Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hopp, elírtam... Nem S5, hanem RS4....

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

vagy RS4 C-re

Simraceway: tigris013

7r1v1um
<#vigyor2>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nekem a 640-es van, jó az is, de összességében a flexelt murci erõsebb pár tizeddel. Tanuló autónak jó, de késõbb válts le, ha teheted. A classba 911 GT2-re, Open classra is mehet a 911 GT2, de oda inkább 911 GT3 4.0 vagy Cinege kell. C classra Audi TT vagy Audi S5 a befutó, amelyik szimpatikus. Az S5 erõsebb, mert azt jobban fel lehet tuningolni. Viszont a TT-nek erõsebb a nitrója, de összességében az S5 a nyerõ.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

jó ezt megbeszéltük 😄

7r1v1um
Szintén. Ba...:-)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

okostelóról írok ba... 😄

7r1v1um
Így már érthetõ, de ha visszaolvasod, amit a második bekezdésben leírtál (inkább az elõtt kéne visszaolvasni, hogy elküldöd....), akkor te is értetlenkedni fogsz (ha nem az régen rossz...).

mot ezen mit nem lehet érteni?

felváltasz 4. majd egybõl vissza 3, majd egybõl vissza 4 és stb folytathatnám

lambo-ból csak a roadster jó dragra vagy a 640 is?
mert olyanom van már és nem kéne akkor megvenni a spórolós , tetõ nélküli, csúnya gépet

7r1v1um
WAT?

elõszõr is kell hozzá 100% kanna, meg Zöld alkatrészek. Minden autónál máshogyan kell váltogatni és nem mindegyik visszarántja magát rajtnál.

Elõször javaslom hogy Lapbóval mejél mert az nem fullad le, és már miután beváltottad 3. fokozatba akkor onnantól miért beér zölt tartományba akkor fel és le azt megint fel és le és megint fel, de majd beletanulsz

egy kis off:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dragban elég béna vagyok ( lehet azért mert nem sokat szoktam menni 😄).
Valaki el tudná magyarázni nekem, hogy hogyan müködik ez a visszaváltogatás?
azt tudom, hogy shift+ctrl, de melyik tartományban, mikor kell használni?
6.ban néha sikerül rendesen visszaváltanom 1-2szer, de ez a maximum tudásom és ez mindenhol kevésnek bizonyul.

7r1v1um
Laikusként ezt hívom profi hozzáállásnak. Kár, hogy régi gépem van videókártyát kivéve régi alkatrészekkel, így nem tudok e szerint cselekedni.....

mert nem volt beállítva a defender

Nekem már volt olyan virusom amit a defender nem jelzett, de más igen. Ennyit arról.
windows tûzfal blockol minden hálozati forgalmat, tapasztaltam

Project D|Rare Car Collector|

Ez szinte követelmény. Én félévente újrarakom, akár mûködik, akár nem. Régen volt egy XP-m, 2 évig bírta, s mikor bedöglött, vitte magával a winyót is... Akkoriban az volt a legdrágább cucc... Ki is voltam rendesen... Azóta félévente reinstall... Ha ritkábban megy a masina, akkor évente. De akkor nem is én használom a gépet.

<#eljen> A net minõség és a stabilitás a hunyó, meg a konfig. Szerintem.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Biztos hogy nem a net erõssége a hunyó a játék játszásához. Jó, az tény, hogy kell egy stabil net, hogy online játékot lehessen játszani, de az már mind1, hogy mekkora.

Nekem eddig 3 féle netem volt 3 különbözõ helyen, 2 féle gépen.

1. Dunaújváros, saját asztali gépem, 30/20-as optikai szálas LAN Diginet albiban. Kábeles routerrel 3-4-5-6-7-en is voltunk rajta, én a nap 24 órájában a játékban voltam kidobások nélkül. Akkor még Win XP volt a gépemen, A Vista ellen távolságtartási végzést kértem annó. Aztán jött a Win 7, befutása után fél évvel kb én is váltottam, miután procit és ramot bõvítettem. A végeredmény: Non-stop World kidobások nélkül.

2. Otthon, saját asztali gépem, 10/2 kábelnet Invitel. Egyedül vagyok rajta, a gép nem megy non-stop. Az alaplapom bánta... Jelenleg mivel UTP kábelen nem tudok netezni, ezért USB-n keresztül jön a net, amivel nem tudom kihasználni a maximális sávszélességet.

A letöltés valójában ennek a duplájának kéne lennie. De mindezek ellenére, a játék kidobás nélkül fut, csak és kizárólag akkor dob ki, mikor tényleg szar a szerver.

3. Hollandia, Den Haag, kölcsön laptop, 10/2 kábelnet KNP. Wifis routerrel voltunk rajta 6an, 6 laptop. Kölcsön kapott laptopon elsõ dolgom volt, hogy letúrtam a rendszert, és ráraktam a sajátomat. 2 hónapig használhattam, Worldön is voltam akkor rajta. Hibamentesen kidobások nélkül futott, igaz voltak benne akadások, mert a többiek youtube-al torrent-el csúcsidõben fogták a netet rendesen, de nem dobott le a játékból... Mivel én a legkisebb akadásban is falba kötök ki, ezért keresnem kellett egy olyan idõszakot, mikor nincs terhelve annyira a net. És vígan futott... A laptop non-stop volt, a játékban meg csak akkor voltam, mikor volt rá idõm.

Tehát, én ezekbõl kiindulva, elsõsorban a gép összeállítása, illetve maga a rendszer hogy van felépítve, s nem utolsósorban, tudni kell, hogy mire megy el a net erõforrás, fõleg ha wifin keresztül van net.

Ha valaki torrentezik, fontos, hogy ahová tölt a torrent, ne ugyanazon legyen a játék fájljai, de ne is a rendszermeghajtón. Nekem 4 giga ramom van Win7-el, mellé 6 giga virtuális memóriával, igaz, hogy win7-re nem kell virtuális memória, de érdekes módon, sosem vágott le még ilyen beállítással, sõt, a virtuális memória fájlja egy 4. partíción helyezkedik el, tehát nincsenek ütközések, akadások. A torrent és a játék 1 winyón vannak de külön partíción, a rendszer egy másik winyón, a virtuális memória meg egy 3. winyón található. NOD32-m van beépített tûzfalával, a játékot nem zavarja, mert a játékos üzemmód tiltva van.

Havernál screenshot a hírekrõl, hogy összeszedted, meg nálad arról, hogy ma bepirult. Elküldöd supportnak és jóváírják.

Csak úgy a vakvilágba: Te jóóó éééég.......

Na most engem is megszivatott a játék úgy látom, tegnap 100% hogy összeszedtem a gyémántokat, de úgy tûnik mégse volt neki elég <#fejvakaras><#idiota> Na akkor várok egy leállást azt hiszem.
már mint úgy hivatalos hogy mûködõ

#87979 - Viszont ha patchelsz valamit akkor ahhoz már csak buhera crackek vannak, de amit írtam oldalon ott jó crackek vannak

És ez mitõl "hivatalos"? Ha már hivatalosnak akarjük nevezni akkor a cracker saját oldala esetleg..
UI: Én is innen szoktam ha éppen úgy adódik úgyhogy nem vagy te olyan egyedül
ncore.... a játékokban mellékelve van 99%-ban a crack. de szerintem ezt mindenki tudta eddig is

Hát ja.

innen nem szedel le vírusos crack-et

http://gamecopyworld.com/

Na igen, én is akartam írni de inkább hagytam..az meg egyértelmû hogy csak és kizárólag õ ismeri <#worship>
Nem az volt a kérdés. Mindegy. Hagyjuk.
A "hivatalos" jelzõdön a crackkel kapcsolatban viszont beszarok. BIG FAIL

írtam hogy Windows Defenderem van

Én is kb. így használom
szerintem felesleges virusirtóval terhelni a gépet. 3-6 havonta újra kell húzni a rendszert és kész. a windows egy fos, felesleges foltozgatni.
nálam eddig bevált ez a módszer

Abba nem kell mindenkinek belepiszkálni. Volt egy kérdés. Nem jött válasz. Mert baromira nem mindegy, hogy egy vírusirtó a heurisztikus vizsgálódásával/védelmével, mennyire terheli a processzort. Én speciel semmilyen vírusirtót nem használok és semmi bajom a géppel. Ha durva dolog jön, akkor a SmartScreen is bejelez, vagy a defender. Ha enyhébb, akkor meg akármid lehet, akkoris befertõz. Tudatos netezés mellett tök felesleges a vírusirtó.

érdekes egy vírus se jött be, amióta win 8-am van, pedig mindig töltök( hack dolgok, crack-ek stb.)

UI.: csak én tutom honnan kell nem vírusos hivatalos cracket tölteni

minen program minden szálat használ autómatikusan, DE ezt be lehet állítani az Affinitási beállítással hogy az adott program melyik szálat használja

Helló! <#integet2>

Csak az a baj az semmit sem ér 😄
Persze igaz. Valóban szenvedni tud a world. De amikor itt egy-két emberke folyamatosan arról számol be, hogy játszhatatlan, a másik tíz-meg húsz, vagy száz, meg gond nélkül lõdörög a játékban akkor mi is van? Mert amikor tömeges a hiba, akkor az valószínû hogy játékhiba. De ha csak pár helyen jelentkezik, akkor az már nem az. Legalábbis én így gondolom.

SUNNY84HUN
<#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Virtuálisan négy szálon futtatja a folyamatokat. De nem válaszoltál a kérdésemre.

még az is, bár én inkább elvagyok a Windows Defenderrel ami csak 45 MB-ot eszik 😛

Ha vírusírtó, akkor NOD32... Az még egy WinXP 128 MB rammal is simán elvan, egyedül a frissítéseknél fogja be a gépet.

Tarpi
Másik netes játék folyamatosan jelzi a ping értékét, (a sávszélesség itt már gyakorlatilag mindegy) nagyon ritkám éri el a 20ms-t. Mikor felszalad akkor mindenkinek felszalad, vagyis az már kiszolgáló oldali probléma, de ez ritka és csak pár mp szokott lenni. Kivétel ha szándékosan támadják a kiszolgálót.
Ha más online játékok futnak rendesen, akkor nem valószínû a hálózati probléma...

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

ha annyira okos vagy a kérdésekben akkor ezt oldjad meg. Hány szálja van összesen annyit segítek hogy 2 mag van

És ha nem? Egyik gépemben 2GB ram van pl.

#87957 Tudom <#idiota>
És hány végrehajtási szálat foglal le a processzor keresztmetszetébõl?

<#eljen>
Pssszt. Óvatosan. Õ mindent tud. <#idiota>

a legtöbb számítógép tulajdonos 1 vagy 2 GB memóriával veszi a gépet, aztán 1 hónap után sírnak mert lassú a gép(akad a youtube meg stb.) Memória hiány.

Egyébként érdekes hogy az AVG nálam csak 134MB-ot használt el az nem sok