94802
-
Quqa #89367 Pedig jól másoltam, de nem jól tette be, újra, hátha!
mmmmm!, Nagyon tetszik! -
Quqa #89366 Ja, ebben egyetértek, amúgy az egyik legszebb hangú járgány a játékban különösen a visszaváltásnál mikor azt mondja: mmmmm! Nagyon tetszik!
És a nagy-vagányoknak: ezzel nyerni S-es pályán na az a komoly!! -
eLitMiLan #89365 LoL :D Ha mostanában írta volna, akkor beszólok neki :D -
CortezK2 #89364 Vagy odaírhatná mindegyikhez. A legjobb hogy max 1 hónapig lesz bent, és újra kiveszik, hogy legyen mit IGCért adni. (amúgy bírom az LFA-t ;) ) -
Dealcsy #89363 Ja igen. Az LF-A-nál meg vedd ki a "már megint" szót. Mint Lexus-fan, sértő a számomra. -
chris1997 #89362 Majd holnap -
Dealcsy #89361 Szerintem írd ki azért, ha valami újat teszel be a menübe. Hogy tudja mindenki. -
BRIANOVERCLOCK #89360 Az első hozzászólás az beszarás a PH-s leírás alatt. -
NicoKoko759 #89359 Én így használom a játékot bő 2 éve. Egy Intel Pentium 4, 2.8GHz HT. Beállítottam a nekem megfelelő szintre, gyakorlatilag a szaggatás ismeretlen fogalom. Pedig ismétlem, P4! :) Hasonló módszert alkalmazok szinte minden játéknál, ahol valamit lehet változtatni, és köszönöm szépen, jól elvagyok új játékokkal is. -
chris1997 #89358 Van víz :-D -
BRIANOVERCLOCK #89357 Nekem Escape akadt összevissza, medium felett. Ezzel sikerült szépen beállítani. De mint mondtam csak egy 4850 a kari. -
#89356 fogyóban az ivólé :D ? -
chris1997 #89355 Valami, ami csak PH-n volt eddig :O :D
Kirakom -
#89354 nekem elég kemény gépem van , azon is szokott baszkódni , hiába nyúlnék bele nem érezném a változást :/ , de legalább a far cry 3 fullon megy és az élvezhető ;) -
BRIANOVERCLOCK #89353 Na bazz én meg google fordítóval szarakodtam mentem is ezt. -
Dealcsy #89352 Nem járkálok PH-n. Nem tudtam.
Attól függetlenül én támogatom, hogy Chris kitegye ezt a menüsorba. -
Dealcsy #89351 Ha belepiszkálunk, nem változik semmi. Így is meg úgy is instabil. -
chakon88 #89350 na már megint mi a fene van a game-el ?! :O
-
#89349 jah lehet :)
Chris most felvásárolt 2 hektó aldis levet és nem ér rá a por néppel foglalkozni :D -
Quqa #89349 Különben sem kell lefordítani, mert már régen megvan magyarul is.
Közkincs! -
Dealcsy #89348 1. jobb beállításokkal nem szakadozna egyeseknek a játék
2. megkímélnénk magunkat az ilyen emberek siránkozásaitól
3. ez tökéletesen beleillene abba a 'technikai segítségnyújtás' részbe, amit egyszer felvetett Chris, hogy majd a nyáron nekiáll megírni (azóta is írja) -
#89347 mármint tudom mire jó , de egy instabil játékba belepiszkálni hát nem is tudom :/ -
#89346 és ez minek jó ? :D -
BRIANOVERCLOCK #89345 Ez egy nagyon jó leírás. Most állítottam be vele játékot. Belehet állítani max textúrát, de elsimítás nélkül és úgy fut mint mediumon. HD4850 kártyám van nem mai darab. -
Dealcsy #89344 Valakinek nincs kedve lefordítani ezt?
Aztán közkincsként felkerülhetne a menüsorba. -
Quqa #89343 Csak segítséggént itt van (SG, PH) ahol gondolom nagyon szívesen veszik a hasonló hsz.-okat és nem is off. -
chris1997 #89342 Nem TTRS féle tégla, de kicsit szűk -
Dealcsy #89341 Oké. Inkább megkérdezem, minthogy baj legyen belőle.
Gondoltam rá, csak nem akartalak fenyíték alá lökni. -
noblem1983 #89340 Én nem mondanám téglának de te tudod. Én szeretem azt is -
#89339 ma ultra nap van ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
chris1997 #89338 Igen, ha látom az eseményt és nem teszek semmit(szerintem). Amúgy, ha távol vagyok és van ilyesmi, akkor ha sürgős, lehet modiknak szólni, ma elég sokáig bent kellett maradom, ezért húzódott el a balhé..mobilon általában mindent látok, de csak nézni tudom, törölni 2 percenként egy hsz-t talán. A házigazda panelok nincsnek kihegyezve mobilon(nem működik a Töröl gomb és a Téma szerkesztése se). Szóval, ha nem vagyok gép közelben, moderátoroknak csak nyugodtan. -
chris1997 #89337 Stabilabb mint az Agera, de biza, eléggé tégla :D -
Dealcsy #89336 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak egy kérdés Chris. Ha távollétedben valakit beköpök egy modinak, téged vesznek elő? -
nfsmw4ever #89335 Minek...
Szevasztok! Hát ez érdekes volt. Kipróbáltam a CCXR-t (gyári part, no skill). Campuson pu nélkül. 4 versenyző és egyetlen nitró sült el ennyiből. (mondjuk ő be sem ért) Négyliteres jött mögöttem bőszen, meg puffogtatta a mágneseket. Persze full ultra a kocsija. Kapott is vagy tíz másodpercet. He-he... A fura az, hogy négy másodperccel jobbat mentem, mint Agerával, meg Cinegével. (szinté gyári partok, no skill, no powerup) Nem rossz ez a CCXR, de eléggé labilis, meg nem igen szeret kanyarodni. De jó otó. -
Dealcsy #89334 Mi az hogy "már megint"?
Kéretik akkor a többihez is kiírni. -
tigris013 #89333 ja megjöttem -
chris1997 #89332 Offbajnok :P -
tigris013 #89331 Na Rfactor 2, szedjétek :D -
BRIANOVERCLOCK #89330 Valahogy idegesít alig mentem vele mióta megvettem. Youtuberól nyomok be alá motor hangot. -
chakon88 #89329 Beacon & Station Sprint... Ez volt az......