Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Végül bocs az offért, csak üres az életem a hsz-ek nélkül :-P
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Törjünk még csendet!
(már a video legelején sincs csend, tessék úgy belõni a hangerõt hogy már ott lehessen hallani valamit ... <#ravasz1>#ravasz1>)
Gondoltam megtöröm a csendet, ne legyen már 12 óra beírás nélkül 😄
Megpróbálom telefonnal beszúrni a linket, hátha sikerül, úgy el tudod olvasni a cikket (feltételezem, hogy megfelelõ szinten töröd az angoltot).
http://www.topspeed.com/cars/audi/2013-audi-r8-razor-spyder-gtr-by-ppi-speed-design-ar160051.html
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Levertijd: PRE-ORDER: 1 dag voor de release verzonden!"
Ez tudtommal azt jelenti hogy raktáron van nekik és rendelés után 1 nappal szállítják! 😄
LOOOOL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végül két videó:
Alig vagyok R8 fan nemde? <#idiota>#idiota>
Kapják be, nem is akarok az lenni.....
@88438:Szóval nem teccik a speckó R8-as. Hmmm.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
És ezek csak az NFSek
Bár nekem megvan a Team NFS Z4 GT3 😛
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
#88440: BF3-ba Run-os nyakláncot, de a Run-ba kéne adjon többekközött BMW Z4 GT3ast Shift 2 miatt... de nem akarja megadni.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
jó tudni hogy egy NFS játék sincs az Originembe..... 😄
majd megjavul

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Más: 2005-s MW-t felraktam múltkor és nagyon jó dolgokat lehet áthozni már csak tuning terén is persze jó sok boostért, hogy megérje.. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Soha nem értettem és szerintem nem is fogom megérteni hova akarnak az emberek má jobb grafikát..a most wantednek pont jó,annál több felesleges,de már a hot pursuit 2-t sem érzem zavarónak,kõkorszaki cuccnak...
Persze nekik ez kapóra jön,hogy az emberek ezt akarják,nem kell vele sokat szarakodni,elég ha grafikája jó,a játék meg lehet egy kalap trágya a legalappabb,legegyszerûbb cuccokkal..és még a gépet is folyton ujítani kell,ami meg egy másik cégnek is jó...
De nyilván én vagyok félresikerült,hogy a mai napig jobb szeretem ha pl. a mafia1-ben az utcán hugyozo ,vagy autóját javító csávót látok,mintsem a víz visszatükrözõdését,netán mindenegyes fûszálat külön-külön ha éppen 1000x-es nagyításban van kedvem játszani,vagy szikrázó csillámfaszlámákat röpködni az égen mintha be lennék szívva...
<#integet2>#integet2>
Chargerrel kapcsolatban: A rafkós legények meg mehetnek a sóhivatalba....:'(
Fiatalember szülinapjára kap egy hétre bérelt Audi R8-ast. Aztán készít errõl egy laza, életszagú videót
vimeovideó
Hátha vannak itt olyanok akiket érdekel még ez az autó, vagy akiket egy picikét megérint a sztori úgy belülrõl 😊

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
De tényleg lépniük kell majd valamit.
Különben úgy jár ahogy a Motor City.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
W-be 6euróért használható autó nem lehet venni... 😄DD
Én ha megunom Worldot mindig megnézem ezt a videót ez visszahozza általában a kedvem 😄
Bár az is meg felelne, ha a jelenlegi Szuper Méhecskét használhatóvá tennék...(+ Mustang Boss '12)
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
A legtöbb jóslatom bejött, és most hogy a Crew kijön a World válaszolni fog 😊 Meglátjátok hogy lenyúlják az ötletüket és crew-eket lehet majd alapítani. ACR-bol is lenyúlták a classokat ...
Már látom hogy crew eventek lesznek, meg sok marhaság <#fejvakaras>#fejvakaras>
akármennyire voltak mélypontok a World gyûlöltemben soha nem töröltem magam <#banplz>#banplz>