Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lorci
Igy van olyan pálya kell ahol jó nagy a forgalom és privát meccsek lennének és mit tudom én lenne 3 meccs és 3 menetbõl aki többet nyer az megy tovább vagy valami ilyesmi.

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Van még pár R8am, szóval akkor a Darius R8 megy B specbe skillekkel 😄

Project D|Rare Car Collector|

A single az szar, a zárt pálya szar, mert a kockák éjjel nappal tolják. A jó forgalmas pálya az a jó (sajnos elég kevés van úgy eltüntették a bénák miatt), ezért javasoltam Gardent privat-ban (PU, ram skill nélkül, ja meg TANK mod nélkül), ott nem csak az idõmenõk nyerhetnek, hanem a szerencsések is. <#eplus2>

#88252 Nem gáz, hanem übergáz!! <#falbav>
Ez gáz.. A classos az R8am :/

Az a Road Runner különben elég komoly C-ben! <#hehe>

Más: Nem rég ezeket láttam a játékban, ez sem szar!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lorci
Rabidfox meg Ninjakorze és akik tegnap beszélték, hogy valamilyen versenyt kellen-e szervezni.EA forumon láttam ezt a versenyt és egy ehez hasonló nem volna rossz...pl.(szerintem) ha egyáltalán komoly a szándék!<#vigyor5>
EA Forum

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

goregrind
Találtam pár videót, hasznosak lehetnek!

NFS World - Some vinyl tips/tricks

DISCORD: grimanddark

Az az elsõ nagyon komoly, de fogalmam sincs hogy csinálta. <#wow1>
Jó szarok <#idiota>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

IGC kocsik odafent ^

Ha már itt vagyok, dobok egy sajátot is nemrozsdás témakörben:
szardodzs: mert már régen volt és mert tudom h. szeretitek::
..
Ez úgy van hogy 10 réteg alatt magyarázni kell hogy ez meg az rozsdafolt...10 fölött ezt már nem kell .. 20 réteg fölött meg már megvan a lestrapált kinézet is.
Darles92 El Caminoja:

nemtomkié GTO

aztán egy rozsda extreme - kevesebb több lett volna...
7r1v1um
Valaki írt tegnap olyat, hogy lestrapáltnak kinézõ kocsit akar. Én is szeretnék ilyen külsõt kialakítani, de ezekkel a szar, gyerekes , óvodás matricákkal nem igazán tudom megvalósítani...

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

tutuhawer
azért nem teljesen tuti a mai rendszer. Ma a kártyanyitásból várhatok aftermarket cuccot és skillt is a megszokott alktrész, pénz, reputáció, powerup mellé. A powerupokban megjelent a team eszpész is, ami tök haszontalan, tehát az is megosztja a kártyás ajándékot. A régi nekem többé-kevésbé tetszett. Kész röhej, hogy a vég u.a.: nem szar a játék, ha a sok szart összeadogatom, tényleg király lenne.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

basszus alaplap darabra szétszereltem a gépemet és a k...é... de találom meg a csatlakozót, pedig van

Simraceway: tigris013

új top up mikor lesz? mert ez a mostani nem igazán jön be..
A Team Instant Action-ban a csapatölések számitanak, szal minél többet ölj, crash site-ban minél tovább húzd a crash-t, de ugye ott nemjó ha mindenki egyszerre van rajta, túl könnyû célpontok lennétek, én ezért pl ölök ott is, fedezem a crash messzebbrõl.
A visor enhance nevû modul lesz az ami kiemeli pirossal ha belenézel az irányzékba.
goregrind
nade zaba und punnyadás mára. Holnap meg egy uccsót gyémántozok + futok pár kört valami fostalicskával oszt bérbe adom az accot...

goregrind
...és ne legyél irigy! Egyszer egy évben öcsédnek is lehet jó napja! Gondolj bele, hogy milyen boldog arcot fog vágni! Ennek örülj te is! <#nevetes1>

Good Luck 😄

Na ünnepnap van? Két multi,két gyõzelem,két ultra part...
goregrind
Tökegyszerû! Felkeresem az Aldit, rákérdezek nem-e ismernek egy Krisztiánka nevû nagyszájú sutyerákot aki tömegesen vásárolja az almalevet. Onnantól kezdve meg csak idõ kérdése az egész... Felcsapok Columbo-nak, még szivart is szerzek + egy fasza ballonkabátot! <#vigyor3>

Elõbb találj meg te Angolhuszár, aztán jöhetnek a részletek <#idiota>

goregrind
Öcsédnek adok én is akkor szülinapi ajándékot! Ûlõgumón billegetem a bátyuskáját! <#taps>

Jön a hatalmas rexi le nyekenyókázni, jaaaajj

<#idiota><#idiota>

goregrind
Én leszek Magyarországon, útban Pécs felé - egy kis velencei kitérõvel! Már elõ is kerestem az ackós bakancsot, a legjobb a seggberugdosáshoz! <#vigyor>

Mert mi lesz akkor öcsám szülinapján kívül? 😄

goregrind
Majd lesz csütörtökön! <#eplus2>

Itten semmi nincs

Holdfény van kint, közben olyan viharcella van 5 kilométerre, hogy 5 másodpercenként van egy 'vaku'. Nem piskóta ez az augusztus 20/21 éjfélje... Ilyet ritkán látni, lehet kiülök a teraszra mindjárt...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nekem volt mindig ellenfél (ha nem is 8), igaz nem is toltam éjjel – nappal.
Akkoriban azért kellett vagy ½ – 1év az 50 szinthez egy normális napi 1 órás játszadozás alapul véve.

#88224 Ott különben mi a cél csak az egymásra lõdözés? Meg nem is látni az ellenfélt pirosan mint a single-ben, vagy azt a képességet ott meg kell szerezni valahogy?
Az már nem rossz 😄 Ha már crash site-on 50+ killt lehozol egy kör alatt, azt mondom haladsz <#idiota>
Hát, ellenfél volt, de mind ugyan azon a 4-5 pályán..Waterftont roadon persze 1 mp-be se tellett ellenfeleket találni, na de a tobbire, fõleg kisebb szintû pályákra egyszerûen lehetetlen volt bekerülni bárhogyan is 50-es profillal...kb. 3-4 hetente új profilt kezdtem mert így tudtam csak a kedvenc pályáimra bemenni multiba..aztán miután olyan 30-as szint fölött jártam már ott se nagyon szíveskedett betenni sok helyre, úgyhogy lehetett kukázni és kreálni a következõt
?? Rossz fórumra raktad ki :-D

Szerintem volt ellenfél MP-ben, ha a 2-3 évvel ezelõtti „szezont” nézem, utána kezdett el megcsappan a létszám és kb. 1,5 éve volt a mélypont, utána hozták be a class-okat.

#88218 Üzleti szempontból nem kifizetõdõ, elõször eladják az új játékot jó pénzért a World-ben meg megveszik késõbb is, különben is mindig kell valami újdonság amitõl kicsit fellendül a játékoskedv.
Én arra leszek kíváncsi az a szerencsétlen összekötõ út azokkal az ugratós hidakkal mikor lesz már átadva. <#falbav>
Hmmm. És szerinted hány Ferrarit vennének a megszállottak, meg az újabb anyukakedvencek a worldben? Van benne üzlet így is úgy is. A Marussia is bekerült az MW2 elõtt ha jól emlékszem. (Bár ebben most nem vagyok tuti biztos)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Pedig már el is mondtad....

na ellépek menek pár kör a simraceway-be az LMS-el, kegyetlen szar ott az audi, olyan allulkormányzott hogy nem tudom mit mondjak róla

Pontosan. Volt 84 (?) pálya és kb négyre volt ellenfél. Azt tudom hogy hastingson csak privát vagy single volt. Ryan meg csak hisztizik valami miatt. Régen ritka volt az alkatrész mint a fehérholló, most meg ultrát is símán lehet nyerni. Fõleg ha napi szinten nyomul valaki. IGC-ét meg ellehet verni olyan verdára is, amit régen csak áhítottunk verda volt, most meg játékpénzért is bekerül(het).

Miért kellene? 😄

Ja már megvan a hiba a steam kódot írtam be nem az orgint. Elég nagy gyilok megy ott, az átlag 1 perc/halálozásom az jó? <#hehe> Azért kösz. <#worship>

#88186 Mivel a Rivals-t nagy részben a Ferrari adja el nem valószínû hogy annak a megjelenése elõtt bekerülne bármilyen másik EA játékba és tattól tartok a World-be is csak (legjobb esetben) ½ – 1év múlva fog megjelenni. Ha egyáltalán bekerül!
de ez még akkor volt amikor még mevolt az a +20% végsebesség, gyorsulás meg a kezelhetõség(téhát a régi skillek)

Én is C-t utálom a legjobban, de engem különösebben nem szomorított el hogy oda került <#hehe> Bár így meg egyszerre kell a legjobban utált class-ban a legjobban utált pályámon menni <#fejvakaras>
húú emlékszem MP4-el rajtnál dupla nitró ready és a rövidíton megint nitró és már ott sem voltak a többiek, meg ott 1:18-at mentem GT3 RS-el

PEdig az Eagle Drive egy nagyon jó pálya.. csak a gyökerek C-be tették, azt a Classt utálom a legjobban

Nem, én pont a "régen"-rõl beszélek, a car class-os cucc elõttrõl, merthogy akkor kb. úgy mûködött a játék ahogy leírtam..csak véletlen kihagytam Eagle Drive-ot, nem is tudom hogy felejthettem ki, pedig hogy utáltam azt a pályát fõleg tele traffic-al
azt mondom, régen volt verseny mindenhol, most meg szinte a csalós pályákon van mindenki

Ja, talált mindenhol..neeeeeemnemnemnem, csak Waterfront Road, Mission Street és még 1-2 pálya volt ahol talált bármit is, máshol meg akár 10-15 percet is lehetett várni és akkor se adott semmit