94802
-
boomsakalaka88 #89807 szia szerintem a haali media splitter is böven elég nekem volt hogy a k-lite codec megzavarta a rendszert :) vagy lehet csak én kutyultam meg :) mind1 csak gondoltam hozzányögök valamit :)) nem okoskodni akarok csak ez az én tapasztalatom -
csak, hogy témába vágjon valami xD -
#89805 Így van, a sima WMPlayer is lejátssza - a megfelelő kódekkel!
Nekem csak a Classic verzió van fent, bőven elég minden fájltípus lejátszásához. És még csak nem is memória zabáló... -
Quqa #89804 Bocs, de nem írtál semmi konkrétumot, pl. hogy wifin szeretnél megosztani mkv. fájlokat.
Elvileg a sima WMP is tudja, de van több lehetőség az mkv vagy más néven matroska fájlok lejátszására. Hogy melyik működik fogalmam sincs, mert én beérem a DIVX nyújtotta minőséggel is. -
Dealcsy #89803 Mikor lesz valami élet TS-en? Beizzítottam az új videokamerát és prímán működik webkameraként. -
boomsakalaka88 #89802 szia szerintem a legjobb autó most játékpénzért a gt2 996 ha felhúzod meghálálja :) -
Dealcsy #89801 Ne már öcsém!!!!!!!
Annak a nyomi 400 boost-nak a felét megadták!!!
Aszongya:
"I have great news for you:
You will be credited within the next few hours for your offer.
Thank you for your active cooperation in helping us to resolve this issue."
Viszont a másikra:
"Your proof looks very promising already!!
However, would you be so kind as to re-send the message from the sponsor (see below) with its full header (date, email of sender and receiver) and the full body text?
We apologize for the delay you have experienced and are looking forward to resolving this matter for you shortly."
Na most akkor ez azt jelenti, hogy a kedves ajánlattevő cégnek is küldjem el? Valaki tud valami bővebb infót? Esetleg értelmezi nekem, mert Gugli fordítóval valami ilyen jött ki nekem.
Kezd visszatérni a Sponsorpay-be vetett hitem... -
Dealcsy #89800 Kösözönöm. Ki fogom próbálni. -
Darkhunter825 #89799 csősztök az lenne a kérdésem hogy hogy tudnák a legkönnyebben nyerni a sprint versenyekben -
Blacus27 #89798 köszi sunyi -
csiles #89797 Programoknal nem vacakolok, ott ami kell, azt feltelepitem ujra, kiveve azokat, amelyikbol mar beszereztem a portable verziot. -
csiles #89796 A wordos dologra tudok valaszolni, mivel en is ugy csinalom. Van ugye a laucher, amiben 2 eleresi utat adsz meg, ha azok nem a rendszermeghajton van, akkor no problem, a rendszer mehet a kukaba. A lauchert azt ujra fel kell telepiteni termeszetesen, kerni fogja az eleresi utakat, amit beallitasz neki, hogy lassa oket. laucher elso inditasakor ellenorizni fogja a gepeden levo fajlokat, majd ha vegzett vele, akkor go jatek. A jatek beli beallitasokat nem nem a letoltos konyvtar tartalmazza, hanem a masik, ezert (is) van 2 eleresi ut.
Na de a kerdesedre a valasz: Igen, ezek mozgathatoak, de utana akar ujrarakod a rendszert, akar nem, a lauchert ujra kell telepiteni, megadva neki az uj eleresi utakat.
Mas: Amelyik jatek telepitos, azok bukta, ujra kell rakni. Amelyik jatek mod-olhato, azok mozgathatoak is. PL.: World, GTR2 (5 eve telepitettem fel, azota volt vagy 10 rendszerem.. elso inditaskor elojon a videokartya beallitasa, s ennyi..), COD2 - a nem telepitos..
En ezeket hasznalom/-tam.. -
Quqa #89795 Fontos szolgálati közlemény!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki le akarja fosni a bokáját a Discovery-in Dynamo új évad 22-kor. -
#89794 nm :) én ennyit tudtam hozzáokoskodni -
#89793 ne nyomd meg a kikapcsológombot :)) viccet félretéve , több minden idézheti elő pl: magasabb képfrissítést adtál meg neki amit már nem támogat , vga probléma , vga driver gond , de lehet semmi komoly csak a képernyő kikapcsolása ami energiatakarékosság azt állítsd 1 órára az Vezérlőpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetőségeknél mert alapból aszem 20perc ami kevéske -
Blacus27 #89792 miért van az hogy egyszerüen kikapcsol a monitor? -
Dealcsy #89791 #89789 () és #89790 () köszönöm a gyors válaszokat. Nem most azonnal akarom újrarakni, majd a héten, ha ráérek.
De pont most jut eszembe, hogy lehet, teszek egy próbát előtte. Leválasztok még 50 GB-t a merevlemezen, aztán ott kísérletezgetek. -
#89790 ez biztos nem fog működni van egy két játék ami ide oda másolgatva működik még új rendszeren de ezek tutkó nem , azért is mert minden rendszernek vagy ahány telepítés más a rendszerleíró kódja , olyat viszont lehet hogy felrakod a w 7 et vagy 8a t és minden feltelepítesz world , starcraft 2 , stb - stb és becsomagolod majd ha beokádik a rendszer visszarakod ...
-
nfsmw4ever #89789 Van aminél működni fog, és van aminél nem. A d3d.... fájlokat speciel a Windows mappába rakja. (Talán a Systembe?... is) Az egyszerűbb progik átmenthetőek így, ahogy írtad. Csak ez veszélyes is, mert a rendszergazdai jogok, ugye telepítéskor lesznek hozzárendelve bizonyos folyamatok, alkalmazások fájljaihoz és ez a jog, egy rendszer újratelepítésnél nem kerül át. Ez mindig az akkori rendszerkörnyezethez van hozzárendelve, amelyikben a telepítés történik. Szóval picit bonyolultabb a dolog pár mappa átrakásánál. Viszont a windows8 ezt alapból tudja. Tehát a jelenlegi rendszered upgrade-led és mindened megmarad, kivéve a szeretett vírusokat. És a win8-al a jövőben ezt bármikor megteheted újra, mert van benne lehetőség arra, hogy a "dolgaid" köré rakja az új rendszert, megőrizve minden programot, személyes beállítást és fájlt. -
Dealcsy #89788 Műszaki segítségkérés szakiktól:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiírom ide a kérdésemet, mert szakik is látják, és ez nincs fent a neten sem, hiába a
Szóval: ha feltelepítek egy programot, akkor a beállított helyre másolja a telepítőből a dolgokat és a rendszerleíró adatbázisba tesz egy bejegyzést az adott programról.
Na most a helyzet az, hogy újra akarom tenni a rendszert. És meg akarom spórolni a különböző programok letöltögetési idejét. És ha pl. a World-öt, annak is a ProgramData-ban lévő mappáját átmásolom egy adathordozóra, feltelepítem az új rendszert, feltelepítem a Launcher-t és visszarakom a ProgramData-ba a kimásolt mappát, megspórolhatom-e azt, hogy újra letöltsem a játékot? Hardveres változás nem fog történni.
Szóval, a feltelepítéssel került egy bejegyzés a rendszerleíró adatbázisba, majd a letöltést megspórolva visszarakom a játékot.
Helyesen logikáztam-e? Vagy valahol hibádzik a gondolat?
Tudom, hogy ez nem egy szokványos dolog (azért se találtam sehol erről a dologról semmit), de én szeretem a szokatlan megoldásokat.
És inkább megkérdezem ezt, mivel nemcsak a World van így, hanem öcsémék kedvenc játéka a Starcraft2 is, ami ugye 3x nagyobb program tárhely alapján és nincs kedvem 2-3 GB-t letölteni újra. -
nfsmw4ever #89787 Akkor megvan a probléma. :-) Egyébként két napig sikítoztam a rohadt mkv (ami vinyóról ment, hálózatról nem) kiterjesztés miatt, mindenfelé. A sors különös fintora, hogy nem a szaki topikokban, hanem ITT kaptam választ és megoldást a problémámra. Tehát igenis EZ a legjobb topik, széles e világon. Szóval ha a megosztó alkalmazás alapból kezeli az adott fájlkiterjesztést, akkor wifin is le lehet játszani. Hót eccerű, de még véletlenül sincs sehol se leírva. Nem volt! Már van. -
csiles #89786 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Koszi, pontosan ez a problemam. A media playert mukodesre birtam, de pl az mkv kiterjesztesu fajlokkal nem tud mit kezdeni. A kezdetleges dolgokkal probalkoztam eloszor, a kepek, zenek, es az avi kisfilmek mukodnek. Bar eleg labilis errefele a net wifivel, de mukodik, megha sokat is gondolkodik... Akkor itt mar csak lejatszo gond van, s mar csak a power DVD-t kell feltennem.
#89785 koszi, majd legkozelebb en is azt rakom az orrod ala, ha neked lesz majd valamilyen gondod, s benyogod ide.. Amugy meg akar hiszed, akar nem, kigugliztam, s az alapjan birtam mukodesre a media playert... -
Quqa #89785 Azt nem írtad LG.com, különben meg -
#89784 Az élet kegyetlen igazsága:
-
nfsmw4ever #89783 Nekem is wifi megosztásos, lejátszós problem volt nemrég. Akkor Boomsakalak tanácsára feltettem a PoverDVD 13-at. Azóta semmi gond. Mivel a legtöbb formátumot alapból kezeli ez a lejátszó, így megosztással is elérhetővé teszi a hálózati lejátszók számára. Általában ott a gond, ha olyan megosztáson vannak a médiák, amely alkalmazás nem tud alapból valamely formátumot használni, mert akkor ezeket nem teszi elérhetővé a hálózaton. Ha félreértettem a problémád akkor bocsesz! Kicsit eltompulva estem ahaza. -
csiles #89782 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Es wifin keresztul? Mert ugy van csatlakoztatva.. Es a tv is wifin kapja a netet.. Van egy olyan sejtesem, hogy valamit le kell toltenem az LG smart oldalarol, amit fel kell telepiteni laptopra.. -
Quqa #89781 Gondolom ehhez hasonlóan. -
csiles #89780 S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. !!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OFF: valaki segitsen... lg smart tv re akarok kotni egy laptopot. Eddig ezt megoldottam, de lovesem sincs, hogyan kell megosztani... A tv a laptop win7 alatti a media player erolteti, de en azt lovesem sincs hogy kell hasznalni meg magyarul se, nemhogy angolul... A sima halozati megosztast nem latja a tv. pendrive, usb winyo, telo, ezeket latja, s gond nelkul olvas mindent roluk.. -
Dzsimmi #89779 Új Top Up van. Megane A spec , MR2 B spec, és Eclipse GT C Spec jár a különböző csomagokhoz. -
chakon88 #89778 jah... xD Köcce -
nfsmw4ever #89777 Igen. Valszeg azért 1, mert Low grafra volt állítva a játék. -
#89776 Próbálkozok rendületlenül: Taxi á la art déco style
-
chakon88 #89775 Sziasztok..... Skacok.... lenne itt egy kis problémám ezzel a "Grafika tuning"-al.... Ugyebár a leírásban az van hogy a "A <performancelevel Type="int">4</performancelevel> sorban az értéket változtassátok ötre...... "
Nos... Nekem a "4" helyett "1" van beírva automata..... az most nem lényeg ? Ugyan úgy írjam át "5"-re ? -
Quqa #89774 Az csak az újaknál ->(acc.) van.
És ha IHM-es off van a képben aki nem látta annak egy jó órácska szórakozás sok zenével és még több szívatással.
Euroillúziós Dalfesztivál 2013. -
TOMDRIVER333 #89773 Hát, mostanában nem annyira játszom, és ha igen, akkor nem azért hogy a pontokat gyűjtsem, hanem azért hogy szórakozzak, amúgy még csak 3220-an vagyok... -
Blacus27 #89772 egyébként Tom hol tartasz? mennyi kell a bugacihoz? -
Blacus27 #89771 a parabola elödje -
TOMDRIVER333 #89770 Mi az az antenna? -
Blacus27 #89769 na Tomi most tanulj volt horizontális és vertikális antenna , na most miröl beszél ez a fasz gondolod -
Blacus27 #89768 de hozzá tartozok minden csatornához külön attena volt ugy hogy ha csatornát váltottunk át kellet dugni az atenát is volt vagy 4-5 attena a tetön