94802
-
NABAZDMEG #39251 sok a meló vele -
patrikhun97 #39250 Akit érdekel ingyen amazonos starter nézzen át az offtopikba :D -
GEMPAHUN #39248 PROEXes kocsinak a gazdáját ismerem :) -
nfsmw4ever #39247 De. Feltölteni ok is. Azt szoktam. De egy silver pack jól jönne. Az új szeróra meglepném az icipici profilom egy hózós autóval.
Köszi Kowavega! Majd csúsztatok az adataimon és teszek egy próbát. -
JuhaAasz #39246 Egyik haverom csinált pár képet egy tuningtalálkozóról Kazincbarcikán, belinkelem nektek, (facebookos album) elvileg meg tudjátok nézni, hogy nem ismeritek
az album -
kowavega #39245 de, olcsóbb, de ő starter packot kérdezett:) amazont is meg lehet kerülni, mondd azt neki, hogy amcsi vagy -
Quqa #39244 A spanyol boost nem olcsóbb még? -
nfsmw4ever #39243 Vennék ha lehet. Csak valami olyasmi van, hogy csak tengerentúliaknak lehet olyat venni. -
kowavega #39242 amazonon vegyél exkluzivabbat -
chris1997 #39241 Nincs -
nfsmw4ever #39240 Köszi! Akkor ennyit az exkluzivitásról.... Lógó orros szmájli nincs? :-D -
chris1997 #39239 Ugyanazt tartalmazza mint ami a polcokon van... -
nfsmw4ever #39238 Ööö... Még egy kérdés. Az origin.com-ról vehető starter pack mit tartalmaz? Mert nagyon nem esik róla szó a leírásban. A borító kép alapján ilyet már vettem itthon (mondhatni a klasszikus starter lehet), de szeretném biztosra tudni. -
BB0735 #39237 FullHD-ben van az, csak miután megnyitod a képet alul a full-ra kell kattintani. -
Fecooo18 #39236 Na megvolt nekem is az első speed hackes emberem:D HS-en silviával 300-as statokkal odaverte az m3 gtsmet, 1:40-es idővel -
nfsmw4ever #39235 Sziasztok!
Kellene kis segítség nekem. A Amazon.com-on csak trükközéssel lehet venni starter packot, vagy csak reggelek és veszek?
Előre is köszi! Ha trükközni kell, akkor részleteket is kérnék. -
tutika14 #39234 kőőőőőősz bengészem én is :D -
tutika14 #39233 Korolkám :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lycanon #39232 hmmm.. .pedig ahogy elnézem a szabad helyem az oldalon a 2 gb-ból, úgy stimmel a mérete... -
Lycanon #39231 Akkor nézegessétek egészséggel!
ahogy nézem, itt már nem full hd-ban tette fel... -
chris1997 #39230 Aha működik.
Átnyálazom... -
Lycanon #39229 Nem tudom, hogy jól linket linkelek-e be, de nálam bejön.... SportCarFullHD -
Lycanon #39228 Subaru az van benne... 110 körül jár a feltöltés... nemsokára készen van. :) -
tutika14 #39227 az j ötlet engem is érdekel :D Ha vannak benne Peugeot-ok meg Subaruk akkor meg főleg :D -
Lycanon #39226 rendben, akkor elkezdem feltenni... az általad megadott linkre... azt majd beírom, hogy honnan szedheti/nézheti aki akarja... :) -
chris1997 #39225 aha :D
Rakd őket egy albumba(picturepush.com) és annak az albumnak a linkjét küld.. -
Lycanon #39224 Van egy kérdésem:
Ha beteszek ide egy képsorozatot, amit nemrég találtam SZÉP SPORT autókról, akkor nagyon mérgesek lesztek?... "spam"-nek számítana?
Esetleg spoler-ezni miként tudnám?
kb. 215 képről van szó, FULL HD felbontásban, háttérnek tökéletesek. :)
Vagy inkább irjon pm-et akinek kell?
kb. 110mb... -
veszettróka #39223 Rohadt műanyagvilágmár... A Land Rovert pedig nem bántani, mert még mindig ritka szimpatikusan csinálják. A Defender gyártása vesztesées, csak próbálják mérsékelni úgy h megadják a lehetőséget a kocsit szabadidőautónak vásárló Urbán Géciknek hogy szét pimpelhessék tetszésük szerint.
Megvan még az a Defender amit szerintem keresel, meg amiért én is kiköltöznék Izlandra, ha egy ott meghirdetett melóhoz az járna:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
smokes #39222 jah igen akkor az alkatreszek is veltoznak, mint az autok is -
Quqa #39221 Valami félreértés lehet nem azt mondtam, hogy jobb a GT2 a GT3-nál hanem hogy jobban harap (gyorsul) olyan mint a Valentino Balboni. Ennek ellenére a GT3 jobban megy, mert ha azt mondom neki <- vagy -> akkor arra fordul az új vas meg csak menne egyenesen.
Más: mi az hogy nem látják ha csak kijön valaki free-be gurulni, ez nem egy otthoni garázs és max. a szomszéd látja, itt programok futnak (0, 1) mindent látnak amint belép valaki a játékba.
Más2: ha tényleg ilyen 1-2-3-4-5*-os (akárhány) cuccok lesznek az jobban tetszene mert pl. TH-n is tuti olyan esik ami már vagy van vagy nem is kell. -
kowavega #39220 gondolom a part százalékai alapján csillagozzák, szal "átkonvertálódik" ami a gépeinkben van -
zsomboor #39219 Tudom hogy csillagos, le is írtam ma párszor az a kérdés hogy beváltják e az eddigieket mind ami az autóimban és mind ami az inventory-ban van (mert mostanra már van egy jó pár azért)... -
zsomboor #39218 Igen, ugyan azok vannak most is minden tierben, de nem lehet egyiket a másikba beletenni..és ez fog megszűnni, és úgy lesz mint a skillek, mindent akárhova...elvileg -
kowavega #39217 csillagos tuningok -
kaoszgolyo #39216 Ma is egységesek az alkatrészek, csak az alkatrész képe mellé oda van biggyesztve, hogy T1, T2 vagy T3, nem? Ha igen, ez nem indokol különösebb változtatást. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem lesz valami újított rendszer, hiszen már biztos, hogy lesz. A boost miatt, gondolom, de más okai is lehetnek. -
kaoszgolyo #39215 Az, hogy undorítóan néz ki. Ez alapból nem lenne nagy baj, úgymond megszoktam, de hogy a klasszikus, letisztult formát így meggyalázzák, az már sok. Szerintem a Bogárból és a Miniből sem kellett volna megcsinálni azokat a nyomoronc divatautókat, mert eredetileg más szellemiségben készültek. Valami olyasmit érzek, hogy egyesek a múltunkon röhögnek és sárba tiporják, és azzal, hogy itt vannak az új ideálok, egyre inkább elveszik az az emlék, hogy valamikor bizonyos szempontból sokkal többet jelentett és ért egy autó, mint ma. És ha az ember tudja a holmija értékét, azzal tudja a maga értékét is. Undorító termékeket piacra dobni egy dolog, de ha az emberek elfogadják, hogy ezek a más szellemiségben készült ocsmányságok az elődeik mai leszármazottai, akkor az olyan, mintha azt mondanánk, hogy nem számít Mátyás király meg az igazságosság, kell a pénz, beültetjük a földeket mákkal, és mindezt elnevezzük Mátyás Tervnek. Nekünk még fura lenne, hogy ez mi a fasz, de a gyerekeinknek már kevésbé, az unokáink vállukon az AK-47-tel (bár sanszosabb, hogy valami amerikai cuccal) pedig már nem is értenék, mi volt fura. Sajnos ez a folyamat sokkal gyorsabb, nem kellenek generációk hozzá. Se a Volkswagent, se a BMW-t, se a Land Rovert nem gyújtották fel az emberek. Nem. Sőt! A legtöbben a nyálukat csorgatják az eléjük vert gecire, és én ezt nagyon sajnálom. A tehetősebb kevesek meg fizetnek is, a geciért, és azért, hogy valami ami egykor fontos volt elvesszen. Bizonyos szempontból sarkítok, túlzok, de az alaptendencia ez: felejtsd el az értékeket és élvezd a csillogást. -
zsomboor #39214 Nem, nem marad nem is maradhat, mivel nem 3 tier lesz, hanem jóval több class (asszem 6!?), és így muszály volt valahogyan változtatni, és mivel az autók szintet tudnak lépni, így csak és kizárólag az egységes tuning jöhetett szóba...és mondom, az pedig úgy lesz mint a skillek. csak remélem azok helyett amik most vannak pótolják szépen és telepakolják az inventory-mat és a már rendesen felhúzott autóimat 2-3 csillagossal, mert ha nem()... hát akkor az elég nagy lehúzás lesz...amit meg senki nem fog tűrni, az biztos...főleg akik boostbol vett rengeteg ultra meg gold packot -
smokes #39213 csak a kocsik ranglistaja valtozik hogy enm tierbe lesz hanem classba, de a tuning meg a vinyilek ket kulon dolog az marad nyugi -
zsomboor #39212 Tuning is csillagos lesz mint a skillek (1,2 és 3 csillagosak) -
B13A6 #39211 Tuningot hogyan intézik el az lesz érdekes.....Mert ha tudnak classt váltani a kocsik akkor nem lehet class szerint a tuning(szerencsére)...még a végén kitalálják ,hogy mindegyik kocsira kölün és arra tudod rátenni amelyikre nyered