94802
-
#89727 igaz , de aki igc-s és nincs forrása vagy nem akar boostot ölni bele annak ott a boss 302 12 escapre ..
amúgy a snake el szeretek én is darálni , igen jó zsaruzásra meg t.e -re is -
veszettróka #89726 - Dodge Charger SRT-8 Juggernaut.
De - mivel számít a sebesség is - nagyobb pusztítást tud összehozni a
- Bentley Continental Juggernaut meg a
- Shelby GT500 Supersnake
Aztán jön a többi, szorosan mögöttük. Szerintem. -
BRIANOVERCLOCK #89725 Nem olyan jók mint amilyennek tűnnek. -
RICCS98 #89724 Raptor(?)
Hummer(?)
-
#89723 szerintem attól még nyugodtam használhatod de kérdezd meg az origin szupportot.
-
HUNNFSKILLER #89722 Olyankor csak a Worldről bannolhatnak.
#89721 Attól függ milyen class. A-ba az R8 5.2 nagyon jó, S-be meg szerintem a Mustang. -
Naworsky #89721 Melyik autó a legjobb rammer a játékban? -
eLitMiLan #89720 [OFF[Ha van egy origin acc amin van 1 world acc bannolva, akkor arról az accról más game-el nem is lehet játszani?[/OFF] -
#89719 Ha mán A1 eztek itten belököm az enyimet is a Lila is lehet szép kivitelezés:)
-
HUNNFSKILLER #89718 Végül az eredeti ötletet valósítottam meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
eLitMiLan #89717 Igen, csak most leginkább azokon a pályákon időztem, amin kb életemben nem is jártam vagy még másfél éve a silviával :D Nehéz lenne egyből a és b tervnek lenni ívek terén :) -
JoeRaven #89716 A kiskarival csak starter packot vettem, 2-t. Boostot nem vásároltam még. Nagy karival sokszor vásároltam már.
Lehet hogy tényleg ösztönözni akarják a kisebbeket hogy vegyenek, de nem fogok . -
Quqa #89715 Én sem vagyok egy penge benne, de próbálkoztam már pár dologgal az ilyen 2-3-4 színű matricáknál érdes megnézni hogy nézne ki ha csak az egyik- másik rétege látszódna, pl. halvány ezüstösen (csak a kerete?). Próbálgatni kell, esetleg pár videót, képet nem árt megnézni ötlet merítésnek. -
HUNNFSKILLER #89714 Utálok matricázni, de ha jön oda ötlet lesz csere. -
csiles #89713 A magnes dolgot tenyleg kikerulhato, Zoli mar leirta, en annyival egeszitenem ki, hogy nem mindegyik palyara ervenyes. Vannak olyan palyak, mint a Chinatown delivers, vagy a construction route es tarsai sprint ott a kornyeken, ahol mar akkor magnest nyomnak, mikor meg csak gondolatba inditottad el a jatekot..
Ezek rovid kezdoknek valo palyak, tehat annyra nem veszes, foleg neked mar... En 2 palyan felvaltva idoztem anno, azt talaltam a leghasznosabbnak.
Az hogy tele a tokod a civilekkel, azzal sem en, sem masok nem tudnak mit kezdeni, azt sajnos magadnak kell megoldani...
Egy tanacsot tudok adni: Sose az idealis iven kozlekedj... Mindig legyen egy B terv, vagyis egy masodlagos idealis iv, es azt tanuld meg helyesen bejarni. Meglatod, mindjart kevesebb lesz a zavaro civil az utadban...
Nem tudatlan emberek keszitettek a civil AI-t, ok tudjak, hogy te hol kozlekednel, na ezt kell kikerulni, mert a civileknek nincsen B tervuk.. -
Dealcsy #89712 Hát asszem mobilt nem fogok használni sg-zésre. Fúúúj... -
Dealcsy #89711 #89699 Ez beteg...
#89702 Örülj neki. Nem rammol legalább szét. Bár ha én azt látom, hogy csalnak, akkor (bár eléggé sui id módon) az utolsó méteren kilépek. Azt szívhatja a fogát, aztán ha irogat, letiltom. -
CortezK2 #89710 És bevásárolni is remek vele :D -
#89709 mert ősz hideg esténként meg eléggé esős :)) és erre célra itt a kicsi kocsi :D -
#89708 itt az ősz , kutyusoknak meg kell a puha házikó :D -
CortezK2 #89707 Kutyaól kiállítás :D -
#89706 ez sem mai csirke :) -
zoji #89705 ez sem mai darab :)
-
chris1997 #89704 Én is azt nézem :-D -
Quqa #89703 Én azt a kék bisz-baszt levenném róla és valami logót vagy egy A1 feliratot esetleg valami pofás csíkot tennék rá.
Más: RTL-en nagyon nagy film megy! -
BRIANOVERCLOCK #89702
Fakk! HS-n még sose volt ilyen biztos csóri LFA-s gyerek miatt. -
chris1997 #89701 Az én ősibbnél ősibb kutyaólom :)
-
zoji #89700 Tegnap láttam, nagyon nagy reklám. :) -
#89699 Ezt muszáj volt:)
-
#89698 Soha nem nyomtam readyt, ha a többi igen, és rányomtam, ha senki más nem tette (aztán el vettem, mikor követték a példámat). Ja és röhögtem a markomba, amikor szétbaszta őket az ideg, mert miattam nem kezdődik előbb a verseny.
(Nem ismerek magamra. Mi ez a szentimentalizmus?) -
#89697 nekem ezek hiányoznak ;) a régi szép idők
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
és a régi bogaras járőr fejlesztő baki :)
-
chris1997 #89696 Nekem marad a 2 éves projektem inkább...viszont így van kutyaólom A-ba, B-be és C-be is :D -
HUNNFSKILLER #89695 Úgy tűnik festés, matrica, és fejlesztés ügyileg kész a Kutyaólom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
chris1997 #89694 Remélem nem így lesz :) -
#89693 az egész 1 kamu :/ , mint a banhammer 1.0 , 2.0 mind parasztvakítás ahogy a kolléga is mondja :) -
Quqa #89692 Jó vicc és hogy csinálják kiveszik a rendőröket végleg (mint a csetet) + az összes PU-t, vicc az egész, magyarán parasztvakítás. -
#89691 Hiszem, ha látom...
Bár szurkolok, hogy működjön, mert a versenyek közbeni anyázások 50%-át megtakaríthatnám, és 100%-os intenzitással tudnám a rammereket szapulni. -
CortezK2 #89690 Jugger az emelkedőn, ha már úgyis 90% hogy van ott valami -
#89689 nincs értelme időmérőzni ennyi csaló mellett , nyerni azt csókolom , fasza futamokat futni élvezni hogy itt nincs bírság mikor elrongyolsz a belvárosban 70el -
chris1997 #89688 Remélem a csalók élvezik a játékot....amíg tudják >:) Aki nem angolos, meg se nyissa a topikot.