94802
  • hpzolee
    200 a skilleknek, 150 az alkatrészeknek
  • Dealcsy
    Félreértettél. Az alkatrész inventory-nál 200 a felső limit.
    Én néha napján belenézek, és ha meghaladja a 150-et, akkor tisztítok.
    Amúgy meg: í.j.
  • hpzolee
    igen ennyi az egész, csak itt az a baj hogy ultra 4 csillagos részröl van szó, és ez volt az elsö item ami 151. lett volna... Szval ha 1 noob item jött volna akkor észreveszem de ennyire szerencsétlennek lennem.. nemhisem el
  • Dealcsy
    Így tudtam megcsinálni tegnap, hogy miután kiürítettem az inventory-t, az összes pénzemet nyugodtan elköltöttem mistery skill card-okra, vagy mire.
  • Dealcsy
    Figyelni kell az inventory-ra. Ennyi az egész.
    Ha nekem a 150-et meghaladja, az értéktelen alkatrészeket ki szoktam dobálni.
  • Dealcsy
    IS300-at csak akkor tegyél be B-be, ha fan vagy.
    Nem lehet 599 overall-t megcsinálni, csak 586-ot. De megfelelően skillezve veri a noob mr2-t.
    Úgy hallottam hogy D-ben a legversenykéesebb azon kocsik közül, amiket lehet D-be fel/levinni.
    Ennek ellenére továbbra is csak egy IS300-am és továbbra is verem a falba a fejem, hogy a Sponsorpay sz*rakodik és nem tudok további 6 darabot venni ebből a járgányból...
    Persze, várom mikor lesz IGC-s (szerintem a múltkor véletlenül tették be IGC-snek, aztán a következő peccsel ki is vették szó nélkül, és akkor még nem volt egy rahedli garázshelyem se), de azzal valahogy úgy vagyok vele, hogy akkor meg elszaporodik mint középkorban a lepra.
  • goregrind #89246
    Na, ez a cián! Ennek pápá van...

Ott a végén az infó: "This part has been sold for ..."
  • hpzolee
    NOOOOOOOOOOO vissza lehet ezt varázsolni?
  • 7r1v1um
    Azzal van gond, hogy minden mást lenéz, pedig.................
  • Szabi #89243
    nincs azzal semmi gond, én a repülésbe vagyok, legyen az polgári vagy katonai, fix vagy forgószárnyas :D
  • 7r1v1um
    Öcsém kotona és bele van buzulva a szovjet haditechnikába.............................
  • Szabi #89241
    MI-17 ? :D
  • 7r1v1um
    Régen offoltam..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Valakinek valami ötlet, hogy ezmiez:
  • Ryder159
    Mondjuk az Agera és akkor ujra letöltöm a játékot
  • 7r1v1um
    Majd gondolkodok rövidebb verzión.
  • chris1997
    Nem fért ki az már :-/
  • 7r1v1um
    "KING plate is very frequent but not in R8 4.2 Shift."
    On cars like: MR2, ZondaF, F1 and on other trendy bullshit...
    And for people who thought they're counts somewhere, while the true is they has a very very small prick...
  • chris1997
    Maybe...de szerintem csak pár órás bann
  • hpzolee
    lol, egy csalo nekemjött hátulrol és felrepültem az égbe, miután befejeztem a versenyt kikritelt a cliens. Azóta nemtudok belogolni.. lehet bannt kaptam? :G
  • hpzolee
    Békön-ön
  • hpzolee
    GT2tövel PU nélkül elégjo
  • hpzolee
    997es nek mennyi az esélye hogy benne legyen? :D
  • SUNNY84HUN
    talán egy értelmes autó lesz benne ami még nem volt 20x igc :))
    kíváncsi vagyok mik lesznek az áldozatok , ki mire tippel ?
  • BRIANOVERCLOCK
    Én vártam volna hátha berakják igc-re holnap írják ki mi lesz... bár sok jót nem várok.
  • Quqa
    Csak azért gondoltam, mert D-ben lerajtolja az MR-t, GXP-t és ha nincs kitömve 3-4*-os NOS skill-ekkel az ellenfél, simán verhető az összes verda vele (kanyargósabb pályákon). D-ben 234-et megy nitro nélkül és nem sokkban maradna el szerintem az ott topp gépektől N2O tekintetében, ha lenne benne megfelelő skill.
  • KorzeTheNinja
    megnéztem Rosewood & Lyons-on igy a boltban kapott cuccokal. 1.40-et mentem azthiszem, de mentségére legyen szólva, hogy feltartottak és csak 527-es a kicsike.
    viszont a kanyarokat kb 5-10 km/h-val kevesebbel tudtam venni mint az eclipsel. pedig az már 593-es ov.

összességében igen jó autó, de D-re fogom megcsinálni a javaslatok alapján, meg a többi classban van versenyképes verdám.
  • Quqa
    Ja az lemaradt ha valakinek kell C-be MR verő és nem szereti/tetszik a GXP teljesen használható a Plymouth Road Runner is. Rajtnál teljesen együtt megy vele (4s) és utána sem marad el, a fordulása meg egyszerűen fantasztikus úgy veszi az íveket.

#89225 Szerencsére nekem is ez volt az első, ezért is mentem be a célba hogy szabaduljak a gyökértől, utólag úgy tűnik lehet rossz döntés volt.
  • eLitMiLan
    Elvileg ha kilépsz közben akkor nem tilt, de még nem volt alkalmam tesztelni (szerencsére).
  • Quqa
    Én először megnézném mit tud B-ben úgy mint időt, végsebességet, stb. + MP-ben az MR-ek ellen milyen, szerintem nem lehet sokkal rosszabb, ha jön IGC-ben 2-öt veszek az tuti.

Múlt héten pont egy Challenger R/T-t rántottam fel D-be pár elfekvő part-al és jókat röhögtem Waterfront Road-on hogy szenvednek az MR-, RS4-ek a nitro hegyekkel én meg 278-at mentem simán pedig csak slinget nyomtam! NOS-al 298-volt a vége.
    Sajnos egy faxszopó csitter bejött (fehér Scirocco-val) és azzal szórakozott hogy mindenkit jól meglökött – gondolom mentem vagy 400-at – így a célban kivágott 4 óra pihire és cseszhettem a mulatságot.
    Valakinek van tapasztalata hogy ezt a bant hogy lehet kiküszöbölni, hasonló helyzetben? Ha kilépek verseny közben nem tilt ki?
  • csiles
    Stat oldal lap alja. Ha szamszerusitve kell, akkor a nevjegynel a cars sor (nalad cars 17), ha kepszerusitve kell, akkor belepsz a jatekba, felveszed az illetot a tiltolistaba ha nem ismerosod, utana elvezed.
  • chris1997
    Már vége az RX8 kihívásnak? :D Hajaj..meló
  • zsomboor
    Köszönöm Elég sok múlik a "helyes út" megtalálásán, onnantól már igazából csak be kell gyakorolni..persze emellett érezni is kell valamennyire, de tényleg elég sokat számít az hogy mit próbálsz egyáltalán megcsinálni. Anélkül az oszlopok közötti akció nélkül pl. szerintem Vidia gyorsabb volt, főleg hogy egyszer oda is vertem a falhoz picit jobban mint kellett volna.

#89099 Hát igen az ott nem egy próba után jött össze, neked is köszönöm
  • KorzeTheNinja
    11 felé van kedvetek valami rammolós baromkodós versenyezgetéshez?
  • TOMDRIVER333
    Nekem nincs sehol se galériám... egyébként meg itt van a kicsike, imádom <3

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (katt. mindegyik képre :)

• chris1997
    Csak World
  • KorzeTheNinja
    van erre valami weboldal ahol megtudom lesni mások garázs tartalmát, vagy csak a world-ön belül?
  • TOMDRIVER333
    Nézd meg az enyémet is, már ha akarod. :)
  • KorzeTheNinja
    nem láttam még az eclipsedet. én zöldre megcsináltam és visszacsináltam a csikot az oldalára csak nem szürkében hanem feketében. plusz kapott egy kék monster logót az oldalára :D
  • KorzeTheNinja
    akkor kikukázom belőle a 3 csillagos partokat :D
    van esetleg valami épkézláb szinsor a felső háromra valakinek? úgy hogy bent maradjon D-ben
  • TOMDRIVER333
    Hallod Korze, eléggé hasonlit az eclipsed az enyémre...nem rossz :D (evvel nem azt akarom mondani hogy tőlem vetted el a festést xD)