94802
  • zsomboor
    Remélem azt nem cseszik el...arra viszont kíváncsi vagyok hogy az egységes tuning cuccokat hogy fogják megoldani, mert az biztos hogy ha elveszik az eddigieket abból nem kis botrány lesz
  • smokes
    a car classokra kivancsi leszek ,mert azt is a shift 2-bol szedtek ki, de akkor mar csak a kormanyos nezetet csinaljak meg es minden uber fasza lesz
  • zsomboor
    nekem is megvan már egy jó ideje, mikor megvettem akkor tökéletes volt, aztán volt egy idő amíg köztudottan le volt rontva (mikor bekerült az RTR-X), de aztán megint jó lett....tegnap még vígan mentem vele, de úgy látom ez akkor egyéni probléma most, majd később rápróbálok újra
  • smokes
    zsomboor

most ez mi, intézkedtek hogy még véletlen se maradjon a GT3 RS jobb? vagy csak velem baszakszik és csúszik mint az állat? teljesen vezethetetlen , 0 tapadás...tegnap még normális volt mikor mentem vele utoljára .

Szia!

reges regen nekem az volt az elso T3 autom a Porsche GT3RS , de kibaszotul csuszkalt mint allat, egyszer jo volt de nem sokaig tartott hiaba is javitottak mert kesobb ugyan olyan szar lett es csak csuszkalt jobbra ballra, de latom most is ilyen neked is szal ezert megutaltam, mert hot pursuit 3-ba jo fasza itt meg kalapszar, szal worldbe szinte a fele vagy jo vagy nem, azt vettem eszre itt inkab az izomautok jok meg par egzotikum.
  • JuhaAasz
    VIP 2.0 tag vagyok
  • zsomboor
    olyanod is van? mind1, akkor nem tudom, én viszont majdnem szembe találtam magam a forgalommal 3x is 1 verseny alatt
  • chris1997
    Honnan van GT4RS-ed? :D
  • JuhaAasz
    az én gt4rsem-mel nincs gond
  • High end PC #39202
    ?
  • High end PC #39201
    nem igazán kerülöm, nézd meg mennyi autót vettem már.
  • proracerhun
    Nagyon király a kocsid! Nekem is kellene egy ilyen
  • JuhaAasz
    mivel ezt nem tudják hogy mire használod, csak használod, ezért szerintem benne van a pakliban
  • kowavega
    azt jobban büntetik amivel a boost vásárlást "kerülöd" meg..
  • High end PC #39197
    látom beindult a ban hammer.

szerintetek olyanért is bannolnak, ha csak car changert használok, de sosem megyek vele versenyezni, pusztán csak krúzolok saját bohóckodásból?
    van pár verda, amihez nem lehet hozzájutni, pl Zonda Roadster, meg amiket kivettek, de nem igazán merem használni őket
  • kowavega

• zsomboor
    most ez mi, intézkedtek hogy még véletlen se maradjon a GT3 RS jobb? vagy csak velem baszakszik és csúszik mint az állat? teljesen vezethetetlen , 0 tapadás...tegnap még normális volt mikor mentem vele utoljára
  • zsomboor
    Pont ezt akartam írni
  • Freeman16
    Valószínű elvégre volt a kizárólag Porsche-s játék is.
  • Lupous
    Vagy a porsche fizet a legtöbbet :)
  • JuhaAasz
    me too

de miért kell az új "királynak" szintén porsche-nak lenni? aki csinálja a kocsik teljesítmény a készítők közül, tuti hogy posche-imádó. a
  • proracerhun
    Gondolkodom most egy starter pack megvételén , mert nagyon tetszik az új gt2
  • zsomboor
    Szerintem meg tök jó az irányítása, csak ugratók után és nagy sebességnél sokszor hírtelen megcsúszik...de amúgy nekem jobban fekszik az irányítása mint a GT3 RS
  • veszettróka
    Corvettesedik a 911? Francba...
  • kruger445
    Azt nyilván tudod, hogy a félhomológ 911-eseket az FIA GT géposztályok szerint számozzák. Ezért jobb a GT2, mint a GT3.
  • veszettróka
    Nincs azzal a poszttal semmi gond, érthető, átérezhető.
    Viszont mondd csak, azzal a Defenderrel ott lejjebb mi a gond?
  • Quqa
    Sokat moralizálsz jelentsd ha látsz valamit és fotózz és tedd fel utóbbit a megfelelő helyre.

Más: Érdekes ez az alap GT2, jobb időt ment 1 pályán mint a GT3 (tuningolt), direkt mentem pár tesz kört (hátha csak én nézem be mennyire megy) pár ismerőssel és igencsak tartja a lépést a komoly tuningolt gépek ellen is így alapverzióban. Csak tanulna meg fordulni mert az nem az erőssége.
  • kaoszgolyo
    Aham. Arra gondoltam, hátha van valamilyen más módja is, de ezek szerint nincs.

Egyéb: 5.50 körül írtam némi baromságot. Szerintem nem nagy baj, csak felveti a kérdést, mennyi olyan baromságot írtam még, amire később nem ébredtem rá. :D
  • B13A6
    Elkezdek nfs-s.comozni míg várunk :D
  • smokes
  • smokes
    ezek is parba nyomjak
  • BENCE4
    :DD
  • kaoszgolyo
    Csak nyugodtan. Támogatom.

Ahogy látom, amíg nem találsz senkit partokért guruláshoz, addig jól elbeszélgetsz itt magaddal. Én meg megyek lecsót reggelizni. Az való a vidéki gyomorba hat óra tájt!
  • BENCE4
    és igen összejött válaszoltam magamnak:DD
  • BENCE4
    de had döntsem már el mit akarok előre is köszi:DD
  • BENCE4
    köszönöm
  • kaoszgolyo
    Ühüm. Ha már így poénkodsz itt, gyerek, azt javaslom, menjél versenyezni, ne partokért guruljál. Mocsadékmentes versenyeket kívánok!
  • BENCE4
    xsak azt kérdeztem gurulna e valaki pár kört velem:DD
  • kaoszgolyo
    Azt hiszem, a TH hack a múltkori kérdésemre a helyes válasz. A magas szinten lévő (nem ügyességileg) kevés versenyt futott "játékosok" legalább 90 %-a TH hacker lehet. Tele van velük a World. Most is. Banhammer? Büdös lófaszt. Bullshit.

Vagy visszakerült az idők egy része a stat oldalra, vagy hirtelen nagyon ráfeküdtek legalább százan némelyik pályára.

Az arcátlan, bunkó, rosszindulatú, erőszakos "játékosok" is mintha szaporodnának. Legalább annyit megtehetnének a fejlesztők, hogy lehetőséget adnak arra, hogy az ilyeneket kizárjam a világomból. Inkább várok kicsit többet egy verseny elindulására mint hogy ilyen játékélményt szétbaszó köcsögökkel guruljak együtt. Azaz várnék, mert hogy ilyen lehetőség sajnos nincs. Miért is lenne? Összességében valószínűleg a tehetségtelenek (közepesnél ügyetlenebb játékosok) és frusztráltak költik a legtöbb pénzt.

Az a durva, hogy az ilyen söpredék miatt a magamfajta gondolkodik el azon, hogy kellemesebben is el lehetne tölteni az időt. Nem mintha olyan különleges lennék, csak szeretek az NFSW-vel játszani. Jah, játszani, nem roncsderbizni. Már nagyon elegem van. Főleg azokból, akik nem építenek, csak rombolnak. Olyanok, mint valami hadsereg, jönnek, és tönkretesznek mindent, amit az ember szeret. Persze lesz más, amit szeretni lehet, de az nem ugyanaz.
  • BENCE4
    ki jönne pár kört partért?
  • kaoszgolyo
    Egy-két versenyt lehet szerverhiba nélkül menni. :S