Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy A class R8 4.2? Hmmm

Project D|Rare Car Collector|

Mintha csak ez az egyetlen egy R8-asod lenne <#nevetes2>
Jóvanna, értem.
Szebb Wide body nélkül, tudod, hogy elrontja a Vinylt a Budikit?! Max Ketch up skill? Franct, jók a mostani 3*-os skillek 😄

Kár hogy nem vagy hajlandó widebodyt rakni egyikre sem.
Mert widebody nélkül csak félisten vagy ám a matchmaker szemében, hiába van felultrázva.
És úgy nem fog összerakni Aventadorokkal, meg Cinquekkel. Pedig az is jó móka tud lenni, max performance boost (catch up) skillel meg slingshottal kb 3. 4. helyen autózva-célbaérve idegelni az S-autós sírógépeket a fullos lobbyban. <#nyes><#eljen>
kicsit off, mert nem bírom

Milyen jó lenne 370-el szágoldozni az NFS World-ben tuning nélküli autóban 😄
ebbe tudtam menni 😄

Eredetileg még egy játékos lett volna de az valamiért kilépett, majd a végén meglátjátok
Simraceway: tigris013 - Test drive Saleen S7 TT

Simraceway: tigris013

fent a videó 😄
Tehát

én minden váltási lehetõséget végignéztem és csak úgy jó ahogy a videóban látod de nem abban amit ide raktam azthiszem a gregbmw-s videóban van ami a legjobb váltogatás

Okés.
Annyit nem, de ez igc-s 😄
Van új TS3 szobánk. Találkozókra, de akár bármikor lehet használni.
Adatok:
Ip : 87.229.77.64
Szoba : NFS World
Passworld : sg.hu

A TS3 szerverért gempának kell lábat csókolni

ha még fent leszel akkor 15 perc múlva Roadster vs Reventón? mert nekem most 2 hét szabim van leállás miatt

de nem mész vele 385-öt, mert a reventón annyit megy sõt szerintem 387 is lehet a overall tuningot tenném bele

Roadsterem tud többet is.
Pontosan <#puszis><#idiota>

ahh azért nem megy a feltöltésem Youtubra, mert te is töltesz fel <#mf1>

lambónál csak 1-szer lehet 6-osba, 2-nél már visszafullad

És ctrl+shiftel is rosszabb?
Rabid of tha Fox:

És most töltöm fel azt a videót, ahol 2 db GT2-t csapoltatok magam mögé Shift R8-al 😄

A Sallen S7 TT behozhatnák a World-be, úgy is ma mentem vele az SRW-be és hát k.. jó volt 😄

nem, 2 tizeddel lassabb lettem akkor, ezért felvittem 5-be tiltásig azután váltottam elég sok játékost szivattam meg így, õk mentek 6-osba én meg 5-be pörgettem és hát utol is értem õket

És ha felváltottál volna 6-osba, akkor nem lettél volna gyorsabb? Nincs reventonom, nem tudom milyen az 😄
ebbe a videóba látod jól, néha kell piroson pörgetni hogy jó idõt menjél
Drag race - Lamborghini Reventon

Kipróbálhatom, de nekem nitróval jobban gyorsít 😄
ja bocsi 499

de ha megfigyeled, majd probáld ki, ha pirosan pörgeted a motort jobban gyorúl drag-on csak meg kell figyelni mikor tilt a sebességnél

Nem az a gondom, csak gondolom javítsd ki azt a overreves videód 😛 (Még szerencse hogy nem 399-es overallos az audid, mert akkor nem is mehetnél <#idiota>)
mi a gondod ott 20.54-et mentem 1 csillagos szarokkal és nem is 399 volt az overallom? csak kérdezem

20 helyett 40-re nött az áltag FPS ami nekem má jó

Király, akkor nyomhatsz arról is videót.
Mi? Nem vesz le FPS-t felvétel közben?
Freemail... 😄 😄

de ha nem hiszitek el itt a számla

#87825 - Igen, mivel nem lassít felvétel közbe (mert nem crack-es)

Audi Rs4-el C-n is tudsz így menni? <#idiota>
van benne szerviz szolgáltatás és csak 1 gépre kértem kódot korlátlan ideig (tehát nem 1 évre hanem több)

7400ért nem sok? Legyen benne gy HumbleBundle-ban 😛

többen kérdezték hogy hogyan lehet Porsche-val nyerni, hát ott van a videóban, nem kell ide dragos zonda, jó ez a szar ingyen autó

És tényleg megéri megvenni a progit sokkal jobb mint az agyoncrack-elt verziók

Na mit mondtam. Tessék: #87275
A spoiler alatt a jövendölés.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Így kell menni 400+ Porscheval dragon
NFSW: Ryan012 - Drag race Runway(Porsche 911 GT3 RS4.0 402 Km/h)

Egyébként megvettem 7400 Ft-ért az Action progit, és hát jobb mint a crack-es verziója nem lassít

UI.: Melyik idõmet videózzam le?

Nagy Hágé úr
tessék már be tenni az új ts ipt a szokásos helyre
Ip : 87.229.77.64
Szoba : NFS World
Passworld : sg.hu

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Háát az egy tibeseket én is belaktam már lassan. Meg én is késõn kapcsoltam elsõre, úgyhogy manuálisan kimásoltam a letöltési mappa tartalmát, átállítottam origint, aztán újraindítás. Leellenõrizte az állományt és azóta is így ketyeg. Tehát megkerülhetõ :-) Szerencsére.

Az jó ötlet lenne, de már a fõ vinyora van beállítva meg lassan kezdek kifogyni és a 1,5TB kezd kevéske lenni. <#szomoru1>
Az Origin letöltési mappáját én a másodlagos partícióra, vagy másik vinyóra szoktam beállítani, így nem kell órákig töltenem lefelé a játékokat, ha újítom rendszert.

Az ilyen lõdözõs játékokban a multizok nagy része profi, nem árt elõtte gyakorolni single-ben. Az a falmászós csaj sem könnyû a sok billentyû konbóval (lehet könnyebb gamepad-al) volt hogy meg kellett néznem a bemutató videót hogy kell 1-2 helyen átjutni. <#wow1>
BF3-ban 20 percbe tellett, míg megtaláltam, hogy a campaign a single, azt hittem az is multi 😄 Multiban meg 4 perc alatt 2szer kinyírtak 😄 Még a Mirror's Edge-t raktam fel, meg a Sims 3-at, azokban legalább tudok is játszani >.<

Milyen gyakran? Ott van egy visszaszámláló felül.

Kösz, meg nem vettem volna újra, csak így nem robbantom rá a support-ra az épületet.
A távcsövessel lövöd már az ellent? <#ravasz1>
Más: milyen gyakorisággal cserélgetik ezen a Humble Bundle a játékokat, mert ennyiért nagyon megéri, már csak a multi rész miatt is. <#eljen>
Naná. Az Origin Accodban elmenti a játékot és a mentéseidet(de jobb lementeni õket) is, szóval nem kell újból megvenned.

Krisz (vagy aki tudja) ha letöltöm Orgin-re (Origin játékpanelen keresztül – az a letölthetõs) a játékokat és valamitõl újra kell húzni a gépet akkor le lehet újból tölteni õket? És ha igen hogy? <#fejvakaras> Játékaim újbóli betöltése menüpont lenne? <#wilting> Csak azért kérdezem, mert sosem próbáltam még. <#worship>
Az X2-es profilomban nálam is ügyködtek valamit mert a félelmetes trágyaszállítóm(El Camino SS) két idõét kicsillagozták, pedig A-s a kocsi és A-s pályán is mentem vele
Jaja, arra emlékszek, mert mikor elõször játszottam vele akkor még meg tudtam venni, utána meg késõbb másik gépen csodálkoztam hogy miért nem..aztán rájöttem <#idiota>
Igen és csak akkor vehetted meg, ha fent volt az UG2. 😊

Balathruin

goregrind
Mind a kettõ! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

Vagy Golf..az is ott volt az elején, nem?