94802
-
nfsmw4ever #89132 Rosszat sejtek. Billen a tengely keletre... Lössz itt még fúrótorony meg, tankolás a worldben. Gallononként pár dollárért. (esetleg SB? bár inkább igc lehet, ha már free to play)(Viszont lehet kapunk pár sivatagos pályát a régről ígért kanyonok helyett... -
noblem1983 #89131 Na akkor megvan a napi F1 noobod. Azért 4:40-es ideje, inkább értelmesebb dologra költötte volna mert vezetni nem tud hiába ott az F1 -
chris1997 #89130 Mint mindig, a Chat, mindig üt :D
-
veszettróka #89129 Van ám Campus a héten! Toljátok rajta, mer' az jó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tigris013 #89128 létezik torrent is -
#89127 60euro és 13ora mulva indul :GGGGGG -
tigris013 #89126 Off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lassanként új játék :D. Rome II Total War, lehet hogy ma este de szerintem csak holnap lehet tölteni, jaj de jó lesz. Az viszont nem hogy 35GB-nyi hely kell neki -
chris1997 #89125 Inkább Drew2 :D -
csiles #89124 Ha idegesebb verziot akarsz, akkor mindenbol sportot tegyel bele, foleg kek motorbol es zold valtobol. Mert a tuneddel csak stabilabb lesz. A zold rugot en elfelejtenem a helyedben, mert azzal pont alulkormanyzott lesz, ha nagyon nem tetszik a piros, akkor keket tegyel bele. A turbo mind1 kek vagy zold, az also ketto maradjon piros, ha jot akarsz, mert massal csak egy iranyithatatlan raketad lesz.
Jah, en a jatekban durvan vezetek, rammolas nelkul, falazni nem szoktam, csak par helyen, de akkor minden verdaval. KKZPPP van az osszes porschemban, es brutalisak az ujjaimnak. -
tigris013 #89123 kiegészítés: A GT2 sose a kanyarodásáról híres -
#89122 Ez micsoda? nfsw van ilyen ? -
eLitMiLan #89121 Jaa értem. -
tigris013 #89120 a turbót tedd kékre azt máris megjavult a GT2 -
Hunn1a #89119 Fixnow-t előléptették: arab közösségi menedzserből globálissá. Tehát ő lesz az új De Vellis-pótló. (Most jött ez a hír velem szembe FB-n.) -
#89118 Ez a festés most nálam a készíts el egy skint az autódra 5 perc alatt arhivment volt :)
-
Cortinaar #89117 Sziasztok!
A 911 GT2-nél (996) jó a K,Z,Z,Z,P,P kombó?
Nekem most K,S,Z,P,P,P van benne és nem vagyok megelégedve az irányításával, nem jól kanyarodik.
Köszönöm -
Hunn1a #89116 Ehhez tennék hozzá valamit: nem hiszem, hogy a Repsol felirat annyi matricát igényelne. (Legalább az egyik oldalára.) -
nfsmw4ever #89115 Úgy írta (szakállas értsd: öreg, koros, idős, aggott stb...) -
tigris013 #89114 hát akkor úgy írjad :D -
#89113 Kellene nekem 1 társ aki tud vezetni teamescapbe és nyomnám vele privátba naprol napra az archievementet -
Na addig nem jelentkezem amíg ki nem sasolom hogy a túróba csinálta:))
-
noblem1983 #89111 És mit adnak most 8000 illetve 17500 mellé? -
#89110 mi van ? csak arra utaltam régi trükk már -
#89109 Na ha hiszed ha nem gondolkodtam annó rajta de sehol nem találtam egy igazán jó turial videót róla képeket láttam de erős a gyanúm hogy replika:) -
tigris013 #89108 Mert, mi a gondod vele? Lehet hogy már nem működik, de én azért szedtem a partokat ezzel a módszerrel. -
#89107 a versenyautós festések jók, bizony. tetszetős. De a kamu matricákat annyira nem szeretem, például rennserien meg hasonló keverékek összességének maszlaga és ezek vegyítve. Fess fel egy coca cola feliratot és máris kész vagy , sokkal királyabb. Teszel rá egy rajtszámot és kész a coca cola által szponzorált versenyautó. Az igazán tetszene Tutunak -
#89106 nagyon szakállas dolog ez már :/ -
tigris013 #89105 azért nagyobb az esély mert arany kártyát kapsz, de nem látod. nem muszáj kipróbálni ez csak ötlet volt. most hogy ha 1. helyen mész multiba és feláldozod az 1 helyet? ezért írtam hogy inkább privibe jó ez. -
chris1997 #89104 Első suli nap..hát.. nem rossz és egyre jobb és jobb lett :D
-
gyeprefos007 #89103 Srácok holnap este vagy holnapután reggel indulok magyarországra. 1-2 napig nem tudom majd osszevakarni a gyémántokat és szükségem lenne valakire aki megteszi addig helyettem. van 3 th-zós kocsim szal még válogathat is az illető :) Előre is köszönöm! :) -
chris1997 #89102
-
gyeprefos007 #89101 OFF: Ezért ne vezess részegen: :D
Tegnapi vidim :D
-
nfsmw4ever #89100 Eeegen. A videót nézve rádöbbentem, miért is nem tudok, nem bírok, nem fogok top100 időket futni. (legfeljebb elvétve, hátszéllel) Az én world béli rutinom úgy viszonyul a pályázók videóin látott tudáshoz, mint háziorvos a génsebészethez. Nagyon jó menetek sikeredtek. Gratulálok a győztesnek, meg akik mögötte maradtak! -
veszettróka #89099 RX8 kihívás győztese de szépen végigküldte a boltíves sétányon 250 km/h-val. -
veszettróka #89098 - Gyémántokat szedd össze kihagyás nélkül mindennap. Így 15-20 naponta esik egy jó sokszázalékos alkatrész.
- jópár teljesített achievementért is lehet ezt- azt nyerni. Utcán nyomj egy "D"-t és végigböngészheted hogy miért mi jár.
-többit elmondták. -
eLitMiLan #89097 Ezt ki kell nekem is próbálni :D Igy miért nagyobb az esély az alkatrészekre? És mi van akkor ha nem privibe csinálom? News ugy is lehet nézni ha nem privi. -
Naworsky #89096 köszönöm, kipróbálom :) -
tigris013 #89095 A sprint versenyeken működik DE csak privibe csináld. A verseny 51%-ánál kilépsz a versenyből és nagyobb az esélye az alkatrészeknek, mert arany kártyát kapsz, de nem látod. Ezért kell priviben nyomni mert akkor egymásnak tudjáték nézni a News-t. Én elsőre kaptam egy 4-9-13-as gumit.
Tesztelt pályák:
- Spade street
- Eagle Drive
- Station & Fisher
- Lions & Challenge
A többin nem tudom hogy működik-e. Powerups frissítés, meg mész egy TE-t azt már nött is a nitró jugger meg stb. ha kaptál. De még figyeld az Aftereket is meg a skilleket. -
Naworsky #89094 Köszönöm, erre voltam kíváncsi :) Csak kicsit szenvedős mire összegyűlnek így az alkatrészek.. -
HUNNFSKILLER #89093 Boltban sosem lesz streetnél jobb cucc. Race/Pro/Ultra versenyen esik, vagy ha boostért veszel kártyát. Van IGC-s kártya is, de mire egy Pro-t kapsz, addigra elköltesz több milliót.