Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már nekem is elment tõle a kedvem, alig-alig járok fel. Inkább a Sims3-ba építek medencéket, aztán lecsapolom a vizet és kiveszem a létrát amint a Sim belement. Sokkal mókásabb

Project D|Rare Car Collector|

Elérkezett a vég... Nincs kedvem felmenni a worldbe. Lehet csak a fáradtság, de nem ismerek magamra. No meg kínlódok a WD media playerrel :-S Egyszerûen nem akarja a nagyfelbontású mkv fájlokat lejátszani, pedig frankón össze van kötve wi-fin a gépemmel (ha kábelen van akkor se). Pontosabban nem is látja az mkv fájlokat. Az összes egyéb xart meg viszi. Ha valakinek van ötlete az dobhatja nekem. Érdekes hogy pebdrive-ról meg lejátsza az mkv-t is. Hálózatról meg nem. Amúgy nagyon patent kis kütyü! Gyors, kristálytiszta kép, elsõrangú feliratkezelés, teljesen online és egyszerû. Ééés végre nem kell esténként a távirányítókat keresnem a gyerekeken, mert ezt ájfonról is tudom kezelni, avagy távirányítani. Na ezt a részét nagyon eltalálták.
Végül bocs az offért, csak üres az életem a hsz-ek nélkül :-P

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

'napot!
Törjünk még csendet!
(már a video legelején sincs csend, tessék úgy belõni a hangerõt hogy már ott lehessen hallani valamit ... <#ravasz1>)
Jó reggelt srácok!
Gondoltam megtöröm a csendet, ne legyen már 12 óra beírás nélkül 😄

Csak akkor kapod meg a VIP Z4 GT3-at hogyha ugyanazzal az EA Accounttal játszottál a HPben vagy a Worldben vagy a Shift 2-ben de neked meg Szabinak (ExHáGé) meg kellett volna kapnotok ,én xboxra megkaptam csak hamar kapcsoltam ki a játékot (mielõtt lementette volna) , a TR erre azzal hálálja meg hogy a 0-ról kellett kezdenem a játékot 27 LVL-RÕL ,de szerencsére már LVL 18-nál járok csak sajnos örökre elvesztettem a Z4 GT3-at és a HP-s profil icont
7r1v1um
Gondoltam, hogy mániákus vagy, ezért ajánlottam neked. A teljes neve: Audi R8 Razor Spyder GTR by PPI Speed Design.
Megpróbálom telefonnal beszúrni a linket, hátha sikerül, úgy el tudod olvasni a cikket (feltételezem, hogy megfelelõ szinten töröd az angoltot).
http://www.topspeed.com/cars/audi/2013-audi-r8-razor-spyder-gtr-by-ppi-speed-design-ar160051.html

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Milyen gyönyörû, mikor a leömlõ visszagangolásnál kéken lángol pár pillanatra! Ennél jobban tényleg nem lehetne összefoglalni a V10 plus lényegét.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Na ezt magyarázza nekem meg valaki 😄 "in winkelwagen
Levertijd: PRE-ORDER: 1 dag voor de release verzonden!"
Ez tudtommal azt jelenti hogy raktáron van nekik és rendelés után 1 nappal szállítják! 😄
LOOOOL
Mert az nem R8. Ezek R8-ak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Végül két videó:

Alig vagyok R8 fan nemde? <#idiota>

7r1v1um
World-el együtt 3 NFS (nem soká 4 lesz),2 Dead Space,öcsém 3 Crysis-játéka,Red Alert 3 és én se vagyok VIP.
Kapják be, nem is akarok az lenni.....
@88438:Szóval nem teccik a speckó R8-as. Hmmm.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

A Sima ZChris-t valami nyekenyóka lefoglalta 😄

Ergó: Próbáld meg késõbb a VIP aktiválást.

tutuhawer
ZKrisztiánHungary <#nyes><#action><#nevetes1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nyugi 😄

És ezek csak az NFSek

Bár nekem megvan a Team NFS Z4 GT3 😛

tutuhawer
te kérj elnézést, kb ez a szitu.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szabi
originben 18 + BF alfák, béták, meg World béta, ja és steam-bõl és lemezrõl még vagy 6ot aktiváltathatnék be 😄

#88440: BF3-ba Run-os nyakláncot, de a Run-ba kéne adjon többekközött BMW Z4 GT3ast Shift 2 miatt... de nem akarja megadni.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Mit is lehet kapni a The RUN VIP-ért?

tutuhawer
nagyjából 10-15 EA-s játékod van, nem? És nem vagy VIP??? Akkor mi vagy...? Sajnálom a szitut.

Szegény R8 :/ Fõleg az oldala

Már semmi...... megoldódott... hirtelen ott lett az ikon a mappájában xDxD

Sziasztok..... Mi van a world-el ? Kattintok az ikonra erre kiteszi , hogy update game launcher vagy mifene de mivel volt közben egy áramszünet így valami nem kóser vele mert amikor az ikonra kattolok ismételten akkor meg kiteszi hogy az ikon helye megváltozott vagy ki lett törölve..... Most ilyenkor mi van ?

Szabi
ezt übereljétek.. 😄D

jó tudni hogy egy NFS játék sincs az Originembe..... 😄

gondolom bohóckodnak valamit a kinálattal 😄
majd megjavul

Akár hányszor frissítem az oldalt,mindig mást rak ki!

a Bankkártyás ajánlataik is kicsit furcsák ma 😄

Nem vagy semmi baszki... xD Én keményen mínuszba vagyok xD de már nem sokáig...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

lol ez mi? xD Chris töröld pls, ezt a képet akartam xD
lehetne*

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Az nekem sem tetszik nem olyan mértékûre gondoltam. Akkor maradjunk a modernizálásnál akadásokat megszüntethetnék nem csak escapbe.. freebe is vicc ha nincs social filter bekapcsolva..
Más: 2005-s MW-t felraktam múltkor és nagyon jó dolgokat lehet áthozni már csak tuning terén is persze jó sok boostért, hogy megérje.. <#idiota><#idiota>

Még az hiányzik,hogy itt is minden csillogjon villogjon és még a gumi és az aszfalt közt is szikrák csapjanak fel 😄...csinálják át a grafikát oszt végleg repülhet a szemétbe..
Soha nem értettem és szerintem nem is fogom megérteni hova akarnak az emberek má jobb grafikát..a most wantednek pont jó,annál több felesleges,de már a hot pursuit 2-t sem érzem zavarónak,kõkorszaki cuccnak...
Persze nekik ez kapóra jön,hogy az emberek ezt akarják,nem kell vele sokat szarakodni,elég ha grafikája jó,a játék meg lehet egy kalap trágya a legalappabb,legegyszerûbb cuccokkal..és még a gépet is folyton ujítani kell,ami meg egy másik cégnek is jó...
De nyilván én vagyok félresikerült,hogy a mai napig jobb szeretem ha pl. a mafia1-ben az utcán hugyozo ,vagy autóját javító csávót látok,mintsem a víz visszatükrözõdését,netán mindenegyes fûszálat külön-külön ha éppen 1000x-es nagyításban van kedvem játszani,vagy szikrázó csillámfaszlámákat röpködni az égen mintha be lennék szívva...
<#integet2>
Nem ártana fejleszteni a játékot két magot használ escape elõszeretettel akad összevissza no meg low az FPS stb. Kár h szarnak rá. És a grafika is kicsit kopottas így mostanra.. bár maxon ok..

A worldben azért nincs aktív hátsó szárny, meg kiemelkedõ légbeömlõ, mert a játék motorja nem képes rá.

Itt legalább megy rendesen és örömet okoz a benn ülõknek. Ráadásként aktív a hátsó szárnya is ahogy az MW2012-ben is. A Worlbe meg elfelejtették pár autónál, hogy olyat is tud.
7r1v1um
Topspeed.com-on böngésztem a hírek közt,akkor akadt meg rajta a szemem. Különösebben nem tetszik,ahogy egyetlen Audi sem. Ha megint gép elõtt ülök majd megnézem a videót.
Chargerrel kapcsolatban: A rafkós legények meg mehetnek a sóhivatalba....:'(

MÉG nem. De a rafkós legények 1 trükkkel el tudják érni, már ki tudják próbálni.
Rákerestem arra hogy "hole" meg Audi R8 és... igen, meglett a válasz, aztán találtam még ezt:

Fiatalember szülinapjára kap egy hétre bérelt Audi R8-ast. Aztán készít errõl egy laza, életszagú videót
vimeovideó
Hátha vannak itt olyanok akiket érdekel még ez az autó, vagy akiket egy picikét megérint a sztori úgy belülrõl 😊
Trolllolololololo...<#idiota><#vigyor>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ezek alapján valószínûsíthetõ, hogy bõvítik is a térképet (gondolok az UC térképére, meg a kanyonokra). De a franc tudja, mi lesz.
De tényleg lépniük kell majd valamit.
Különben úgy jár ahogy a Motor City.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

7r1v1um
T. Topic Runner!

Magam részérõl inkább nem minõsíteném<#eplus2>

7r1v1um
Én meg nem mondom meg, milyen úton jutottam hozzá bibibííííííííííí<#idiota>

Én 3000-ért vettem egy éve .D

Szabi
megvettem a The Run-t, így 1800ft-ért kellet volna megjelenéskor is árulni... ennyit megért volna akkor is már azonnal.. kár volt két évig várjanak hogy normálisan beárazzák.... 😄

W-be 6euróért használható autó nem lehet venni... 😄DD

Én megszívtam mert nem töröltem <#falbav> Azt hittem hülyéskedik de úgy látszik nem ...

Én ha megunom Worldot mindig megnézem ezt a videót ez visszahozza általában a kedvem 😄

7r1v1um
Na ja.
Bár az is meg felelne, ha a jelenlegi Szuper Méhecskét használhatóvá tennék...(+ Mustang Boss '12)

Bár elérhetõ lenne

7r1v1um
Elérhetõ a car dealerben?

Dettó

A magyar ranglista még jegyzi, de máshol már nem... Még jó, hogy idõben töröltem a barátlistámról... <#levele>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Jaja hülyeség törölni a profilt ...

A legtöbb jóslatom bejött, és most hogy a Crew kijön a World válaszolni fog 😊 Meglátjátok hogy lenyúlják az ötletüket és crew-eket lehet majd alapítani. ACR-bol is lenyúlták a classokat ...

Már látom hogy crew eventek lesznek, meg sok marhaság <#fejvakaras>

akármennyire voltak mélypontok a World gyûlöltemben soha nem töröltem magam <#banplz>