Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy accountba vagy egy profilba? <#banplz>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

A legjobb, ha 2 Db Veyronod van <#idiota>

Project D|Rare Car Collector|

Sajnálattal közlöm uram, hogy ezek az állítások hamisak <#idiota><#banplz>

7r1v1um
Ennél is jobb, ha a "2 vagy több MR2" mellett van még min 1 Solstice GXP, Lexus LFA, Audi R8(<#zavart1>), és E30-as M3. <#banplz>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Az menõ és egyedi, de, nincs is A8-as a játékban 😄

goregrind
Majd tesztelem holnap azt is!  <#taps>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Mert a csákánytartó az nem ciki, igaz? <#vigyor>

Cikibb, mint 2 vagy több MR2 tulajdonosának lenni <#taps><#idiota>

Nem hinném, még Cinque is jobb A-ban <#mf1><#hehe>
goregrind
Részemrõl más a kérdés...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagy bunkóság 0%-os F1-el alázni a népeket A Class-ban? Mert akkor ma guiness rekordot döntöttem! <#taps>

Sziasztok!
Létezhet olyan hogy egy account vizsgálás után az egyik autódat visszafogja a szerver? Szóval azzal az autóval lassbban mész?
Szerintem itt csak izgágább lesz a spoilertõl. (ahogy a felnitõl meg a ültetéstõl is) Ezért is van egy láthatatlan fajta az összes öreg Chargeremen. <#zavart1>
Widebody viszont egészen mást csinál...
repült is az Uninstall

Simraceway: tigris013

most már ténlyeg bazmeg (bocs de ki kellet írnom)

Mindegyik lobby 0s Neterror Handsake Data Invalid <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

<#vigyor>A 4. szakasz felénél abbahagytam de akkor talán itt is mûködik a dolog nem csak a "mesében"
<#eljen>

A szárny nagyon sokat dob a stabilitáson, ezt az Ötödik Szakasz óta már mindenki tudja... Ahogy azt is, hogy nagyon megsínyled, ha hozzászoksz és letörik.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Milyen morálbeli változás következett be a játékban?
Ma egy csomót mentem High Stakes-en és ha elkaptak, a másik meg kilépett.
Ha csak egyszer történt volna meg velem ez, nem is említeném. De mikor egymásután 5ször történik meg teljesen más emberekkel, az már gyanús.
Milyen hírek kaptak szárnyra, vagy mi ez? Tanácstalanul nézem ezt, nem vágom, mi a franc van.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Hát mikor nekem ad az ötszázvalahanyadikra egy csillagos féket, mit szóljak? Mégse kezdem újra a streak-et.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Szabi
na ezért aztán megérte összeszedni a gyémántokat 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Nincs harag. Csak nem tudtam, hogy szlovák a <#kocsog>, és mivel felvidéki vagy, lefordítottad, amit írt.

Nekem van az aventadoron szárny, de csúszkál így is.. igaz csak felszórtam az alkatrészeket.. nem tudom mi lenne az ideális rá

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Az elõbb engem is nitróval telivágott egy RS4.0 , tiszta volt a gyerek adatlap szerint de mégis felnyomott 425 Km/h-ig az LP 670-el. De én nem kaptam semmi szerencsére.
Másik dolog
Ha a Reventonnal vagy a 670-el elnyomok egy nitrot és mondjuk nem tök egyenes az út olyat driftel, hogy állandóan megszívom mikor véget ér a nos és jönne a kanyar. Nem tudom ez a szárny hiánya miatt lehet-e mert egyiken sincs semmi body v szárny. Lehetséges az Aventadornak is jót tenne egy rendes szárny
BONESAI
Chrisnek igaza van, csak fordítottam, mert láttam a kérdõjeled

NFSW: BONESAI

látod én ezért nem játszok vele, mert olyan hibák vannak amiket õk se értenek

FAIL!<#idiota>

Így már tiszta.
Fellépek és visszaírok ennek a szlovák <#kocsog>nek. Remélem fent lesz.

Na de ezmii a jó édeS??? Dragon belémjön hátulról egy cinke, erre levág a 4órás bannal.....pedig csak ráfékeztem a cinkére, mert másik csávóval 1 win ide 1 win oda volt...és õ jött volna xD
Szlovákul mondta és Bonesai ottan él.. csak lefordította 😛

Valami rémlik. Tán te lennél az?
Amúgy csak így mellesleg megjegyezném, hogy nem nagyon csípem, mikor valaki szájára veszi negatívan a szüleimet. Kéretik ezt a továbbiakban mellõzni. Köszönöm.

BONESAI
szép 😊amúgy a NIHAD98 azt mondja, bassza a szülõdet

NFSW: BONESAI

Önbeteljesítõ jóslat volt. Kidobott. LOL

A legsz*rabb kocsival, nulla tuninggal High Stakes-en dob egy 4-8-16 felfüggesztést...
Hát ma nem fogom szidni ezt a játékot, még ha kidob is.

Hogy száradna a makkodra a fitymád... <#mf1><#banplz><#zavart1><#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Rohadek hs nekem reg adott jot

<#nevetes1><#zavart1><#idiota><#vigyor3><#mf1><#banplz>

Nédda, mit találtam...<#banplz>

Szia, tudom, hogy szar a cseted.

szia Cris visszairni nem tudok a játèkban de group mûködik.

Amint lehet látni a kocsin, "felfiúsítottam". Nem szokásom olyan kocsit vezetnem, aminek a neve 'boy racer' és piros neon van alatta.
#87863 hát ha ide eljut az ember, már boost-ot is öl bele, ehhez kb. 2000 boost-ot ellõttem (4x500 boost streak folytatás), azokról nem is beszélve, mikor kihasználtam az ingyenes streak folytatásokat.
#87864 <#mf1>

Dögöljé' meg! <#banplz>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

DAY 503 <#wow1>

Igen, épp ezaz hogy a 2 nem ugyanaz, és ennél nem éri meg 😄
<#vigyor3>

hát a roadster az nem reventón, nálam 5-be 338-nál tilt

Rex új ts van gyere fel xDD
Ip : 87.229.77.64
Szoba : NFS World
Passworld : sg.hu

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Mentem még runwayen, ott próbáltam az 5. overrevet, de jobban járok a 6osban ctrl+shifttel, mert az 5. csak 319ig viszi fel.
Veszek még egyet 😄

Hajrá, viszont akkor 3 helyett már csak 2 B-classzos marad. <#rinya> Jól gondold meg. <#nevetes2>