94802
-
TOMDRIVER333 #89847 -
#89846 kéne egy kis optikai tuning erre a két járgányra
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
#89844 Dealcsy kolléga teszteltem neked a kérdésedet ami volt , beokádott a gépem újra raktam , a worldnak csak a 4 mb -s telepítőjét szedtem le feltelepítettem és a másodlagos hely ahova teszi a dolgokat megadtam a helyet hova telepítse vagy is pakolja ha majd leszedem ,most jön a trükk az új mappába raktam bele azt a 3gb körüli vagy menyi cuccát a régi leszedést és nem kellett újra leszedni .. 1 perc és simán megy az egész cucc :)) , nem bugozik simán fut -
KorzeTheNinja #89843
-
KorzeTheNinja #89842 Jól kezdődik a nap :D
-
#89841 kap egy kis nitró rásegítést és akár azt is lehet mondani rá hogy hasonló járgány lesz mint az mr2 -
Blacus27 #89840 gyerekek belötem az a1-et c-re kibaszot jó máe nem is kell az mr2 -
gyeprefos007 #89839 én is gondoltam rá, de így nem adja ki a magyar nyelvű videót :D -
BRIANOVERCLOCK #89838 Late departure-n esett egy fullos piros rugó csak azért nem szidom jobban gémet. HS itt is gyenge. -
#89837 Keress rá buta angollal!
old man flying Spitfire -
HUNNFSKILLER #89836 Nekem 140 körül adott 0-0-1 gumit, abba is hagytam a játékot egy időre. De így szünet után adott 30% nos hosszt, meg Pro Tuned kék rugót. :)
#89831 Nincs mit, M6 max A-s TE-re. Kanyarodás, gyorsulás, végsebesség elég fos. -
#89835 Nyugi, nekem is ilyesmi potyog csak. Nemrég volt ugyan egy ultra motor asszem, de azon kívül csak eladásra való szirszarok. Ugyan ez a helyzet High Stakes-en is, ma volt kb 80 futam, abból nulla part, csak fisifosi skillek és mani... -
gyeprefos007 #89834 Srácok. nagyon off. de keresek egy videót Youtube-on. Nemtudom már mi a címe. Magyar nyelvű videó volt és az volt benne hogy egy öregember repült egy Spitfire-el és hogy neki ez gyerekkori álma volt stb.... hasonló hangvételű volt mint a TOP GEAR műsör. hátha valaki tudja mi az. Megköszönném :) -
BRIANOVERCLOCK #89833 Én 295 nap körül vagyok és 4-5 napja 1 csillagos skilleket ad. -
gyeprefos007 #89832 70. napra :D
-
Naworsky #89831 Köszönöm :)
Amúgy a BMW m6 couperól mi a véleményetek? Egyáltalán nem érdemes megvenni? -
HUNNFSKILLER #89830 Nincs legjobb, kinek mi. Amúgy GT2 (996), LP650 flexes murci, esetleg LP640 hosszabb dragra. Dragos sajna boostot kér, pedig az sokkal jobb... -
Naworsky #89829 Melyik IGC autó a legjobb dragra? Egy drag autót is be kéne újítanom.. -
JACKB #89828
"PONTOSAN ERRE VÁRTAM! " -
chris1997 #89827 Baaazzzdddd
-
TOMDRIVER333 #89826 Jah, csak szar, mert csak 10 egyedi kód van. -
TOMDRIVER333 #89825 Biztos ezt akartad? -
chris1997 #89824 -
BRIANOVERCLOCK #89823
Vannak még ilyen nagyszerű nyeremények. -
#89822 700 Team Escape - nagyszerű nyeremény! Kellet még a többi 30 mellé...
-
RED BULL F #89821 Kódot (Kódokat?), kapunk, ha:
http://nfswlovers.blogspot.se/2013/09/nfs-world-cars-group-milestone-event.html -
BRIANOVERCLOCK #89820 Azért kérdeztem mert futottam egy időt agerával Welcome to palmont-n. Ennyi futottam egy újat multiba.
Escapen meg kilépek ha más classos van bent.
Egyébként ezeket már tudom mióta beszoptam és lettek csillagos idők. -
Blacus27 #89819 van valakinek eladó ATA vinyoja? sürgüssen kéne -
csiles #89818 Nem, gondolom a Class evenbe nem oda illo verdaval kozlekedtel, s feltel hogy jegyzi az idot...
Privatba E class TE All In S class car F1-el... Na az az igazi... cask a celnal gyozd kivarni, mig a hivo, aki kenytelen E classal kozlekedni, kulonben nem tudna E classra invitalni, erjen be a celba ugy, hogy teged nem kapjanak el a varakozastol...
Csak arra vigyazz, hogy ha a hivo az eventbol kilep, vagy a varakozas kozben kifagy, amit te nem fogsz latni, akkor teged atrak multiba, s akkor maris jegyzi az idodet.. A team escape pont nem, de minden mas igen.. -
boomsakalaka88 #89817 egész életében tanul az ember :) -
csiles #89816 Ugyanmar... Amugy sem az enyem, hanem a hugomeke, s ha mar megvettek, nekem kell tesztelnem, hogy nem-e selejt, raadasul egyszerre 2-t is... En meg most latok eloszor ilyet testkozelbol... Tehat meg hulye vagyok hozza, hiaba vagyok infos... -
csiles #89815 Na erre nem gondoltam, na majd ralesek.. -
boomsakalaka88 #89814 amugy én sem vagyok mostanában a toppon a tv-m szervizben az ssd-m meghat de van még rá gari :) a monitorom 3 honapja halott a jo kis 120hz-es samsung szoval lehet nem jo embertöl kérsz tanácsot XDD -
boomsakalaka88 #89813 mondjuk ha a vinyod olyan régi akadhat rajta pár bad szektor is lehet az a ludas nem ?:) -
BRIANOVERCLOCK #89812 -
boomsakalaka88 #89811 nem :)
-
BRIANOVERCLOCK #89810 Privát futamon az időt jegyzi a ranglista? -
boomsakalaka88 #89809 nem teljesen értem :) a wmplayerrel bir 1 orát ?:) mert az nagyon nem jo nekem 10 perc után szétkapcsol :) én nem regeltem nekem is van kód de nálam semmi ilyesmi gond nincs ha megosztom a gépröl -
csiles #89808 [spoiler]Igy van, az is eleg. A codec packba tul sok a felesleg, en mindent kulon teszek fel, amit hasznalok is leginkabb videoszerkeszteshez. Mert lejatszashoz en KMPlayert hasznalok, annak meg van sajat codec packja..
Mar csak 1 kerdesem van.. 1 orat bir lejatszani a tv egyhuzamba, az miert van? A kulso vinyom haldoklik, ami mar 15 eves IDE kabelezessel, vagy regisztralnom kell a TV-t a DviX-nel? Egy ilyen regisztralast mar probaltam meg otthon a hazimozimnal, adott egy kodot, amit regisztraljak a DivX honlapjan... De csatlakozasi hibat irt...[spoiler]