Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
Nem kell válaszolni!!!
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Simraceway: tigris013
több pályán is lehetne nyomni akár. Lehetnének pályabajnokok, más más páyákon akik elverték a többieket 😄
Project D|Rare Car Collector|
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ki tolta rajta egész nap a meccs elõt és ki nem. Paff. Eldõlt már a rajt elõtt.
Legyen megadva pár választható autó, pl a régebbi, átlag T3-asok - azokból van sokféle.
Aztán közvetlenül a meccs elõtt legyen kisorsolva két pálya az éppen rendelkezésre állókból. Ha döntetlen akkor jön egy random harmadik. Vesztes kiesik. Pápá, köszi, gyere legközelebb. Gyõztes megy tovább. Csak lazán.
Szerintem az se lenne gond, ha a csoport futamok pályája nem egyezne az idõmérõjével, a heti rotáció miatt.
A részleteket meg lehet még pontosítani.
mondjuk hétfõtõl-péntekig lehet nevezni idõeredménnyel és fotóval majd hétvégén jöhetnek a privát versenyek ,úgy ahogy irtad, csoportokban, a futott idõk alapján összerakva a többiekkel.
Azért gondoltam 1 hetesre a versenyt, mert hetente variálják a pályákat (csak a rosewood ami állandó 😄 ).
már csak a pálya és az autó kérdéses... a pályát majd a verseny kezdetén tudjuk fixálni, hétfõn, amikor berakják az újjakat.
Viszont ez igy szerintem jól hangzik.
Melyik kocsival rendezzük meg a versenyt?
Az elsõ 2 helyet dijaznánk. az 1. kap 1 2000Ft-os PSC-t a 2. meg 1000Ft-os PSC-t.
Ez igy mindenkinek tetszik?
Valami "házi bajnokság" jó lenne.
Valahogy így képzelném:
Kötött autó, kötött pálya (mint az RX8 futam)
Csak igc-s RPM skill. (alap kocsi afterbõl csak neon)
Besoroló, idõmérõ futamok SP-ben, alkatrészek nélkül - a viták elkerülésére -, képernyõ mentéssel. Ha nem Clas eventes pályát választunk, akkor lehetne a pajzsot, és readyt használni a mágnesek ellen
Ha ez lezárult, létrehozni a hatos csoportokat. Résztvevõtõl, idõ eredménytõl függõen A, B, C csoport. (A csoport az elsõ 6 legjobb idõ, B csoport a második legjobb hat idõ ...)
Ezután jöhet a privát futam. 4, 5 futamot lenyomni. Az elsõ kap 1 pontot, a második 2 pontot...
A végén az nyer akinek a legkevesebb a pontja.
Privát futamon engedném az egy *-os igc-s alkatrészeket.
Zene nagyon nem lesz többet mert mikor elinditom a Action-t akkor blockolja a youtubot<#nevetes2>#nevetes2>
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Ryan-el voltam egy csoportban/lobby-ban akkor... <#taps>#taps>
#88100 - de akkor is engem csak 1 vagy 2-szer vágott ki ilyenekkel és mégse kaptam bannt érte, pedig az én múltammal lekörözök mindenkit 😛
Ott sántít, hogy az osztrák határtól keletebbre nem feltétlen hajigálják a pénzt csak azért, mert fasza rendszámtábla/matrica. De ne foglalkozz a károgásommal: Have A Nice Day!:-]
@88118: Erre nem tudok mit mondani........Hacsak annyit nem, hogy ezzel a mentalitással nem játékot kell készíteni, hanem el kell menni Vietnámba/Kambodzsába stb. gyárigazgatónak.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
...egyébként az már beszereztem, mingyá' lesz Ford is!
Engem a Porsche pakk vonz a matrica miatt, de, 20€?! Inkább várok a kövi HumbleBundlera 😄
Egyébként mivel tényleg vicc az ára (értem ez alatt, hogy szinte semmi - nekem 12 Angol Font), ezért beszerválom a musztángos csomagot, csak a matrica miatt! Az még nincs meg... <#idiota>#idiota>
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Ha valaki most kezdi annak nagyon is jó kis csomagok ezek!
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
#88116 Ha igazad lesz, leborotválom a fejem. A múlt héten szórtam ki az összes bérautót <#idiota>#idiota> De volt már rental bug is a történelem folyamán.
Megvárom, míg lesz egy olyan bug, ami azt eredményezi, hogy az összes rental-os autót örökbe adja. Szerintem ez abszolút reális a porsche/dodge bug után. Csak várni kell sokat. De akkor asszem meglesz az F1, Caterham, stb...<#idiota>#idiota>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Ha ez a handshake-dolog valóban hack, akkor nem ártana,ha az összes csaló rászokna erre.Csak kidob a lobbyból,dobjon ezzel nem teszi tönkre a játékomat. De amikor valaki 368-al megy Petersburg Dam-on 71x overallú Lambordzsindzsivel (mi mással....), és ver meg 740 feletti ellenfeleket, attól felfordul a belem. Ezeket kéne órákra, vagy végleg kipakolni,nem azokat,akik az amúgy használhatatlan kocsikat sokszor kiváltották.....
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Need For Speed World Pack Muscle Edition
6000 SpeedBoost
Team Need for Speed Ford Mustang RTR-X
Ford Logo Vinyl
Red Flame Neon
Touge License Plate
Need For Speed World Pack Sport Edition
6000 SpeedBoost
Porsche 911 GT3 RS Cop Edition