94802
  • SUNNY84HUN
    igaz , de aki igc-s és nincs forrása vagy nem akar boostot ölni bele annak ott a boss 302 12 escapre ..
    amúgy a snake el szeretek én is darálni , igen jó zsaruzásra meg t.e -re is
  • veszettróka
    - Dodge Charger SRT-8 Juggernaut.

De - mivel számít a sebesség is - nagyobb pusztítást tud összehozni a
    - Bentley Continental Juggernaut meg a
    - Shelby GT500 Supersnake

Aztán jön a többi, szorosan mögöttük. Szerintem.
  • BRIANOVERCLOCK
    Nem olyan jók mint amilyennek tűnnek.
  • RICCS98
    Raptor(?)
    Hummer(?)
  • RoboKutya78
    szerintem attól még nyugodtam használhatod de kérdezd meg az origin szupportot.
  • HUNNFSKILLER
    Olyankor csak a Worldről bannolhatnak.
    #89721 Attól függ milyen class. A-ba az R8 5.2 nagyon jó, S-be meg szerintem a Mustang.
  • Naworsky
    Melyik autó a legjobb rammer a játékban?
  • eLitMiLan
    [OFF[Ha van egy origin acc amin van 1 world acc bannolva, akkor arról az accról más game-el nem is lehet játszani?[/OFF]
  • RoboKutya78
    Ha mán A1 eztek itten belököm az enyimet is a Lila is lehet szép kivitelezés:)
  • HUNNFSKILLER
    Végül az eredeti ötletet valósítottam meg.
  • eLitMiLan
    Igen, csak most leginkább azokon a pályákon időztem, amin kb életemben nem is jártam vagy még másfél éve a silviával :D Nehéz lenne egyből a és b tervnek lenni ívek terén :)
  • JoeRaven
    A kiskarival csak starter packot vettem, 2-t. Boostot nem vásároltam még. Nagy karival sokszor vásároltam már.
    Lehet hogy tényleg ösztönözni akarják a kisebbeket hogy vegyenek, de nem fogok .
  • Quqa
    Én sem vagyok egy penge benne, de próbálkoztam már pár dologgal az ilyen 2-3-4 színű matricáknál érdes megnézni hogy nézne ki ha csak az egyik- másik rétege látszódna, pl. halvány ezüstösen (csak a kerete?). Próbálgatni kell, esetleg pár videót, képet nem árt megnézni ötlet merítésnek.
  • HUNNFSKILLER
    Utálok matricázni, de ha jön oda ötlet lesz csere.
  • csiles
    A magnes dolgot tenyleg kikerulhato, Zoli mar leirta, en annyival egeszitenem ki, hogy nem mindegyik palyara ervenyes. Vannak olyan palyak, mint a Chinatown delivers, vagy a construction route es tarsai sprint ott a kornyeken, ahol mar akkor magnest nyomnak, mikor meg csak gondolatba inditottad el a jatekot..

Ezek rovid kezdoknek valo palyak, tehat annyra nem veszes, foleg neked mar... En 2 palyan felvaltva idoztem anno, azt talaltam a leghasznosabbnak.

Az hogy tele a tokod a civilekkel, azzal sem en, sem masok nem tudnak mit kezdeni, azt sajnos magadnak kell megoldani...

Egy tanacsot tudok adni: Sose az idealis iven kozlekedj... Mindig legyen egy B terv, vagyis egy masodlagos idealis iv, es azt tanuld meg helyesen bejarni. Meglatod, mindjart kevesebb lesz a zavaro civil az utadban...

Nem tudatlan emberek keszitettek a civil AI-t, ok tudjak, hogy te hol kozlekednel, na ezt kell kikerulni, mert a civileknek nincsen B tervuk..
  • Dealcsy
    Hát asszem mobilt nem fogok használni sg-zésre. Fúúúj...
  • Dealcsy
    #89699 Ez beteg...
    #89702 Örülj neki. Nem rammol legalább szét. Bár ha én azt látom, hogy csalnak, akkor (bár eléggé sui id módon) az utolsó méteren kilépek. Azt szívhatja a fogát, aztán ha irogat, letiltom.
  • CortezK2
    És bevásárolni is remek vele :D
  • SUNNY84HUN
    mert ősz hideg esténként meg eléggé esős :)) és erre célra itt a kicsi kocsi :D
  • SUNNY84HUN
    itt az ősz , kutyusoknak meg kell a puha házikó :D
  • CortezK2
    Kutyaól kiállítás :D
  • SUNNY84HUN
    ez sem mai csirke :)
  • zoji
    ez sem mai darab :)

• chris1997
    Én is azt nézem :-D
  • Quqa
    Én azt a kék bisz-baszt levenném róla és valami logót vagy egy A1 feliratot esetleg valami pofás csíkot tennék rá.

Más: RTL-en nagyon nagy film megy!
  • BRIANOVERCLOCK

Fakk! HS-n még sose volt ilyen biztos csóri LFA-s gyerek miatt.
  • chris1997
    Az én ősibbnél ősibb kutyaólom :)
  • zoji
    Tegnap láttam, nagyon nagy reklám. :)
  • RoboKutya78
    Ezt muszáj volt:)
  • 7r1v1um
    Soha nem nyomtam readyt, ha a többi igen, és rányomtam, ha senki más nem tette (aztán el vettem, mikor követték a példámat). Ja és röhögtem a markomba, amikor szétbaszta őket az ideg, mert miattam nem kezdődik előbb a verseny.
    (Nem ismerek magamra. Mi ez a szentimentalizmus?)
  • SUNNY84HUN
    nekem ezek hiányoznak ;) a régi szép idők

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

és a régi bogaras járőr fejlesztő baki :)

• chris1997
    Nekem marad a 2 éves projektem inkább...viszont így van kutyaólom A-ba, B-be és C-be is :D
  • HUNNFSKILLER
    Úgy tűnik festés, matrica, és fejlesztés ügyileg kész a Kutyaólom.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Teljesítménytuning: Street Sport zöld motor, Street Sport kék turbó, Street Sport zöld váltó, Street Improved piros rigó, alap fék, Street Improved zöld gumi. Így nem ragasztós tapadású, nem túl puha. Ültetés nincs, nem borul.
  • chris1997
    Remélem nem így lesz :)
  • SUNNY84HUN
    az egész 1 kamu :/ , mint a banhammer 1.0 , 2.0 mind parasztvakítás ahogy a kolléga is mondja :)
  • Quqa
    Jó vicc és hogy csinálják kiveszik a rendőröket végleg (mint a csetet) + az összes PU-t, vicc az egész, magyarán parasztvakítás.
  • 7r1v1um
    Hiszem, ha látom...
    Bár szurkolok, hogy működjön, mert a versenyek közbeni anyázások 50%-át megtakaríthatnám, és 100%-os intenzitással tudnám a rammereket szapulni.
  • CortezK2
    Jugger az emelkedőn, ha már úgyis 90% hogy van ott valami
  • SUNNY84HUN
    nincs értelme időmérőzni ennyi csaló mellett , nyerni azt csókolom , fasza futamokat futni élvezni hogy itt nincs bírság mikor elrongyolsz a belvárosban 70el
  • chris1997
    Remélem a csalók élvezik a játékot....amíg tudják >:) Aki nem angolos, meg se nyissa a topikot.