Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Szabadísd el a káoszt az MR2 osztályban" - fixed
hát mivel b class, úgy kb 322 vagy lehet hogy 325 km/h

Simraceway: tigris013

Nem árulnak zsákbamacskát. Látom a felsorolásban nem szerepel a sebesség. <#idiota>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nyalják meg a fülem 😄

Project D|Rare Car Collector|

Vissza? Még abban is le van írva, amire válaszoltál..... <#banplz>

Az baj

értem én csak nem szoktam visszaolvasni

Ismét isten vagy! Lassan írom. A tévémen akarom nézni azt ami a számítógépen van. Minek kínlódjak a 22"-on full hd-ban ha megtehetem ugyanezt 102 centiméteren és ágyban fekve? Érted? És képzeld, a windózos médiapléjerrel is meg tudom nézni az összes mkv kiterjesztés(kódolású) filmet. Meg a tévén is ha hurcibálom a külsõ vinyót. Ezt a hurcibálást akarom elkerülni, és ezért kell nekem, hogy a saját hálózatomon keresztül is le tudjam streamelni a WD-vel a hd filmeket. Remélem így már Te is érted, mi a gond.

én most ezzel mit csináljak?

egyébként a Saints Row 4 egy nagyon böszme játék (nekem kegyetlenül bejön). na ott van játékélmény

látom mennyire küzdesz a HD-s filmekkel. VLC Media player lejátsza az .mkv 720 ill. 1080i felbontásban és 7.1-es hangal is

Én rem be tudom szerezni, csak mostani topup-búl ford 150 megvan... más meg nem kell. + jó neon és matricát nem ad mert ez a matricapakk már megvan xD
Iszonyún tetszik nekem is, de az a 6800SB... max 2000

Addig várok a vétellel amíg másodszorra be jelentik hogy nem húzzák ne a rolót
R32 B-spec... Szerelmes lettem 😄 nekem nagyon bejön 😄 vennék is rá sb-t, csak kéne új topup 😄
Hát... küldök egy dobozt, ok? És akkor kerek. :-) De értem. Nekem ez a lehetõség adott, ezért így szóróm a pénzt. Gondolom neked már a felállás. Viszont az egy korrekt termék, mert nem változik hetente ami benne van (vagy minden frissítésnél).

én a dobozosra gondoltam
8,000 SpeedBoost Package

Order Items

8000 SpeedBoost
Chrysler® HEMI® 300C SRT8 Red Juggernaut
Roguespeed ProStreet Vinyls
Gold Pack 'Forced Induction'
Red 'Need for Speed' Neon
'Wanted' License Plate

Kis kedvcsinálónak, mint az ördög ügyvédje (hát ma az, de nagyon). Most vettem.

Én is eljutottam erre a pontra , terveztem hogy a szülinapom alkalmából megajándékozom magam 8000 SB-vel de amióta elég kicsi az esély hogy valaha lesz ennek a játéknak egy igazi csapata ,azóta inkább meggondoltam magam (Pedig még megakartam venni az Oktoberfestes BMW-t)
SUNNY84HUN
<#wave> van benne valami ( :

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Install helye: \\C:\pelda_beszedek
<#idiota>

Elképzelhetõnek tartom! <#nevetes2>
*bejegyzetelve ez a szép párbeszéd 😄

<#integet2> Há' de neeeeeeeeem???? ...

Ez az az új autó, amit e-hétre mondtak? 😄

SUNNY84HUN
<#nevetes2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

B-speces Nissan skyline GT-R R32 elérhetõ car dealer-ben. 6800 SB
Nem érdekel??? Ez jó. Padlót fogok. (akkor méééér a kérdés???)

- Te! Szerinted melyik a nagyobb gáz az emberi jellemben? A tudatlanság, vagy az érdektelenség?
- ...Nem tudom... és nem is érdekel...
<#hehe>

Én csak játszok a worldel, nem értek az ilyenekhez, meg igazából nem is érdekel... 😊 <#idiota>
Drag vagy verseny? Ha versen - ha nem szereted a tolakodást, akkor perfect start és azonnali powerup - ha elvagy az elején akkor nitró meg nitró meg nitró újratöltõ - ha pu mentes futamokat szereted akkor ide való a pluszkör - ha sokat mész kis szintûek ellen, akkor pajzs, tolólap, - ha sokat hibázol tereptárgyakon/al/miatt akkor ram - ha nem vagy bajnok tipus akkor szélárnyék és ami mögötte van.
Ha tímeszpész akkor mindenre ami pusztít.

Egyébként meg beka...od az ilyen kérdéseiddel a több mint két éves profiloddal. Égnek áll a hajam tõlük, de komolyan. <#csodalk><#csodalk><#csodalk><#mf1><#eplus2><#integet2>

menj vele pár versenyt és úgyis adni fogja magát a dolog

És ha már így megvettem az Ave-t, akkor mire hegyezzem inkább a skilleket?
Ehhh. Meg is oldva meg nem is. Külsõ vinyóról viszi az mkv-t, lan és wi-fi közbenjárással meg nem. <#fejvakaras>. De! Brutális mit mutatnak a HD filmek. Szedhetem le az eddig látott összes filmet (legalább a jobbakat) mert újra látnom kell õket ilyen felbontáson. Én marha meg 3 éve kínlódok samsung meg philips lejátszókkal, meg pendrivval. Asszem ez a hétvége a Movie Maraton címmel kerül a naplómba. <#vigyor5>

Azt szándékosan nem mondtam mert ott a játékpénzes DBS, a Volante meg talán nehezebb is a nyitott tetõ miatt, úgyhogy az sem lesz bajnok autó.
jéé, tényleg ott egy DBS Volante tavaly májusról. <#wow2>
Azt hittem a Volante is ilyen mint Huayra.
Meg nem fogod bánni az biztos! <#vigyor4>
Köszönöm a sok tanácsot, szerintem megveszem <#eplus2>
De a Huayra csak meg lett említve, nincsen neki kész modellje.

Az Aventador az egyik legszebb (sõt a legszebb nekem) a lambók között. Élvezetes vele menni. Kicsit izgága és érzékeny a gázelvételre, de iszonyat meg tud lódulni már a startnál is. Jó gép.

...meg a Pagani Huayra.... meg van említve azt' annyi.
Én gondolkodás nélkül meg is vettem már régebben.Tényleg jó kis gép.
...meg még a DBS Volante

Nekem az Ave a kedvenc lambóm, gondolkodás nélkül megvenném. De, ahogy gondolod, az Aventadorral sem egyszerû veszíteni, de nyerni sem.

Hiszed hogy közel fél év gazdátlanság után ezt a kifutó terméket még átveszi valamiféle fejlesztõcsapat?
Te se? Akkor itt vannak az "újautók" -ezek maradtak.: SRT Jeep - 2012-es Charger - Vauxhall Monaro - Porsche 918
Mostanában nem nagyon tesznek be új autókat kb havonta 1-et. Kérdés, hogy melyik lesz a következõ még rejtett autók közül Vauxhall Monaro, Porsche 918, új Charger. ami még újnak számít. Az Aventador jó, én szeretem de nem olyan "bolondbiztos" mint a Cinque , szóval nagyobb kihívás vele nyerni. Esetleg nézz róla videókat talán az is segít a döntésben.
Szép napot mindenkinek!
Tudom egy hülye kérdéssel jövök, de:
Most vettem 8000 boostot, és jó sokáig ez az utolsó boost vásárlásom.
Tanácsot szeretnék kérni:
Vegyem meg az Aventadort, míg még akciós, vagy várjak a boost elköltésével, hátha tesznek be valami új
autót?
Erre csak azt tudom mondani, mint a Matrix 2 -ben a Smith ügynök: - Szép cél.... <#eplus2>

Már tervben van 😄

Azzz komoly. Konyhát még nem gyújtottad fel??? Kellene :-D Az is látványos annál a játéknál...