94802
  • HUNNFSKILLER
    Boldog szülinapot!
  • 7r1v1um
    Nem vettem magamra, csak tisztázni akartam a helyzetet.
  • Hunn1a
    HarryPotterZolee felé mérgelődünk meg rázzuk vissza az öklünket, az most a felállás. Veled semmi gond, viszonylag régóta ismerünk innen a fórumról, de ez a figura most bukkant fel, végigtrollkodja az SRW fórumot, most meg ide is átruccant.
  • 7r1v1um
    Nem vagyok eltévedve, olvasom, amit írtok, de az arcotokat nem látom és a hangotokat sem hallom, így azért nem egyszerű megítélni, hogy ki, mit, milyen szándékkal írt...
    Az is egy fajta versengés lenne, meg ez is az, legalább is kívülről.
    Az meg, hogy ki mit ért el vagy nem ért el, leginkább annak a függvénye, hogy ki mennyire veszi komolyan.
    Ez alapján se lenne fair dolog megítélni senkit, mint, ahogy az alapján se, hogy mennyi ideje mérgelődik ezzel a játékkal.
  • Dealcsy
    Hát ha neked az jön le, hogy territóriumokat jelölünk ki, akkor el vagy tévedve.
    Nosztalgiázunk.
    Az igazi darwini harc akkor lenne, ha azt írogatnánk, ki mit ért el és mit nem ért el a játékon belül.
  • Dealcsy
    Ha belegondolok, én is veterán vagyok.
    Annak idején hallottam róla, mikor bejelentették, hogy indul egy 'ingyenes' NFS. Idegenkedtem tőle, aztán 2010 októberében belevágtam mégis. Akkor még nagyon élveztem a játékot.
    A fórumot úgy találtam meg, hogy egyszer betévedtem a 3-as csatornára. Ott írták hogy így az sg.hu, úgy az sg.hu. Egyáltalán az volt számomra a csoda, hogy volt magyar fent. Aztán utánanéztem a fórumnak. Azóta ideragadtam.
    Az első speedboost-os emlékem is ekkor volt. Kellett nagyon garázshely, eltelefonoztam egy 1000-est rá. Utána tévedtem a csatornára, utána találtam meg a fórumot és utána hallottam az 'ingyen SB' dologról. Szóval az az 1000 volt a tanulópénzem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annak idején emlékszem, feltettem egy kérdést, hogy kinek mennyi volt a tanulópénze, mire rájött erre a lehetőségre. Csak mindenki félreértette. Plusz Szabi törölte azt a hozzászólásomat is.
  • 7r1v1um
    Én meg "újonc " olajbogyó vagyok, és nem szállok be a f..z méricskélésbe.....
  • Hunn1a
    Ja, csatlakozom (bár én nem vettem részt a bétában, csak a megjelenés után 1-2 hónappal vágtam bele).
  • SUNNY84HUN
    jó hát igen azt nézzük jó az , bár azért far cry 3 om full hd ban megtépázná :D , de 560 at nem tudja
  • SUNNY84HUN
    jah 3 évvel ez előtt mekkora trágya volt , mostani ahhoz képes " csoda " :D
    bizony még van pár öreg harcos itt
  • RED BULL F
    Bugmentes? Hol állítottam én ilyet?
  • TOMDRIVER333
    Látom megint szarakodik a TopUp oldal...
  • Dealcsy
    Biztos jó, de én maradok ennél:
  • SUNNY84HUN
    aki nvidiás zöld annak itt egy marha jó driver , bár bétás még de rohadt jól dolgozik a kártyákkal sok fele javulás van nekem gtx560 ti -m van szeretem ezt a driver , a teljes értékűek sokkal szarabbak voltak eddig és nekem benne van még ez is csípázom

• Dealcsy
    Hát nem vagy itt elég régóta a tegnapi állításoddal szemben. Ő egy veterán.
    A tegnapit ne kezdjük el, különben retorziók lesznek.
  • hpzolee
    Régen kelett volna tolnod akkor a mostanira aztmondanád hogy "bugmentes" :D
  • chris1997
    Naná
  • Hunn1a
    Hja, nagyon reméljük. Chris, a TCM-et keresik! (Vagy minket itt.)
  • RED BULL F
    Mi a fene ütött a dev csapatba? Múltkor láttam, hogy valami Arab CM posztolt az FB-re, most meg NFSW Communities keresés van. GYerekek: Ez a változás előfutára? Ez az ún. Easy lesz netalán az új fejlesztőcsapat? Valamit mondjatok, adjatok hitet, hogy van remény arra, hogy egy napon újra aktívan fogom nyomni ezt a.... hibáktól szenvedő programot.
  • TOMDRIVER333
    Hát jah.
  • SUNNY84HUN
    köszi
    fasza nsx de csaj se rossz spájzban a szűkösebb napokra jó lesz :))

még jó hogy asszony azt sem tudja mi az az sg :D
  • TOMDRIVER333
    Kimaradt:
  • TOMDRIVER333
    Boldog születésnapot!

Ez az ajándékom. http://hondatuning.hu/images/cars/2013/05/originals/red-nsx-with-girl-2013-22-05.jpg nem a legformásabb, de elmegy [spoiler] ...a nőre gondoltam
    [/spoiler]
  • tutuhawer #89384
    Kedvenc:
    energizálás: youtube
    /ez a csnegőhangom is.../
  • SUNNY84HUN
    jaja jó binyiglik :) attól független , főleg a 2 ik és a 4ik kép
  • SUNNY84HUN
    köszönöm , estére újabb lazulás most meg ilyen pihi van :) , meló meg csak hétfőn

jaja boldogat nekik , egye fene küldjünk 1 kis pozitív energiát annak a te általad eszedbe jutott Viktornak :D
  • tutuhawer #89381
    Most látom én is, 29, Boldog születésnapot!
    Illetve ma Viktor névnap is van, boldog névnapot nekik, nekem pl eszembe jutott egy Viktor, jókívánságokat küldök oda is!
  • 7r1v1um
    Hazai vagy sem marha jó csajokról (képekről) van szó......
  • SUNNY84HUN
    #89375 :D köszi
    #89376 ;) ez hatalmas :D , kösz

ez legalább hazai azok mind ott nem elérhetőek :P

• 7r1v1um
    Bővebb információért keresd:SoCal Customs
  • 7r1v1um
    Ahan, alakul a mai napom:
  • Dealcsy
  • chris1997
    Eladtad a Hondad az italokért?? :-D Boldogat!
  • SUNNY84HUN
    köcce
  • Szabi #89373
    bódogat! :D
  • BRIANOVERCLOCK
    Jól néz ki kivéve, hogy ilyen idétlen nagy hely van első keréknél.
  • SUNNY84HUN
    ez így estére be is tett :))

egyszer öregszik az ember ( 1 évben )

csak 18+ év felett tekinthető meg :P

• chris1997
    De csak mert reggel van :D
  • eLitMiLan
    Nálam magától odatekert
  • Quqa
    Rohadjon meg nem úgy teszi ahogy megállítom hiába másol a jelenlegi időpontot. Az elsőnél 0,50-hez a másodiknál 1,47-hez tessenek tekerni.