94802
-
Quqa #40115 Azt nem hiszem hogy meg mernék csinálni hogy a drag, drift verseny fizetős legyen csak lenne akkor már baromi nagy felháborodás. A 6 versenyzős futam jó ... néhol pl. olaszoknál ahol a kis folyóson a 4. sorból képtelenség előrevergődni pedig pont szükség lenne az erős perfekt miatt. Leveszik a pályákat az meg baromság az új szervert inkább arra kellett volna használni hogy stabilabb legyen a játék.
Más: rájöttem hogy kell versenyezni a Burnout Paradise nem kell hozá nagy tudás, fél nap alatt megvolt a B-s jogsi csak nyomni kell a NITROT (ott is) egyfolytában és nyertél is. Lett egy Civic szerű valamit hát az valami iszonyat mit megy, le sem kell lépni a nitro gombról olyan gyorsan betölt. Azt hittem az a GT-R szerű akármi jó valamire (mondjuk megyeget), de az előbbi valami iszonyat hogy meg.
lLenne egy kérdésem aki ért hozzá ha szabad kószálásán gurulok és el kezd számolni az óra ott mi a teendő fel kell kenni a falra az ellenfelet mert néha nem is látom csak megyek a vakvilágba. -
noxwill #40114 Fura egy felfogás ez.... -
zsomboor #40113 3 versenyből 4 csaló +1 TH hacker úgyhogy asszem be is fejeztem mára, pedig még kb. el se kezdtem... -
kaoszgolyo #40112 Nyomkodd. A mondókámat úgy értettem, hogy mivel én nem használom, ezért _számomra_ egyfajta győzelem az is, ha valaki powerupokkal ér be előttem. Persze egy hasonló kocsitól húsz másodperc az húsz másodperc, és akkor talán tényleg nem lehet győzelemnek tekinteni mondjuk a második helyet, még akkor sem, ha a másik elnyomott hét powerupot. Néha eszembe jut, hogy nekem is kéne nyomni. De mi lenne akkor? Nem lenne semmi. Nem vagyok profi, és nem akarok rászokni. Nem akarok szorongani verseny előtt, hogy jaj, már csak két nitróm van, mi lesz velem. Powerup nélkül akarok a lehető leggyorsabb lenni. Jó érzés így győzni, különösen, ha erős a mezőny.
Általában nem igen szoktam játszani. A Porsche Unleashedet szerettem a legjobban, meg most a Worldöt. Ha a World elkurvul, minden bizonnyal újra a PU-val játszom majd, ha autózni akarok. Abban legalább van rendes lökhárító-kamera és visszapillantó tükör, plusz a HUD elemeit is oda lehet mozgatni, ahol a legjobb helyen vannak. :) -
#40111 A NFS World nevű városban minden nap szerveznek illegális utcai versenyeket. Ma ezeken a helyeken, holnap meg azokon a helyeken. 6 fős futamok? Úgyis mindenki sírt a lökdösődések miatt, így legaláb kevesebben leszünk, és talán stabilabban. Matchmaking = ellenfélkereső. Kíváncsi vagyok, főleg a nitróm erősségére én is... Az egyik legkiválóbb újítás.
@Kaoszgolyo: kis személyes: kettő éve nyomkodom a powerupokat. Regisztráltam ide , és nyomom őket. A szimulátorban nincs powerup. Én ezt szeretem, ezzel játszom. Te mit szeretsz, melyiket? -
Freeman16 #40110 Az tényleg jó volna. -
RYO21 #40109 Kéne a csalók ellen olyan funkció, h votekick. CS1.6ban volt hasonló. -
#40108 Gyors gondolat... ugyebár eddig sem volt hiány a csalókból... ha most mindenki 12 versenyre lesz összesűrítve, szinte biztos, hogy minden versenyre jut majd egy...
Túl jól hangzott eddig az egész frissítés, valamivel muszáj volt vissza is lépni... -
#40107 ebből látszik sz@rnak rá , úgy gondolják : " ezért a bug halmazért is fizetnek marha sokan miért csinálnánk meg rendesen minek fektessünk bel több órás vagy napos munkát majd ha pártolnak el a játékosok és csökken a bevétel akkor megcsináljuk hogy maradjanak és tolják bele a lóvét továbbra is " -
#40106 Hihetetlen, ahelyett hogy megcsinálnák rendesen, inkább kivesznek 2 játékost.
Kevés az ellenfél a versenyeken? Akkor nem lesz mind elérhető.
Feltörték a csetet, kivették.
Majd a TH-hack miatt kiveszik a TH-t is.
Az instant finish cheat miatt meg majd kiveszik a versenyeket.
A Speedhack miatt meg majd kiveszik az autókat...
A Wallhack miatt meg kiveszik a várost.
Vagy mégis mi a fene akar ez lenni? Igen, elhiszem hogy egyszerűbb, de ez akkor sem megoldás. Na itt látszik hogy lófaszt sem csinálnak. Ha meg valamit mégis adnak, akkor 3x annyit elvesznek. -
#40105 Igen, azóta megtaláltam. -
zsomboor #40104 Gondolom innen: "As part of this optimization, the maximum number of players for any multiplayer event has also been reduced from 8-players to 6-players." ott van a legvégén -
#40103 Bocs, nem szóltam, vak voltam. -
#40102 Azt honnan veszed, hogy 6-ra lett csökkentve a játékosszám? -
zsomboor #40101 Go to the PERFORMANCE PARTS screen? -
-
#40099 ha drag kell akkor havernál 102 cm es lcd tv -n pro street ps3 on arra jó az mert abban a drag jó főleg mikor 2 kerékre kell állítani az izom dögöket és ott nem kell sb fizetni pár sört viszek meg bor azt páá -
#40098 akkor nem megyek drag-ra. ennyi. Egyszer kipróbálom, annyim van.
#40096 igen, ezektől minden kitelik... -
noxwill #40097 Ezért lesz jó az új rendszer. Hogy még véletlenül se keveredjenek a kőboostos 911 meg hasonlók a gyengébb jelenleg T1 vagy akár T2es szintű autókkal. Arról meg kár is vitatkozni hogy hogy egy gyenge kocsikkal teli lobbyba betévedt CCX meg hasonló mért nyom Readyt. Mert a győzelemre hajt és úgy van vele hogy ezzel az autóval megeszlek titeket reggelire. Nyilván hogy ez mennyire fair arról kár is vitatkozni mert ez az, de a játék sem az valahol ha már ilyen fordul elő. -
#40096 na ez azért szánalmas költünk erre a játékra x összeget és a dragra meg a kanyonra nevezési díj lesz sb -ért , bár nem hinném ezt el vagy minden kitelik ezektől -
kaoszgolyo #40095 Vagy még többet költenek majd, hogy minden osztályban az övék legyen a legjobb kocsi. Cserélgetik az alkatrészeket (ehhez kártyapakkokat vesznek, ugyebár), hogy melyikkel lesznek kicsit gyorsabbak anélkül, hogy magasabb osztályba kerülnének, meg ki tudja.
Talán új autók is gyakrabban jönnek majd, és vannak, akiknek elsőnek kell minden. Talán több aftermarket cucc is lesz, csak SB-ért. Biztosan lesz ok boostot költeni, még ha most nem is látszik tisztán, mit kap majd érte a vásárló.
Beszélik, hogy egy drag futamra 3 SB lesz a nevezési díj. A kanyonokban +2, azaz 5. :) -
#40094 Hol máshol? Mindegy, légyeg hogy megvan. :) -
kaoszgolyo #40093 Azért ez nem pontos. Sok olyan "játékos" van, aki húsz másodperccel kezdés előtt beesik a lobbyba T1-ek és T2-k közé a boostos T3-as szuperautójával, és van képe Readyt nyomni. De az ő győzelme lófasz. Jobb lesz a statja, de ő maga alantas marad. Másrészt ezek egy része egyáltalán nem tud vezetni. Nem egyszer vertem már meg ilyen semmirekellőket a 240 SX-szel és a Corollával. És nem csak én, mások is. A nulla győzelmi esély valójában több. Főleg, ha valaki győzelemnek tekinti, amikor a verseny végén kizárólag egyértelműen jobb kocsik vannak előtte, meg olyan versenytársak, akik nem bírják ki PU nélkül, stb... Rengeteg második helyezést értem el, de ha azt nézem, milyen autók mögött, milyen körülmények között, akkor jó részükre nyugodtan tekinthetek győzelemként. Ha javasolhatok, neked is azt javaslom, hogy ha alantas "játékosok", PU-függők, rammerek vagy csalók végeznek előtted, és te tisztán játszottál, tekintsd magad nyugodtan győztesnek.
Az új rendszer majd megmutatja, milyen jó volt, amikor még volt választási lehetőség, még ha várni is kellett. Legalább is szerintem. Persze abban sem kételkedem, hogy nagyon sok embernek meg fog felelni az új rendszer is, csak tegyék elé, aztán jól van. Végül is a legtöbbeknek ez csak egy játék, nekik mindegy, és ők adják a pénzt. Meglátjuk, mi lesz. -
Gyuszopapa #40092 Hát nem,eddigi tapasztalatom az volt hogy levertem a porchse-és gyereket Mazda 3-assal mert béna volt mindennek nekiment utánna persze az erős autónak hála utólért és belekent a falba mert másképp nem bírt volna velem,hiába vezettem jobban mint ő. -
noxwill #40091 Nekem ez tetszik. Mindig is rühelltem azt, amikor a Silviával vagy az Elise-el voltam kint és 10 esetből 9x mindig betévedt egy 911, egy RTRX stb..... Ergó a győzelmi esélyem 0. -
#40090 Na jó eddig sem csak a pénztárca számított, mert azért hiába vesz az ember akármilyen csúcs szuper autót, azért tapasztalat és tudás is kell.
De ha eddig is csak Silviát Szilviával, Charger Chargerrel, stb rakott volna össze, akkor a kutya nem költött volna rá. Ezért kell akkora különbségnek lenni két autó között, hogy venni kelljen jobbat ami persze boostos.
De ha most egy Silviát nem fog összerakni MR2-vel, vagy társaival, hanem mazda, corolla, 240sx lesz az ellenfél, akkor az új játékosok feleslegesnek találják majd a boost megvásárlását. Ezáltal csökken majd a benételük és jövő ilyenkor megint ott fogunk tartani, hogy A-Class lesz a Lada és a bugatti is hasonló statokkal, ám valósághű teljesítményekkel. És akkor csak összerakja a 2-t...
Remélem érthető amit ezzel mondani akarok.
Eddig nagyon tetszettek az újítások, de ez a legutóbbi, valahogy most nagyon sok kétséget ébresztett bennem az új rendszer sikerével kapcsolatban. De hát majd meglátjuk... -
B13A6 #40089 A rendszámtáblák közt görgettél? :D -
#40088 Nem mondod???
Amúgy tényleg nem volt ott, végiggörgettem párszor mielőtt ide beírtam a kérdést, hogy vak vagyok -e, vagy szimplán csak bamba. ;)
-
Gyuszopapa #40087 Legalább már a skill is fog majd számítani nem csak a pénztárca. -
kruger445 #40086 Egyébként pedig csak TH-val is el lehet jutni 50-es szintig elég türelemmel, szóval eddig "se lett volna értelme játszani"... -
kruger445 #40085 Nyilván azért a játékos szintjét és statjait is fogják figyelni. Szóval ahogy egyre feljebb mész, egyre kevesebb méltó ellenfelet fog találni a játék neked, és azért fogod megvenni az SB-s verdákat, hogy legyen elég legyűrhető versenytárs a futamokon. -
#40083 - A match-making az autó teljesítményéhez leginkább közel álló ellenfelekkel sorol majd össze mindenkit
na ezt ők se gondolták komolyan. Ez azt jelenti hogy akkor egy chargerrel is végigtolhatom a játékot 50-es szintig, nem fogok már 15-20 környékén MR2-t. ezáltal nem kell megvenni a boostos autókat.
Eddig elkezdted a játékot silviával. de bizony előbb utóbb beláttad, hogy meg kell venni azt az mr2/rx8 -at, hogy versenyképes maradj. Tehát rá voltál kényszerítve hogy vedd a boostot. De ha ez igaz lenne, akkor ezentúl elég lenne megvenni minden kategóriából egy igc verdát, és kész. -
#40081 Valami gebasz volt, most eladtam pár cuccot, újra megnéztem és ott vannak. Bocs, ha értetlenkedtem volna és köszi! -
JuhaAasz #40080 ott kell legyen pedig ha nyertél egy olyat... -
#40079 Néztem az inventory-t, annyira vakegér nem vagyok, és nem pakolta be oda. A többi nyeremény cucc ott van, de ez a legutóbbi nincs. -
JuhaAasz #40078 bár félreolvastam...mindegyik versenymódból.... -.- így lesz sprint, circuit meg TE is ...picsába akkor vele mindenki továbbra is TE-zni fog :D remélem azért kicsit élettel telibb lesz az a 12-15 verseny -
JuhaAasz #40077 én biztos hogy nem, mivel mindig betölt nekem is, úgy értettem, hogy a 8 embert sose tölti rendesen... :D vagy 6 van vagy 5 vagy 7 :D -
B13A6 #40076 Akkor ott te vagy a leggyengébb lánccszem :D.....nekem általában betölt ,de csak 5-en vagyunk.... -
JuhaAasz #40075 6 fő nagyon is jó...mivel 8as versenylobby 99%ba nem tölt be... :D -
B13A6 #40074 Keresd a nagy inventory feliratot ami kiböki a szemed......