94802
  • kowavega
    akkor ne retweeteld...
  • Ryder159
    A Mini Pro-t ajánlom én is, nagyon fasza kis teló.

Ezek a nyereményjátékok meg már egyre csóróbbak. Az utóbbi időkben már csak IGC verdákat osztogatnak. Tényleg el jön az a pillanat amikor nem 750SB kódot fogunk kapni, ha kapunk, hanem 750$-t.
  • trakk
    A dominós az előfizetésesnek számít?
  • kowavega
    té is jó, ha nem előfizuval
  • trakk
    Ja várj, független, akkor nem tudom.
  • trakk
    Például az általad is említett Trémobilnál.
  • kowavega
    Neonak van 1 (hol 50 ropi az alcatel?)
  • KRTuning
    nekem úgy óránként 1x hal be. de ez bármi miatt lehet.
  • trakk
    Nem is akármilyen nyereménnyel, ebből az autóból aztán nem sok van.
  • kowavega
    ja és ha mobilarena rosszat ír egy telóról akkor azt meg nem vezsem, mióta elindultak kb. tőlük lesem a tippeket
  • kowavega
    x10 mini prom volt, és imádtam:) megnézem ezt az alcatel dolgot, zte is bejönne, de az randa
  • SUNNY84HUN
    megint van twitteres játék
  • kozako
    hellósztok.elkezdtem játtszani a world-del és a kérdésem az lenne hogy mér fagyogat ki néha néha??haveromnak is...mér csinálja???kidob .exe hibával hogy leállt a működése
  • chris1997
    hát, mondjuk a tápra sokat nagyon nincs kedvem költeni.. a GTX drágább és többet is fogyaszt mint a HD... viszont a tápokról kösz a tippeket...
  • trakk
    Pontosan, nem hülyeség, ott volt a ZTE Blade is 1-2 éve, az volt akkoriban hasonló ár-érték arányban, mint most az Alcatelek.
  • noxwill
    annyi csak hogy le kell szarni milyen gyártó neve van rajta
  • proracerhun
    Mini-t vedd , nekem is az van és nagyon jó kis telefon.
  • noxwill
    Ha nem zavaró az hogy a kijelző a megszokottnál egy picit kisebb akkor Sony (mivel Ericsson már nincs)
    Viszont ez hardverileg jobb mint a Samu. Viszont annak meg nagyobb a kijelzője.

De hogy ha elfogadsz tőlem egy pivit jobban értő hszt tőlem.
    Naponta olvasok Mobilarénát és viszonylag otthon vagyok ebben a témában. Most látom hogy az Alcatel OT-995 50kért elvihető. Nem kell megijedni az Alcateltől nagyon rendben van.van hazai supportja, 2 év gari és teljesen megbízható. (Nekem is az van) És a lényeg. Az előbb felsoroltakat szanaszét alázza mind hardverileg mind méretben.

Szóval én azt ajánlom. Nekem is az lesz a következő.
  • Freeman16
    A Sony-t vedd.
  • Quqa
    Ja az lemaradt 560-ból csakis Ti-t, mert a simát elbarmolták!
  • Quqa
    450 van ráírva de terhelésen 550-et is lead, olvass róla pár tesztet mindenhol ezt javasolják ebben az árkategóriában gondolom nem szívesen adnál 1,5 – 2x annyit egy Corsair 500w vagy Enermax 500w-os tápért. Itt lehet mazsolázni a minőségi tápok között.
    Én alapból nVidia párti vagyok de itt van (1, 2) két teszt oldal, a GTX elvileg gyorsabb

• chris1997
    Mini Prora szavazok én is.. (De ne X10..)
  • trakk
    Én a Mini Pro-ra szavaznék akkor.
  • smokes
    © BDGO94

bmw 7 napos :) te nem tudod mi leheta baj???
    de tudom, es irtam hogy sokszor probaltam akkor jo volt ,most mar nem fogadjel mert mar tiltiva van aki hasznalta mar.
  • kowavega
    én az Xperia mini pro és samsung ace között vagyok perpill ja és i8700 omnia
  • chris1997
    Válaszd az Apex opciót ne a Chicanet
  • kowavega
    én telefont akarok venni, függetlenbe, vagy tré mobilba, újat, vagy nagyon megbízható helyről használtat, 50-55 a keret, tippek?
  • nfsmw4ever
    A profil fülön válaszd ki előbb az apex szerót és akkor látszódik majd a profilod. Az alapértelmezés szerint a chicanon áll a profil a weben....
  • nfsmw4ever
    Jaja,. Ha lesz rá lehetőség, érdemes rá beruházni. Nekem is az ár volt a döntő, a többi csak hab a tortán. Anno a pixmánián fogtam ki egy tízezres kedvezményt :-D Jó volt.
  • kowavega
    miafasz?
  • chris1997
    [OFF] én is most néztem a GTX560 és a Sapphire HD6850 tesztet és tényleg jobbak az értékei picit talán erősebb a GTX de sokkal többet fogyaszt no meg drágább, szóval ATi lesz majd egyszer...
  • nfsmw4ever
    Off Szevasz Chris! Én intel párti vagyok, de gépemben a HD6850 ossza a képeket és jól teszi a dolgát. Elég sok tesztet nézegettem és hosszú vívódás után döntöttem a Sapphire kártya mellett. Kisebb fogyasztás és kevesebb plusz hő. Szerintem jobb. Játékokkal nem volt gondom vele még. Ajánlott vétel.
  • chris1997
    Kösz a tippet. GTX 560 vagy HD6850 még ezen megy a filozófia.. melyik is az olcsóbb? quqa most 450W vagy 550? Amúgy ha 550 akkor lehet az lesz mert átgondoltam, és nem hinném, hogy a 400W elég..
  • Quqa
    Én a helyedben, ha új gépről van szó egy Cooler Master GX 450W-et vennék. Minőségileg is jobb és az egy 550 táp elméletileg, mindenhol harisnya árban meg egyforma. A 2×2 GB RAM Kit-ben meg ajánlott.
  • chris1997
    Dehogy is nem.. én se szoktam beköhögni hogy. LOL XD meg xd meg egyebek... ha LOL akkor azt írom: Az konkrét... Ha XD akkor: he? így még értelmesebb...
  • gyurka666
    De nem igaz hogy nem idegesítő ez az idióta viselkedés látszik sokat van biztos fent fb-én:)lol xd
  • chris1997
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hadd lolozzon(league of legends´majd megunja a játékot.. ha meg a röhögés lol.. akkor meg
  • gyurka666
    te is aztán igen értelmes ember vagy ha nem megy akkor nem kell vele játszani !!! jah és ez a LOL nem ide való !!!! jah és tanulj meg normálisan mondatott fogalmazni és hagyd el ezt a sok buta LOL-t a hiba a te illetve kedves barátod gépében van nálam normálisan működik minden:):)
  • BDGO94
    LOl újra tettem és nekemis szar lett LOLL és nekem nem volt ijjenn sose csak akor mikor téynlegesen csinálják...
  • BDGO94
    kivan :S de nem jóó azt írja azta thanks server amit szokott mikor vmit csinálnak LOl de nekem meg jó.... nem értem