94802
-
csiliboy #40823 Én meg sorra nyerem a Rockridge & Union-t és nem kapok semmit, csak power uppokat -
kruger445 #40822 Na jó, a Suprámhoz hozzávágott 2 motorcsónakot (akik el is vertek), de a Vörösömnek (Lancer) végre megvan az első győzelme. Szóval kis megszorításokkal, de csodás ez az új versenyszervezés. -
JuhaAasz #40821 mellesleg a chat ablakkal is kezdhettek volna valamit...mert így, hogy szinte teljesen eltakarja azt a mindent mutató trendi csini panelt, elég faszomöccse így...
jobban örülnék ha vissza kivennék...vagy legalább az optionsbe beállítható legyen, hogy nem kérek chat ablakot a garázsba... -
chris1997 #40820 Random szingli versenyen...
-
noxwill #40819 Utálom ezt mondani de nekem is felemásak az érzéseim.
Az eddig hosszú töltési idő ami volt azt maradt is és ettől agyfaszt kapok. Hogy 1-1 versenyre 2-3 percet kelljen várni. Másik. Feldughatják maguknak a fair ellenfélballanszolást. Most Boxsterrel ugyanúgy hozzám vágta az a GT3RSt, a Sestot meg a többit.... -
JuhaAasz #40818 na jó betelt a pohár...kövezzen meg aki úgy gondolja, de visszavonom azt, hogy jónak tartom az új rendszert, és most kifejezetten is azt kell mondjam, hogy SZAR! bár ez nem helytálló így, ezért pontosítok:
a classonkénti 1 verseny/TE és a 4-5 open event a SZAR!
miért nem úgy csinálták meg akkor, hogy az a 12-15 verseny open event legyen, DE amilyen kategóriájú kocsival lépsz be, csak olyan kategóriájú ellenfelekkel rak össze...
vagy ez megoldhatatlan programozási feladat?
hogy szomorodjon meg a lelki világuk... -
noxwill #40817 Na az okos színsor szakértőket kérdezem: Az eddigi szinsorok maradtak a régiek vagy mentek mind a kukába? -
patrikhun97 #40816 Lenne egy kérdésem: mennyire túlozták el a Clio V6 árát? :D -
JuhaAasz #40815 jó ötletnek tartom a várakozást egyenlőre...a leírt példából kiindulva, lehet feljebb is változtak némileg a dolgok...lehet már nem az a nyerő ami eddig. de fogalmam sincs, mert egyenlőre a juhaaasz profilom only TH üzemmódba tettem, jelenleg a mostani fejlécesre koncentrálok hogy fejlődjön szépen, így nem megyek a top gépekkel. majd más mond véleményt a dolgokról -
HansKammerling #40814 777 gyorsulás????? -
#40813 Akkor várok egy kicsit azok a pontok nem vesznek el:) -
patrikhun97 #40812 Corolla for king:D -
JuhaAasz #40811 jelenleg eléggé felborultak az erőviszonyok...szerintem most egyenlőre még pontosat senki nem tud mondani, mert abból kiindulva, hogy eddig a corolla ae86 meg se közelítette a lexus is350-emet (tehát 1-2-3 nappal ezelőtt), addig most töménytelen mennyiségű PUval tudtam csak elverni -
kruger445 #40810 Legalább tényleg hozzásorsoltak az autószintben közel állókhoz. Frissen vett és felnyomott 32-esemmel sikerült harmadiknak lenni a Spade Streeten, csak egy 34-es és egy Gymkhana motorcsónak végzett előttem. (6-an voltunk) -
HansKammerling #40808 Úgy tapasztaltam h. a zonda egyenesben jó, de kanyarban csapnivaló, legalábbis lomhánn egy kicsit -
#40807 És érdemes is megvenni szerintetek mert 4000 boostom van még... csak nem tudom hogy ebből melyik volna a jobb gép:):) -
HansKammerling #40806 MI? :O, kár h. a ccx jobban tetszik :\ -
JuhaAasz #40805 ami nem RENTAL, az nem bérautó -
HansKammerling #40804 Megmarad, véglegesen -
kowavega #40803 ennyiért megtarthatod, a zonda akciós, 4800 boost -
HansKammerling #40802 Ez véglegesen megmarad -
#40801 "az AI játékososk mostantól több féle autót használhatnak."
Beugrok egy single-be erre mit látok?
Mindegyik CarreraGT-vel nyomja
Aminek nincs statja(és nagyon gyenge is) -
kaoszgolyo #40800 Ha van gyakorlatod, biztos nem annyira nehéz.
Nekik van gyakorlatuk. -
#40799 Szép jó reggelt srácok olyan kérdésem volna ha ezt például megakarnám venni ez véglegesen megmarad vagy csak ennyiért bérelni lehet ?
-
HansKammerling #40798 Esküsyöm ez az igazán első frissítés amit vártam, tűkön ültem, itt voltam, megvártam a frissítést, de valaki megmondaná nekem h. lehet ilyen, egyszerű dolgot elbaszni? -
#40796 Charger R/T és MR2 nálam egy kategória...
Ez ekkora felesleges munka volt. Törődtek volna inkább a kanyonokkal -
kaoszgolyo #40795 Az enyém S-es, noha köze nincs az S osztályban lévő kocsikhoz a verseny első hét másodpercében, és utána is csak akkor, ha ügyes vagyok.
Már nem kapni sima RX-7-est, csak a rusnyább pofázatú változatát.
Nincs többé TH-teleportálgatás.
10 pálya. Várom a híradót: vasvillás tömeg várakozik a Quicklime irodája előtt. -
kruger445 #40794 Most nézem a 959-esem statját, majdnem S szintű (746 az összetett)... Hűha. Eddig holtversenyben volt az E46-osommal, 660 körül voltak. -
JuhaAasz #40793 az van, hogy a tuningértékeket nagyon de nagyon rosszul állították be :D ekkora cigánymunkát, hogy adhatnak ki a kezükből? :D -
B13A6 #40792 És az is érdekes,hogy a lotus exigemben a legtöbb handling a motorból(!!!!) jön..... -
#40791 Most mi van?
-
JuhaAasz #40790 nincs ebbe semmi érdekes :D beleraksz egy ultra motort (V12 + százmillió kilogramm súly, biturbó + tízezer kilogramm) és máris nem olyan mintha üres lenne -
chris1997 #40789 Bent a Carrera GT, Murciélagó SV, GT3 RS 4.0, Pagani Zonda Cinque..
Sikerült visszacsalogatniuk :D -
B13A6 #40788 rtr-x-nek 6-tal nől a handlingje ha leveszem a gumit,pedig az segítene rajta....729.ről 784-re ugrik a handling ha mindent leveszek róla....érdekes... -
JuhaAasz #40787 kisebb káosz kezd kialakulni a dolgokban? :D én rövid időn belül egy javítását várom ennek az újdonságnak :D gyanítom már most tízezrek panaszkodnak :D -
B13A6 #40786 Próbálgattam,693-ra tudom felnyomni a handlinget,azt is akkor,ha nincs benne motor,turbó,váltó....mert csak azzal tudom növelni,hogy ezeket kiveszem.....hiába pakolom bele a gumit,felfüggesztés,semmit nem változtatott rajta....most akkor ennyire hülyeséget ír stat vagy ennyire feleslegesen pakolgatjuk a tuningot? -
kruger445 #40785 A 32-es tutira meg lesz most nekem véve, meg az új tálból a 14-es. Aztán meglátjuk. -
B13A6 #40784 A car dealerben lévő street tuned gt3 rs handlingje 691 míg az enyém ami full ultra 689-es.....MI VAN? -
kowavega #40783 ja és murci 670SV a mappában -
JuhaAasz #40781 így van. 1500-700-300 (platina-gold-silver sorrend)
amúgy tetszik, hogy legalább mostmár akármilyen versenyre megy az ember, a 6 fő mindig megvan :D