Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kép linknek a végére beilleszteni ezt a kódot: "width=655"

Project D|Rare Car Collector|

Az EA fórumra hogyan kell kicsinyítve beilleszteni képet?

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hát nem tudom kinek drámai.

tutuhawer
az nem elég drámai, ahogy rabidfox is mondja.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

De, ha jön valami új ami õt is érdekelné, akkor biza bánhatja 😄
Amúgy, Ryan: Mi a logikája annak, hogy törlöd a Drivert, ahelyett, hogy egy sima Uninstallt nyomtál volna?

tutuhawer
Emlékszem, csiles szervezett magának egy búcsúpartit. Õ mondjuk le is lépett magán jellegû okok miatt, úgyhogy rendben volt. Én a búcsún nem voltam ott, de megsírattam. Ryant is. Briant is. <#nyes><#vigyor2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Csak úgy:
Charger SRT '12
Vedd ki légyszíves fejlécét...
ja meg a másik visszaírtak 13:07-kor hogy a hibát(szerintem nem javítják ki) írjam be a forumba. kérdem én mi a f.. kel nekik fórum ha nem nézik?

Simraceway: tigris013

nem csak az enyémrõl szedd ki a fejlécet

csinálhatok egy STUPIDRYAN012 drivert mint új fejléc?😄

Krisz, most már tényleg vedd ki a fejlécet, DE ha most meg kijavítják amit írtam nekik akkor basszák meg

7r1v1um
Böngésztem neten és ezt találtam. Nem kéne túl sok pénzt fizetniük, hogy kipróbáljam.<#hehe>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ez az S-class hát kész....majdnem sézttörtem már vmit itthon...két kis 10éves faszparaszt visszafele megy és a szûk utcán szembõl jön juggerrel....jézus mennyi nyomorék van...
Hát sok értelme lehetett törölni, nehogy csak egy Uninstall legyen

Patch/leállás lesz ma

Dátum: Augusztus 22.

Idõtartam: 15 perc
Start: 0:00
Vége: 0:15

Emlékeim szerint nagyon kardoskodtál amellett, hogy te nem tudsz videót csinálni, mert alacsony az fps. Aztán mikor már saját magadnak is ellentmondtál, akkor hirtelen tudtál csinálni. Állításod szerint dolcsit költöttél rá. Most meg törölted a profilod. Nagyon megérte neked ez a pénzkidobás.
Ui.: Téma lezárva. Végleg. Részemrõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még fent vagy? Nagyon mazohista lehetsz, ha nézed továbbra is ezt a fróumot. Mert úgyis azt fogod olvasni, hogy "ezazzzz", "Ryan bye-bye" stb...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

de bazz, nem menõzésbõl teszem ki a videót hanem hogy a kisebb játékosok tanuljanak. Vidia-t miért nem lett lebaszva(bocsi hogy idekeverlek) mert folyamatosan teszi ki a videókat? Mindegy én már töröltem minden és UI.: Sose lesz ebbõl jó játék

Ezzel csak egy a gond. A "ti".
Ha nem sírsz, akkor töröld a profilt, és ne írj többet ide.
Ennyi. Téma lezárva.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

én nem sírok, ti írjátok hogy csalással könnyû top100-as idõket menni(én meg azt mondom hogy tanuljatok meg vezetni)

Ne ríjjá, márijjá.
Amúgy meg te magadat nevezted így, szóval...<#kuss>

remélem örültök a fejeteknek

Bár megjegyzem: egy 'profi'-val kevesebb lesz így, ha törlöd.<#hehe>

Mindenkinek, akinek van Origin fiókja, van World-ös account-ja. Csak nem játszik a játékkal. Szóval ha egy olyan ember, aki most kezd el játszani a játékkal és van origin-fiókja, simán be tud lépni a játékba és csinál magának profilt. Szóval csak töröld a profilt. Ennyi.

Na, ez az ami nincs. Vagy teljes acc törlés, vagy semmi. Töröld a worldben a profilod és soha többé né lépj be. Ezt teheted.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

most hogy ha kitörlöm a profilomat attól még ott marad a regisztrácio. nekem csak az nfs world-os regisztráciot szedjék ki, mert a többi ea-s játék ami van aktiválva az email címenem az kell

Érdekes. Káoszgolyó simán tudta töröltetni az accountját. Nem volt vele gond. Kapott (azt hiszem) egy 48 vagy 72 órás idõablakot, és csá. Account deleted. Mondjuk csak! a Worldbõl nem tudnak törölni. Azt, ott te megteheted. Törlöd a profilod/profiljaid és vége a karriernek. Téma lezárva. Ha az accountod akarod töröltetni az más tészta. Abban az esetben az Origin oldalán keresztül érdemes kérelmezni a Felhasználói fiók törlését.

Szintén ide: #88310 Köszönöm!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

hiába írom le nekik hogy mi a hiba, leszarják nekik csak a pénz kell

Legalább megkapják ezt a jutalmat sorozatban harmadszorra

Hát írjál nekik egy jó hosszú listát 😄
hátha kiveszik mire akarsz célozni...
látod, mindenáron ott akarják tartani a játékosokat

Még elköszönni sem tudnak szépen...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

öcsém 😮

Írtam az EA-nek hogy töröljék ki a regisztrácioimat a World-bõl, egyéb okok miatt, és erre mit válaszolnak

Bocsánatot kerünt a kellemetlenségért, ha leírná pontosabban mit kellene javítani akkor megpróbáljuk megoldani

a tippek|toturialok között ott van ám

https://help.ea.com/en/contact-us/ask?sso_redirect=1

és hogyan tudok irni az ea nak ?
meg a billyntyüzetet is le kell cserélnem. látom nem minden betüt érzékle .
mert erre [email protected] nem jött azóta se semmi . és már kb 1 hómapja szarakodok ezzel.
kb naponta küldök jelszóemlékeztetõt. é nem jön meg
akkor az EA elb....ta a beléptetõdet

a jelszó passzol mert megnézem nindíg az email részen a jelszót és utána írom be a helyére.
És hiába küldõk jelszó emlékeztetõt nem jön semmi.
és nem tudom hogy kinek írjak hogy segitsenek
3 lehetséges hiba

1. valamit rosszúl írtál be a loginba ( a Capslock lehet be van kapcsolva)
2. valamelyik élvezkedõ feltörte a profilt
3. az EA elkurhatta a beléptetõdet

elütöttél valamit!

pill
milyen hibaüzenetet kapsz?

HELP ! HELP ! HELP !

Nem tudok bejelenkezni a world - be .
Email [email protected]
És hiába küldõk jelszóemlékeztetõt az nem jön meg.
De a haverom profiljában ott a nevem szivaktibor199 szóval nem törölték.
akkor mi lehet a hiba ?

HELP ! HELP ! HELP !
De nem érted? A handshake az csalók miatt van és nem a net hibája....! Derekas ezt szépen leírta #88100

Not bad! <#vigyor>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

mármint Z4 GT3 és nemhiszem

BMW Z4 Gt2 (easter) feltolható S-be? <#nevetes1>
Már jólenne ha ki lenne javítva ez a Neterror Handsake Data Invalid-os f..., 15 multiból 7 kivágott ezzel a hibával.

És ne gyertek hogy szar a net, mert akkor hogy tudok folyamatosan versenyezni az SRW-be.