Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Olyan nincs! Ryan olyan mint Hitmanhun volt, még a guruló szarral is levert mindenkit! <#eplus2>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Hetek óta, sõt már pár hónapja ilyesmi jár a fejemben. Konkrétan a csak IGC-s autó, alkatrészek nélkül (vagy csak az egy csillagos alap cuccok). Ilyesmi érdekelne engem is, az agyontuningolt versenyek már unalmasak!

Tarpi
te mivel nem vagy profi? <#conf>

Nem kell válaszolni!!!

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

eclipsel én úgy is profi vagyok

Simraceway: tigris013

nyomjuk Hastings-en eclipse GT-vel 😄 20 perces versenyek 😄

a fix autó az esélykiegyenlités miatt kell. egy LP650-est nem versz el az R8-al, meg hasonló (fõleg ha vidia vezeti a lambot 😄)
több pályán is lehetne nyomni akár. Lehetnének pályabajnokok, más más páyákon akik elverték a többieket 😄

Vegyél 😄

Project D|Rare Car Collector|

lorci
Egyik sincs nekem xD<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Bajnokság, régi IGC T3-ak, úgyis bent van a GT-R R35, az R8 4.2 és a Gallardo LP560. Kösz a tippet..

Nekem pont jövõhét hétfõ nemjó <#idiota>
Nekem pont ez a fix pálya meg autó nem tetszik.
Ki tolta rajta egész nap a meccs elõt és ki nem. Paff. Eldõlt már a rajt elõtt.

Legyen megadva pár választható autó, pl a régebbi, átlag T3-asok - azokból van sokféle.
Aztán közvetlenül a meccs elõtt legyen kisorsolva két pálya az éppen rendelkezésre állókból. Ha döntetlen akkor jön egy random harmadik. Vesztes kiesik. Pápá, köszi, gyere legközelebb. Gyõztes megy tovább. Csak lazán.
lorci
Érdekes ötletek...jövõ hétfõn lehetne az elsõt megrendezni gyorsan eldönteni melyik pálya a kocsi addig ellesz döntve és minden egyébb apróság és akkor lehetne nekifogni a dolognak.Alap autó vagy ha nem alap akkor ugyan az a street tuning benne.

Tarpi
díjazás nélkül is összejöhet, egy jó kis szórakozás.

Szerintem az se lenne gond, ha a csoport futamok pályája nem egyezne az idõmérõjével, a heti rotáció miatt.

A részleteket meg lehet még pontosítani.

Stay Tuned

ez egész jól hangzik, valami ilyet kéne csinálni <#eljen>
mondjuk hétfõtõl-péntekig lehet nevezni idõeredménnyel és fotóval majd hétvégén jöhetnek a privát versenyek ,úgy ahogy irtad, csoportokban, a futott idõk alapján összerakva a többiekkel.

Azért gondoltam 1 hetesre a versenyt, mert hetente variálják a pályákat (csak a rosewood ami állandó 😄 ).

már csak a pálya és az autó kérdéses... a pályát majd a verseny kezdetén tudjuk fixálni, hétfõn, amikor berakják az újjakat.

Viszont ez igy szerintem jól hangzik.
Melyik kocsival rendezzük meg a versenyt?

Az elsõ 2 helyet dijaznánk. az 1. kap 1 2000Ft-os PSC-t a 2. meg 1000Ft-os PSC-t.

Ez igy mindenkinek tetszik?

Tarpi
#88031 , #88026

Valami "házi bajnokság" jó lenne.
Valahogy így képzelném:
Kötött autó, kötött pálya (mint az RX8 futam)
Csak igc-s RPM skill. (alap kocsi afterbõl csak neon)
Besoroló, idõmérõ futamok SP-ben, alkatrészek nélkül - a viták elkerülésére -, képernyõ mentéssel. Ha nem Clas eventes pályát választunk, akkor lehetne a pajzsot, és readyt használni a mágnesek ellen
Ha ez lezárult, létrehozni a hatos csoportokat. Résztvevõtõl, idõ eredménytõl függõen A, B, C csoport. (A csoport az elsõ 6 legjobb idõ, B csoport a második legjobb hat idõ ...)
Ezután jöhet a privát futam. 4, 5 futamot lenyomni. Az elsõ kap 1 pontot, a második 2 pontot...
A végén az nyer akinek a legkevesebb a pontja.
Privát futamon engedném az egy *-os igc-s alkatrészeket.

lorci

Zene nagyon nem lesz többet mert mikor elinditom a Action-t akkor blockolja a youtubot<#nevetes2>

akkor se lesz bann

Legyen úgy! De honnét tudod, hogy nem fogsz kapni? Ilyet én nem merek kijelenteni. Nem látom a jövõt és tapasztalatból, úgy gondolom, tényleg bármi megtörténhet. Láttam már éjjeliõrt nappal meghalni... Szóval, nyugtával a napot.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

de bannt még nem kaptam, de nem is fogok

Múlt, mi? <#hehe>

goregrind
...és ami kimaradt: A 4 órás bannt is megkaptam akkor ajándékba! <#vigyor3>

<#dumcsi><#eplus2><#ravasz1>

goregrind
Engem is dobott le originbõl 8 különbözõ hibaüzenettel egyszerre! Ez nem vicc!
Ryan-el voltam egy csoportban/lobby-ban akkor... <#taps>

Arra reagáltam, hogy azt írtad, te nem kapsz ilyen hibaüziket. Te is kaptál. Téged is levágott. Akkor meg ne írd, hogy téged nem dobott le, stb... Ennyi. A végleges ban meg késõbb derült ki ugye.

A múltaddal? Nem gyengén 😛 Talán melegszendvicset nem körözöd le 😄

köszi már javítottam

#88100 - de akkor is engem csak 1 vagy 2-szer vágott ki ilyenekkel és mégse kaptam bannt érte, pedig az én múltammal lekörözök mindenkit 😛

7r1v1um
Helyes megközelítés.
Ott sántít, hogy az osztrák határtól keletebbre nem feltétlen hajigálják a pénzt csak azért, mert fasza rendszámtábla/matrica. De ne foglalkozz a károgásommal: Have A Nice Day!:-]
@88118: Erre nem tudok mit mondani........Hacsak annyit nem, hogy ezzel a mentalitással nem játékot kell készíteni, hanem el kell menni Vietnámba/Kambodzsába stb. gyárigazgatónak.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

A legszebb Marussia-Mc Laren fallikus torpedó totem <#idiota> Amúgy szép otó.

goregrind
Ez ám a futurisztika, hogy a tík bökje meg... <#idiota>

goregrind
20€ ja, anyuci biztos nem lenne boldog! És még én vagyok a gyöki? <#zavart1>

...egyébként az már beszereztem, mingyá' lesz Ford is! 

Gyöki 😄
Engem a Porsche pakk vonz a matrica miatt, de, 20€?! Inkább várok a kövi HumbleBundlera 😄

goregrind
Köszi az infót! <#eljen>

Egyébként mivel tényleg vicc az ára (értem ez alatt, hogy szinte semmi - nekem 12 Angol Font), ezért beszerválom a musztángos csomagot, csak a matrica miatt! Az még nincs meg... <#idiota>

5600 boost volt úgy emlékszem limited time-nel

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

goregrind
Ha a 8000-es SB csomagot nézzük (ami kb 5600 forint) akkor nem igazán értem mi ezen a rablás? Induljunk ki abból, hogy az RTR-X jelenleg nem elérhetõ megvételre a játékban! Azt, hogy legutóbb mennyi SB-ért adták nem vágom, mert régóta megvan ezért nem is néztem. De ha elérhetõ lenne, akkor számold csak össze 6000 búszt + az rtr-x árát mennyi is lenne? Ugyan ez a másik kettõ csomag (porsche: 6000+5100 búszt=mennyi az annyi?). A matrica, neon és rendszám meg nem mondható rossznak, fõleg az achi-s rendszámokhoz képest!

Ha valaki most kezdi annak nagyon is jó kis csomagok ezek!

Jó nekem a sövényvágó, fûnyíró vagy még a flex is szóba jöhet <#miaz><#bdead>

De nem elektromos hajnyíróval, hanem habbal és borotvával.<#idiota><#nyes>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Valóban humánusabb, de azért a zannyát nekije. Aki meg az exploitot kihasználva jutott feljebb... Hát tényleg nem azokat kellene kibszni. De hát tudjuk, hogy õk kárt okoztak, még a tetû csíter az osszes búsztos, meg ûber autójával csak hozott a konyhára. Arra meg tesznek, hogy esetleg mérgezik a játékunkat.

#88116 Ha igazad lesz, leborotválom a fejem. A múlt héten szórtam ki az összes bérautót <#idiota> De volt már rental bug is a történelem folyamán.

Ez ott van már néhány hónapja de ha nézted a hozzászólásokat, elhangzott pár "szép szó" az új csomagról. A régebbi sokkal jobb volt de ez rablás. Ha fél áron lenne talán de ennyiért nem ajánlott vétel.
A használhatatlan kocsikat kiváltókról jut eszembe:
Megvárom, míg lesz egy olyan bug, ami azt eredményezi, hogy az összes rental-os autót örökbe adja. Szerintem ez abszolút reális a porsche/dodge bug után. Csak várni kell sokat. De akkor asszem meglesz az F1, Caterham, stb...<#idiota>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

7r1v1um
Én mondjuk nem kaptam,mikor a 2.karaktert generáltam. Lehet azért, mert azonos e-mail címen van az elsõvel,nem tudom.
Ha ez a handshake-dolog valóban hack, akkor nem ártana,ha az összes csaló rászokna erre.Csak kidob a lobbyból,dobjon ezzel nem teszi tönkre a játékomat. De amikor valaki 368-al megy Petersburg Dam-on 71x overallú Lambordzsindzsivel (mi mással....), és ver meg 740 feletti ellenfeleket, attól felfordul a belem. Ezeket kéne órákra, vagy végleg kipakolni,nem azokat,akik az amúgy használhatatlan kocsikat sokszor kiváltották.....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

A 3. szinten kapod.

ok köszi!csinálom!
goregrind
asszem a 3. szinten adja - vagy késõbb? már nem emlékszem...

goregrind
Csak sikerült fosul bemásolni! Még jó, hogy lehet szerkeszteni... <#zavart1>

elkezdtem az uj karit de nem adja a boostot !mit csinálok rosszul?
goregrind
Ha esetleg érdekel (vagy valaki mást), van 3 csomag az amazonon! Kb 4,509.56 HUF/csomag...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Need For Speed World Pack Muscle Edition
6000 SpeedBoost
Team Need for Speed Ford Mustang RTR-X
Ford Logo Vinyl
Red Flame Neon
Touge License Plate

Need For Speed World Pack Sport Edition
6000 SpeedBoost
Porsche 911 GT3 RS Cop Edition
Porsche 911 Vinyl
USA Neon
GT3 License Plate

Need For Speed World Pack Tuner Edition
6000 SpeedBoost
BMW 3.0 CSL Gr. 5
BMW Logo Vinyl
Euro Tuner Neon
Grand Tourer License Plate

ok mert az mr2 még ma meg lesz😊
Ahogy Chris írta. De! Amikor megadja akkor kötelezõen kell venned egy Silver Pack-ot. Ha nem akarsz, akkor amikor odatesz, hogy megvedd, akkor simán nyomsz egy Alt+F4-et. Reloggolás után ott lesz az 500SB és nem kell elb@sznod hülyeségre.

Isten igazából a rengeteg munkát sajnálom amit beletettem!!bár a paganinak sem örülök hogy elvették és asok többit!kezdem újból!köszi a válaszokat és segítséget!