Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, az te vagy, de honnan tudod hogy másnak mennyi van? Ezért ne ajánlgass olyan virusirtót, ami eszi a gépet.
minden windowsnak kell memória a legjobb sebesség eléréséhez

XP-hez 3 GB
Vista 32 bit - 3 GB
Vista 64 bit - 4 GB vagy feljebb
7 32 bit - 3 GB
7 64 bit - 4 GB vagy feljebb
8 32bit - 3 GB
8 64bit - 4 GB vagy feljebb

Nekem Windows 8 Professional van 64 bit-es 8 GB RAM-mal, 4 GB-ot használ a windows mert én úgy állítittam be a maradék 4 GB meg a programok játékok stb. A memória elengedhetetlen a gépbõl

Simraceway: tigris013

Ami a chat ablakban megjelenik neterroros szöveg, az nagy eséllyel a pillanatnyi net kapcsolatnak tudható be. Csináltam teszteket én. Egymás utáni tesztekben 15 megás nettel, 11.4 és 17,8 mbps közötti értékeket kaptam, valamint 12 és 22000 közötti pinget. Szóval úgy néz ki, hogy nem mérvadó a sávszélesség. Amúgy meg a netes szolgáltatóknál is hétvégén zabálják sokan a netet. Túlterheltség akad ott is bõven. Ha meg valahol egy mikrohullámú relén folyik át az adat a szolgáltatónál, akkor az pont annyira stabil, mint akár egy otthoni wi-fi. Az ilyen mikro ingadozásokat, meg csak folyamatos adatforgalom indikátorral tudod kiszûrni. Szóval nem mind arany ami fénylik ;-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

hát 1GB rammal persze

AVG nem jó, nagyon eszi a gépet..
OK!!!!!!KÖSZI A VÁLASZOKAT MINDENKINEK!
Zotya

Cserélj vírusírtót (AVG-re) és a windows -tûzfalat meg kapcsold ki és már is megjavult

A wifi az egy elég "veszélyes" kapcsolat. Az nagyon tud szakadozni. Ha teheted akkor kábelrõl toljad. Ha mások is játszanak, akkor már az is gondot okozhat a szerver-gép kapcsolatban. Meg rendesen csökkenti a sávszélesség egy gépre jutó keresztmetszetét. Ha lehet, akkor torrent klienseket leállítani a játék idejére, böngészõ használatot mellõzni, vagy legalábbis egy-két oldalra korlátozni. Ha worldözöl és melletted nyomul valaki másik gépen mondjuk a Farmerama játékban, akkor biztos, hogy le fog vágni. Szaros netes-böngészõs játékok hihetetlen erõforrásra telepszenek rá.

7r1v1um
A tuningolás részletessége miatt szeretem a Shiftet, meg a viszonylag reális pályák miatt. Online nem játszok vele, mert akik kormánnyal játszanak azok, nagyon nagy elõnyt élveznek. Etalonnak meg a legutóbbi Most Wanted tökéletes.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Tarpi
"A neterroros hibaüzenetek 99%-a a net minõségének köszönhetõ."

Ma már sokaknak jó nete van, és mégis sokszor dob ki net error-ral. Fõleg péntek du. és hétvége, ilyenkor óriási laggok is vannak, gyakorlatilag játszhatatlan. Lehet, hogy a játék "jó", de ha a kiszolgáló környezet kevés, a végeredmény ugyan az.

Minek kellet ezeknek két szeró, amíg az egyiket sem tudták normálisan megcsinálni. A másik, ha már kettõ van miért nem lehet eltolni a karbantartást? Miért kell egyszerre leállítani mindent? - Biztos egy fõkapcsoló van, a költségvetésbe nem fért bele kettõ...

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Wifi esetleg?
Minden más jó a neten de miért nem enged vissza?mellettem is játszanak másik gépen az meg jó
Új topup. Drag king vinylek 8000-tõl.
Én is fent vagyok. Semmi probléma. Nálad szétesett a server és a géped közötti kapcsolat. Szakadozik a net esetleg.

Beengedett végre mentem 5 a classt ledob megint ezzel!DISCONNECTED FROM SERVER GAME WILL BE SHUT DOWN!VISSZA NEM ENGED! Ma már másodjára! mi van ezzel?sos!!
Olyan napja mindenkinek van. De nem minden nap :-) Hát a Shift 1-2 itt rohad a gépemen, de még egy métert nem mentem bennük. Nekem a Most Wanted/Carbon az örökzöld. Meg persze a World. A The Run világa is tetszett, de rohadtul hiányzik belõle a freeroam. Undercover nem túl rossz, de az új HP fölözte nekem a látványt/élményt az újabbak közül. Viszont Cobaltot csak a MW-ban nyúztam. Itt a worldben meg kis kedvenccé avanzsál.

#87939 A Caterham is bérautó!!!

Emberkék!
Van még két hóember kódom. :-)
Két darab Lexus LFA Spring bérautó
És három darab Caterham kódom
Ha valakinek kell, írjon rám. Szerintem, mivel egyedi kódok, nincs lejárati idejük. Ha mégis, akkor bocsi!

7r1v1um
Nem, gondolkodni sokszor tényleg luxus (rosszabb napjaimon nekem is).
Shiftben alsóbb kategóriákban tényleg jó a Cobalt. Ebben a játékban boostot nem adok ki rá.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

A utolsó sorod õszintén remélem! Egyébként tényleg nem fan club. Nem is ezt akartam kifejezni. Csak számomra összeférhetetlen a "rekordozás" meg ûber pro-kodás és a folyamatos köpködés. Én feljövök néha sírni, problémázni vagy akár segítséget kérni. Nem magasztalom én sem a játékot, vak hittel, hogy ez a legjobb. De rosszabb napjaimon sem szarozok folyamatosan azért, mert azért. Meg ha gagyi a net, akkor nem a játékot kell fikázni. Nekem volt hogy karbantartás volt a szolgáltatómnál. Erre rádugtam a mobilom a gépre és röhögve összekaptam a kavicsokat. Egy-két multi is belefért. És nem vágott ki. Pedig az aztán mobilnet a javából :-D (Lehet a gondolkodás már nem divat...) Szóval nem mindenért a játék a hunyó.

Cobalt SS - garázsban. Tetszik. Tényleg frankó kis gép. Igazi kultusz-retro nfs autó.

7r1v1um
@87935: Én ezzel úgy vagyok, hogy köpködje,ha akarja. Szerintem ez nem fan-club, hogy csak magasztalni lehet, vagy semmit, de majd R8-master-ünk kiigazít, ha mégis az lenne.
Abban viszont igazat adok, hogy senkinek sincs joga a "hittérítõ dumához". Magam részérõl rég letettem arról, hogy bárkit megtérítsek bármire.
Ezt a nagyot-mondás mániát meg majd kinövi egyszer.

Neked, nekem más játékosokkal, esetleg játékmorállal van bajunk. Neki a játékkal. Lényegi különbség. De ez miatt sem te, sem én nem nyomjuk itt a hittérítõ dumát. Amúgy meg az kavarja a gyomrom, hogy mindenki hülye, mindenki béna, csak õ tud, ismer, kezel profin mindent/bármit. Betolja a videóit ha véletlenül játszik egyet. Ha nem játszik, akkor meg köpködni tud csak. Nekem ez nem tiszta. Hébe-hóba játszódó top sofõr... Nem egy létezõ kategória.

7r1v1um
Nem lenne baj ezzel a programmal, ha nem lenne ennyi 3. világbeli seggarcú felhasználója, akik élvezhetetlenné teszik a játékot. Vagy, ha ezek az emberek le tudnák vetkõzni az otthoni mentalitásukat.

Lehet hogy olvasod a fórumot, de legtöbbször nem érted....... Ha dózsás lennél, akkor is eljárnál a fradimeccsekre, hogy anyázd a fradit??????? <#fejvakaras> Nem nálam van a hiba.

ha ennyire zavar amit írok akkor ne olvassad el

Tényleg nem értem, mi a faszt kell itt rontani a morált. Szar a játék. Neked. Meg pár emberkének. Nekem például zökkenõmentesen megy. Hétvégén hébe-hóba ledob. Ennyi. Meg amikor ingadozik a net minõsége. Ha valakinek megszakadozik a net, akkor evidens, hogy levágja a szeróról. Nem kell a dráma. A neterroros hibaüzenetek 99%-a a net minõségének köszönhetõ. Van amiért szar a játék, de az nem ez. A szarozás helyett, meg vagy próbálnál kussódva játszódni, vagy keress egy neked megfelelõ minõségû és stabilitású játékot. Lehetõleg 100FPS felettit.......

7r1v1um
Persze, tudom. Nincsenek illúzióim, de meguntam a FM-t, olyan film sincs mostanában ami érdekene úgyhogy a kevéske szabadidõm elütésére jó lesz egy darabig.

Szia Ryan

Project D|Rare Car Collector|

itt csak egyetlen jelzõ van erre a játékra " szar a játék"

Létezik valami megoldás??mert ez napi rendszerességû!vagy egyáltalán miért csinálja ezt velem?
felesleges visszatenni mert szar

7r1v1um
Na most visszarakom a játékot és, ha lesz idõm jáccódni, majd kipróbálom mondjuk C-classos versenyen. Azt úgyis trükközve nyerik 90%-ban....

A lobbyban ALT+Z és betöltésnél látni fogod egy rövid idõre, mivel megy a gyöki(Pl: F1 lesz ott 2 mp-ig, aztán egy Gt3RS skin megy rá)

Engem még nem vágott ki így.. régen, egyszer volt ilyenem, de annak vagy 4 hónapja, vagy több

7r1v1um
Hogy is lehet kideríteni mikor, nem azzal az autóval játszik a <#kocsog> amit a lobbyban látok?

Téged is szokott így kivágni?
Wut? Semmit nem kell nyomni sehol.

ÉS ezt mikor vagy hol kell nyomni!
De van olyan is hogy 4 órát is enged játszani
Shift+caps lock fail 😄

Nyugi, ez ilyen. Türelem és visszaenged.

oKOSSÁG !KIZÁRVA NEM KOCKÁZTATNÁM A BOOSTOS AUTÓKAT!MÁR UJRA IS RAKTAM AKKOR IS!CSINÁLJA!
Ha egy nap többször is elõfordul nálad akkor vagy nagyon peches vagy valami okosság van nálad. Egyik nap egy repülõ 2012-es Boss ért be elõttem elsõ helyen aztán mikor mindenki beért kapott +20 másodpercet meg a Bannt is megkapta szerintem.
7r1v1um
"Tested at the EA North American Test Center, a facility developed with the assistance of the Louisiana Economic Development's Office of Entertainment Industry Development."

Sziasztok!!!!! ezek az 1-4 órás bannok miért vannak?napi rendszerességgel a kár többször is!kiba ......ttul unom!vagy mit lehet tenni?<#falbav><#falbav><#falbav>
7r1v1um
A-Spec Packból a Corvette-et mikor akarják visszarakni a car dealerbe?
#87910: Jó lesz az. Linkelj képet is, hogy gyönyörködhessünk mi is a látványban.<#taps>

7r1v1um
Muhaha!!

Arra még gyúrok akkor. Bár a pink neonok már megvannak hozzájuk. <#idiota>

Az még meg is oldható, az egy Driver két Veyron viccesebb <#banplz>

7r1v1um
#87906, #87905: Azonos accounton található összes profilban.<#banplz>

7r1v1um
Féligazságok.
A teljességhez hozzátartozik, hogy min.1 autónak pirosnak/rózsaszínnek/lilának kell lennie, ehhez a színekhez remekül passzoló sárga/zöld neonnal és rögtön mehet is a "Block Player" nevû listára.<#hehe>

Az egy profil menõbb <#banplz>