94802
  • Quqa
    Szerintem még kevés is a trafik (kár volt kivenni a sok béna miatt), mert üres pályán a hülye is tud menni az nem kihívás, meg különben is ez egy városi, autópályás játék nem szimulátor ill. zárt-pályás!
    Megj. (szvsz): ne időmérőzzél mert semmi értelme, inkább élvezd a játékot.

#89678 Van olyan map pl. a mostani ahol hiába mész más pályán előtte ugyanúgy dobálják a mágnest.
  • 7r1v1um
    Semmi ilyesmi hidd el!
    Majd legközelebb rakok bele pár "bazmeg"-et meg"baszki"-t, úgy nem fog leereszkdőnek tűnni (amiért bocs).:-D
    Az viszont jogos, hogy időt veszítesz(nekem ugye nem szempont a minél jobb idő, csak a helyezés), és hát az emelkedőre és a többi hasonló 22-es csapdájára sincs okosság...:-(
  • eLitMiLan
    Értem hogy tipp, de tényleg úgy mondtad volna mintha egy noobbal beszélsz :D Igen az a nagy előny...én próbálok minél jobb időt menni, nem multi, szóval van előnyöm, de annyit nem fogok hogy megvárjam merre megy :) De amúgy tudom hogy hogy kéne, csak a megvalósítással van a gond, amikor nem látom hol van...
  • BRIANOVERCLOCK
    Hát jah csak minden tized számít.
  • NicoKoko759
    Ford Fosus RS B-Spec a kereskedésben, 4600SB
  • 7r1v1um
    Vagy:
    -például, úgy is ki lehet játszani, ahogy a rinót is ki lehet időnként: nem adsz gázt, elfordítod az autót jobbra, az utolsó előtti pillanatban meg balra rántod kormányt.
    -szintén nem adsz gázt (ha nagy az előnyöd lassíthatsz is).Megvárod, amíg a traffic elkanyarodik valamerre, a másik oldalon meg elmész mellette.
    -ha nem tudod elkerülni az ütközést akkor se "teli-orral" ütközz neki, hanem az autód valamelyik sarkával.
    Nem kioktatás, hanem tipp (mielőtt kapnék a "pofámra" :).
  • eLitMiLan
    Kipróbáltam a 2. tanácsod, eredménye: már akkor nyomták rám a magnetot, amikor még shieldet se tudtam nyomni :)
  • zoji
    Bár már előfordult hogy behülyült a játék és nem segített a pálya csere. Csak a restart oldotta meg.
  • eLitMiLan
    Igen a classos azért jó mert nincs forg, ott nem zavar a traffic....
    Ja ki lehet kerülni, DE nem akkor mikor előtted egy emelkedő, és épp abba a sávban jön egy traffic ahol te vagy, esélytelen hogy kikerüld (micsoda véletlen hogy 90% ban mindig abba a sávban van ahol én vagyok), amit te írtál ott ki is tudom kerülni, de ha a gyep végén egy fal van megint szopom...
    #89678 Hát én múltkor ilyet eljátszottam, de szerintem pont olyan pályán ahol nem volt jó, azóta nem csinálom..de akkor próba ismét, thx :)
  • zoji
    A mágnes kijátszható. 2 megoldás is van rá.

1. Két pályán felváltva futsz időket.
    2. Minden futott pályád után indíts egy szinglit máshol, majd a rajt után lépj ki a futamból és mehetsz vissza időt javítani.

Így nincs mágnes. ( van 3-4 pálya, de lehet hogy több is ahol ez nem érvényes.)
  • 7r1v1um
    Nincs forgalom azokon a pályákon, ettől függetlenül nyomkodják a magnetet online versenyen a barmok, mintha attól gyorsabb lenne a kocsijuk....
    Arról nem is beszélve, hogy azokon az utakon, ahol 2-nél több sáv van, esetleg gyep az út mellett, ott simán ki lehet kerülni a forgalmat.
    Ha nincs ész, nincs probléma...
  • Hunn1a
    Király egy ajándék a Kutyaól. Ha látszik majd valami fejlődés és újra felrakom a játékot (van egy bannolatlan accom), ki is váltom.
  • eLitMiLan
    Nyamvadt traffic minek van? Classba legalább nincsen szerencsére...próbálnák jobb időt futni, egy emelkedőn ahol nem látok előre semmit, persze hogy MINDIG ott jön a szar traffic....legalább a mágnest vennék ki, singlébe úgy nyomkodják azt a szart hogy a shield + readym nem elég gyors....
  • Micsurin
    http://p.coldline.hu/2013/09/07/1174437-20130907-oN3iio.jpg
    http://p.coldline.hu/2013/09/07/1174438-20130907-cY7jXy.jpg
    http://p.coldline.hu/2013/09/07/1174439-20130907-2fcNQc.jpg

Na? akik rosszat mernek mondani azoknak ez a nyamvadt német karikás szarokat megpüföli
  • Quqa
    M3 A-ba, Boss S-be tökéletes a nagy alap ramjuk miatt, különben versenyben sem rosszak ezért aztán nem is muszáj telepakolni TE skill-ekkel.
    C-ben a legjobb a RS4 dragra.
  • SUNNY84HUN
    rs4 a C classos dragra king rendesen skillezve , boss erős ramos de viszont az m3 gts fürgébb szűk helyeken jobb
  • Micsurin
    az s-stats on? ha igen új reget teszek oda akkor az nem mükszik? vagy mi legyen? a w-s accal lépjek be?
  • SUNNY84HUN
    frissítsd és egy idő után megjelenik ;)
  • Naworsky
    TE-re és pursuitra mustang BOSS vagy BMW m3 gts lenne jobb?

Még egy kérdés: Audi rs4-et megéri dragrabeújítani?
  • Micsurin
    raktam bele 2 ram erősítőt most már a rhino fossom tőlem ha jövők

mit tegyek , hogy ne a lvl4 és a mazda speed 3 látszódjon a profilomban?
  • SUNNY84HUN
    igen nagyon komoly ramja van a shelbynek , ha meg rakod maxra rhinót odébb bassza :D , szeretni való jószág :))) és még a hangja is buta :P
  • Micsurin
    Ez a Super Snake nagyon f@sz@ rammal van megáldva , TE-re perfect , ezzel nem nagyon próbáltam még meg rammolni a rammereket , na majd mindjárt , meg is történik remélem mert eddig csak egy clubsport akart rammolni de az lett az eredménye , hogy falnak futott a hülye , és ami még + az is , hogy nem túl elterjedt
  • HUNNFSKILLER
    Szia.
    Már sehol sincs normális drop, de ha van egy jó TE-s kocsid, akkor HS (High Stakes). :)
  • IDFMAXIMUS
    sziasztok NFS baratok

De reg voltam erre van lehet 1 eve szeretnem kerdezni hogy tudnatoke mondani nekem par palyat ahol lehet nyomni felfele a levelt melyik pajak dobnak a legjobban CASHT es REPPET akkar ALKATRESZT is

Segitseget elore is koszonom
  • 7r1v1um
    Teljesen igazad van. Egyedül max. maláta-likőrt iszom.
    Más:
    Ha van valakinek windows7-est futtató telefonja nézze már meg, hogy be tud-e rendesen jelentkezni, mert nekem csak minden 3. próbálkozásra sikerül. Ráadásul, ha frissítek, akkor újra be kell jelentkezni.
  • SUNNY84HUN
    japánon is jó ajánlatok vannak ;)

társaságban jobb főleg mikor sokan vagyunk :))
  • csiles
    A ket arab email a legujabb, amiket letrehoztam (feleslegesen..) azokban sincsen boost, viszont van bennuk egy 3as es egy 2es szintu profilok. A boost lista ugyanaz, mint a 3 db kamu email-nel..
  • csiles
    Na akkor ezt adjatok ossze:

3 db Kamu email, egyikbe sincs benne profil: 26.000 boost, M1 procar 40 EUR a legmagasabb, utana 11.200 boost, Marussia B2, 20 EUR..

Harmadlagos email, boostot meg nem vettem bele, de van benne 2650 boost, 2 profil 8-6 szintuek: 50.000 boost, M1 procar 100 EUR a legmagasabb, utana 17.500 boost, Marussia B2, 40 EUR..

Masodlagos email, boostot meg nem vettem bele, de van benne 2700 boost, 3 profil 37-36-31 szintuek: 50.000 boost, M1 procar 100 EUR a legmagasabb, utana 17.500 boost, Marussia B2, 40 EUR..

Elsodleges email, ha boostot vettem, csak ide vettem, jelenleg 210 boost van benne, 3 x 60 as profil: 50.000 boost, M1 procar 100 EUR a legmagasabb, utana 17.500 boost, Marussia B2, 40 EUR..

Magyar es lengyel IP-kre is ugyanezeket dobja. Ahol nincs 50ezres pack, ott a tobbi csomagban kb. 30%-al tobb boostot adnak.. Tehat jelenleg 2 fajta TopUp van forgalomba, az ujaknak akcioznak, a regieknek minden a regibe van.
  • 7r1v1um
    Sose iszom alkoholt, csak, ha egyedül vagyok, vagy, ha társaságban.
  • SUNNY84HUN
    jaj drága kenyér fejem hasogat mint a kis balta :D

#89655 nekem a 2db lvl60on van 50 k booost m1 procar th -s 28k huf-ért

#89657sztem ez valami lokáció hiba nincs ilyen szűrés vagy kikötés
  • Dealcsy
    Hacsak nem annyi, hogy így akarják azokat az account-okat használó embereket vásárlásra ösztönözni, akik még nem vettek boost-ot azon az account-on. Na persze, kéne tudni mennyi boost-ot vettél a 'kiskariban' és a 'főkariban'.
    De ez csak egy logika, alapja viszont lehet, ismerve (vagy nem ismerve) a 'kedves' fejlesztőgárdát.
  • nfsmw4ever
    Véletlenszerű. Semmi logika vagy épeszű döntés, kritérium nincs mögötte. Ilyen dolgok vannak.
  • JoeRaven
    Sziasztok !
    Érdekes dolgot vettem észre Boost vásárlásnál. A főkarim lvl 60-as és 11.400 Ft-ért 17.500 Boostot adnak érte.
    A Kiskarim lvl 34-es és 11.400 Ft-ért 26.000 Boost-ot adnak. Ez most milyen megkülönböztetés?
    Igaz délután a lvl 60-as karimnak kocsi se járt, de most már raktak be gyémántkeresőseket.
  • 7r1v1um
    Persze, értettem. Jó lenne tudni honnan szedte.
  • veszettróka
    ...a vinylezése a srácnak. :)
  • 7r1v1um
    Tudom. Mindaddig, amíg nincs ugrató vagy le nem rammelnek...
  • veszettróka
    harapós:
  • 7r1v1um
    Már rájöttem, hogy zöld vagy piros cuccokat érdemes belerakni (most kénytelen vagyok komolyabban venni a tuningolást), minden mással csak romlik a helyzet. Ultra cucc nem lesz benne, de szerintem race sem, mert megállok 750-nél majd. S-re majd valamit beújítok boostért.
  • veszettróka
    Ha megy egy kézzel a játék akkor ragadd tökön magad és úgy nyomd a Mustangnak. Hogy tiszta legyen a szitu.
    Amúgy widebody meg 3-as ültetés. Hogy ne viselkedjen már ilyen bonyolultan. Aztán 3 zöld 3 piros, ultra. A 900 közeli gyorsulásért meg hogy merevebb legyen. Meg Early powerups, hogy mikor az 5 Cinque egymás golyózná ki a kezdő nitróval, akkor te már nyomhasd a slinget az utolsó hely erejével.
    TE-re meg szerintem szar, mert felfelé mászik. Ha falnak vágják akkor meg vissza se billen a következő sarokig. A nagy Shelby Mustang - na az jó TE-re.
  • Dealcsy
    Meglesz valamikorra az a nyomi 400 boost, amit tegnap nem adott meg az SP?
    Legalább visszaírtak, igaz kétszer ugyanezt:

"Hello,

we have received your request, please allow up to 3 business days for us to
    get back to you.

Kind regards,
    SponsorPay Support Team"