Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megint nem kötekedésbõl, de hogy a fenébe lehet összesorsolni MR2-õt meg Silviát egyszerûen nem egy kategória! <#falbav>
Itt tudsz:http://worldmagyarbajn.ucoz.hu/
Regisztrálj és a fórum részen valamék részhez add le a nevezésed: profilnév valamint hogy mivel indulsz:T1 ,T2 , T3 , (nem kötelezõ mind 3 kategóriában indulni)
hmm en is jelenkeznek ra
Ezért fogjuk újra átnézni az egészet és ezért fog az egész augusztus elején indulni.
Feltétele a tiszta versenyek valamint minden kategóriában csak egy autóval indulhatsz:T1, T2, T3.
Ha pl a t1 nél a legjobb 8 ban vagy és gyengébb a t2 -õd min a t1 ed akkor indulhatsz t2 szinten t1 el, ugyanígy van t2-t3 között is
Idõpont, mikor van, mi a feltétel..
Annyi OK, hogy no power... De a többi homály..

Project D|Rare Car Collector|

adnák de mégis mire ??????
Hitman.. esetleg idõpontot nem tudnál adni, vagy választ vagy az csak a spéciknek jár?! XP

de a link facebookos indulók miatt lehet hogy újra lehetlessz nevezni azon az oldalon amit az elõbb linkeltem 😊
igen
de ugy latom mar meg vannak a csoportok is
Mék bajnokságra gondolsz?Erre?NFS World magyarbajnokság
Meg lehete jelenkezni a bajnoksagra ?
Szevasztok világ lakói.
Akkor ez a bajnokság mikor is van, mert látom én kapok választ 😛
Épp itthon vagyok már és indulok átnyálazni a Car Dealert...

értem
tutuhawer
a szokásos...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tesóm este dolgozott, aztán pedig felébredt , ilyenkor gyakran azonnali hatállyal kilépek. Még épp elköszönhettem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SylarHun
Futtass a gépeden kémprogram irtót!

Ajánlanám az ingyenes és szuper SPYBOT (Search and Destroy) -t.

mond el tutu hallod mi történt
tutu mi a baj mért léptél ki ??????? ne már gyere légy szi nem értem mi történt mond el légyszi!!!
trakk
Csak a fejlesztõk meg ne lássák ezt a képet. <#idiota>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ryder159
<#fejvakaras>

SUNNY84HUN
akkor csak velem jössz mert nekem ott van a garázsban a gépszörny <#ravasz1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hát a múltkor csak mentünk párat és van hondám vagy is lesz! <#hehe>
Ilyen e ... <#ravasz1>
bent vagyok, írhattok

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

tutuhawer
nem megyek veled multit. Magyarokkal nem szívesen, csak Hondával.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

bocs, hogy nem az offba, de fontos és sürgõs lenne.. Dolgozik valaki az apehnál?

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

na aki készen áll a gyári, skillmentes superbee hastingsra az játékban whispereljen rám.. márha betudok lépni rendesen... most nvalami fehér gallardot mutat, és nyökög, hogy vegyek kocsit

Kárpótlásul megkaptam az idei elsõ neonomat. Sárga😊

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

32513 van még mit tanulnom ja igazad van
Én is össze vissza versenyzek Bentley TE full ram skill-el jókat mentem egy Z06 ellen, minden futam azzal telt ki ramol-ja le a másikat, jókat nevettem alatta. Most meg az alap Fokus-al mennék a szép új festéssel (le sem írom mi van rajta), de olyan ellenfeleket szór mellé, ha dob el sem indulok.
Különben, ha ma mégis felnéznék (csak este 22 körül) többször javasoltam menjünk multit, te nem akartál, bár nitrom csak 1 profilban maradt úgy elegendõ.
#32510 Csak itt teleszemeteled a topikot a játékban + illik beköszönni, van még mit tanulnod.
ez már valami😄!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27. nap

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

32508 szeretek köszönni mikor felkelek és a játékban játszani szoktam nem beköszönni😊 de én is szeretlek téged
tutuhawer
megjött a kedvem. A baj egyébként az, hogy amelyik autót én vezetném , azt te nem akarod, és elég kevesen akarják. Multiban sem mindig ad hamar ellenfelet, a single-hez meg nincs mindig kedvem. illetve kedvem még csak-csak lenne, hogy összehasonlíthassam az autóimat, de amikor kb 15-20 idõeredmény felírása nem történik meg hetek óta... elmegy a kedvem.
például : paradise hotel skyline-nal 2:50, de sehol se látom. Fotóm pedig van róla, múlt heti. Így nem könnyû....

Na ne már csak nem téged is valami vírus támadott meg
Tutuhawer nem versenyzik ez új, én már hetek óta így állok csak gyémántra nézek fel oszt annyi.

A film meg jó ahogy hallottam, lehet este azt választom én is.

#32506 Nem azért a 20 fillérért, de beköszönni nem itt kéne + hsz.-ban hanem a játékban /f szóköz és a barnába.
velem is rég mentél tutu mikor groupozunk egy jót?????????
na sziasztok
tutuhawer
nem, nincs kedvem versenyezni, a Torrente 4-et nézem inkább. 😄

Töröltem mindenhonnan
64 bites IE-bõl, Crome-ból csak a 32 bitesbõl lehetetlen és sehol sincs se bõvítmény sehol promfiles-ban sincs, a keresõ sem találja a registry pucoláshoz meg nem értek, hogy rohadna meg a féreg vírusa.

Úgy mellesleg fent vagy, mert már rég mentünk, de csak este érek rá ma is.
tutuhawer
A bõvítmények közt a babylon keresõt lehet törölni vagy tiltani

A tüzes rókád a szar!! <#falbav><#hehe>
csak valami babylon keresõ szar felkerült és képtelen vagyok letörölni azóta van ez.

#32497 Kieg: És a makrók is egész lapon jelenik meg nem kicsiben ahogy szokott a smiley meg pont fordítva.

tutuhawer
IE <- szar <#integet2>

Az mitõl van hogy IE alatt nem jelenik meg senki fejléce (amit te raksz fel) és kb. 1 hete még jó volt, Crome-n meg látszik.
bocsi, de mire írtál mi már bent voltunk 😊

Szépjóreggelt
délután lenne valakinek kedve pár hastingshez Dodge Chargerrel? (Tier 2) full gyári, skill mentes..

trakk
Amiatt is, de nem feltétlen, kaptam én már hetes errorkódot tökéletes net mellett is.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

az errorcode 7 az nem a neted miatt van? ha a köcsög macskám, vagy a köcsög kutyáim kihúzzák a kábelt (letört a kis pöcök) akkor mindig ezt írja

Tegnap játszani akartam, 4x fagyott ki egymás után a kis roh@dék! Azt hiszem ha egy darab All in-t tudtam menni. Volt, amikor a legvégén, volt amikor a legelején fagyott ki, meg amikor a launcherben rákattintottam a PLAY-re, egybõl kaptam az ERRORCODE_7 üdvözlést a pofámba. Ez milyen már? <#fejvakaras><#falbav>

Nekem kb az utolsó 50 méteren szokott mindig kifagyni... 😞
nekem ott szokott néha kifagyni, ahol mennék fel az autópályára

Brianspilner: Mikor és hánykor lenne ez a bajnokság? Mert lehet, benéznék, hogy mi van ott és akkor ott valahogy visszapofozom magam az NFS világába. Weblapotokat nem tudja ez a Free WiFi betölteni, szóval így nem tudom, mikor van.
Cube: Matekozunk, matekozunk?!
Kowa: ajánlom, hogy valami szépet is kapjak a kavicsokból <#eplus2>
Blackfox: Pofás a Steam logó, tetszik.

De asszem nem írok több választ 😛