Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van, 500 SB

Project D|Rare Car Collector|

APA! KEZDÕDIK!
Kezdödik, kezdödik, kezdödik, kezdödik!<#idiota>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

uj accountnál van még ingyen boost??
Kezdheted újra. Sajnálom. Új accountot kell csinálnod, ha akarsz még ezzel játszani. Ezt már vissza nem csinálja senki.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

OK! végleg bannoltak this account has been permaneently banned for violations of the terms of service! igen a porsche -dodge akciót azt megcsináltam!Sose fog vissza engedni?pedig méég tegnap elõtt is vetttem egy mr2-õt!ötlet??
Reggeli összefoglaló

HANSHAKE - Csalás! A lobbyban valaki benyomta az okosságot, így mindenkit kitesz az utcára a játék, õ pedig nyugisan végigmegy a pályán, és jó eséllyel elsõ lesz. Humánus, nem? Az eddigi levágós, lobbyfagyasztós csít utódja.

AUTHENTICATION IS TEMPORARILY UNAVAILABLE,PLEASE TRY AGAIN LATER! - Szerver bug. Méghozzá egy hibás bug. <#idiota> Eredetileg a speedhack és az autobajnokok szûrésére hivatott autoban lenne ez. Csakhogy ha valakit levág a szeró a rajtrácstól a célig egy versenyben, akkor az pont az automata mechanizmus miatt jó eséllyel részesülhet ebben a büntetésben.
Ellenszer: Néha megtörténhet, hogy megkerülhetõ és az Origin nevû alkalmazáson keresztül futtatva a játékot, vissza lehet lépni. Vagy 10-15-20 percig meg sem kell próbálni az újbóli bejelentkezést és utána van esély rá, hogy felenged.
Az hogy valaki befagy a játékba, tehát a barátai a saját listájukon online látják, az nem befolyásoló szerintem. Ugyanis ez a jelenség megvan amióta játszok ezzel a játékkal és ez miatt még sosem fordult elõ, hogy ne tudnék visszamenni a játékba. A másik, hogy a gagyi biztonsági rendszerük abból áll, hogy ha valaki fent játszik és valahol, valaki fellép ugyanazzal az accounttal, akkor aki fent van az repül, aki meg épp fellép, az játékba kerül. Tehát ez miatt újra fel lehetne menni.

#88075 Talán olvasd vissza emlékeztetõül a hsz-eid, az elmúlt hónapra

#88076 A Diconnect... üzi, majdnem 100% hogy a net miatt van. Vagy valami mocskosul eszi a neted a gépen, vagy szakadozik a neted alapból. Gyengébb wi-fi kapcsolatra jellemzõ az ilyen hiba. Kábelen max akkor jön elõ, ha halódik a szeró

#88070 Ok mindig van. Ilyet eddig ahol/akinél láttam: TH hack, Autofinish bajnok, Porsche-Dodge akciót (bugot) kihasználók. Ha ilyesmi nincs a háttérben, akkor kell írni a supportnak. Ha nem is tesznek semmit, legalább megmondják miért is a ban.

#88064 Magyarázat fentebb <#integet2>

tutuhawer
egy kis OFF: watkins glen <#action>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
a speedAPI nyilvános, onnan szedi az adatokat a magyar és a nemzetközi ranglista is. Ne kérdezd, hogy, nem vagyok guru. Amíg én téged nem veszlek fel a listára, nem vagy fenn. De szerencséd, mindenki felkerülhet, csak elõször rá kell nézni a profilra. Rákeresek a nevedre, máris fenn vagy. Vagy zárt ranglista esetén, mint a magyar, a fõnök bevesz téged, és akkor vagy fenn. A lényege az, hogy érdekes dolog megbecsülni, milyen mély a stat oldal, hány játékos az a nem tudom mennyi, ki az, aki nem is játszik vagy nem tudom, milyen új a profil vagy csaló-e a talán talán avagy leszarja a semmit se. <#wow3><#wow3><#wow3>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

egy kis off

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom nem ide tartozik, de itt vannak a legtöbben. Ezt már Medium grafikán vettem fel és csak egy-két helyen volt lagg, de még is nagyobb az FPS szám mint az NFSW -s mediumon.
Simraceway medium grafikán: - felvétel nélkül 35-50 FPS, felvétel alatt 19-35 FPS
NFS World medium grafikán: - felvétel nélkül 19-25 FPS, felvétel alatt 12-18 FPS

A verseny az Formula 3-as széria, de a csávó jobban ment
Simraceway: tigris013 - Formula 3 race

Simraceway: tigris013

B-ben verem az összes 599-es M3-ast az 577-es eclipse-el.
C-ben meg esélye sincs a 499-es mr2 ellen.
igy nem is vettem meg mert minek?! és az irányitása sem tetszik, mint mondtam 😄
max majd akkor veszem meg ha kiveszik IGC-bõl.

jaja mint a csivics

Mint a Csivics? 😄

Amúgy az EHHH 30 még mindig hasznos biza.

tudom csak én meg a köznyelven írtam hogy EHHH 30 😄

az M3 sport Evo-ra gondoltam nem cápa bömbire, csak elirtam.

Az EHHHH 30, és az nagyon is jó autó (volt)

tegyél bele zöld rugót és máris nem fog ugrálni a kanyarban

ez a Caterham egy jó nagy sz@r 😄
nekem egyáltalán nem fekszik ez az ugrálós irányitás....jobbra nyomom ugrik egyet jobra, balra nyomom balra ugrik . hasonló mint az M2 sport evo, az is pont e miatt nem tetszik.

ez egy jó kérdés 😄

7r1v1um
Azt lehet tudni, hogy ezen a stat oldalon hány játékos van regisztrálva? Azt írja, hogy Apex szerveren a pontszámom alapján 4.174.-dik vagyok circuit kategóriában (kicsit túlbecsüli a képességemet, meg a járgányaimat, de ha ennyi akkor ennyi). Csak az a nem mindegy, mondjuk 5.000-bõl, vagy 50.000-bõl vagyok 4.000.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

most nézem Campus Intercange-n volt a legnagyobb átlagsebességem 329.85 km/h

ott is láttam újításokat, eddig nem voltak ott hogy menni volt az átlag sebesség, meg az autók neveinél is láttam változtatásokat. lehet az miatt lassú megint mert még nincs összhangban többi adattal

Ctrl+F5 után:

Várakozás a szerverre: g.nfs-s.com... Aha, megint a stat oldal a vacak

tutuhawer
NETERROR_TERROR van minden nap, látom 😊 Sajnálom 😞

lehet hogy az, de most néztem meg a stat oldalt meg k.. gyorsan behozta

Az jó, mert én Chrome-al netezek és minden megvan

Ja nálam is lassan tölti a fejléceket chrome-ban.....nfs-s hiba?

Krisz

Megvan lassulva az SG, Chrome-ba alig akarja betölteni és fejlécek sincsenek

Engem még nem vágott ki sose 4 órás bannal szerencsére. HANDSHAKE szar volt egy kettõ..

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

jó de ne igen írjál nagy betükkel mert az kiabálásnak számít

Most is ezt írja!AUTHENTICATION IS TEMPORARILY UNAVAILABLE,PLEASE TRY AGAIN LATER!HA BE AKAROK JELENTKEZNI!
Ahogy írtam engem a disconnent ganéval vág ki mindig!az is ilyen bann szarság?
én miért nem kapok ilyen üzeneteket 4 órás ban meg más, pedig nekem voltak cuccaim

ÉN is attól fo...ok hogy addig dobál ezzel a 1-4 órás szarokkal hogy egyszer végleg hazavág!pedig soha nem csaltam! A 4 órást miért kapjuk!
7r1v1um
Sajnálom õt, de tényleg nem tudom. Még nem volt szerencsém hozzá.<#worship>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ez végleges bann, és nem a vacak 4 órás szar..de miért kaphatta?
7r1v1um
Nem is próbálom megfejteni, hogy milyen üzenetet miért kapok...
Ezt dobta a gép (szó szerint is).

Ez meg mi a fakk? Tesóm kapta, életében nem csalt....mostanság nem is játszott, én kavicsoztam helyette....
7r1v1um
Javaslataim:
Viper
Supra
RS4

látom voltak azért ötletek amig nem voltam. 😊
elõször a kocsit kéne kitalálni, hogy mivel menjünk, mivel a pályák hetente változnak.

1 órája ba .....tt le még most sem enged fel!<#falbav>
a két fiamat sose dobja ki!!
ACCOUANTOT NEM LEHET VÁLTANI????
7r1v1um
NETERROR_HANDSHAKE_DATA_INVALID (természetesen class-os futamon)
Ezt leszámítva Apex eddig hibátlan, a Chicane meg katasztrofális, minden 3. versenyen kifagyott.....

Ok köszi próbálgatok!!!
Téged nem szeret a géped. Van ilyen. Nekem a héten semmi gondom nem volt a játékkal. Ha sûrûn van ilyen problémád, akkor az accod nem tetszik a szerónak, vagy a konfigodban valami nem kóser. Az oprendszer is okozhat galibát. Délután privátban küldtem pár ötletet. Próbálgass. aztán elõbb-utóbb csak meg lesz, hogy mi a hiba.

Megint ledobott ez a fos!!!!!! ma harmadjára! érdekes ha más játszik a gépen azt sosem! Nyertem vagy 20 Aclasst egymásután! Nem ezért!mellettem is játszanak a gépen ott nincs gond! Szét ba......sz az ideg!<#boxer>
használom de ez teljesen más kérdés volt nem ahhoz a témához kapcsolódott, azért írtam ki a neved

Az a színsorok miatt van, némelyik elég jól használható. Tekerjé lejjebb!
Megj.: ha használod a válasz gombot nem kell neveket irkálni.

Más: Ez tetszett PH-n.
7r1v1um
Rosewood College Dodge Viperrel: 3 kör, min. 4 versenyzõ, de inkább 6.<#hehe>

Quqa

most olvasom hogy a mottódban ez van
" http://world-garage.com/index.php/topic/8061-official-kawashi-lambo-performance-guide/"

Na már most a 2 áves fordítás errõl az oldalról van fordítva. Akkor mégis csak használod

Hastings az gyerekjáték csak jó hosszú, egy 3 körös Garden pl. üres Challenger R/T-vel (max. RPM+1 IGC-s perfect) egyenes kieséses rendszerben sokkal érdekesebb lenne, mert az idõfutamokra megvannak a nyertesek, mint azt az elõzõ verseny példája is mutatja.
Megj.: A videós megfigyelõ az jó ötlet.