94802
  • KorzeTheNinja
    D-ben hasznát is venném, mert jelenleg csak 1 GXP-m van oda.
  • zsomboor
    Szerintem (is) D-be kellene száműzni, nekem úgy tűnik ott van a legtöbb haszna
  • chris1997
    Passz én most újítok be egyet, megy B vagy C-be :D
  • Hunn1a
    D-ben nagyon jó, a nitrója miatt főleg.
  • KorzeTheNinja
    Helló mindenkinek.
    Beújitottam egy IS300-at. melyik kategóriába érdemes kimaxolni? 527-es overallal kaptam (a gyémántos verzió)
  • chris1997
    Hot Pursuit

#89206 Idiot :D
  • HUNNFSKILLER
    OFF Chrisnek
  • nfsmw4ever
    Hát ja.

Szép a mosód
  • Hunn1a
    Jól gondolom, hogy a kínai újéves matricacsomagból vannak az írásjelek?
  • chris1997
  • SUNNY84HUN
    lézer szemű pusztító picur ;)
  • chris1997
    A 452. tofus kocsi kicsit pontosabb lesz, mint a többi 451 vagy 440 :D
  • Szabi #89200
    a 452. tofus kocsi ? :D
  • chris1997
    Na mi készül....
  • SUNNY84HUN
    erre fele ilyenek futnak ;)

• eLitMiLan
    Azért kellett ennyit kihozni neki, mert nincs jobb dolga, és hát valakibe bele kell kötni feltétlen hogy ne unatkozzon :D
  • nfsmw4ever
  • BRIANOVERCLOCK
    Már kellett egy új megmondóember ide.
    Azt nem értem miért kell egy poénból is ennyit kihozni.
  • Ryder159
    [spoiler] 8:10 után 3 komáromi
  • nfsmw4ever
    Lehet gyűjtik az adatokat, aztán ha lesz rá egy darab emberük, akkor elkezdik a szerény szanálást.
  • hpzolee
    Meg amugyis ő kérdezett ugyhogy elöbb elkéne azt olvasnod mielőtt valamirre írsz full ranodmot
  • nfsmw4ever
    Khmmm. Hol állítok "faszságot"? Ez érdekelne. Mert te aztán kurvára otthon vagy managementben, meg üzletpolitikában. El vagy te billenve. És nem tanítottam semmit. Én nem.
  • nfsmw4ever
    Há' itt a lééényeg. Meg lett egyből huszonpár hsz, úúúgy, hogy senki sem lett ízekre szedve.
  • hpzolee
    Ja csak faszságot állit te meg azt tanulod grat
  • BRIANOVERCLOCK
    Itt muszáj mindig mindent megmagyarázni valakinek
    Nekem tetszett ahogy elemezte derekasnfs a többit részemről hanyagoljuk.
  • 7r1v1um
    On
    Hát legalább meg vagyok erősítve, hogy reportolni a hacker öket fölösleges....
    Idézet a Wikipédiából:
    "Current status
    On April 10, 2013 an opportunity to win valuable in-game rewards by completing various achievements was introduced.This aggravated the pre-existing and largely ignored problem of cheating in the game. The existence of the problem was finally acknowledged by a Community Manager on April 15, 2013. Quicklime Games, which was in charge of game development, maintenance and updates, was shut down on April 25, 2013. By the end of May 2013. the number of instances of cheating has dropped off with no official announcement on what actions were taken. The problem of cheating still remains an issue."
  • hpzolee
    Ha csak annyi lenne az egész, de ahogy ezt már elöbb (pároperce írtam) az vonz magával csomo faszságot, és sztem arra nem adnak ki kereetet mert csak benne állna a lové, ha ígyismegtudják csinálni.. amugymeg perszehogy figyelnek ránk, ottvan válaszzz az nfs részek között vegyél meg minél többet költsminél többet. Ha cska erre a nfsw re koncentrálnának sehol se tartanának . Remélem ígymostmár kezded kapizsgálni. Bár ebbe a cégpolitikába+managementelésbe bele kell látni nem mindenki érti meg lát ilyen dolgokat.
  • nfsmw4ever
    Na, így értem. Bár a "modern" alatt értem, hogy fejleszteni kell, azaz haladni kell a korral, és hajlani az igények felé is. Biztosra veszem, hogy az otthoni gépeiken a legmodernebb szaladgál, vagy csak sima ájmekek állnak hegybe a magánszférába. A logikám sántít? Nem. A szomorú tapasztalat. Az a sánta. Mert én még mindig bátorkodom feltételezni, hogy igenis van aki figyel a játékra, rád, rám, ránk. Nagyszámú a közönség és ez úgy gondoltam, hogy ez önmagában garantálja a törődést.
  • BRIANOVERCLOCK
    Winnyócra olcsóbban válthattak volna
    Mondjuk most 10 gépre nehogy ne bírják megvenni az op rendszert.
  • hpzolee
    Csak hogy érzsd, ebbe a gamebe már nem kell belefektetni tulsokat, jön belöle ameddig jön lové azt csá van másik.. szarnak rá
  • hpzolee
    Persze ezeket a dolgokat csak az NFSW részleghez írtam.
  • hpzolee
    Annak nincs alapja hogy ezt MOST mondod, amikor kijött a game, 3éve vista uptodate volt. Megvették licenset azota holnem szarnak bele a gamebe, már a 20. uj nfs rész jön ki, biztos hogy nem fognak kiadni ujabb lét csak azzért hogy megvegyék a win7 licenset, aztán utanna a többi programot amit már a vistához igazitottak azokat is updateljék + lé megint. Sehol se jön ki a logikád érted már?
  • 7r1v1um
    Meg adom magam.
    Azt mondjuk nem tudom, hogy mi történik, ha a delikvens kicsit balrább gördül a székével, mint kellene. Feltéve persze, hogy a széken működnek a kerekek.,
  • nfsmw4ever
    Akkoriss. :-D A hiba az én készülékemben. Hülye szíj... Pont ott fut végig az első szíj, ahol a láb világosabb oldala látszana. Opticus csalódusz
  • 7r1v1um
    Mögötte látszik. Ha szembe állnál az asztallal, akkor mellette látnád a bal oldalán.
    De még így is intelligencsebb, mint a szemben lévő asztalok közé a hajó padlóra lebaszott gép.
    #89175: Így igaz. Ha sznob akarnék lenni, azt mondanám: Műelemzés.
  • nfsmw4ever
    Minek nincs alapja? Nem Vista látszik a képen? Vagy milyen évet írunk? Esetleg én vagyok előrébb? Vagy túl elrugaszkodott feltételezés, hogy egy "modern" online autóversenyzős játék akármilyen-akárkije dolgozzon egy normális oprendszeren? LOL
  • RoboKutya78
    Akiknek a járdát már smafu használni..
  • nfsmw4ever
    Nem kötekedés. Elemző tényfeltárás
  • hpzolee
    De semmi alapja nincs ezeknek a dolgokanak lol
  • nfsmw4ever
    A szíjazás ok, de átlátszik rajta a láb? Lehet.

#89170 Mert te aztán igazhitű, fejlett állambeli, demokrata, hazafi és jól informált vagy bizonyára. Javaslom a jövőben a vetett helyett a vedett szót használd ebben a szókörnyezetben.