Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja, de egyszerre mindkét félnél? Végülis..pár próbába beletellne az biztos <#idiota>
Ki kell használni azt a bugot, mikor át lehet menni a célvonalon.<#banplz> és akkor felsõ határ a csillagos éééég.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Egy második segítõ beáll viszafordító bójának a 3. kör végére <#idiota>
De hogy csinálunk 5 körös Hastingset?
Egyre jobb. Tetszik.

ja, az lemaradt hogy a Grand Finale a két legjobb között egy 5 körös Hastings lehetne 😊
Mindjárt egy éve hogy meghalt a World (egyesek szerint(harmadszorra)) , augusztus 22-én jöttek be a Car Classok
Rendben
Olvasgattál ma a fórumon? <#zavart1> Három Caterhamet adtam ajándékba ide-oda. Gondolom a tiéd is bérautó. Köszönöm nem élek a lehetõséggel. Meghagyom versenytrófeának.

Jól látod, nekem már van is rá egy 5letem, ha minden jól alakul, karácsony környékére meg is fog valósulni.

#88031 Nee lõdd le az 5letemet... Valami ilyesmit akarok én is, de mégse ilyesmi, hanem másabb...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

2010 November vége óta játszok vele és azóta 10 ezer multis versenyem van, tehát nem vagyok kezdõ

Simraceway: tigris013

Bocs rosszul írtam én adnék egy Caterham kódot a KING rendszámért
Azt lehet lenyúlom az 5.2-re 😄

(Dehogy is, amúgy tervben van már egy verseny)

Project D|Rare Car Collector|

Én cserélnék veled egy Caterham kódra ??
A következõ versenyre felajánlok egy darab KING rendszámtáblát. (hogy stílusos legyek :-) )

Rabidfox kedvéért egy Charger R/T és egy CLE mûtétet kéne tennem teljesítményileg

Szevasz <#wave>

Szevaaaasz! <#integet2>

#88037 Minnyá küldöm.

Nekem adnád az utolsót ha megvan még? Megköszönném <#vigyor2>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

tutuhawer
szevasztok <#wave>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Támogatom. Az ötlet nagyon jó!!!! <#taps><#eljen><#eljen>

Azám. Egy egész darab hóember matrica.

Mi az a hóember kód? Matrica vagy?

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Ez van ha játék közben túr az ember. <#idiota>

NETERROR_HANDSHAKE_DATA_INVALID

Fény derült a titokra. Ez bizony csítes okosság. A kedves csíter benyomja a DEL Lobby Kick All címû okosságoit, és úgy kivág mindenkit a rajtrácsról a fentebbi hibaüzenettel, hogy csak úgy nyekken. Lehet tuti gyõzelemre menni. Rohadjon meg mind. Akkor ezerszer a sandie inkább.

Kódok elfogytak. Egy hóember maradt csupán.

Egy mini championship lenne tök jó. Egy megadott szintig szabadon választható kocsikkal.
Semmi idõmérés, csak verseny. 1 vs 1. Õ meg én. Mano a mano. Klasszik.
Esetleg egy bíró még hátul, gyorsabb kocsival, bekapcsolt kamerával.
Az egészet egyenes kieséses rendszerben, hogy könnyen követhetõ legyen. Na?

Más: ezek e Pro Streetes matricák színezhetõek, torzíthatók?
Mi ez az életszag itt?! 😄

Akkor megnyugodtam :-) Azért vannak piszkos kis titkai és húzásai az EA-nak, úgyhogy mérget azért nem vettem volna rá. Szal örülök, hogy mûxik.

Mûködnek a kódok,és igen nagy fenevad.Meg kell tanulni vezetni vele. 😄
No ez így nem pontos. Mert:
DEL Lobby Kick All
Akkor ezmiez??? <#csodalk><#idiota>

Nemsokára vége az RX8 Kihívásnak.
Arra gondoltam, hogy a következõ ilyen megmozdulás valami Stock autóval legyen skill és tuning nélkül nyitott pályán.
Ha van autó illetve pálya ötletetek azt szivesen veszem 😊
most mennem kell mert már vár rám a hideg sör a dunaparton, de ha vissza jöttem megdumáljuk

Szívesen! Remélem mûködnek. Én úgy tudom, hogy az egyedi kódok nem évülnek el, csak a tömeges vagy univerzálisak. A kicsike meg egy fenevad. Izgága kis szörnyeteg, alattomos gyorsulással, hihetetlen manõverekkel. Erõsen túlkormányzott autó. Szóval ezt tényleg meg kell tanulni kezelni :-)

köszi. majd este berakom õket <#eljen>
Caterham-re amúgyis kiváncsi vagyok hogy megy. érdemes e megvenni esetleg,

Csak bérautók. Azt hiszem egynaposak. Küldöm priviben.

Az lol 😄 Én pár hónappal ezelõtt láttam hasonlót dragon, nyertem, beért utánam, õt rakta be elsõnek, ilyen 5 mp-es idõvel, de én is megkaptam az arany kártyát, az tetszett nekem XD
ezek adnak +1 garázshelyet is amúgy? ezt sosem tudtam.
én elfogadok mind2-bõl 1et ha kapok 😊

Ha valakit esetleg érdekel:

régebben volt egy olyan hiba is az egyik bottal, hogy miutána kikapcsoltad a "segédprogramot" és bementél versenyezni, tök mindegy hanyadik lettél, te is nyertél. akár dragon, akár classos versenyen voltál. az 1.nek beérkezõ autó is nyert és te is 😄
úgy lehetet/lehetett kiszürni az ilyen versenyzõket, hogy amikor célba ért a verseny ideje valami ilyesmi volt:
233:999.999

Szándékos volt-e vagy sem, akkor is csalók miatt volt, méghozzá egyes játékosoknál mindig elõjött. A handshake mindig ugyanazoknál a játékosoknál jön elõ, szóval csalás eredménye tulajdonképpen 😄
nem létezik lobby fagyasztós cheat 😄
a legutobbi patch elött volt lobby fagyasztás, de az egy Bug-ja volt az egyik BOT csalásnak. ha már használta a játékos a játékban elötte azt a bot-ot és utána kikapcsolta, de elment játszani akkor az idõnként generálta ezt a hibát, vagy ha õ kilépett a lobbyból akkor mindenkit kidobott.
De ez nem szándékos csalás volt. úgytudom azóta javitották ezt a botot.

A Handshake, az a loadingfagyasztó hack helyett van, szóval az nem net gond, hanem egy cheater nyomta be.
Mondod ezt te és így? Érdekes. Vannak itt 10-20 ezer futamos játékosok, akik nem szarozzák a játékot. Pedig hidd el, hogy nekik tényleg szarabb, mint egy éve. És nem keveset, de kurva sokat vettek el tõlük a változtatásokkal. Nekem úgy tûnik, hogy te változtál. A játék ennyire biztos nem. De ha te unod, akkor ne játsz, vagy legalább nekünk ne szarozd. Én se ugatok a szomszédnak ha szerintem szar a kertje. Nem nézek rá, vagy rá nézek, de kussolok. Neki jó és kész. Nem kell a missziós meló.

ezt azért vitatom. nálam az utolsó leállás óta pl nem volt kidobálás a játékból ( NFSW müködése leállt és hasonlók)
A Handshake hiba nálam is elõjön idõként, de ezt betudtam a net hibájának, vagy a szerver terhelésének.
szerintem javult a játék az 1-2 hónappal ezelötti állapothoz képest.

de nekem nem az internet miatt nem játszok vele, hanem mert unalmas nincs játékélménye régebben volt értelme játszani vele, de most már nem

Ja és miért nem lesz ebbõl jó játék? Mert nincs csapat aki dolgozna rajta, üres leállások a semmiért (7 órás szünet, volt értelme?). minden leállás után egyre több bug lesz.

Nem szar. Negyedik órája nyomjuk ketten, egymás mellett két gépen. Semmi hiba. Mindkét gépen fut a torrent kliens, plusz az enyémen az Origin-ból is szedem le a játékokat, szóval töltök lefelé rendesen. Meg a Firefox is megy vagy harminc nyitott oldallal. Egy netet használunk és nincs hiba. Akkor hogy is van ez? <#fejvakaras> Gondolom ilyen nincs is. Pedig ez van.

na ellépek áthivtam pár haver és Worms-özünk, ez sokkal jobb mit a megint csak szar nfs

most próbálgattam kicsit a lambot és 3.-tól felfelé már sikerült visszaváltanom minden fokozatba 1szer. 6.ba volt, hogy 2szer is 😄
még gyakorolni kell bõven, ahogy elnézem a videóidat 😄

lorci
Ezek szerintem segitenek majd...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy meg gyakorlás kérdése az egész<#wink>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

ja azt én is befognám dragozni...ha lenne 😄

Nekem sincs 2 belõle, én befogtam az ingyen kódos GT3 4.0-át... Elég jó, csak szokni kell.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

már azthittem kidobhatom az RS4-emet 😄
Cinkét én S classos versenyekre használok, majd ha egyszer jól le lesz értékelve akkor veszek mégegyet dragra, de addig marad a lambo 😊