Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha én lennék az egyik fejlesztõ, akkor biztos hogy ezt javítanám ki elõszõr

Ne kelljen 5-6 perceket várni amíg talál játékost és ne csak üres lobby-tt adjon be

Simraceway: tigris013

nincs szintlépés, mi a f... költsem az igc-t, milyen autót tuningoljak ha még 0-0-1-es féket se kaptok, festegetés nem az erõségem, 2 versenyt megyek és meguntam,
idõket meg nem megyek mert mindenki csalónak tart

régen

k... versenyeket lehetett tolni, mert mindenhol talált játékost (most meg csak a csaló pályákon vannak máshol 5-6 perc míg 1 játékost talál)
nagyon sokat kellet halytani az 50-es szintért (most meg kb 200 veseny alatt megvolt a 50->60)
az autók is közel normálisan voltak összerakva( most meg a szaros Chaterham ami csak 210LE, elveri a Zondát 😮)

és az utolsó: Értelmesemm karbantartások/leállások voltak

Ámen

Neked mi a játékélmény? Vagy mi az amiért egy éve játszottál vele, most meg nem akarsz? Milyen az a worldben, hogy játékélmény? Én tuningolok, festek, költök mint a hülye, nyomulok a családdal, versenyzek arc nélküli emberkékkel, megyek a bot-ok ellen, zúzok rendõrt, tesztelgetek, idõt javítgatok, igc kártyapakkokra verek el játékpénzt. Megyek csúcsverdával vagy épp class alja szarokkal. Powerup nélküli futam, vagy épp pu spammer daráló. És kis profilokkal fejlõdök felfelé, nagy profilokkal meg old boys meccseket futok. Óbégatva szentségelek egy-egy seggfej láttán, vagy nyelem a köpetet, mikor egyértelmû csalással, ûberbénán esve-kelve a pályán, csapnak agyon az utolsó tíz méteren. És még sorolhatnám. Én szeretem a world-öt.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

én majd csak akkor teszem vissza ha lesz játékélmény

A sok f@sszopó köcsög a hibás. Fejben. Nem kéne csesztetniük más játékát. Nem kéne hagyni a fejlesztõknek, hogy csesztethessék más játékát. És akkor ott is tartunk, hogy megint csak a csíterezés megy. Szóval leállás részemrõl. Egyébként meg marha jókat gurultam ma. Nem döntöttem rekordokat, de jó kis versenyek voltak. Volt csúfos vereség és mesteri diadal is. Nem sok idõm volt, de az egész jól telt a játékban.

igen akkor úgy mondom neked hogy buksis a játék

Játékhiba? Pár lobbyból kivágott így. Azóta meg nem. Nem is azokkal a nevekkel dobott össze azóta. Játékhiba? Biztos? Szónoki kérdés csak...

mondom hogy ezek játékhibák, nem internet probléma

SUNNY84HUN
most lestem stat oldalra nem versenyzek mostanság és kb 100 helyet estem vissza :/

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
de tudod a napba sem szabad belenézni még is belenézzünk

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

én figyelmeztettelek hogy ne olvasd el
SUNNY84HUN
kicsivel több mint 1 órája jöttem haza Bécsbõl és milyen csúnyákat írsz <#banplz>
de amúgy nem bánom mert azt is elcsesznék mint a többi komoly tuner verdát ( skyline széria, r35 , supra , 350-370z sorolhatnám még )

Van új a nap alatt:
NETERROR_OPPONENT_MANAGER_ERROR
<#idiota>

A Ferrarik az eredeti recept követése idején (tehát az Underground elõtt) rendszeres szereplõi voltak az NfS játékoknak, persze a Porsche Unleashed kivételt képez.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

LeMans Quattro, R8 4.2(PS, UC, Shift1), R8 5.2(itt biza 😛), LMS(World, Shift2), RS4(Shift2).

Project D|Rare Car Collector|

az Audik direkt a HáGé úr kedvéért nem kerültek bele <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#idiota><#idiota>
ez Sunnynak nem ajánlott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy olyan idõben ahol Mclarenek, Bugattik , Hennessey-k, Porschék és Lamborghinik valamint Königseggek uralják az NFS összes létezõ világát ott sokkal de sokkal hamarabb kerülnek be a Ferrarik mint a Hondák

Need fos speed szériába bekerült 😄 Ami sokak szerint lehetetlen volte de most bent van 😊

Hogy Worldbe bekerül nem tartom esélytelenek 😊

Mert? Ezt honnét szeded. Szeptember-október környékén vígan beeshet ide is.

Én szeretném ha a Maserati kerülne be Worldbe 😊

Ferrari sosem kerül be az NFS World-be, ha a Honda sem

A Venenót ne (vizuális környezetszennyezés), a Ferrarik viszont jöhetnek!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Az ugyan az amit beírtál originbe, hogy kiváltsd a gamet.
Mivel a Ferrari licensze az NFS-hez került esély van arra hogy a Worldbe is bekerül a :
458 Spyder
FF
F12berlinetta

És akár a Lamborghini Veneno is esélyes lehet (Úgy mint tavaly a Marussia B2)
Krisz (vagy aki megvette ezt az 5$-os EA csomagot) a Crysis 2-vel próbáltál online játszani, mert kéri ugye a nevet meg a kódot (nem volt ezért regisztráltam) az renden is van, de utána kér egy 4×5 számjegyû belepõkódot a multiba. Azt honnét vegyem? <#fejvakaras>
lorci
Na bejó...még az kell hogy nyomja a hack-et azt majd azt hiszik hogy én vagyok<#szomoru2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Dettó. Félpercenként relogint kér... Jelen formájában halott az oldal.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

IE alatt beléptem. De ha oldalon belül bárhová kattintok, akkor újra a loginhoz dob.

Akkor nálatok valami nem jó,mert én be tudtam lépni és másodjára már captcha-t se kér.
Senkit nem enged bejelentkezni, elbaszták a bejelentkezõ panelt...

#88173 Én utoljára akkor léptem be, mikor kódot osztogattak, s nekem is ugyanazt csinálja.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

én meg csak most próbáltam meg belépni akkor 1 után is kiírja

Az ok hogy captcha. De miért írja azt, hogy elértem a maximális belépési kísérletet, mikor tegnap óta be se léptem??? Érdekességnek nem rossz. <#idiota>

engem se enged be a fõoldalra, na most ezek mi a f... csinálnak? ennyire nem kell biztonságosra csinálniuk mert úgy is feltõrik

A csodák napja. Elõször is a launcherben 0SB szerepel. Faja - mondom . ránézek a honlapra. Hát nem egyszerû oda sem bejutni:

És miután kitöltöm, ahogy kell, akkor ezt adja:
Maximum failed login attempts reached.

Anyád....

találkoztam ma az E-s pályán egy VIDIA04 nevü versenyzõvel. elõször azthittem te vagy az valami alternativ karival, de miután 3szor elvertem , rájöttem, nem te vagy az 😄

lorci
Ez mekkora hülye(igaz ezen nem kellen-e meglepödnöm) az elözõ lobbyban volt egy olyan aki 333-al ment és õt nem dobta le a speed limit, átmentem más lobbyba és verseny után ledob valami disconnect hülyeséggel...
Legalább ma többet nem játszok ezzel mert egy darabig nem enged fel az biztos!<#hehe>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Pontosan erre várok én is... E-mail címenként 15 rentail autó várakozik, s köztük van az F1 is... <#eljen> <#idiota>

Pontosabban így néz ki a helyzet. Az arabos hülyeség miatt teszteltem...

#86914 #86928

oké elkészült a videó meglehet nézni

Ezzel a csoportozással az a gond csak, hogy így mivel a gyorsabbak egymást ütik ki, meg a valanmivel lassabbak is egymást ütik ki, pont a végére lesznek olyan futamok hogy szakadék a kettõ között..vagy nem? <#fejvakaras>
a GT2 jó kocsi és majdnem mindenkinek van szerintem, jó ötlet

Tarpi
Mehetnénk üres GT2-vel is. Ha egy hét múlva kezdõdne, akkor még lehet rá gyûjteni a pénzt. <#hamm>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Tarpi
C dragon a lista eleján RS4 uralom van, még a CHEVELLE SS is jó választás.

http://nfs-s.com/nfsw/AURALVAMPIRE
Itt az autólistám. ezek közül mit lenne érdemes kimaxolnom C Dragra?
Krisz

Ajánlom neked figyelmedbe. A hangja kegyetlen de az irányítása az majdnem hogy 0. Kb 75 perc múlva meglehet tekinteni HD-s felbontásban

Simraceway: tigris013 - Test drive Audi R8 LMS

megnézem. köszi. Esetleg C Spec Drag-ra vmi ötlet? 😄
Tarpi
#88156 Mintha már láttam volna ilyet, szerintem ezzel: MASKIROVKA nekem az utolsó a matrica listában.

az igaz, hogy a volt T1-esekkel part nélkül az összes pályán végig lehet menni full gázon.
De volt egy pár ingyenes autó, ami sokaknak megvan, Supra, Lanci Delta, Lambo Miura.

goregrind
Hágé úr! Nincsenek fejlécek és lassan tölt be a fórum... Jajajajajaj most mi van ilyenkor? <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Srácok hogyan lehetne szerintetek elérni a játékban matricákkal ilyen Rozsdaszerû hatást? 😄