettem bele és minden szervezetnek egyenlõen osztottam el+Devek. Nagyon megéri, nem csak a játékokért, hanem az adományért is. Plusz, volt olyan Bundle is, amiben The RUN volt.

Én is szoktam noob-ozni ha valaki 1-2 mp-cel ver meg úgy, hogy szanaszét nyomkodta a power upjait, fõleg ha még az autója is jobb netán (én meg nem szoktam álltalában semmit se nyomni)..a következõ versenybe meg ha ott mer maradni, megy a falba keményen <#mf1><#hehe>
oké 😊
melyik hóra és mivel? 😄

illesgergely
Na, gyere ki a hóra 😊

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

csak nem én merészeltelek le amatõrözni?

illesgergely
Na ezt is megéltem, le lettem amatõrözve multiban, mert nitrróval "merészeltem" nyerni 😊

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Nem pont azt írja ha legalább 5$ fizetsz akkor megkapod a The Sims 3 Starter Pack- és a Battlefield 3-at is? Különben jó áron van és a legtöbb elég jó játék, persze ízlés kérdése.
OK KÖSZÖNÖM! VÁROK!<#pardon1>
Ilyenkor ki fagysz a játékból, de igazából még "be vagy jelentkezve"
Múltkor én is játszottam haverommal, és kifagytam, de a lobby ban még mindig bent voltam vagy 10 percig, és online nak jelzett a játék.
Ha nem próbálgatsz bejelentkezni, akkor kb 10-20 perc és már játszhatsz is.
SziasZTOK!!!!mi ez a szar AUTHENTICATION IS TEMPORARILY UNAVAILABLE!!!!!!Naponta legalább 3-szor ba....ki ezzel a szöveggel! és nem enged vissza órákig!köszi elõre is!
Ez mekkora geciség. Van gyorsabb idõ is LMS-el és ott nincs csillag. Ehh. Nem érteni. Nem lenni pro pilot....

Az 1.24 is csillag. Gondolom akkor az 1.23.562 is az lesz. Nah mindegy. Mára ennyi. Talán hétvégén még picit nyúzom, ha nem jár le még újra a gép elé ülhetek. (Egyébként meg jó autó. Tetszik. Igaz multiban nem komoly ellenfél a sok ûrhajó közt, de tetszik. Ha egyszer leakciózzák bevásárolok belõle. Is. :-D Az elsõ csillag meg azért lehet, mert megorroltak a bot-ok a fánk miatt. De hát valamivel csak meg kellett kínálni õket <#zavart1> )

Hát akkor inkább várok.... Hátha jólesz magától <#idiota>
Jah! Akkor megnyugodtam <#idiota> És nem a tiédet, az enyémet. Persze single futi volt. Neked meg egy zõd az infóért!

Az R8-kat tilos jól vezetni! Dragon kicsillagozzák az idõet, az én K.anyámat?!

Aztakutyafaszát!!!! Extra szûz profil. Lvl20-as szint, kiváltottam a bér LMS Audit. Mondom gurulok vele S pályán. 1 idõ 1.35, második 1.25. Éééés csillag <#guluszem1><#wow2><#nemtudom><#wow3>
Anyámaaat? Enyééémet????

Aki akar pár jó játékot 5$-ért ide tessenek kattintani ni
Battlefield3 és Sims3 nélkül az a 6 játék 1$

Ja vettem is egyet 2 órája race pakkot és 4*-os Slingshot cooldown volt benne. LEhet nem veszek többet belõle még képes lenne a 4*-os shield/magnet fost adni
Akkor ismét. :-) Nekem sokszor volt ilyen. Egy-két napig ne is próbáld, aztán ismét kezd el a vásárlást. Jó eséllyel menni fog. Volt hogy egy hétig ilyen hibaüzit kaptam, de általában két napig tart. Szóval türelem! El fog múlni. És a lényeg, hogy akkor is lesz még eladó búszt. No para <#ijedt>

Skill kártya csomagok akciósak. 500 SB/pack.