94802
  • chris1997
    Nédda ingyen kutyaól :-D köszi, most már biztos hogy az EA érezte a bajt
  • nfsmw4ever
    Az anizotróp szűrőket mindenhol 16-ig húztam én is. Bírja a vas. De azért csínján kell állítgatni. Van ami inkább ront az összképen.

#89475 Elsőre elég volt a panel. Aztán azóta sem tudom menteni vele a beállításokat, meg a fájlban van pár plusz dolog. Mondjuk van aminek semmi jelentősége.

#89478 Ez nagyszerű! Köszi! És köszönjük EA!!!!

#89485 Az A1 inkább C-be brutális. Ranglista nézegetés segíthet.
  • hpzolee
    Melyik szedi jobban a lábát B osztályba 599en az A1 vagy a M3 sport evolution vagy a rx8 ?
  • boomsakalaka88
    tölem meg egy gyerek kérdezte hogy kaptam e kodot na mondom akkor rálesek :)
  • xXKaliíxx
    Ja igen ezt facen találtam :D Ahogy beléptem ez a kép fogadott
  • boomsakalaka88
    semmi gond :) raktál képet is :)
  • xXKaliíxx
    Bocsi hogy megelőztelek :D
    Nyomon követem az itteni eseményeket de eddig még nem pötyögtem :)
  • boomsakalaka88
    nem szoltam :)
  • boomsakalaka88
    sziasztok :) nézzétek meg elvileg kaptunk ingyen a1 et :)
  • xXKaliíxx
    Sziasztok :)
    Ugyan ide még soha nem írtam de ezt pár perce találtam és működik.

• eLitMiLan
    Egy jó tanács: ne nyomj rá a youtubeon semmiféle javítás cuccra amit felkínál :D
  • BRIANOVERCLOCK
    Majd mi optimalizálunk ha már ezeknek nem sikerült.
  • Quqa
    Ez a controll panel elvileg ugyanazt csinálja csak nem kell a fájlokban kotorászni, már az MW-nál sem értettem mire jó ha a sűrű tejfelben kell autókázni, annak is jót tett 1-2 ügyes kis progi.
  • NicoKoko759
    Nem akarok okoskodni, se okos lenni, de sok lehetőség van a beállításokban. A cikkben szerepel pl. basetexturefilter kettes értékkel. Nem tudom, hogy Neked mennyire van ez állítva, de az én öreg AGP HD3850 vasam ezt az értéket 16-ig képes feldolgozni. Szóval merj/merjetek bátor/bátrak lenni! :) Ezt végig lehet próbálgatni elég sok beállításnál. Remélem tudtam kicsit hozzátenni a munkádhoz.
  • nfsmw4ever
    Igen. Sok szépség elveszik a videón. Amúgy azzal a progival, meg amit tegnap linkeltél cikkecske alapján való belenyúlkálással hoztam ezt ki belőle. Az elmosódás nélkül nekem is tetszik, de elmosódással is. Csak úgy nem vagyok versenyképes. Sokminden úgy úszik be, hogy nem tudom lereagálni futam közben. Most elvileg az is skálázható (ha minden igaz 0-tól, 3-ig). Hétvégén próbálgatok még, mert ha az egyes értékkel még vezethető, akkor az lesz a nyerő. Érdekes hogy tűéles csini-vili minden és mégis kevésbé zavaró a szembefény amit említesz. Kontúrosabbak az effektek és nincs az a szórása a fénynek. Ezzel a belenyúlkálással teljesen, adott gépre szabható a vizuális része a játéknak. Köszönet a linkekért! (Futottam már bele ugyan ilyen okosságokba, de látod milyen vagyok. Ha nem teszik elém, akkor b..szok rámozdulni
  • Quqa
    Jól néz ki a felesleges elmosódás nélkül. Ilyen beállító panellel kellet volna alapból kiadni, ami szinte minden más játékban benne van ráadásul ebben is csak elfelejtették beletenni. A szembe napfénynél nincs az az idegesítő csillogás, ami különösen rajtnál nagyon rossz, sokszor még a műszerek sem látszanak. Az FPS lehet vele állítani, hogy ne egye annyira a gépet itt a textúra szűrök ki-be, le-föl állítgatására gondolok. Élőben biztos még szebb csak a YouTube elvesz belőle egy csomót.
  • nfsmw4ever
    Hát én próbáltam már hogy nem veszem fel, de akkor meg a zörgés zavar a koncentrációban. Szóval így is, úgy is hátráltató tényező.
    Mejg: (Nem neked, csak úgy nevek nélkül ) Én nem mindig megyek hiper minőségben, bárhol, bármivel, bárki ellen és háttal ülve a monitornak, vagy akár monitor nélkül. Nem lehet mindenki istendriver.
  • Hunn1a
    Hja, engem is mindig megzavar, mikor 200 felett tépek és megcsörren a készülék. És persze fel kell venni.
  • nfsmw4ever
    Köszi! Fraps a progi. Aztán Vegassal render és mehet az áplód a jutubra.
  • nfsmw4ever
    De billentyűvel ám. Örökre így is marad nálam. Egyenesben kacsázni, hát, ööö, szóval nem véletlenül tiltja rendelet a vezetés közbeni mobiltelefonhasználatot. (És természetesen a Kedves feleségem is ilyenkor érez kommunikáció éhséget, meg amikor írok ide a fórumra valami hosszút. De nem mindig üvöltök ám vele )
  • BRIANOVERCLOCK
    Jó kis gép videó elég jó minőségű lett mivel vetted fel?
    Graf adja így
  • Dealcsy
    Látom, te is billentyűzettel tolod. Amúgy hasonlóan vezetek én is, csak én már leszoktam az össze-vissza kacsázásról egyenesben.
  • nfsmw4ever
    Microsoft Windows 8 Pro 64-bit
    ASRock Z68M/USB3 (CPUSocket)
    Intel Core i3 2105 @ 3.10GHz 45 °C
    Sandy Bridge 32nm technológia
    8,00GB Dupla-csatorna DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
    AMD Radeon HD 6800 Series
    Intel HD Graphics 3000
    OCZ-AGILITY4 (119GB)
    Monitor: E2251 (1920x1080@60Hz)
    Szűken ezen nyomom. :-)

És íme a vidi:
  • Dealcsy
    InCloak. Oxford-on most van. Bár amióta újra van SP, azóta csak briten meg amcsin voltam fent. Mondjuk az is igaz, hogy azóta nem ad semmit. Egyszer adott nyomi 200valamennyit és ennyi. Úgyhogy van 207 boost-om már több mint fél éve.
  • KorzeTheNinja
    mivel SponsorPay-ezel?
    Nálam TunnelBear nem ad semmit, egyik országban sem
  • Dealcsy
    Kíváncsi leszek, mit írnak vissza. Okos voltam, csináltam képernyőképet. Ha meg ezzel kapcsolatban valami általános okosságot fogok megtudni, közkinccsé teszem a leírásban.

Egyet D-be, egyet C-be, egyet A-ba (ha lesz 5* alkatrész [majd egyszer valamikor]), egyet drag-ra, egyet tanknak (telenyomnám pursuit skill-ekkel), egyet meg kisérletezgetni alkatrészekkel. Ezeket akarom, de a nyomi SP miatt csak csorog a nyálam. Meg ha véletlenül megjavulna, akkor a lexus-ok után jönne F1. De hát ez még csak egy álom.
  • BRIANOVERCLOCK
    Oké bár én nem a csatorna miatt linkeltem. Egyébként sorry csak beütöttem youtubra program nevét linkről..
  • chris1997
    Mert vacak és ócska. A Sponsorpay a bűnös, amiért még mindig hiányzó tárgyként van elcímezve nálam az Audi R8 4.2 FSI Quattro Hot Pursuit Edition :P
  • Dealcsy
    Na jó. Feldobom a kérdést:
    Miért nem adja meg a boost-ot a Sponsorpay, ha minden feltételnek megfelelek, az időkorlátból se futottam ki és a sütibeállítások is a legoptimálisabban van?
    Mert csak a Sponsorpay választ el attól hogy legyen még 6 darab IS300-am.
  • chris1997
    Ha Free Chat, akkor TS3. Ami a játékba belenyúl, abban sose lehet bízni biztosan.
  • Quqa
    Most néztem utána és semmi komoly dolog nincs ott csak 1 achi. unlock (ha működik) + egy free chat ami még hasznos is lehet, ha már ezek a szerencsétlenek kivették és nagyon úgy néz ki hogy véglegesen.
  • HUNNFSKILLER
    Én is néztem a végén: subscribe for more hacks
    Tanulság: elég a kép :P
  • chris1997
    Brian: Törölve a Hozzászólásmert azon a csatornán van más is
  • KorzeTheNinja
    mi a gond? :D
  • HUNNFSKILLER
    Azért lesz rossz feltöltés után, mert az a jutub. Konvertál és így minőséget ront. (Szerintem azzal b....a el.)
  • BRIANOVERCLOCK
    Milyen gépen tolod?
  • nfsmw4ever
    Na emberkék. Az autóim csillognak, hogy majd a szemem foly ki tőle. Minden beállítás maxon, elmosódás kilőve és az a fránya beton nem akar tükröződni No majd hétvégén kísérletezek azzal is. Megy felfelé a videó, majd hozom ide is. (Bár, nem tom mér, de a fullhd videóim a jutubon nagyon gyatrának tűnnek. A gépen meg a tévén az eredeti fájlok hihetetlenül részletgazdag képpel futnak. De lehet csak én vala a minőségbuzi)
  • eLitMiLan
    Mert stage 2 lower + amethyst tint, majd ha olyat terveznék valamelyik kocsiba rakni, akkor kiváltom, de csak a helyet foglalná inv-be, vagy véletlen eladnám :D
  • Dealcsy
    Miért nem veszed fel a lotus collector másik két ajándékát?
  • Dealcsy