Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Német Mutatóujj.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

SUNNY84HUN
ki nyerte ? mert asszonnyal tescoban voltunk 😊 azt nem láttam semmit :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

lorci
Elég kár, hogy a fék tönkre ment amúgy jó lenne a redbull-ban látni egy ütõképes autóban....bár jõvõre olyan nagy változások lesznek, hogy nem lehet tudni mi lesz a jó választás!<#wink>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Project D|Rare Car Collector|

Veszek akkor egy V8-as Land Cruisert és kipofozom a forgalomból a rendõrautókat vele, hogy dögöjjenek' meg

SUNNY84HUN
ezt basszák meg , tetves egy állam ez :/ <#levele>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
A V12-höz van body kit? Szakadnának meg, a DBS-hez nincs......

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
ha már aston akkor egy alig használt eladó 😄

meg a napit trollkodás képei
😊

7r1v1um
Elmegy becsület süllyesztõbe, benyakal 1-2 üveg ír/skót viszkit, aztán a kikötõben leesik párszor a yachtjáról és a végére eldönti. Az eredményt meg a maga pokróc stílusában, félrészegen közli a média képviselõivel.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Szerk: nincs vége 😄

Már vége. Most épp filózok, hogy a mai nap után Raikönnen elmegy a Lotustól, vagy marad.

7r1v1um
Valaki szóljon már, ha vége a F1-nek! Öcsém baszakodik, hogy töltsem le....

7r1v1um
Hajrá!

Amint kirakom ide, hogy mit terveztem, már nem lesz ZzZzZzZzZzzzzz 😄

7r1v1um
ZzZzZzZzZzzzzzzzzzzzzzz

7r1v1um
Jahh. THX.
Elõvettem én is a DBS-t. Jobb nem lett sajna, de szebb igen:

Nyomj egy V-t

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

7r1v1um
Free Roamban hogy tudom kívülrõl fotózni a kocsit?

örülök h segithettem 😊
Ezer köszönet! <#worship><#worship><#worship><#worship> PowerDVD ötleted megoldott mindent. A world ma szünetel <#idiota> Még jó hogy egyetlen fórumon se találtam megoldást, úgyhogy ismét jár ennek a fórumnak egy bazinagy piros-pont. <#eljen>
A tévéd meg sajnálom :-( (Panasonic párti vagyok, meg még az LG talán. A Samsung termékekben több csalódásom volt mint örömöm)

#88536 Megoldva. Wi-fin keresztül, röccenetlen kép és hang. Tökéletes. A win codec készlete és használata (pontosabban nem használata) volt a hunyó. Örülés van.

nálam még nem volt olyan film amit nembírt volna lejátszani a allshare meg a samsung tv-ém
és a médialejátszót is muszáj volt kábelezni. A wifi ekkora filmeknél nem tökéletes
Kábelen se megy az mkv. Csak külsõ vinyóról. :-(

Nálam kábelezve van mert a 3D blu-ray filmek tényleg akadtak wifin, de a kábel sem drága, és olyan 20méter mert a tetõn keresztül kötöttük össze a tv-t a gépel
Köszönöm az ötleteket! Póróbálkozok. Ha összejön, akkor tudni fogsz róla. <#nevetes1>

amugy pont tegnap szart be a tv-m elsötétült a bal oldala és alig 1,5 éves 😊 nesze samsung XD
7r1v1um
Majd tesztelem és leírom az élményt.

szivesen de ezek szerint nem volt a legjobb 😞
pc re tedd fel a hali media splitter -t nagyon jo kis cucc kiböviti rendesen a szar media playert is 😊))) ha ez fent van neked akkor sorry 😊 amugy ez a play to lehetöség nálam is szutyok 5 perc után szétkapcsol ezért irtam a powerdvd-t 😊
A tévémet nem lehet hálóba kötni :-( Marad a wd media player, mint lehetõség. Az viszont otthoni hálózaton keresztül nem viszi az mkv-t, még külsõ vinyóról tökéletesen. Ha a windows medi playerben a Play to lehetõséggel, a média lejátszóra küldöm a videót, ismeretlen hibát ír. Ez lehet maga a wines lejátszó ibája vagy korlátoltsága is. Minden variációt kipróbáltam már, most jöhetnek az egyéb win alatt futtatható, hálózatlépes lejátszók. Bár sok reményt nem fûzök hozzá, mert az mkv wi-fin (de LAN-on) keresztül is alapból problémás a tõlem okosabbak szerint. Megyek is még olvasgatni tõlük. Azért köszi a tippeket!

7r1v1um
Na majd megpróbálom, mert a játékot nem forgalmazzák itt, külsõ merevlemezem meg még nincs (bár lassan nem ártana...). Kössz a válaszokat.

wifin nem probáltam mert jelenleg rendes kábeles net van a tv-be kötve de gondolom ugy is megy
Csak DL jelzésû íróval tudsz. A sima dvd író képtelen a két rétegre.

#88522 Wi-fin keresztül?

persze ugyan az csak az 8gb 😊
egyedül m2ts-t nem probáltam még
sziasztok nem akarok beleszolni 😊 de esetleg még a powerdvd13 is probáld ki nálam jol müködik tv és gép között mindent lejátszik még 3d filmet is igy pc-röl
7r1v1um
Akkor offolok én is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem egyszerûbb kérdésem van:
2 rétegû lemezt tudok írni mezei DVD íróval+Neroval? Vagy speckó hardver-szoftver kell hozzá?

Akkor csak egy kérdésem lenne. A HD (azaz .mkv kiterjesztésû, 8 Gb-tól nagyobb méretû) filmeket, amelyek a számítógépeden vannak, meg tudod nézni a tévéden az AllShare progi segítségével??

Nálam tökéletesen mûködik az Allshare, és van médialejátszóm is, és hidd el egyszerûbb a lejátszónál.Ha a beállításokon túl vagy, onnan gyerek játék
Hát köszönöm! Sajna nem vitt közelebb a megoldáshoz, de nagyon jó összefoglaló és remek cikk! Még kockulok és keresek.

#88517 Jobb? Biztos? Azért attól még kicsit messze van, hogy jobb legyen. Indítsd ezt, indítsd azt, most ne nyúlj hozzá, most nyomd meg... Ez egy "hegesztett" szoftver/alkalmazás. A multimedia player meg azt csinálja amire való. Bekapcsolod és megy. Az újabb cuccok mindent visznek és az fw is azonnal frissül, ha jelenik meg újabb verzió. 20k alatt már nagyon jó kütyük vannak, samsung telót nem kapsz ennyiért és akkor még kínoznod kell, hogy hálóban mûködjön. És végezetül a cikk kommentjei adnak egy véleményt az egészrõl.

Sziasztok!

A médialejátszó már elég régi dolog, ennél van már jobb. Allshare
Pac-man is szereti az almalét 😛

Szerintem ez a cikk fel fog homályosítani, csak gyõzd végigolvasni..

KATT IDE

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

<#eljen>

7r1v1um
Mondom csatlakozok már normál versenyre is:

7r1v1um
A legalsó 2 osztályban nincs kocsim. (vajon miért................<#fejvakaras>)

épp D osztályú Team Escepet tolok 😄
vicces

Simraceway: tigris013

7r1v1um
Vagy 439 esetleg 521......
Más:
Van valakinek kedve free roamban vagy team escape-en szórakozni?