Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Beszereztem végre én is a Zonda F-et ebbe a profilba is. Hihetetlen, hogy végre elérhetõvé tették újra! Belenyomtam az általad írt színsört - és megy mint a mérgezett egér! Köszi a tippet! <#eljen>

Már csak az MP4 kellene, az is másik profilban van sajnos meg. Nade viszlát hétfõn, megyek ûlõgomón billegetni a hágé kisasszonyt...    <#wave>

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
A skilleket még 2010-ben hibáztam el, és vártam a skill rendszert. De nem pont így. Az is igaz, hogy sokat eldobtam a szemétbe, mondván növelem a nitró erõt, közben nem is növelte a skill... Azt szerettem volna, ha újrarakhatom a skilleket. Most képzeld el: a régi oldskool harcos autója kész, és módosítanak, és már nem is kész a gép. Szóval kissé visszavetik a lelkesedést, de megpróbálja az ember. Lehet javítani... hát még amit akarok, az sincs kész, pedig az ajándék skillek jók voltak. Kicsit bánt a dolog, mert szívesen játszanék, de így, hogy a niemandok megveszik a legjobb autókat , megnézik a youtube-ot és azt hiszik, hogy ügyesek, kissé bánt. Sok kedvem nincs a az auto club revolutionhöz, de muszáj erõltetni, mert az SRW se fut simán a gépemen. Elvették a játékomat, amit szerettem, de nincs mit tenni, továbblépek.

Érdekes: kritikus vagyok talán én is , de azért nem köpködök vissza annyira , mint ryan, hanem megmutatom, hogy van még, ami jó, és tetszhet másnak is

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

mondjuk nekem most zzzkps egy még hiányzik alulrol de igy is jol megy legalábbis ugy tünik 😊 és full tuned
de lehet kékkel jobb lenne 😊
Szerintem is sokkal esszerûbb a legjobb színsorral szerelni (K, K, K, K, P, P) ezzel megy a legjobban. Persze A-ban! <#eplus2>

#88296 Biztos nem akart jobban kikapni. <#hehe>
Nálam még sosem volt bent a + kör, béna egy dolog, ha nem tudom megelõzni 2-ben akkor annyi. Volt hogy elsõ helyrõl is kiléptem, mert nyomott egy plusz a noob-ja. <#boxer>
rendben 😊
Köszi. Ahol az Audi az A-s király, ott jó lesz az zöldespirosan is S-ben.
(Szegény SLR Merci S pályás idejeit kicsillagozták a szemetek!4 <összeslétezõ gépfegyveres smiley> Aztán most kell valami S-be és a Nismo a legjobb kocsi ott.)

#88297 : ja, mind a _kettõ_ kapta eddig a tutit <#awink>
+1

Project D|Rare Car Collector|

amugy szerintem jobban jársz kék rugoval a pirossal kanyarodni nem fog 😊) csak 1 tipp
Miért kapott eddig is? Az vacak :/

A képen nézem a skilljeit. Mééééér nem nyomot +kört????<#hehe>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ho, akkor õ lesz az S verda kisprofilba. 😊 Egy ideig nem az AUdi r8 kapja a legjobb cuccokat. <#kuss>
Hááát úgy tûnik, gyenge tipp volt részemrõl. <#zavart1> Sebaj. Jöttek a jó válaszok is.

Én már láttam 750-es ov.-ot S-es pályán (nagy körön) mondanom se kell a Veyron ellen semmi esélye nem volt. Különben semmi értelme. <#hehe>
Íme! #79647
Csak nem nyekenyókázni akarsz a Zondákkal meg az F1-ek ellen Nismoval?

750-nél több overall nekem nem is kell 😊 Rápróbálgattam pár zöldest pirosast és hát nehezen növekszik már az overall 745-körül... de mégis kinézem belõle hogy 750 meglehet. De a legjobb cuccokbõl már nincs raktáron.
igen fel lehet én láttam asszem 751 volt zzzppp és az egyik nem volt tuned 😊
Fel lehet, z-z-z-p-p-p vel

Nekem még nem sikerült. De szerintem nem lehet. A murci roadsternek azt hiszem magasabb az alap owerallja és az is épp csak beléptethetõ S classba.

Nismo R34 feltuningolható S classba?
7r1v1um
Hónapok óta nem játszottam azon a pályán, ezért nem ugrott be.
Most öcsém bitorolja a gépet délelõtt meg dolgozok, úgyhogy, ha lesz idõm rá, majd meglesem.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Az olajfinomítónál, angolul Oil Refinery. A térképen teljesen jobb oldalon a víz mellett.
Hát az Olajfinomító eventen <#nevetes2>
link (rajt/cél utáni terület.)
7r1v1um
Olajfinomítónál? Az merre van (melyik event környéke)?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ja, de az olajfinomítónál is van egy jó kis (nagy) placc ugratóval, tartályokkal, jó sok csõvel stb.-vel!
7r1v1um
Erre céloztál. Semmi extra.

7r1v1um
Megvan. Kempton docks környéke.

Az a hajógyár (Camden Tunnel) mellett van, a térképen attól balra keresd egy kis utcában. Öntödére ott nem emlékszem, mert csak átrohanok gyámátszedéskor.
valami ilyesmit kéne csinálni ja.
és inkább 3 versenyes kieséses módszer mint 1 versenyes.
a hirtelen halálnál bárki besz.phat 1-2 kemény trafikot és akkor már el is esett a gyõzelemtõl.

7r1v1um
A kedvencemet csak véletlen szoktam megtalálni mert nem tudom hol van. Az is öntöde-szerûség, de iparvágányokkal és sok rozsda-ette vagonnal tuningolva.

Meg van pár mókás lemezbodegás gettó kéró, az udvaron kifeszített madzagon száradó rongyokkal. Az is stílusos. :-)

Had vitatkozzam picit. :-) A rendõrös poweruppokat nekem csak mysteriben dobálja, meg egyszemélyes üldözésnél. Versenyeknél max tolólap esik. Említed az aftereket, satöbbit. Hát... Anno még búsztmentes életemben, a nyálam csorgott mikor megláttam a lobbyban egy neonnal cifrázott verdát (gondolván közben: a búsztos kis köcsög), most meg hetente cserélhetem az összes autóm alatt és hihetetlen BBS felni gyûjteményem is van. Alkatrészt nekem akkor is baromi ritkán adott. És most sem ad hû de sokkal kevesebbet. Régen elkúrhattad a skillezést. Azt hiszem el is kúrtad. Én nem. Mégsem hörögtem a skill rendszer forradalmasításánál, sõt! Üdvözülten fogadtam. Te is alig vártad. Most ha elcseszed, akkor újra pakolhatod. Okés hogy kevésbõl kell gazdálkodni, mert gyatrán esik normális skill, de legalább nem cseszheted el úgy, hogy azzal kelljen szenvedve, sóvárogva versenyezned a jövõben. Korrigálhatsz. Jó, oké, kevés az az öt skill hely. Kellene nyolc. Nekem is jobban fekszene. Azt is szorgalmaztam, hogy a lvl10-20 sofõr, ne induljon már egy lvl50 ellen esélytelenül. Akkora különbség volt a szintek között, hogy sírva se lehetett elkalapálni az akár béna 50est, egy kis szintûnek. Volt vagy 30% különbség a lényeges skillekben. És átálláskor az sem ment kukába amit addig belefektettem a skillezéssel. Bár nem is vitték túlzásba de adtak. Alkatrészeket szintén. A legnagyobb negatívum nekem az, hogy irreálisan gyorsan lehet felfejlõdni. Nekem ez nem jó. De ahogy mondod, ha a sok szart összerakom, nem is olyan rossz. Sok dolog nem tetszik? Nekem se. Álltam már driver törlés peremén is. Akkor igazából te gyõztél meg, hogy álljak már meg gondolkodni, mérlegelni. Volt egy eszméd (szerintem van is) és mégis keserûen tudsz írni a Játékról. Tudom hogy el is vettek. Nem keveset, de kurva sokat. Tõlem kevesebbet, mert késõbb kezdtem. A statisztikát ugye. Az bizony eléggé beleszarás a fejlesztõktõl, a döntéshozóktól. Ezt sérelmezem, pedig alig volt versenyem nekem. Csak épp tudom, hogy mit jelent, jelentett ez a sokezer futamos játékosoknak. Szóval adok én piros, meg feketepontot is a játéknak. A statisztika eltûnésért a feketébõl hármat.
<#integet2>

Bristol&Bayshore után jobbra az elsõ lehajtónál is van pár lepukkant bungaló pár roncsautóval vagy Overlook fotózkodó pont felett van egy munkagép az egyik rövidítésnél. Esetleg Kempton Docks-tól a térképen jobbra van egy vasöntöde stb. stb.
Megpróbáltam összehozni egy patkányt. a motortetõ alapból rozsdás volt. én csak a jobb oldali ajtó fölé a két lökhárítóhoz tettem rozsdát, + megpróbáltam elmenni a RAT style irányába:

7r1v1um
Maskirovkában találtam jót. Majd a Road Runneren megnézem.

7r1v1um
Ipar-negyed sok helyen van pl. ahol az a classos team escape elhalad az egy nagy ipari terület. Ugorj a Camden pursuit-hoz, fordulj meg 180 fokkal, menj egyenesen és az utolsó felül járó után fordulj balra.

Pont az a lényeg az 1 futamos versenyen, mert így a kevésbé profi is nyerhet, aki ütközik az baszhatja. <#eplus2>

#88263 Bár nem próbáltam, de valami 2-3 színû cikcakkos matricával nézd meg a rozsda hatást jól megnyújtva.
Srácok nem nagyon szoktam free-ben mászkálni, van valahol roncstelep vagy szeméttelep, esetleg gyártelep? 😄
Akkor passz

4080 SB
Mennyi a Marussia?

Koenigseggek, Lamborghinik, Alfa 8C, Marussia B2(sima), Paganik akcióban és még az ezelõttiek is ott maradtak
7r1v1um
Elsõ próbálkozásra. A "rozsdafolt" 11 rétegbõl áll, de azzal meg is van a max. 31 matrica.

Én a kis golf GTI-m szeretném rozsdásra csinálni 😄
Hát, én is inkább a 3-ra szavaznék, amennyiben nem lottósorsoláshoz hasonló dolgot szeretnénk indítani, mert hát azt meg kell hagyni hogy traffic-al teli pályán elég sok szerencse is kell, nem elég "jobbnak lenni", de 3 futamból azért TALÁN már jobban kijön valamivel
7r1v1um
Megnéztem a videókat, aztán rájöttem én is hogy nagyon gyorsan lerendezhetõ a dolog.

Én még egy gép újra indítást is elõírnak, mert a profi szerver huzatosokat csak így lehetne kiszûrni és a játék újraindítás semmit sem ér, mert ugyanúgy benne marad még pár percig a profilban ami meg plusz akkora ram-ot is ad a kocsiknak, hogy meg sem érzi az ütközéseket. Személy szerint 1 futamra szavazok aki nyer mehet tovább, ha veszít pápá.
El se hiszem ,hogy volt caminom,de muszáj,mert emlékszem,hogy én is csináltam egy ilyet...Ha jól emlékszem valamelyik tüzes vinylbõl csináltam..összehúztam jó keskenyre,hosszát meg olyanra,hogy jól nézzen ki...természetesen barna festéssel...10-15 perc alatt maximum simán elintézhetõ,ha több kell hozzá látogassa meg kezelõorvosát,gyógyszerészét,nem tok mit mondani..
természetesen nem hátrány hogy alapból van a juggernautfélén sárfelverõdés szerû vinyl(nem nézem meg,de biztos),amit könnyû átalakítani...
7r1v1um
A 3. videóban látható kártyalapok rohadt jól néznek ki, viszont a 4. videóban látható kocsi a címmel ellentétben abszolút nem néz ki réginek...

7r1v1um
Ez gondolom valaki olyan munkája aki profi ebben. Ez a "20 réteg" 20 réteg festéket jelentene, egymásra mázolva, Ha igen, akkor órák kérdése a dolog és sajna ennyi idõm nincs megvalósítani....
Egyébként nagyon faszán néznek ki a járgányok, amiket betettél.