Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Simraceway: tigris013
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
felváltasz 4. majd egybõl vissza 3, majd egybõl vissza 4 és stb folytathatnám
mert olyanom van már és nem kéne akkor megvenni a spórolós , tetõ nélküli, csúnya gépet
Elõször javaslom hogy Lapbóval mejél mert az nem fullad le, és már miután beváltottad 3. fokozatba akkor onnantól miért beér zölt tartományba akkor fel és le azt megint fel és le és megint fel, de majd beletanulsz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dragban elég béna vagyok ( lehet azért mert nem sokat szoktam menni 😄).
Valaki el tudná magyarázni nekem, hogy hogyan müködik ez a visszaváltogatás?
azt tudom, hogy shift+ctrl, de melyik tartományban, mikor kell használni?
6.ban néha sikerül rendesen visszaváltanom 1-2szer, de ez a maximum tudásom és ez mindenhol kevésnek bizonyul.

Project D|Rare Car Collector|
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Nekem eddig 3 féle netem volt 3 különbözõ helyen, 2 féle gépen.
1. Dunaújváros, saját asztali gépem, 30/20-as optikai szálas LAN Diginet albiban. Kábeles routerrel 3-4-5-6-7-en is voltunk rajta, én a nap 24 órájában a játékban voltam kidobások nélkül. Akkor még Win XP volt a gépemen, A Vista ellen távolságtartási végzést kértem annó. Aztán jött a Win 7, befutása után fél évvel kb én is váltottam, miután procit és ramot bõvítettem. A végeredmény: Non-stop World kidobások nélkül.
2. Otthon, saját asztali gépem, 10/2 kábelnet Invitel. Egyedül vagyok rajta, a gép nem megy non-stop. Az alaplapom bánta... Jelenleg mivel UTP kábelen nem tudok netezni, ezért USB-n keresztül jön a net, amivel nem tudom kihasználni a maximális sávszélességet.
A letöltés valójában ennek a duplájának kéne lennie. De mindezek ellenére, a játék kidobás nélkül fut, csak és kizárólag akkor dob ki, mikor tényleg szar a szerver.
3. Hollandia, Den Haag, kölcsön laptop, 10/2 kábelnet KNP. Wifis routerrel voltunk rajta 6an, 6 laptop. Kölcsön kapott laptopon elsõ dolgom volt, hogy letúrtam a rendszert, és ráraktam a sajátomat. 2 hónapig használhattam, Worldön is voltam akkor rajta. Hibamentesen kidobások nélkül futott, igaz voltak benne akadások, mert a többiek youtube-al torrent-el csúcsidõben fogták a netet rendesen, de nem dobott le a játékból... Mivel én a legkisebb akadásban is falba kötök ki, ezért keresnem kellett egy olyan idõszakot, mikor nincs terhelve annyira a net. És vígan futott... A laptop non-stop volt, a játékban meg csak akkor voltam, mikor volt rá idõm.
Tehát, én ezekbõl kiindulva, elsõsorban a gép összeállítása, illetve maga a rendszer hogy van felépítve, s nem utolsósorban, tudni kell, hogy mire megy el a net erõforrás, fõleg ha wifin keresztül van net.
Ha valaki torrentezik, fontos, hogy ahová tölt a torrent, ne ugyanazon legyen a játék fájljai, de ne is a rendszermeghajtón. Nekem 4 giga ramom van Win7-el, mellé 6 giga virtuális memóriával, igaz, hogy win7-re nem kell virtuális memória, de érdekes módon, sosem vágott le még ilyen beállítással, sõt, a virtuális memória fájlja egy 4. partíción helyezkedik el, tehát nincsenek ütközések, akadások. A torrent és a játék 1 winyón vannak de külön partíción, a rendszer egy másik winyón, a virtuális memória meg egy 3. winyón található. NOD32-m van beépített tûzfalával, a játékot nem zavarja, mert a játékos üzemmód tiltva van.
#87979 - Viszont ha patchelsz valamit akkor ahhoz már csak buhera crackek vannak, de amit írtam oldalon ott jó crackek vannak
UI: Én is innen szoktam ha éppen úgy adódik úgyhogy nem vagy te olyan egyedül
http://gamecopyworld.com/
A "hivatalos" jelzõdön a crackkel kapcsolatban viszont beszarok. BIG FAIL
nálam eddig bevált ez a módszer
UI.: csak én tutom honnan kell nem vírusos hivatalos cracket tölteni
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ha más online játékok futnak rendesen, akkor nem valószínû a hálózati probléma...
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
#87957 Tudom <#idiota>#idiota>
Pssszt. Óvatosan. Õ mindent tud. <#idiota>#idiota>
Egyébként érdekes hogy az AVG nálam csak 134MB-ot használt el az nem sok