94802
-
eLitMiLan #89447 Ez a nem mind1, szépen kicentiztem azt a long haul-t
-
Hunn1a #89446 Elöl kapar és ezzel el is mondtam mindent. Még a hangja sem jó. -
BRIANOVERCLOCK #89445 Nem sok mindenre jó -
JACKB #89444 Nagyon nem akar menni, garázsdísz csak :( -
Naworsky #89443 Ford Focus RS-ről vélemények? Mennyire versenyképes és megéri beszerezni? -
chris1997 #89442 óó..nemrég kezdtem újra az UG2-t, most buherálom a játékot, kell a Civic :D -
nfsmw4ever #89441 Játék nosztalgia. Lehet járvány van. Hétvégén felraktam a Shadowman-t. Minden idők legjobb szemre-fülre-lélekre.félelmekre ható játékát. Iszonyat jó játék. Na abból jöhetne egy remake (vagymiaf..nakhívják)! A mostani motorokkal beszabehu kategória lenne, ismét. A másik kedvencem meg a régi, jó öreg Most Wanted. Az is indul netszünetben De most a world videó beállításait nyúzom. Kihívás, bár nincs benne az Achi-ban -
chris1997 #89440 Van ám nosztalgia itthon is, trackmania est, régi szép idők, ahol tényleg számít az idő :D -
nfsmw4ever #89439 Háát. Köszörülgetek rajta. A garázsban ragyognak az autók. Kint meg matt festésűek. Első induláskor faján működött minden. Most meg semmi se megy. Ehh. Dolgozok rajta, elszántan. -
Quqa #89438 Akkor működik, én nem néztem csak a letöltést, hogy nem e vírusos stb., maradok a low beállításnál. -
nfsmw4ever #89437 Így ám. Régi szép idők... Be jó is volt Dübörög ma a nosztalgia. -
#89436 A quqa-féle stílus se jó szerintem sokszor. Egyébként Hitmanhunnak volt itt a 2. legnagyobb fasza, a legnagyobb pedig ryannek van, ő mindenkit minden téren bármikor üt. De főleg Derekasnál jobban tudja, többet tud, mindenben, ez biztos -
KorzeTheNinja #89435 Sziasztok!
Tegnap megvettem a második IS300-amat. Egyszerüen beleszerettem abba a kocsiba :D
Mostmár van D-re és C-re is egy :)
Ha telerakom majd fullos skillekkel talán még az MR2-ket is megeszi -
nfsmw4ever #89434 Akkor köszi a tippet. Gyorsba ki is próbáltam. Minden maxra, elmosódás ki és gyí :-D Pár kép belőle:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tán másik otó kellett volna, de hát ez a legfrissebb, meg nincs kedvem tipródni, hogy melyiket is... :-)
Érdekes, hogy fent a játékban szépet mutat, képen meg nem ugyanaz. Lehet videóval lehetne megmutatni. De az most nem fér bele az időmbe.
-
chris1997 #89433 "Say NO to racing" -
nfsmw4ever #89432 Akkor, Go, Go, Goooooo!!!! -
Quqa #89431 Nem volt félreértés, csak hitman fél stiludban válaszolgatott vissza és az már mégsem járja. -
chris1997 #89430 Itthon vagyok én is, I'm ready -
nfsmw4ever #89429 Jahhh! Úgy könnyű ha van mivel... -
#89428 senki se vágja, hogy egy kis félreértés van? Hpzolee azt mondja, hogy ha a kolléga játszott volna régen, máris nem hibákkal teli szarnak nevezné a játékot, hanem "bugmentes" lenne. A vicc, hogy mindkét játékos oldskool, mindegyikük tud mindent a játékról, csak nem tudták. Én rögtön tudtam, mi alapján dumál zolee, mert ő bizony már 2010-ben is BMW-vel hasított a bugokkal, szarokkal teli játékban. A lényeg, hogy mindenkit félreértette a másikat. Egy biztos, a faszméricskélésbe én beszállok -
zsomboor #89427 Hát nem tudom hogy az a váltó az csak dragon vagy bárhol működik e, egyébként azon kívül csak annyit csinál amit magadnak is megtudsz írkálással úgyhogy miért lenne csít.. -
Quqa #89426 Nincs, de ha elötte ezt felteszed nem is tud felmenni. -
Quqa #89425 Az utolsó linket elcsesztem ezért ucsó off.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez meg csak úgy ráadásként hogy nem árt vigyázni az utakon. A 3.-hoz hasonlót jó pár éve láttam saját szemmel is ebben a szép országunkban annyi különbséggel, hogy ott a hóeke szerepét egy 6 autó szállítására alkalmas tréler játszotta. -
chris1997 #89424 így már jó. De remélem, nincs a programban Sunyiban KeyLogger -
Quqa #89423 Tegnap véletlenül találtam egy egyszerűbb grafikai állító progit a World-höz, mindenki eldönti csitt e vagy sem. Fogalmam sincs működik e nem próbáltam, de ugyanazt csinálja mint a tegnapi linkben csak egyszerűbben menüben. Remélem így jó HG úr?!, csak a letöltő linkkel.
Kis off.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki nem ismeri mi a helyzet Pesten egy mintasofőr a BKV-tól és nem csak a történet érdekes hanem utána egy gyökér igazat adott buszvezetőnek de amit kapott érte azon jót lehet szórakozni. Érdemes lenyitni az összes hozzászólást.
Aki még nem kért ajándékot szülinapra karácsonyra vannak itt lehetőségek.
Ez meg csak úgy ráadásként hogy . A 3.-hoz hasonlót jó pár éve láttam saját szemmel is ebben a szép országunkban annyi különbséggel, hogy ott a hóeke szerepét egy 6 autó szállítására alkalmas tréler játszotta. -
empy1r #89422 Sziasztok!Lenne egy olyan dolog,hogy az 1ik profilomat törölném csak jó lenne áthelyeztetni a szekereket az 1esre(nem sok autó van,van 6 abból 5 boostos jó lenne ha nem kéne megint megvennem) sztetek megold6ó?Ha vki tudna abba segíteni h milyen email címre tudom ezt megírni ea-nek azt megköszönném,tehát köszi előre is. -
Quqa #89421 Ja, ezt majdnem lehagytam! Estére kis ötletek! -
chris1997 #89420 Quqa: HSZed törölve, mert azon a csatornán..hát..öhm
-
HUNNFSKILLER #89419 Igen, azt én sem értettem, miért vették ki a motorból. Szerintem itt is elfért volna... -
Hunn1a #89418 Pár napja fúr a gondolat, most le is írom: lehet, hogy az EA amerikai, és jó az ottani munkaerő, de! Látjuk a tendenciát, hogy valami talán készül, legalább közösségi szinten. A peresztrojka jegyében fel kéne venniük egy kupac oroszt. Olcsóbb, hasonlóan jól képzett és sokkal ötletgazdagabb népség. Akkor talán még a modolás is alakulhatna. Például szívesen megnéznék egy olyan eszközt, ami az ellenfélhez képesti távolságot (akár időben, akár távolságban) dinamikusan mutatná. Volt ilyen gyárilag az NfS3-ban is, és imádtam. -
noblem1983 #89417 Úgy kelett volna csinálni mint Diablo 3-ban.Ott is 60 szint van aztán behozták a paragon rendszert ami még +100 szint na ott nehéz elérni a Paragon 100-at de ott meg is csinálták az értelmét. Itt is lehetne valamiféle droprate előny egy ilyen húzással, de ez csak egy ötlet marad ahogy látom a "fejlődést" -
zsomboor #89416 Ami bőven túl sok, szerintem..bár most kb. az ég világon semmi értelme hogy egyáltalán vannak szintek, attól függetlenül túl gyorsan szintet lehet lépni, régebben nem így volt..annak mégis mi értelme egy MMO játékban hogy 1-2 hónap alatt még ha nem játszok sokat is simán el lehet érni a maximum szintet, vagy legalábbis közel hozzá -
#89415 Rep Amplifier.: 500 boost.
Minél több driver pont elérése.
Sok-sok verseny. Főleg Team Escape, mert az fizet a legjobban.
Esetleg ez mind egyszerre. -
Naworsky #89414 Hogyan lehet a leggyorsabban fejlődni? Már 9 napja, hogy újrakezdtem a játékot és még csak 25-ös vagyok 10-es szintről, szóval 9 nap alatt 15 szint.. -
#89413 Helyes. Piálj helyettem is. -
#89412 jaj gyerekek én már bekavarodtam :))) , inkább iszok .. legalább estére meglesz az alap :D -
#89411 Pont az ellenkezőjét állítottam:
"Én meg "újonc " olajbogyó vagyok".
Ezt erre a fórum-szobára értettem. Meg átvitt értelemben a Worldre is, bár szünetekkel, de másfél éve foglalkozok vele. Nyugi van. -
#89410 akkor félre ment , ó ez vicc akkor sorry -
BRIANOVERCLOCK #89409 Az nem ö volt hanem az a zolee gyerek vagy nem? Már én se látok át ezen xD -
#89408 mi van veled ember ? milyen faszméricske reklámoztad hogy milyen régi játékos és fórumista vagy erre csak mondtam nem csak te vagy régi játékos , nyugi van nem kell ilyen véresen komolyan venni a dolgokat
#89407 köszi