94802
-
GEMPAHUN #40866 ember gondolkoz már azért nem rakják be mert sok a probléma hogy reklámozák a csalást. -
Quqa #40865 Azt hittem kézenfekvő lenne ha már vannak ezek a class osztályok akkor az egy helyre tartozok indulnának együtt, de nem. Az alkatrészek egyformák ennyire futja a (Quick mit tudom én mitől) nehéz lett volna 4 fajtát rajzolni. Kevés a verseny részemről előkaparom a régi játékaimat (meg az újakat) ez már nem köt le, visszasüllyedt a Beta korszakba – sőt az előttire – ezzel a párversennyel.
Ha csak ennyire telik tőlük inkább hagyják a fenébe és mélységesen együtt értek a kiváló versenyző PH-s írásával.
Csak tudnám hol a fenében van a 15 millió versenyző ezen a 4-10-15 pályán nevetséges az egész nem tudnak biztonságos free chat-et csinálni kiveszik, nem bírja a szerver a sok pályát kiveszik, mi lesz még nem bírja a nagy várost törlik a felét, sok az autó törlik a garázst vagy hogy lesz. -
JuhaAasz #40864 hiszi vagy nem hiszi?
ez itt a kérdés -
kaoszgolyo #40863 Nem. Ezek igen. -
JuhaAasz #40862 nem is volt róla szó -
RED BULL F #40861 A golf nem lett IGC-s vagy most mi van? -
GEMPAHUN #40860 jelzem hogy nem csaltam amugy ...
hűlye haverra lett rá bízva a accom és ő baszta ell -.-
-
#40859 Neked nem mindegy? Majd TH-csalással szedsz össze helyette jobbat. -.- még reklamál is -
JuhaAasz #40858 -
GEMPAHUN #40857 [IMG][/IMG] Mi a .... -
kaoszgolyo #40856 Aha. Szirénázik, és amikor rákattintasz, bekéri a jelszavad és édesanyád nemét. -
JuhaAasz #40855 kétlem. már énis kaptam, és elvileg "geci"ritka :D meg szerintem valami megkülönböztetési jelzése mindenképp kell, hogy legyen :D -
#40854 A 20.000$-os kártya akar lenni a Jackpot? -
JuhaAasz #40853 azért írtam MW-t, meg carbont, mert abba ugyanez a térképszerkezet van :D -
Nomish #40852 Így van,MW-ben legalább nem olyan segghülyék az ellenfelek mint itt :D De akkor már inkább HP,ott van kihívás,multiban is és SP-ben is. Remélem azért a 670-el nem szállnak el és normális árat adnak neki. -
JuhaAasz #40851 ja.
3 ha még nem vagy 50-es, akkor sose fogsz fejlődni
4 azért azzal a "kék" kártyával soha a büdös életbe nem fogsz nyerni se ultrát se aftert(talán 1000-ból 2-t)
de azért nyomjad cimbi 1000-rel a singlet -
JuhaAasz #40850 1 kártya tartalmát megkapod akkor is, ha bug miatt nincs kártya
2 ezzel az erővel játszhatsz most wanted-et/carbont is
teszek egy smilet a végére, csak, hogy érezni lehessen, hogy nem vagyok bunkó -
SUPERTRABI #40849 hali
szerintem jobban megér single playerezni mert gyorsabban betölt ugyan ugy vagyunk 6an és végén 10000%, hogy kapsz kártyát, csak kevesebb igc-t kapsz -
Nomish #40848 Bakker...:D Lemaradt.
-
Nomish #40847 Ja igen,itt vannak az új autók. Bár a GT3 RS 4.0-át teljességgel feleslegesnek találom. Arra lesz majd jó,hogy leverje a trónjáról a GT2-t...ezek szerint mindig lesz egy Porsche ami leveri az aktuális sztár Porschet. Csak adja az ég,hogy az LP-670-nek normális irányítást adjanak,hogy kihívás legyen vele versenyezni. És a vérpistikék ne azért vegyék mert az az aktuális legjobb. -
JuhaAasz #40846 -
Nomish #40845 Toldozgatják,foltozgatják,de ez kb. olyan mint mikor a seggedről vesznek le bőrt,hogy a karodon pótolhassák,a végén igy is úgyis hiányos maradsz. Kaptunk Car classt,meg egy még szarabb tuning rendszert amin a kutya se igazodik ki. Kaptunk új igc autókat,de elvették a versenyeinket. Kaptunk még mellé jó sok rammert,laggot és azt,hogy lehetetlenség épségben elstartolni,vagy egyáltalán egy pályán végig menni,vagy te rammolsz vagy téged rammolnak...nem beszélve a kifagy,levág,laggol,sokáig tölt és úgy dob ki,de ha mégsem kénytelen vagy ALT+F4-el operálni. Köszönjük Kuicklime! ^^ Nem vagyok képes elhinni,hogy nem tudnak normális szinkronizációt csinálni. Vagy ne dobjon akkor össze egy szittyafalváról becsatlakozó ruszkival és nincs gond. Esetleg ha nem megfelelő a netkapcsolata,be se engedje a játék,amíg le nem állítja a torrentjét a paraszt,vagy orvosolja a problémát. Érdekes módon a Hot Pursutben ilyet csak nagyon ritkán tapasztaltam. Mellesleg youtube már tele van az új updatelt hackekkel és társaival. Pedig csak az új rejtett autókra kerestem rá. Szép jövője van így a worldnek. -
CortezK2 #40844 Most nézem, a gyengébbik M3 sport evom 599-es overallal sunyul a B osztályban Nme mintha számítana, az RX-7et is összerakta az előbb egy cabon limited Corvette-el. -
B13A6 #40843 Még ezelőtt.....most minden pályán az eagle driveos viszonyok uralkodnak,csak a más a pálya...(eaglen legalább mindenki egy sorból rajtolt) -
CortezK2 #40842 Ugyan ez van, 1-2 ember áll a rajtnál, aztán nézem hogy egyre hátrébb kerülök, ahogy a célhoz érünk :D -
JuhaAasz #40840 neked van eagle drive? -
B13A6 #40839 Na jóvan befejeztem,stílusosan a kikapcsolás leggyorsabb módjával alt f4-gyel.....El is felejtettem,hogy mért nem járok eagle drivera azon kívül,hogy utálom a pályát.....Jók a versenyek,meg minden HA túlélem az első 200m/5 másodpercet....utána semmi lagg szépen lehet előzgetni....viszont 75%-ban valami van rajtnál....rajtolok is istentudja miért kapar a porsche ,de nem mozdul....így az evora beér elém és első dolga az 1. helyét feláldozva lerammolni....következő verseny....nah király 2. sorból indulok-már látom,hogy hátulról nekik rontok én megállok őket meg belököm-de nem!aki az 5. helyről rajtolt szintén saját győzelmi esélyeit eltiporva úgy falhoz vágott,hogy még ő is repült....Ez úgy a 2. alkalom után megunható+dög idegesítő..Most kérdem én normálisak vagyunk emberek? -
HansKammerling #40837 visszajött a pontiac gto jugger :D -
JuhaAasz #40836 ha jött volna be új kocsi, arról szólt volna legalább 1 hír -
High end PC #40835 a 6 IGC kocsi amit betettek, bent volt eddig is a játékban? -
JuhaAasz #40834 szépen is néznék ki, ha a legutóbb bekerült "tier 3 top contendert" ne lehetne -
JuhaAasz #40833 ez igaz...sok a hülye(már bocs mindenféle nemzetű játékostól)...na meg mivel a world játékosok átlagéletkora véleményem szerint nem éri el a 15 éves kort, ezért fingjuk sincs pár egyszerű angol/német mondatról, amit áltanos iskolai szinttel is illő lenne értelmezni, de ha ez mégse megy, akkor fordítást igénybevenni... -
proracerhun #40832 Ultrákkal fel lehet nyomni a gt2 997-et s-be? -
JuhaAasz #40831 az utolsó 2 sorba van az igazság !! -
B13A6 #40830 Ezek a body hackek patchtől független működnek?....itt áll mellettem egy gt3 rs nem létező bodyval és a tulajának ráadásul még porscheja sincs....
Az tetszik,hogy folyamatosan lehet versenyezni....+
De az összes többi ..... - -
kaoszgolyo #40829 Szinte semmit nem lehet beállítani. Sok hülye nem tudna választani a lehetőségek közül, aztán még több bamba supportost kellene alkalmazni, azaz megfizetni, hogy kiokítsák a népet. -
noxwill #40828 Mégsem bírtam velük.... -
csiliboy #40827 Hehe! Valami bugom van mert nem fog a trafik mágnes.Kiírja hogy kaptam egy mágnest xy-tól, de nem rakja fölém a jelet -
B13A6 #40826 Persze,hogy összesorsolta,majdnem ugyanaz a statja..... -
kaoszgolyo #40824 Azért kellettek nyílt és osztályversenyek, hogy a nyílt versenyeken ne legyen megkötés az összesorsolásban. Természetesen elegánsabb lett volna, ha minden pályán választani lehetett volna, hogy nyílt versenyt akart volna valaki, vagy pedig az osztályába tartozókkal akart volna versenyezni.